praegune kellaaeg 19.06.2025 01:43:01
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millega mängid? |
Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 34 ] |
50/50 |
|
5% |
[ 24 ] |
Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 64 ] |
Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 238 ] |
|
hääli kokku : 411 |
|
autor |
|
von Wu
HV Guru

|
14.05.2025 18:50:30
|
|
|
PS3 koos puldi ja mänguga maksab vähem, kui mõni uus PC mäng. Kui läbi mängitud, siis saab veel umbes sama raha eest maha ka müüa.
_________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju |
|
Kommentaarid: 888 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
14.05.2025 21:06:40
|
|
|
Aeron kirjutas: |
palun eristame subjektiivset eelistust, statilisest. Kas sa ei tegele oma elus üldse tõenäosustega?
Kuidas antake maailmas filmiauhindu? Mänguauhindu? Hinnatakse suusahüppe soortiuse kvaliteeti? Iluuisutamise kvaliteeti?
Võib ju öelda, et igaühel on oma lemmik iluuisutuaja ja inimene on nii mitmekülgne ja mõjub igaühele nii erinevalt, et neid ei saa võrrelda.
Aga ometi on iga etteaste lõpus mingi skoor, mis iseloomustab mingit kvaliteedi taset ja kuidagi valitakse maailmameister.
Vb parem näide on eurolaul, kus professionaalne žürii vb hindab rohkem laulu sobivust, muusikalist rafineeritust, solisti vokaalset võimekust, aga inimesed hindavad rohkem seda feelingut, mis nad saavad laulu kuulates ja esitajat laval või intervjuudes nähes.
Spetsialistide skoor on palju multidimensionaalsem, konkreetsem ja ratsionaalselt põhjendatum, aga diletantide oma rohkem emotsionaalne.
Kui meil oleks kõigil ainult oma lemmik laulud ja muusikas oleks 0 kvaliteedi mõõdet, siis spotify soovitaks sulle minu dušši all sisselauldud viisijuppi, mille panin spotify-sse, sest seal on kõik üks filtreerimata supp ja nii minul kui Lady GaGal on sama võimalus saada kuulatuks.
Maailm ei tööta nii. Mängudel on mingi kvaliteet - kas seda hindavad kriitikud või kasutajad vahet pole, aga see on olemas.
See on mõõdetav ja mängud on seda pidi kategoriseeritavad. See ei tähenda, et sulle peavad just need head mängud meeldima, aga kui keegi küsib minult, et kuule, soovita mulle palun head FPSi, siis ma ei hakka tähestiku järgi pihta või aasta arvu järgi, ma hakkan mõtlema, et millised on head fps'id.
Aliens: Colonial Marines ilmselt ei tuleks esimese soovitusena, aga HL Alyx vb küll.
Kvaliteet on olemas. Erinevad skoorid iseloomustavad seda erineva nurga alt.
Platvormidel millel on rohkem mänge, mis on kõrgema kvaliteedi skooriga, on kasutajatel suurem võimalus leida just neile sobilik mäng. Vb inimesele ei meeldi Alyx, ta eelistab hoops Prey'd ,kuna seal on RPG elemente rohkem. Vb üldse System Shock remake või Action Quake või CS.
On tõenäoliselm, et inimene leiab endale meeldivadma nende seast, kui et annan talle valida Aliens: Colonial Marines, Daikatana või Extreme Paintbrawli vahel. Alyx jt meta ja user score'id on kõrvad kui A:CM ja teiste omad. Need peegeldavad - for the most part - mingit paremust.
Nii, et taaskord. Kui seda kuidagi pidi kvantifitseeritavat paremust on kuskilk rohkem, on see parem vs see teine koht kus on vähem. |
Tõsiselt? Sa võrdled mängude hindamist iluuisutamise hindamisega? Metacritic skoor tuleneb erinevate kriitikute skooride kaalutud keskmisest. See, kuidas mingi mängukriitik oma hinnangu kujundab ei ole kuskil rahvusvaheliselt reeglitega kirjas ega reguleeritud (erinevalt spordialadest). Kes kui palju skoorist graafikale annab või mingi woke teema pärast skoorist maha võtab on täiesti individuaalne ja subjektiivne. Seda võib väga tihti ka näha, kus tuntud väljaannete mängukriitikud annavad samale mängule väga erinevaid skoore. Kui oleks mingi kindel valem, mida kõik jälgiksid (nagu iluuisutamises või mis tahes spordis), siis ei saaks seda eales juhtuda. Seega hindamine on väga subjektiivne ja igaühe enda otsustada, millele ta hinnates rohkem rõhku paneb. Seevastu iluuisutamises on väga kindlad tehnikad, mida hinnatakse ja kuidas, kohtunikele on see ette kirjutatud ja sellist asja nagu videomängude puhul, et üks annab 3/10 ja teine 8/10 samale mängule, ei toimu.
Ulme, et sa nii halva võrluse üldse mängu tõid
ostsin terve platvormi ja mängu, et 100h mängida kokku. Vb meil on erinev arusaam natuke sellest mis mõistlik on. |
Pole aimugi miks, miks sellisel viisil toimetad. Kui sa nüüd üritasid sellega väita, et terves PS3 mängukataloogis pole rohkem mängitavaid mänge, siis probleemi leiad lähimast peeglist.
---
Ahjaa... ja see video mille ennist postitasid, eeldan, et sa ise ei vaadanud seda?
Spoiler 
tsitaat: |
As of today 97% of PS3 games are playable or at least in game now. At this point they are done whole lets try to get these games running... |
kerge liialdus, tüüp üritab olukorrast eriti kena pilti maalida.
Mis mulle veel silma jäi, on see, et PS3 peale tehti ~2400 mängu, kuid RPCS3 andmebaasis on "3617 mängu". Ehk siis nad loevad sinna arvu sisse ka mängude demod, trialid ja EU, US, JP regioonide sama mängu reliisid eraldi, mis omakorda moonutab pilti.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 14.05.2025 21:18:33, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
14.05.2025 21:19:43
|
|
|
Minu point ei olnud iluuisutamises, minu point oli, et kunsti saab hinnata ja klassifitseerida hinde alusel. Jah, seal on omajagu probleeme, aga by and large, representeerivad kõrgemad skoorid paremaid mänge.
Jah, iluuisutamine ei olnud parim näide, aga piisavalt... ma ei tea kas ka iluuisutamises aga afaik suusahüpetes võetakse kõrgem ja madalam skoor välja nii et samuti kaalutud keskmine..
Mul ei ole ps3le midagi ette heita. Minu huvi puudumine oli ajendatud minule huvitavama alternatiivi olemasolust.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
14.05.2025 21:23:30
|
|
|
Minu point ei olnud iluuisutamises, minu point oli, et kunsti saab hinnata ja klassifitseerida hinde alusel. Jah, seal on omajagu probleeme, aga by and large, representeerivad kõrgemad skoorid paremaid mänge. |
Mainisid enne ka filme. Võta näiteks Rotten Tomatoes lahti ja vaata kuidas seal kriitikute ja nö. tavakodanike skoorid pidevalt lahku lähevad. See, mis on kriitikute arust über hea, on tihti mingi kiiksuga kunst, millest enamus aru ei saa ja ka vastupidi, see mis massidele peale läheb, see tambitakse kriitikute poolt maa põhja. Loomulikult on ka filme, kus arvamused ühtivad. Aga kokkuvõttes on see kõik subjektiivne ja mingit kindlat liini pole, mida järgida. See, kuidas mõni mäng tehniliselt mingil raual jookseb, seda saaks juba objektiivselt hinnata ja seal sisuliselt puudub vaidluskoht.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
14.05.2025 21:49:38
|
|
|
SKG, sul on õigus ja samas ei ole ka.
Kui sa tahad kogenud spetsialisti ja asjaarmastaja professionaalset arvamust filmi kui kunstiteose kohta kõrvutatuna kunstilistel alustel teiste taiestega, siis kuula kriitiku arvamust.
Kui sa tahad lihtalt teada, kas film jätab "teenimate silmale" üldiselt hea mulje, siis vaata inimeste skoore.
Head filmid on head mõlemas, halvad filmid halvad mõlemas. Väga harva on nii ,et kriitikud annavad 10/10 ja inimesed 2/10 või vastupidi.
Jah, on igast imelikud asjad, mis just inimesi mõjutavad - kellegi poliitilised vaated või rahvus või some shit ja see rikub süsteemi.
Jah, poliitiliselt eelistavad ka kriitikud võibolla mõnikord asju (eriti eurovisioonil) ja mõnikord on ka kriitikud palgal ja seegi rikub süsteemi.
Aga mõne ajaga need äärmused sulavad ära ja sulle jääb alles enam vähem tunnetus sellest, mis on tõenäoliselt hea mis on tõenäoliselt halb.
Kõiki kriitikuid kinni maksta ei jaksa ja fanaatikute või pommitajate hääled jäävad ka lõpuks masside varju.
By and large, Aliens colonial marines on endiselt saast - https://www.metacritic.com/game/aliens-colonial-marines/
Half life Alex on endiselt päris hea - https://www.metacritic.com/game/half-life-alyx/
Mõlema puhul saada vaadata ise userite kui ka kriitikute skooride keskmisi kui ka keskmist hindamiste hulka ja sellest omad järeldused teha.
Süsteem töötab, kui sa sead süsteemile mõistlikud ootused.
Süsteem ei paku sulle objektiivset "jumalast antud tõde" , vaid on kompassiks saasta eristamisel materjalist, mis väärib tähelepanu.
Mida kõrgem on skoor, seda suurem on tõenäosus, et kui kõnealune žanr sulle sobib, leiad sellest mängust endale midagi.
Mida rohkem on neid mänge millel on kõrge skoor, seda suurem on tõenäosus, et kui ühest ei leia, siis leiad mõnest teisest midagi ,mis kõnetab.
Jah, sa võid leida seda midagi ka 60 MC mängust või 20 MC mängust, aga sa pead neid tõenäoliselt oluliselt rohkem läbi käima, et endale hea fit leida, kui üldse.
Unless sulle meeldib its so bad its good, siis väga madal MC ots võib täitsa elamusi pakkuda, illustreerides taaskord, et süsteem töötab.
---
Ahjaa... ja see video mille ennist postitasid, eeldan, et sa ise ei vaadanud seda? |
Spoiler 
As of today 97% of PS3 games are playable or at least in game now. At this point they are done whole lets try to get these games running...
kerge liialdus, tüüp üritab olukorrast eriti kena pilti maalida.
Mis mulle veel silma jäi, on see, et PS3 peale tehti ~2400 mängu, kuid RPCS3 andmebaasis on "3617 mängu". Ehk siis nad loevad sinna arvu sisse ka mängude demod, trialid ja EU, US, JP regioonide sama mängu reliisid eraldi, mis omakorda moonutab pilti. |
Ma arvan, et keegi ei tee meelega midagi. Pigem lihtsalt mingi random vend, kellel on hea meel, et enamikud teda huvitavad mängud töötavad.
Ja eks ta ilmselt nii ongi, et põhilistest hittidest, millest 90% puudust tunneks enamik töötavadki.
Ma vaatasin selle läbi, aga väga ei süvenenud, see oligi mõldud lihtsalt mingi rohkem emotsioonina, et emulatsioon on endiselt elus ja vähemalt kellegi arvates tore... nothing more nothing less.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
14.05.2025 22:28:14
|
|
|
SKG kirjutas: |
Xeniat ma ei hakka siis isegi proovima, kuna sa ütlesid, et see ei pidanud nii hea olema kui PS3 emulaator. |
Siiski proovisin ära. Eelnevalt väljaöeldud out-of-box ja muretust mängukogemusest on asi muidugi kaugel. Valisin 3 mängu eri žanritest, mida võiks emuleerida, sest PC peale ei tulnud need kunagi.
1. Fable II
2. Gears of War 3
3. Import Tuner Challenge
Uusim Xenia canary build nagu soovitatud + igale mängule kõik patchid.
Iga mängu kohta annab millegipärast teate, et "Gameplay loads, but it may be unplayable", pole aimugi miks.
Fable buutis isegi menüüsse, aga siis hakkas pilt vilkuma.
Spoiler 
Gears buutis samuti menüüsse, kuid mängu sisse ma edasi ei saanud. Lisaks, kui hakkasin Xenia menüüdes käima, et lahendust otsida, siis jooksis korduvalt kokku.
Import Tuner Challenge, see käivitus probleemideta, sain isegi esimese race lõpuni mängida. Kui valguse artifaktid ja mõningased nõksutamised välja arvata, mäng põhimõtteliselt toimis, kuid jõudsin veidi vara hõisata, sest peale esimest race oli ekraan must ja kõlaritest tuli ainult menüümuusika.
Spoiler 
Ma ei kahtlegi selles, et kui "kapoti all" konfifaile putitada, siis saaks ehk need mängud minimaalselt rahuldavalt käima, kuid jään arvamuse juurde, et parem mänguelamus on peaaegu alati originaalplatvormil, kus ei pea selliste asjadega pead vaevama. PC leerist nüüd muidugi öeldakse, et selline putitamine käibki protsessi juurde ja see on võmalus õppimiseks ning tegelikult on see pluss, kuid soov on siiski meelt lahutada, mitte iga mängu individuaalselt käima aitamisele aega kulutada. Tahaks mänge kogeda nii, et keegi teine on selle troubleshootingu ja optimaalseimad graafika settingud minu eest taustal ära teinud ning mäng toimib kindla raua peal parimal võimalikul viisil ja just seda mängukonsoolid pakuvadki.
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
15.05.2025 07:47:17
|
|
|
Ma eeldan, et teed seda testi oma APU-ga, raud mille osakaal on % mõttes üliväike ja mille jaoks optimeerimiseks ei ole pmt nende tasuta rakenduste arendajad aega pühendanud. Suht kindel, et nvidia gpu-ga oleks tulemus parem.
Mänguelamuse osa ütleks, et nii ja naa. Paljudel puhkudel pakub emulatsioon paremat pilti, parmat FPSi, osadel puhkudel texture packe jne. Ja siis võib emulatsioon olla parem, kui originaal raual kogetav.
Kas me jõudsime hindamise osas arusaamisele?
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
15.05.2025 08:33:06
|
|
|
SKG kirjutas: |
Gears buutis samuti menüüsse, kuid mängu sisse ma edasi ei saanud. Lisaks, kui hakkasin Xenia menüüdes käima, et lahendust otsida, siis jooksis korduvalt kokku. |
mul on mingi vana stablem xenia muidu aga proovisin mingi paari päeva vanuse canaryga ka. teisi mul pole aga gearsi olen täitsa mänginud.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
15.05.2025 12:01:33
|
|
|
Ma eeldan, et teed seda testi oma APU-ga, raud mille osakaal on % mõttes üliväike ja mille jaoks optimeerimiseks ei ole pmt nende tasuta rakenduste arendajad aega pühendanud. Suht kindel, et nvidia gpu-ga oleks tulemus parem. |
AMD APU-d ei ole enam midagi uut, mis arendajatele uudisena tuleks ja on väga levinud, eriti laptopides. Seda vabandust oleme siin juba korduvalt kuulnud, et kui PC-l on probleemid, siis on AMD süüdi. Ehk siis sisuliselt ütled sa sellega ju seda, et see on platvormi suur miinus kui PC gaming nii pirtsakas ja valiv riistvaravaliku osas on.
Mänguelamuse osa ütleks, et nii ja naa. Paljudel puhkudel pakub emulatsioon paremat pilti, parmat FPSi, osadel puhkudel texture packe jne. Ja siis võib emulatsioon olla parem, kui originaal raual kogetav. |
Räägime ikka praktikast, mitte teooriast, kuidas asi olema peaks. See parem FPS jätab täiesti külmaks kui näitekas samaaegselt on graafilised artifaktid valguse, varjude ja objektide kumaga, iga 30 seki tagant mäng nõksutab ning heli krabiseb. Kui mängu tekstuurid ära muuta, siis pole see enam algsete autorite kunstiline nägemus vaid modija visioon. Ei loeks seda plussiks kui soov on võimalikult originaalilähedast elamust saada. Emuleeritav kogemus ei saa olla parem kui see teeb osaliselt mängu "paremaks", kuid samas toob sisse ka uued viperused, mida originaalis konsoolil ei esinenud. Või kui mäng erineb originaalist modide tõttu. Ju on meil eri arusaamad, mis on parem kogemus.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
15.05.2025 12:12:20
|
|
|
Ma olen vist siin teemas juba maininud, et mul pole AMD kaartidega kunagi mängudega probleeme olnud, küll aga nVidia omadega.
See, et ühel kasutajal üks või teisel teine ei tööta, ei tähenda, et kindla tootja GPU-d või APU-d kõik viletsamad või optimeerimata oleks.
Müüa igasugu asju |
|
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
15.05.2025 12:14:59
|
|
|
Emulatsiooniga on alati olnud nii, et nvidia kaardiga ja ok prosega on parim kogemus ja for the most part, asjad töötavad. |
also, ma arvan, et gaming mõttes nvidia > amd |
...minu kogemusel on nvidia rauaga/softiga vähem probleeme. |
Ma soovitaks laenata kelleltki nvidia kaart ja proovida samu asju uuesti. |
Minul on nvidia raud just selle pärast, et sellega on kõige vähem peavalu. |
Kui sulle old school compatibility on tähtis, siis vb kasuta rauda, mis on parima toega - ilmselt nvidia. |
...kuna imo nvidia feature set on parem ja 4070 on võimsam kaart ikkagi... |
Huvitav lugeda lihtalt, sest endal nagu pole aastaid (ei mäletagi millal mingi asi oli tbh) mingit töökindluse jama olnud. Olen muidugi Nvidia peal ka olnud... |
Ehk siis PC probleemide vastus paistab olema NVIDIA. Got it.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
von Wu
HV Guru

|
15.05.2025 12:31:05
|
|
|
Kas keegi Inteli videokaardiga on emulaatoreid proovinud?
Müüa igasugu asju |
|
   |
668 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
15.05.2025 12:41:22
|
|
|
"There's literally millions of combinations of hardware which makes this type of troubleshooting hard. ... And then the game settings... It's probably more like billions or at very least hundreds of millions of combinations."
Täpselt. Ja seda olen ka siin teemas korduvalt välja toonud kui nn. PC leerist keegi jälle ütleb, stiilis, et "minul küll see mäng jookseb" või, et "minul pole küll kunagi neid probleeme esinenud". Soovides sellega probleem kuidagi minu süüks ajada.
---
Tulles tagasi Metacritic skooride juurde, siis on seal veel üks suur erinevus/probleem. Näiteks kui Microsoft Flight Simulator 2024 ja Test Drive Unlimited Solar Crown välja tulid, siis olid nad nii katki, et normaalne mängimine oli võimatu. Täielik fail launch. Vaatasin tollal Metacriticusse ja mitu väljaannet olid jätnud kommenaatri stiilis, et "hetkel ei saa hinnangut anda, sest mäng on liiga katki". Siis tulebki anda mängule madalaim võimalik skoor. Aga seda ei tehta, vaid oodatakse oma ülevaatega, kuni mängud ära parandatakse. Mängudele antakse teine võimalus, aga muusikas ja filminduses ei ole sellist asja kunagi. Spordialadel on samuti tihti ainult 1 katse või siis katsete arv limiteeritud. Mitte nii, et sul lastakse teha kuni tulemus korras on ja hinnatakse alles siis. Mängude hindamine on väga erinev.
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 15.05.2025 13:20:09, muudetud 2 korda |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
15.05.2025 13:14:33
|
|
|
See on eluliselt tähtis oskus ja ei tasuks lasta mööda külge maha joosta
|
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
15.05.2025 16:24:39
|
|
|
SKG, nvidia on minu isiklik kogemus ja arvamus.
Päeva lõpuks ongi iga raud natuke erinev, aga fix on alati sama - mängi natuke sätetega...
Also, mäng ja film on erinevad asjad. See on pigem tore, et selline lõtk on. Kannata siis kuu aega.
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 16.05.2025 07:34:27, muudetud 1 kord |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
15.05.2025 16:41:27
|
|
|
Also, mäng ja film on erinevad asjad. |
No shit.
Kuidas antake maailmas filmiauhindu? |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
16.05.2025 12:54:39
|
|
|
Kas ma kirjutan siia 1/2 A4 teemal, kuidas nad on erinevad ja miks ühe puhul on reviewga ootamine ok ja teise puhul mitte või saame ilma hakkama?
Kas me saame edaspidi arvestada sellega, et reviewd, kuigi oma puudustega, suures pildis edastavad infot mängu kvaliteedi osas?
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
17.05.2025 10:58:26
|
|
|
SKG, sa võid ka ilusti öelda, et jah, teeme edaspidi nii ja arvestame, et reviewd näitavad mängude kvaliteeti üldiselt...või sa oled selline vend, kes ei tohi kunagi eksida? Või vähemalt seda tunnistada?
Sonyilt tubli töö. Huvitav oleks teada, kui suur osa sellest tulust oli möödunud perioodil ja sel periool pc release-id.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
17.05.2025 11:51:42
|
|
|
Mitme eelneva postitusega juba võtsin kokku enda seisukoha mängude hindamise osas.
Mängude hindamine ei ole objektiivne ega kuidagi reguleeritud. Kumuleeritud hinnangu kujunemine pole samuti objektiivne, avalik ja läbipaistev, veel vähem on kasutatavad meetodid teaduslikud.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
17.05.2025 14:54:36
|
|
|
Ergo, mänge ei ole võimalik hinnata, mängud mille skoor 1 ja 10 teineteisest eristamatud, seega kvaliteet on ainult subjektiivne.
Seda loogikat järgides on pc vaieldamatult parim platvorm sortimendi osas, sest siis on 60 000 mängu veel lugematult väärtuslikum, kui 4000. Läks viltu?
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
17.05.2025 14:58:00
|
|
|
Sul endal on kõik ikka väga viltu kui seda sortimenti jälle jaurad. See on ainult sinu probleem
|
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
17.05.2025 15:19:04
|
|
|
Mulle teeb lihtsalt nalja asjaolu, et see on võrdluse teema ning oleme kuidagi jõudnud sinna, et härrad konsolipooldajad väidavad, et kvaliteet ei ole mõõdetav ja sortiment ei ole argument. See on nagu maagukine realism, aga lihtsalt realism.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
17.05.2025 15:40:58
|
|
|
Subjektiivsete asjade üle võibki vaidlema jääda, sest seal ei ole mingit kindlat mõõdupuud (nagu hind, fps, resolutsioon jne), mis on kõigile üheselt mõistetav. Mängude eelistus on puhtalt personaalne maitse küsimus.
Tundub, et sa pole rahul, et konsoolil mängijad on rahul oma mänguvalikuga.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|