Ma olen kohanud ühte shortside kanalit, kus video alguses oli veider ebamaine mõiratus. Seda kahtlustama hakates, salveastasin möiratuse pöörasin ringi ja veidi kiirendasin. Tulemuseks oli sõnum 'subscribe now!"
Aga minu teada läheb see YT tingimustega vastuollu. _________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard
Märkasin et kui videod/muusika järjest tuleb siis vilksatab midagi ja teade video all: "We had to pause your ad blocker. Toggle on to enable experimental ad blocking." Nagu adblocker paneb ise kohe sisse selle blockeri kui korra juutub maha võtab vms, ise ma ei ole sekkunud. Ma pole siiani ühtegi reklaami näinud.
Paremale video alla tekib Adblocker >ON!
Teeks screenshoti aga siin süsteemis pole see mõistlik.
Päris adblockerid küll nii ei räägi. Ma sinuasemel natuke muretseks ja vaataks oma extensionid üle.
Vb. ainsana sponsorblock ütleb, et mis sektsiooni mis põhjusel ta skippis, aga see on pigem ok info. _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Märkasin et kui videod/muusika järjest tuleb siis vilksatab midagi ja teade video all: "We had to pause your ad blocker. Toggle on to enable experimental ad blocking." Nagu adblocker paneb ise kohe sisse selle blockeri kui korra juutub maha võtab vms, ise ma ei ole sekkunud. Ma pole siiani ühtegi reklaami näinud.
Paremale video alla tekib Adblocker >ON!
Teeks screenshoti aga siin süsteemis pole see mõistlik.
Maini ka seda mis brauserit sa kasutad ja mis blokeerija lisa kasutusel on (osadel brauseritel on see juba sisse ehitatud).
Miks sul mitu blokeerijat on? uBlock Origin Lite'st peaks piisama.
Muidugi ma ei tea kui efektiivne see on. Google lõpetab Manifest v2 toe ja sellega seoses ei ole uBlock Origin täisversioon enam toetatud, kuigi minuteada peaks selle veel tööle saama kui käsitsi näppida.
Ise kasutan Firefox ja uBlock Origin täisversiooni. Just mingi päev see nädal viskas korra ette adblockeri tuvastamise teate, aga kiire käik uBlock sätetesse ja seal filtrite uuenduse tegemine kõrvaldas selle koheselt.
Miks sul mitu blokeerijat on? uBlock Origin Lite'st peaks piisama.
Muidugi ma ei tea kui efektiivne see on. Google lõpetab Manifest v2 toe ja sellega seoses ei ole uBlock Origin täisversioon enam toetatud, kuigi minuteada peaks selle veel tööle saama kui käsitsi näppida.
Ise kasutan Firefox ja uBlock Origin täisversiooni. Just mingi päev see nädal viskas korra ette adblockeri tuvastamise teate, aga kiire käik uBlock sätetesse ja seal filtrite uuenduse tegemine kõrvaldas selle koheselt.
Mitu sellepärast, et kindel et ühtegi reklaami mittekuskil ei näe. Ja ei näe ka
artur-, Pole vajadust. See ainult segab. Samal põhjusel ei soovitata ka mitut antiviirust samaaegselt jooksutada.
Youtube viskab reklaamiblokeerija tuvastamise teate ette kui tuvastab vähemalt ühe blokeerija. Ma eeldan, et see on see esimene "Adblock for Youtube" lisa mis ilmselt ei saa nii operatiivselt filtrite uuendusi kui uBlock.
Tomorrow, mind pole miski seganud. Kui oleks siis oleksin tegelenud, kõik käib kiiresti ja nii nagu peab ja reklaamivabalt.
Sattusin koolitusel mingit suvalist arvutit kasutama, koolitusel oli ka mingi link, et seda juutuubi linki vaadata. ~8 minti reklaami et 15 minutit videot vaadata
artur-, Sind ei segagi, aga teineteisele võivad need jalgu jääda reklaamide blokeerimisel.
Mina isklikult pole näinud vajadust midagi peale uBlocki kasutada, sest see on seni oma tööd hästi teinud ja kiiresti reageerinud Youtube poolsetele muudatustele.
Driftmoon kirjutas:
ublock origin enam ei toimi kahh, ainult reklaame näeb
Kui sa oled Chrome peal, siis kasuta uBlock Origin Lite. Ma ei oska kommenteerida kui palju oma võimekuses see kaotanud on Lite versioonis.
Siinkohal saab ainult Google süüdistada Manifest v2 toe lõpetamises osas.
Minul selliseid probleeme pole. Firefox toetab nii v2 kui ka v3 ja mõistagi ka uBlock Origin täisversiooni.
Ublock Origin Lite ja Chrome toimisid mul seni väga hästi - kuniks nüüd paar päeva tagasi hakkas mingi kamm pihta. Viskas muudkui vahelduva eduga kirja "Looks like you are using Ad-blocker bla blaa..".
Mina kolisin üle Brave lehitsejale. Juba ammu oli plaanis. Ei ole seni veel ühtegi reklaami näinud ega ka nägina teateid mitte
Kasutaksin Brave ka youtube puhul, aga miskipärast on Braves helitugevus madalam, kui Firefoxis. Mulle see ei meeldi ja seetõttu teen youtube sisu tarbimisel erandi Firefoxi kasuks.
Siin threadis on niisugune väärt info, mida peaks katsuma Googlele maha müüa - oskaksid parasjagu töötavate adblockeritega tegeleda _________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard
Populaarne brauser Mozilla Firefox ei ole aga Chromiumil põhinev, mistõttu Manifest V3 platvorm ega selle uuendused nende kasutajaid ei mõjuta.
Uuendus jõuab kasutajateni jooksvalt, olenevalt veebilehitsejast. Manifest V3 on enamasti toetatud juba praegu, kuid eelmine V2 generatsioon saadetakse koos uuendamata veebilaiendustega pensionile kõige varem selle aasta jooksul, kuid kõige hiljem järgmise aasta juuniks.
Kasutaksin Brave ka youtube puhul, aga miskipärast on Braves helitugevus madalam, kui Firefoxis. Mulle see ei meeldi ja seetõttu teen youtube sisu tarbimisel erandi Firefoxi kasuks.
Ei ole brauseris asi. Vaata oma süsteemi helimikser üle. Seal ilmselt brave heebel sõitma läind. _________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Ublock Origin Lite ja Chrome toimisid mul seni väga hästi - kuniks nüüd paar päeva tagasi hakkas mingi kamm pihta. Viskas muudkui vahelduva eduga kirja "Looks like you are using Ad-blocker bla blaa..".
Mina kolisin üle Brave lehitsejale. Juba ammu oli plaanis. Ei ole seni veel ühtegi reklaami näinud ega ka nägina teateid mitte
Mul sama jama. Brave tundub päris asjalik brauser, isegi id-kaart toimib. Kolin vist samuti selle peale vähemalt mõneks ajaks. Mõnel lehel ikka näitab reklaame, aga need eriti ei häiri, nt https://ilm.ee/
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.