Mida lahjem koormus seda kõrgema sageduse kerib üles. Korralikus mängus -20% PL'ga ei boosti ta kaugeltki niipalju. Ilmselt mitte isegi stock powerlimitiga.
Ega täpselt ei tea kuda see uus kaart on, aga endal 3x AMD kaarti oli jutti ja kõige parem oli PL lükata maxi, ja undervoltida nii madalale kuni stabiilne. Ja siis fps capiga piirata üleliigset tarbimist(mis nagunii mõistlik, sest kui freesync range'st läheb fps üle siis rõve).
Kõik räägivad ainult XTst söögi alla ja peale, ma vist olen ainuke hullumeelne, kes Nitro+ versiooni tavalisest 9070st tellis, eks elame-näeme, loodan väga vaikset ja jahedat kaarti.
https://www.amazon.de/-/en/11349-01-20G/dp/B0DRPQPQQC/
Foxxx kirjutas:
Mul on suhteliselt pisike kast, 3080-ga on näha, et Suprim X on küll väga hea jahutus, aga kuna ruumi on vähem kui näiteks Torrentis oli, siis selle kuumuse liigutamiseks on veidi rohkem vaja tööd teha.
Oled jah hullumeelne, sest Nitro+ on ilmselt üks kalleimaid AIB mudeleid ja see pole kaugeltki kõige kompaktsem.
Kõige kompaktsemad 9070 mudelid on Pulse, Reaper ja Gaming OC.
Selles osas on ju Pulse 5cm lühem, 1cm madalam ja 1,5cm õhem, kui Nitro+
Mul otseselt ruumi puudust ei ole O11 AIR minis, kuniks see väga palju suurem pole kui 3080 suprim x.
Aga hinna seisukohast, ma ei suutnud väga palju odavamaid kaarte leida kui 760 euri (mis hetkel sisaldas posti). Mingi XFX jurakas oli 700 + post, aga siiani ei ole XFXid just vaikusega hiilanud
Eks hetkel hinnad on laes nii või naa.
9070 saab €699ga, ehk msrp suht. Saadavad Eestisse.
oh, äkki varsti kukuvad PUKE versioonid ka allapoole _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
Misasja see ju non XT ja 700 ei ole küll mingi hea hind. Jutt oleks, kui XT saaks 700-750 vahel sõltuvalt mudelist. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
eurodes peaks olema 9070 MSRP 505€. 82€ veel minna _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
3D-printimine - kuni 350x350x420mm ühe detaili kohta, valmidus enamike termoplastikute jaoks olemas (va. PEEK, PEKK jms)
nii erinevad valuutad, ei meiki senssi. MSRP toodi välja US dollarites _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
kust see info?
euroopas on kombeks hindu koos maksudega näidata.
saksa reviewerid kirjutasid, et sealne kohalik msrp on vähemalt aib-te koha pealt ilusasti olemas. 629€ ja 679€. see on usa maksudeta msrp-d pluss makse arvestades ka loogiline number.
(nvidiaga on lihtsam, neil on riigiti saitidel enda kaardid ja hinnad olemas, olgu saadavusega kuidas on. ja need vastavad msrp-le. amd-ga on vähe keerulisem) _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Huvitav jah, et EU's hinnad langevad. non-XT juba mõnes kohas 669€, kuigi XT ikka veel 826€ (peaks alla 800 kukkuma kuhugi 750 kanti).
Meil siin 9070 juba 1000+ mõnes kohas.
aga see ongi reaalsus ju. Siin HV-s kisendada , et kuradi kallis ja siis insta osta 999 euriga kaart (tegelikult on hind nii 899) . Lükata HVsse flippi 1100 -1200 ja vaikselt kasutajad ostavad. Ka need kes siin kisavad!
Kui ma viitsiks tegeleda siis ostaks isegi AT kaardid kokku ja lükkaks + 100 euri flippi. Ilmselt seal kohalikud nii teevadki.
Elame üle
Ise olen antud lillepoe kasutamisest täielikult loobunud (summa on neljakohaline mis sinna jätsin). Ostad USAst , maksad tolli ja muu jama peale ning saad ikkagi kiiremini kätte. Rääkimata Euroopast .
Aga tore, et on olemas putka kust vajadusel 30% kattega + müüja greed foorumist kohe kätte saab .
aga see ongi reaalsus ju. Siin HV-s kisendada , et kuradi kallis ja siis insta osta 999 euriga kaart (tegelikult on hind nii 899) . Lükata HVsse flippi 1100 -1200 ja vaikselt kasutajad ostavad. Ka need kes siin kisavad!
Kui ma viitsiks tegeleda siis ostaks isegi AT kaardid kokku ja lükkaks + 100 euri flippi. Ilmselt seal kohalikud nii teevadki.
Elame üle
Ise olen antud lillepoe kasutamisest täielikult loobunud (summa on neljakohaline mis sinna jätsin). Ostad USAst , maksad tolli ja muu jama peale ning saad ikkagi kiiremini kätte. Rääkimata Euroopast .
Aga tore, et on olemas putka kust vajadusel 30% kattega + müüja greed foorumist kohe kätte saab .
see oli nii ilus, et võttis pisara silma _________________ CAD modelleerimine - 3D-skännist või mõõtmiste-kirjelduste põhjal uue mudeli loomine
tõttöelda, kui tõesti kuskilt eurost nonxt 670ga kätte saab siis see on täitsa normaalne hind ja tuleb välja, et isegi suht okei kaart selle raha eest. kellub xt tasemele, nagu kunagi arvasin/ennustasin ja tegelikult väga suurt vahet kallima versiooniga kokkuvõttes ei olegi. päris kindlasti ei ole mingit mõtet osta eestist a'la 850ga XT'd (kui neid üldse osta ongi ka sellise hinnaga) kui eurost saab non'i ligi 200 odavamalt kätte. reaalne kiirusevahe - peale seda kui mõlemale "klokid" ehk nagu tänapäeval kombeks undervoldid peale on pandud, jääb ju mingi 10% kanti siis kõike mängida kannatab nagunii rahulikult mõlemaga tegelikult _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Jah, Non-XT kellub XT tasemele, XT, kellub 4080 tasemele ja paremad XTX isendid kelluvad 4090 lähedale...Kõik mudelid kelluvad 5-12% - nii rohelised, kui punased.
20+% klokkamise ajad jäävad paljude aastate taha. Oli ilus. _________________ Liitu Binance'ga Liitu Honey'ga
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.