on mida meenutada. mu esimene kaart oli RX9550 256MB versioon, stock core oli 250 ja see läks vabalt 500MHz ära. 100% OC 😀 _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
Kristoferr, eksid...palju muud polegi siin öelda. Kui päris paljud kasutajad (arvestades kui vähe neid kaarte tegelikult ikkagi üldse inimestel käes on..) reportivad, et nende nonXT töötab ~3g kiirusel ja mõned isegi väidetavalt seal ligi 3.1 siis see on ikka WAY suurem protsentuaalne OC kui mingi 5-10%...in fact see ongi umbestäpselt 20% OC. Keskmine on kindlasti pisut väiksem jah, aga paljudel juhtudel jäävad tulemused ka full noob klokkijate teadmiste (teadmatuse ja oskamatuse) taha.
Igatahes see ~20% ei ole tänapäeva mõistes mitte lihtsalt muljetavaldav number, vaid lisaks on see ka oluliselt suurem ja parem tulemus kui XT versiooni OC tavaliselt. Mis jääb parimatel kaartidel vast kuskile 3400 juurde.
Lisaks, XT on kind of mem bandwidth limited juba default kelladel ja kuna mälu pole kummalgi kaardil väga hästi klokkuv siis XT'd kellates muutub see pudelikael proportsionaalselt tihedamaks kui nonXT'd kellates ~XT kiiruse juurde.
Päeva lõpuks ei ole oluline mitte see kuhu üks või teine kellub, vaid see mitu reaalselt protsenti reaalset perfi sa selle kellamisega reaalses kasutuses võidad vs. vastava riistvara default kiirus.
Aga jah, kunagi intel c2duo 6300 cpu töötas mul stabiilselt ja igapäevaselt 100% OC'ga...ilma vesijahutuseta seejuures olid ajad kui oma raha eest sai FULL performance'i _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
670'ga kannatab juba osta küll jah. Nüüd tuleb loota, et see hind tuleb ka nendesse suurematesse poodidesse kes eestisse saadavad a'la Caseking jms.
Ma ei usugi, et EU's eriti alla 650'ga langeda saab.
Eriti ei tohiks võimalik olla, kui langeb alla selle siis järelikult on hinnas alla tuldud/saavutatud suurem pakkumine kui nõudlus. Mõlematpidi võidab tarbija.
taksikaks, Non XT jälle aga kui ise rahul sellise hinnaga
Vaatasin ka huvi pärast ringi, mis euroopas on, siis in stock on XT mitmes kohas aga no ei liigu enam väga. Isegi 837€ oli mingi mudel. Kuu aega veel ja siis, kui keegi hakkab hinnas alla tulema pole teistel valikut. Muidu jäävadki oma 800+ euri hinda ootama XT eest. Need kellel savi hinnas on selleks ajaks juba ostnud.
Viilutaja kirjutas:
Casking müüs 9070XT'sid 699€'ga. Seega see hind on äärmiselt jabur non XT eest.
Nagu näha ostetakse ja veel rahul ka _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
ja miks ei võiks rahul olla? ma ei tea mitu korda seda juttu siin juba korratatud on aga 550 doltsi oli kaardi MSRP, see on M A K S U D E T A!!! hind ja kehtib usas. pane sinna euroopa maksud otsa ja teatav ääremaa markup juurde ning 699eur ongi suhtkoht õige, non-inflated hind asja eest. eriti ideaalis oleks paar kümpsi ehk soodsam aga no millest me räägime - vähemalt on asi, mida osta ja juurdehindlus ei ole sadades ega tuhandetes nagu mõne kaardi puhul.
mida paremat sina siis hetkel ostaksid selle raha eest...5070? jonnida ja viriseda lihtsalt jonnimise pärast tundub nagu natuke lapsik - kui sulle hind ei sobi või asi ei meeldi ja arvad, et teed mingit "suurt boikotti" siis palun väga aga miks kellegi kallal võtta, kes asja ostab/tellib suht mõistliku raha eest.
kui naiivne saab inimene olla...arvab keegi tõesti veel, et saate "õige varsti" osta XT'd 650'ga ja non'i ma ei tea, alla 600 kuskilt euroopast, või lausa eestist? ei saa! ei saa paari nädala, ei saa paari kuu pärast. võibolla millalgi poole aasta pärast kui tähtede seis eriti hästi välja kukub, aga no see oleks eriti mõttetu loterii täna sellisele asjale panustada. hinnad on sellised ja selliseks nad suuresti ka jäävad sest ilmselgelt on nõudlus pakkumisest suurem ja tootjad seda nii ka hoiavad. mingit tohutut -150eur hinnalangetust siin niipea kindlasti ei tule, pole ühtegi märki et selline asi juhtuda saaks või juhtuma peaks. ei ütle, et sellised kaardid peaksid nii palju maksma aga nii nad maksavad. tänagem õnne, et muud arvutijupid veel endiselt võrdlemisi mõistliku hinnaga on võimalik hankida _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Wiltz, Kõik teavad siin, mis MSRP on. See on iga inimese enda otsustada, kas ostab, ootab või jätab ostmata praegust hindade juures.
699€ on juba norm hind arvestades praegusid olusid. Mõne kuu pärast näeb ehk ka XTsid juba ligilähedase hinnaga... eeldusel, et AMD suudab nõudlust varuga katta. _________________
Hinnad on sellised nagu nad on. Jääb ostmata, mis seal ikka. Kui kellelgil nõudlus selliste hindadega osta siis see ongi turumajanduse seis. Arvestades dollari nõrka kurssi ja meie kõrgeid makse siis mõttekas on juba USAsse lennata ja kohapealt osta see
Näita mulle ka, kus neid usa pileteid (edasi-tagasi) sotiga saab Ses suhtes, et jutuks hea küll aga no absurdimaiguline jutt ju. Kui läheb ja ostad sada tükki, et eestis ära skalpida siis oleks juba teine jutt jah
See pole mitte turumajanduse seis, vaid see ONGI turumajandus...nõudlus suurem kui pakkumine tähendab kõrgemat hinda, lihtne. AMD ilmselt ei plaanigi nõudlust väga suurelt katma ja üle katma hakata. Võibolla nad juba toodavad sellise võimsusega, nagu hetkel toota annab. Pole viga, paari aasta pärast saame kõik XT osta, 600ga _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Hinnad on sellised nagu nad on. Jääb ostmata, mis seal ikka. Kui kellelgil nõudlus selliste hindadega osta siis see ongi turumajanduse seis. Arvestades dollari nõrka kurssi ja meie kõrgeid makse siis mõttekas on juba USAsse lennata ja kohapealt osta see
olen selle asja läbi analüüsinud
1. edasitagasi tripp umbes 400€
2. kaardid kohapeal umbes 600€
3. tagasitulles katsu tõestada, et see oli juba sul kaasas ja on sinu oma mitte ei ole USAst ostetud
4. majutus kohapeal. ei jopanud lennuaegadega kuidagi, et kui näiteks New Yorgis maandud, käid lähimas Microcenteris ära ja siis tagasi lennujaama ja lennukile _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
Mismoodi sa küsisid? Kas seal pole mitte tavaline checkout?
anubis kirjutas:
5. tollis vahelejäämine ja iga kaardi eest ~110 euri tollimaksu maksmine
Priceless
Saadad USAst endale. Kui ise saadad enda nimele siis ei pea midagi maksma. Vähemalt paari kaardiga saad nii teha. Ning ei pea ju ainult kaarte ostma.
Saadadki terve komplekti jagu PC juppe, mille siin siis maha müüd või ise kasutad.
tpu-s 5070 ülevaade väljas.. tabelites 9070 pole.. põhjus, et w1zzard-il pole ref 9070.. see ülevaate 5070 pole ka reference. Kuradi nvidia poolne leht viimased aastad
tpu-s 5070 ülevaade väljas.. tabelites 9070 pole.. põhjus, et w1zzard-il pole ref 9070.. see ülevaate 5070 pole ka reference. Kuradi nvidia poolne leht viimased aastad
Kui ma selle välja tõin ja vaidlema hakkasin, sain 1.a bänni sealt foorumist. Mingi ringkaitse kohe tekkis. Hilbert on ise kõige suurem nvidia nats seal. Ma ei tea kas ta enam on seal, kuid bani sain 2024 suvel.
Praegu enam pole, kuid minu jaoks on see leht surnud.
tpu-l on olemas ja tulemused tabelis on 5070 fe, mis on reference.
5070 gaming trio reviews 9070 puudumine on samas saatanast jah (ja samal ajal tulemustest paistab, et 9070xt reference on neil kuskilt olemas aga ilma eraldi ülevaateta). _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.