Vinnastamata ei pruugi ju peale minna ja SA korral pole siis ka vajadust.
Mentaliteedi vahe on hästi näha. Meil oleks avalikult sellist kogu eksponeerides SWAT team juba ukse taga, küsitlemist kui palju ja igaks juhuks jäetaks lõpuks loast ilma. USAs ei arvata, et relvahobi võrduks automaatselt sooviga ühel hetkel kõik sobimatu näoga naabrid maha täristada.
Aga anna kunagi teada, kas TLL läbimine edaspidi muutus.
Vinnastamata ei pruugi ju peale minna ja SA korral pole siis ka vajadust.
Mentaliteedi vahe on hästi näha. Meil oleks avalikult sellist kogu eksponeerides SWAT team juba ukse taga, küsitlemist kui palju ja igaks juhuks jäetaks lõpuks loast ilma. USAs ei arvata, et relvahobi võrduks automaatselt sooviga ühel hetkel kõik sobimatu näoga naabrid maha täristada.
Aga anna kunagi teada, kas TLL läbimine edaspidi muutus.
BTW, palju sa kokku riigilõivu maksma pidid?
Bingo- tõesti, kummalgi pikal torul ei saa kaitseriivi ilma vinnastamata rakendada
Olles viibinud nüüd Ühendriikides pikemalt järjest, hakkan aina rohkem hindama nende tõlgendust vabadusest (EU vs USA), kus ma ei pea häbenema erinevaid hobisid (moto- ja laskesport), kartmata võimuesindajate poolt tagakiusamist. Olen kuulnud mitmelt sõbralt, kes omavad kodumaal relvaluba, et isegi väiksema liiklusrikkumise korral, on jutt läinud ikka relva omamise peale ja ka seoste otsimisele pisirikkumiste puhul. Minu osariigis ei ole mul mingit kohustust rutiinse liiklusolukorra puhul isegi Poltiseinikku informeerida, kas mul on hetkel relv autos v mitte, v.a kui ta otseselt küsib seda. Mind on nüüdseks 3 korda kinni peetud 15 kuu jooksul ja kogemus on väga inimlik olnud, võrreldes Eesti võimuorganitega. Ma ei hakka isegi salgama, et 99% ajast on kinnipidamise põhjuseks veidi kiirem tempo (loe hobi nr.2).
Lisaks olles nüüd aktiivselt lasketiirus käinud korra nädalas, on mõnus vaadata, et tegemist on kõiki vanusegruppe ühendava hobiga, lasketiirust leiab peresid lastega kätte harjutamas, vanasid paare oma revolvreid laskmas, korrakaitsjaid jne.
Kui selle foorumi pildi pärast peaks TLL läbimine raskemaks muutuma siis on kohalikel võimuorganitel küll liiga palju vaba aega või motivtasioonipuudus, et "päris" asjadega tegeleda. Lisaks peaksid upload.ee vahhendusel üles laetud pildi aeguma 50 päeva pärast, ehk loodetavasti jahtuvad ka asitõendid
Aga kui peaksin sellepärast mingi erikontrolli läbima, annan kindlasti märku.
PS: Täna saab Radical FR-15 oma esimsed tuleristed, proovin väikese video ka lisada, kuidas relv jookseb aga ootused on kõrged. _________________ Everybody dies, but not everyone gets to live!
Paul Harrell ise suri hiljuti, kuid need vanemad videod, mis ta ise tegi, on väga muhedad ja informatiivsed.
Väga palju süviti võrreldud erinevaid kaliibreid ja ka kaliibri piires erineva laskemoona toimimist.
Värske kraam seal kanalil pole kahjuks enam see - ta vend (veidi kogukam habemik) võttis kanali üle peale Pauli siit ilmast lahkumist.
Tuli üllatusena, et korralikud punatäpp sihikud maksavad praktiliselt sama palju, kui mõne tuntud tootja püstol ise.
Pikatorulistele tellisin mingid hea tagasisidega Amazoni kraami, ca 50 raha/tk ja neid saab katsetada lasketiirus aga püstolile tahaks veidi tuntuma tootja oma, küll aga võiks hinnaklass oli kuni 200 raha ümbruses.
Selles summas on Sig Saueri Romeo versioonid, CVLIFE omad ja kui hea soodukaga leiab Holosuni mõne üksiku. Ehk keegi oskab soovitada mõnda soodsamat punatäppi, millega on positiivsed kogemused isiklikult? _________________ Everybody dies, but not everyone gets to live!
Panin ihukaitsjale punatäpi peale, valikuks osutus Trijicon RMR kloon sest ma ei olnud motiveeritud relvaraha täpi peale panema. Hetkel tundub korralik tummine tükk, lisaks raputusega aktiveerimine ja auotmaatne väljalülitus. Eks näis tuleristsetel varsti, kas suudab ka 0 punkti viisakalt hoida.
_________________ Everybody dies, but not everyone gets to live!
Riigikohus kinnitas oma otsusega, et PPA peab ka relvaloa pikendamise menetluses arvestama mõjuva põhjusega. Seega ei ole õige tänane PPA praktika, kus tuimalt loetakse iga pisemgi tähtaja rikkumine selliseks, et relvaluba ei pikendata.
Millest eeskuju võetakse? Sellest, et Soomes on vabakäibes palju suurema 6,5 mm kaliibriga õhkrelvad (Eestis 4,5 mm)? Vist käidi Soomes arutlemas, aga aru ei saadud, millest räägiti.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.