Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
busta
HV veteran
|
25.02.2025 07:54:22
|
|
|
Küla roheliseks saigi vist sedasi kui mitte kedagi maha ei lasknud. Kannatasid ülbamise ära aga kole palju oli surumist. Mingilt maalt hakkas ülle viskama, siis hakkasid vennad järjest kuuli saama 😄 Kaua võib 🥲 Peab päris pika närviga olema kui kõik kükad roheliseks saada 🤗
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
26.02.2025 10:05:27
|
|
|
Loll! küla saab ainult roheliseks kui hästi palju tuulikuid ehitad!
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
26.02.2025 23:56:32
|
|
|
Viimase nvidia ajuriga oli 3090 peal päris hea. Nädalavahetusel võiks uuesti ette võtta
ot:
ahvilõust kirjutas: |
Loll! küla saab ainult roheliseks kui hästi palju tuulikuid ehitad! |
Pela rahus ja vaata, kuidas lüps käib.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
01.03.2025 08:53:19
|
|
|
kas keegi on uuemat pätsi UNinstallinud ka kuidagi?! on see üldse võimalik? arvatavasti mitte...ainuke variant vist mäng uuesti installida vanema versioonina ning save'd üle tõsta
olen nüüd selle 1.2.1'ga mõnda aega mänginud ja no täielik katastroof minumeelest. enne pätsi installimist oli mäng päris hea - st. muidugi teatavad modid pidid olema installitud economy jaoks jne aga muidu mäng nagu üsna okei. nüüd on see, et uus päts paremaks ei muutnud absoluutselt mitte midagi ja selle asemel on hoopis üsna pidevad kokkujooksmised, mingid üsna veidrad bugid aegajalt ja kõige hullem - artifacte ei ole võimalik üldse enam kätte saada. ilmub ja lendab NAHHUI, iga kord, igal pool! lisaks sellele kustuvad laibad ülikiiresti ära ja on muidki hädasid. päris masendav ikka...
AI näeb sind endiselt läbi seinte ja kilomeetri kauguselt öösel, seljaga olles. stealth gameplay ei ole sõna otseses mõttes mitte mingist otsast parem, tundub lausa et on isegi hullem. täiesti wtf "parandusepakk" ikka. selle tegi vist sama vend, kelle vaimusünnitus on see kuradime swampi map mis oli lihtsalt üks õuduste õudus ja totaalne ajaraisk kuubis mängida
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
terric
HV kasutaja

|
01.03.2025 12:07:50
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
kas keegi on uuemat pätsi UNinstallinud ka kuidagi?! on see üldse võimalik? arvatavasti mitte...ainuke variant vist mäng uuesti installida vanema versioonina ning save'd üle tõsta
olen nüüd selle 1.2.1'ga mõnda aega mänginud ja no täielik katastroof minumeelest. enne pätsi installimist oli mäng päris hea - st. muidugi teatavad modid pidid olema installitud economy jaoks jne aga muidu mäng nagu üsna okei. nüüd on see, et uus päts paremaks ei muutnud absoluutselt mitte midagi ja selle asemel on hoopis üsna pidevad kokkujooksmised, mingid üsna veidrad bugid aegajalt ja kõige hullem - artifacte ei ole võimalik üldse enam kätte saada. ilmub ja lendab NAHHUI, iga kord, igal pool! lisaks sellele kustuvad laibad ülikiiresti ära ja on muidki hädasid. päris masendav ikka...
AI näeb sind endiselt läbi seinte ja kilomeetri kauguselt öösel, seljaga olles. stealth gameplay ei ole sõna otseses mõttes mitte mingist otsast parem, tundub lausa et on isegi hullem. täiesti wtf "parandusepakk" ikka. selle tegi vist sama vend, kelle vaimusünnitus on see kuradime swampi map mis oli lihtsalt üks õuduste õudus ja totaalne ajaraisk kuubis mängida  |
Mulle ka tundus 1.1.4 või mis enne 1.2 oli ok aga paistab, et oli vaja torkida. Aga harjub ära.
Ma oskan ainutlt artifactide kohta ütelda, et alguses ma ka paanitsesin aga siin jagatud soovitused toimivad (st. 2-3x hüppab uude kohta ja siis jääb paigale enamasti).
Ja nüüd salvestan ca. 200 m ennem ja siis "bear" skanneriga rahulikult liigun ja kui juhtub, et lendab seina või masse, laen uuesti (või kui miski kehv kivi tuleb siis ka uuesti).
Laibad jah kohati kaovad ära ainult relv jääb aga mitte alati ei kao (pole aru saanud seost).
Ja nüüd vaja korjamisel kiirustada, muidu jääb ka luudist ilma... See osa muidugi OK, loodivad, ravivad jne.
Päris 100% ei toimi busta soovitatud moodi MrG3ba_NPCDropArmorPlusAmmo90_P st. arendajad muutsid osade gruppeeringute tegelaste parameetreid (exot vähem jne).
Läbi seinte tundub, et lasevad siis kui on vaatetornides või linnas ka osaliselt.
ot: |
Ma alguses proovisin seda, et keelasin Steami uuenamise aga kuna Stalker 2 ilma internetita ei läinud käima siis tulid ka uuendised järgi. |
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
01.03.2025 14:53:43
|
|
|
Wiltz, Viska modide kaust tühjaks ja vaata, kas siis jookseb kokku. Midagi nendest sinna siis ei sobi enam, selle uuema versiooniga. Mul pani nende vanemate modiega kokku. Ei ole veel aega olnud uurida seda. Edit: Nvidial 27.feb. seisuga uus driver: 572.60 jõudu katsetamisel...
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
end889
HV kasutaja

|
01.03.2025 17:53:40
|
|
|
busta kirjutas: |
Wiltz, Viska modide kaust tühjaks ja vaata, kas siis jookseb kokku. Midagi nendest sinna siis ei sobi enam, selle uuema versiooniga. Mul pani nende vanemate modiega kokku. Ei ole veel aega olnud uurida seda. Edit: Nvidial 27.feb. seisuga uus driver: 572.60 jõudu katsetamisel... |
Ma pidin ddu-ga lagedaks laskma driveri siis hakkas jooksma, vahest random crashe ikka, aga väga harva. FSR-i kasutada ei saa, siis on memory leak kohe ja umbes 10 minutiga jookseb mäng kotti. Muidu fsri fpsi boost suht korralik, sinna 120-130 kanti, aga hetkel DLSS Quality ja mingi 60-80 vahele vast.
_________________ Tiktok pole elu. |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
01.03.2025 20:10:59
|
|
|
Kokku ei ole hakanud jooksma, seega modid/nvidia draivud?
Artifaktid nüüd tüütus kuubis korjata jah. Algasin Veterani peal vanilla, ja kõik sujus nagu lepase reega kuni artifact run hakkasin tegem. 10% ja 10 min kulus kõige närusema artifakti peale, lõpuks kui juba käeulatuses oli siis tekkis Bloodsuckeri kamp selga. Loomulikult kui 3 vereimejat keset anomaaliavälja selga tekib siis kutupiilu ka kohe.
Ma ei viitsi higistada, 2x läbi tehtud juba, jätab hilisemaks...
AI spawnid on ka jälle tagasi, enne 1.2.1 oli päris rahulin, qga nüüd jälle nii kui mingi väärtusliku eseme saad siis kargab mitu spawni selga, et jumala pärast kasumisse ei jääks...
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
02.03.2025 03:40:47
|
|
|
Ega see kokku jooksmine nii tihti ka ei ole (õnneks), et selles modisid või driverit kahtlustada julgeks. Arvan, et sellest saaksin aru ka kui modide pärast jookseb. Pealegi ma olen nagunii proovinud päris mitu korda vahepeal suure osa mode välja tõsta, mitte crashimise pärast aga muude asjade katsetamiseks. See pole midagi muutnud.
Lihtsalt kui eelmise versiooniga mängides jooksis reaalselt ühe korra kokku mingi ~30h peale siis nüüd on jooksnud vähemalt 4 korda kõigest umbes nii 12h'ga. Pole maailma lõpp, aga pole ka väga meeldib kogemus.
Kusjuures ise mängisin alguses suure osa mängust ära DLSS Quality ja FSR off, muud settingud kõik epic või high - täitsa loll, see oli kõige lollim valik üldse ja puhas enda teadmatus paraku Esiteks DLSS ei anna nagunii midagi, lükkasin selle välja ehk DLAA peale ja fps täpselt sama. Aga mis oli peamine lollus, mitte kasutada FSR frame generationit. Vähemalt minu nõrgemapoolse prosega no see ~50 fps pidevalt oli ikka selline talutav, kuid kehvapoolne kogemus, ja see on kõik on cpu taga. Nüüd FSR sees ja pidevalt ilusti selline ~80-120. Ikka SIGA PALJU sujuvam on mäng ja reaalselt parem on mängida. Võibolla mingi lisa lag on sees selle tõttu, aga sellist tüüpi mängus nagu stalker seda ei tunne küll absoluutselt mitte mingit pidi
Kusjuures olen ka seda tähele pannud, et AI spawnid on reaalselt läinud halvemaks! Enne tõesti oli nii, et ega ma mängides reaalselt kunagi ei näinud ega saanud aru, et kus ja millal nüüd täpselt mingi tüüp spawnis. Nüüd aga ikka kohati täitsa reaalselt näeb kuidas poisid kukuvad mängu Ei ole kunagi päris nina ees aga no ega väga kaugele ka ei kuku. Võiks öelda, et häirivalt suur vahe ikka võrreldes eelmise mängu versiooniga. Endiselt lasevad läbi seinte vahel, endiselt spotivad ära täiesti võimatutest kohtadest ja võimatult kauguselt.
Huvitav, mis lõvikonservi need developerid söönud on, et julgesid suurelt välja reklaamida kõikvõimalikke selliseid fix'e, mida tegelikult mängus täiesti ilmselgelt ei ole! Positiivse poole pealt vast saab mainida seda, et päevavalgust on natuke pikemalt ning taskulambi sai lõpuks ümber assignida omale sobiva nupu alla...samas on ikkagi mingi kerge keberniit selle taskulambi nupuga minumeelest. Ja melee'd näiteks tüübid ei võinud re-assignitavaks teha nagu what the actual fuck noh...selliseid asju peab tõesti veel erinevate suurte patchide sees fixima?
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
04.03.2025 21:56:20
|
|
|
Ma kusagil märkasin, et see 1 suur fix korraga on konsoolide tõttu.
1 mäng ütles selgeöt välja, et aitab, pc ja konsoolid saavad nüüdsest eraldi paiga. Ja pc saab nüüd nii palju kui kulub ja konsoomid korra kuus, sest vaja "valideerida".
Ehk pole kindla devi või UE5 eripära.
Muideks wallbang on täitsa hea strateegia, CoD mängurid peaksid eriti kursis olema. Ise kükakil beroonmüüri taga saan küll eemale lujrata ja siis küljele hiilida.
Aga LOS süsteem lonkab ikka mitut jalga, see tõsi..
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
end889
HV kasutaja

|
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wusses
mehine eesti muffin

|
18.03.2025 21:31:37
|
|
|
Tundub asjalik update. Peaks uuesti proovima.
Mul jäi mäng pooleli Inteli CPU garantii pärast.
Saatsin või garantiisse ja tekkis paus sisse ja pärast ei viitsinud enam.
_________________ Skoda octavia 2016a universal/manu/diisel https://www.auto24.ee/soidukid/4194929 |
|
Kommentaarid: 334 loe/lisa |
   |
1 :: |
273 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
18.03.2025 23:57:09
|
|
|
ma ei tea...minul kadus täielikult igasugune lootus nende pätside osas ära peale 1.2 update installimist...nagu ennist siin sai ka räägitud siis paremaks ei muutunud sellega absoluutselt mitte miski!
nüüd seda 1.3 vaadata siis tundub ka täiesti meh minule isiklikult, võibolla seal nipetnäpet on aga samas on jube veider, et näiteks kohe listi alguses "tech part AI" all on pooled read lihtsalt täieti tuimalt topelt trükitud?!? nagu wtf...tüübid üritavad lihtsalt pikemat nimekirja tekitada, et paranduste nimekiri tunduks rohkem muljetavaldav või? mingit "mutants movement" rida on lausa 3 korda sinna topitud kohe nimekirja suht alguses. täiesti ajuvaba tundub sellist jama publishida
siis on seal palju asju, mis lihtsalt ei meigi ABSOLUUTSELT mitte mingisugust senssi kui actually loed läbi selle lausa:
Fixed an issue where the player was unable to perform a stealth kill on friendly NPCs when he was seen - et mängija ei saa teha stealth killi friendly npc'le peale seda kui npc on playerit näinud ja on tema kohalolekust teadlik? ahah...tõepoolest või, parandada oli vaja siis ära see, et tegelikult ikka peaks saama teha STEALTH killi sellises olukorras???
kohe järgmine rida:
Improved recoil animation for NPCs that were too weak
mida see üldse tähendama peaks, kas see üldse tähendab midagi või on lihtsalt täiesti suvaline arusaamatu lause nimekirja lisatud?
lisaks on väga palju selliseid väidetavaid bugisid ja nende fixe, mida mina isiklikult pole mitte kordagi näinud ega kohanud ei eelmise versiooni ega praeguse 1.2ga. ja üleüldse tundub olevat tohutu list fix'e, millest 99% on täiesti ebaolulised ja suures osas lausa mõttetu ilmselt üldse aega raisata selliste "paranduste" tegemisele. selle asemel tuleks tegeleda reaalsete probleemidega - teha mängu lõpuks ometi mõistlik taskulamp!!! öövaatlusseade. tegeleda AI käitumisega ja teha lõpuks ometi korda see, et stealthi oleks ka võimalik kasutada mängus
positiivne on see, et kui natuke kokkujooksmisi välja arvata ning Alife(less) osas leppida sellega, mis on siis ega mängus tegelikult polegi vaja niiväga suurelt midagi parandada (mingeid asju lisada tuleks küll). hiljuti sai pulli pärast proovitud, et mis oleks kui tapaks maha terve Wardi põhibaasi ehk chemical planti baasi. Kui raske see ikka saab olla? Kuskil 100+ korda sai proovitud lõpuks, mingi hetk jõudsin isegi päris kaugele ja kokku umbes selline 70-80, võibolla isegi ligi 100 sõdurit sai järjest maha notitud aga mäng hakkas kokkuvõttes alati kokku jooksma peale teatud aega nottimist. mis on aga väga lahe, et kogu see ~6 tundi battlet (koos kõigi nende uuesti laadimiste/proovimistega muidugi) oli ikka mega raske ja intensiivne. selles suhtes mängu "in battle AI" on ikkagi kohati väga heal tasemel ja täiesti armutu! korra eksid, venitad, jääd liiga kauaks kuskile seisma - saad kohe kuuli ja saad ka VÄGA kiirelt surma. vähemalt veteran raskusel ja minu installitud modidega see nii on. võib vabalt öelda, et kõige raskem AI vastu lahing, mida kunagi üheski mängus olen pidanud. ületab ka kunagist mingis stalker modis peetud lahingut bandiitide baasis, kus oli samuti ülihea AI vastas
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
end889
HV kasutaja

|
19.03.2025 11:53:51
|
|
|
Spoiler 
ma ei tea...minul kadus täielikult igasugune lootus nende pätside osas ära peale 1.2 update installimist...nagu ennist siin sai ka räägitud siis paremaks ei muutunud sellega absoluutselt mitte miski!
nüüd seda 1.3 vaadata siis tundub ka täiesti meh minule isiklikult, võibolla seal nipetnäpet on aga samas on jube veider, et näiteks kohe listi alguses "tech part AI" all on pooled read lihtsalt täieti tuimalt topelt trükitud?!? nagu wtf...tüübid üritavad lihtsalt pikemat nimekirja tekitada, et paranduste nimekiri tunduks rohkem muljetavaldav või? mingit "mutants movement" rida on lausa 3 korda sinna topitud kohe nimekirja suht alguses. täiesti ajuvaba tundub sellist jama publishida
siis on seal palju asju, mis lihtsalt ei meigi ABSOLUUTSELT mitte mingisugust senssi kui actually loed läbi selle lausa:
Fixed an issue where the player was unable to perform a stealth kill on friendly NPCs when he was seen - et mängija ei saa teha stealth killi friendly npc'le peale seda kui npc on playerit näinud ja on tema kohalolekust teadlik? ahah...tõepoolest või, parandada oli vaja siis ära see, et tegelikult ikka peaks saama teha STEALTH killi sellises olukorras???
kohe järgmine rida:
Improved recoil animation for NPCs that were too weak
mida see üldse tähendama peaks, kas see üldse tähendab midagi või on lihtsalt täiesti suvaline arusaamatu lause nimekirja lisatud?
lisaks on väga palju selliseid väidetavaid bugisid ja nende fixe, mida mina isiklikult pole mitte kordagi näinud ega kohanud ei eelmise versiooni ega praeguse 1.2ga. ja üleüldse tundub olevat tohutu list fix'e, millest 99% on täiesti ebaolulised ja suures osas lausa mõttetu ilmselt üldse aega raisata selliste "paranduste" tegemisele. selle asemel tuleks tegeleda reaalsete probleemidega - teha mängu lõpuks ometi mõistlik taskulamp!!! öövaatlusseade. tegeleda AI käitumisega ja teha lõpuks ometi korda see, et stealthi oleks ka võimalik kasutada mängus
positiivne on see, et kui natuke kokkujooksmisi välja arvata ning Alife(less) osas leppida sellega, mis on siis ega mängus tegelikult polegi vaja niiväga suurelt midagi parandada (mingeid asju lisada tuleks küll). hiljuti sai pulli pärast proovitud, et mis oleks kui tapaks maha terve Wardi põhibaasi ehk chemical planti baasi. Kui raske see ikka saab olla? Kuskil 100+ korda sai proovitud lõpuks, mingi hetk jõudsin isegi päris kaugele ja kokku umbes selline 70-80, võibolla isegi ligi 100 sõdurit sai järjest maha notitud aga mäng hakkas kokkuvõttes alati kokku jooksma peale teatud aega nottimist. mis on aga väga lahe, et kogu see ~6 tundi battlet (koos kõigi nende uuesti laadimiste/proovimistega muidugi) oli ikka mega raske ja intensiivne. selles suhtes mängu "in battle AI" on ikkagi kohati väga heal tasemel ja täiesti armutu! korra eksid, venitad, jääd liiga kauaks kuskile seisma - saad kohe kuuli ja saad ka VÄGA kiirelt surma. vähemalt veteran raskusel ja minu installitud modidega see nii on. võib vabalt öelda, et kõige raskem AI vastu lahing, mida kunagi üheski mängus olen pidanud. ületab ka kunagist mingis stalker modis peetud lahingut bandiitide baasis, kus oli samuti ülihea AI vastas |
Tasub meeles pidada et nende emakeel siiski pole inglise vaid Ukraina keel. Eks sealt ka kohati arusaamatu lause kooslus. Aga lõpu poole ju kirjas et sniperitele sai suppressorid ja mõned asjad mida sai ainult peale point of no returni viidi ka ju pripjati. Uuesti igasugu crashe fixe ja kõiki tekstuure igas regioonis uuendati. Ma veel pole jõudnud käima panna.... kahjuks.
_________________ Tiktok pole elu. |
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
erick
HV Guru

|
19.03.2025 13:18:57
|
|
|
Ma loen ja 1.3 paranduste nimekiri tundub suht loogiline mulle.
"Improved recoil animation for NPCs that were too weak" ilmselt mõeldakse, et osade NPCde tulistamise tagasilöögi animatsioonid olid liiga nõrgad.
|
|
Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
95 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
19.03.2025 13:44:13
|
|
|
Millal oleks mõistlik mäng omale soetada? Kas puudujääke on veel palju või saab juba varsti normaalse kogemuse kätte?
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru
|
19.03.2025 19:01:21
|
|
|
Normaalne kogemus juba ammu käes. Preilid vinguvad iga asja üle.
|
|
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
19.03.2025 20:24:11
|
|
|
Evil14, vabalt võib soetada ja mängima hakata...isiklikult ei usu, et siin enam midagi niiväga üldse paremaks lähebki. Ja ei leia, et ka väga palju peaks minema - õnneks suurema osa PÄRIS probleeme saab ära lahendada erinevate modidega. Aga seda tuleks küll meeles pidada, et täitsa ilma modideta minumeelest seda mängu mängima hakata on lihtsalt totaalne ajaraisk ning ka sisuliselt hea mängu raiskamine.
" ilmselt mõeldakse, et osade NPCde tulistamise tagasilöögi animatsioonid olid liiga nõrgad." noh, võibolla mõeldakse jah. aga ma ei tea nagu, tundub see tõesti selline asi, mida oleks üldse vaja väga parandada??? saab sellist asja üldse bugiks nimetada? ei ole kordagi silma jäänud, et NPC'de recoil animation oleks liiga nõrk. võibolla et on, aga no peab ikka olema viitsimist sellist asja uurida.
iseasi oleks see kui tüübid tuuniks mitte animatsiooni vaid tegeleks näiteks reaalselt sellega, et sättida NPC'de recoili (suuremaks/väiksemaks) ja üleüldist liigset täpsust väga suurte distantside tagant.
aga seda ei tehta, ei parandata...selle asemel on nimekirjas miljon täiesti ebaolulist "parandust" mis tegelikult ilmselt praktiliselt mitte kedagi ei huvita ja tegelikult kellegi mängu mitte kuidagi ei mõjuta.
vähemalt selline on minu arvamus sellest seekordsest nimekirjast
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
goga
HV kasutaja
|
19.03.2025 22:00:36
|
|
|
Evil14, vabalt võib soetada ja mängima hakata...isiklikult ei usu, et siin enam midagi niiväga üldse paremaks lähebki. Ja ei leia, et ka väga palju peaks minema - õnneks suurema osa PÄRIS probleeme saab ära lahendada erinevate modidega. Aga seda tuleks küll meeles pidada, et täitsa ilma modideta minumeelest seda mängu mängima hakata on lihtsalt totaalne ajaraisk ning ka sisuliselt hea mängu raiskamine.
" ilmselt mõeldakse, et osade NPCde tulistamise tagasilöögi animatsioonid olid liiga nõrgad." noh, võibolla mõeldakse jah. aga ma ei tea nagu, tundub see tõesti selline asi, mida oleks üldse vaja väga parandada??? saab sellist asja üldse bugiks nimetada? ei ole kordagi silma jäänud, et NPC'de recoil animation oleks liiga nõrk. võibolla et on, aga no peab ikka olema viitsimist sellist asja uurida.
iseasi oleks see kui tüübid tuuniks mitte animatsiooni vaid tegeleks näiteks reaalselt sellega, et sättida NPC'de recoili (suuremaks/väiksemaks) ja üleüldist liigset täpsust väga suurte distantside tagant.
aga seda ei tehta, ei parandata...selle asemel on nimekirjas miljon täiesti ebaolulist "parandust" mis tegelikult ilmselt praktiliselt mitte kedagi ei huvita ja tegelikult kellegi mängu mitte kuidagi ei mõjuta.
vähemalt selline on minu arvamus sellest seekordsest nimekirjast |
mis peale viimast pakki must be mod list oleks?
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
19.03.2025 22:18:13
|
|
|
Wiltz, tänud ausa tagasiside eest.
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
20.03.2025 01:26:16
|
|
|
1.3 mina pole installinud aga 1.2.1 puhul mul on peal näiteks sellised modid:
No Shader Warmup
ScrN Artifact Overhaul
More side weapons
Reduced Repair Cost
Ledge Grabbing by Kennymylenny
No (or reduced) weight for ammo nades meds and food
Grok's Modular Mutants Health
Reasonable Weapon Degradation
Sell damaged stuff
Axxii's Stealth Mod
Grok's Less Grenades Thrown
NPC Combat Overhaul
Hide low radiation effect
Better Stamina Usage (Longer Sprinting - Stamina usage rebalance)
Eye Adaptation Fix
Feliche's Real Longer Days
Responsive Input - No Input Delay
Slightly Better Headlamp
Päris kõik need pole kindlasti ILMTINGIMATA ja 100% vajalikud asjad..osa neist on arvatavasti vajalikud vaid veteran difficulty jaoks ja osa on selline maitse asi ka. Aga no näiteks mutantide tapmise teemal (veteran raskusel), pseudogiant tahab isegi 25% health modiga miski a'la 50 lasku kõige võimsamast pumbast. pikka aega ma mõtlesin, et seda üldse ei ole olegi võimalik ära tappa
Kuid jah selles listis on ka mod'e ilma milleta mina ilmselt ei hakkaks enam üldse mängimagi sest ilma modita on teatud asjad lihtsalt nii absurdsed. Näiteks reasonable weapon degradation - isegi selle modiga relvad siiski "kuluvad" päris kiiresti ning isegi reduced repair costiga on nende parandamine siiski päris kallis. Ilma modideta oleks täiesti ajuvabadus
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
20.03.2025 10:33:26
|
|
|
Nad tulistamise tegid paremaks 1.3-ga? Et kui pumbaga mutanti tulistad oleks stagger ja reaktsioon ikka!
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
20.03.2025 16:16:22
|
|
|
kusjuures hea point...seda mängus tõesti vist ei ole. minumeelest ükski mutant vist ei "reageeri" üldse tabamustele, vaid lihtsalt jätkavad tuimalt oma nö. parasjagu käsil olevat tegevust nagu midagi poleks juhtunud.
vot - ideaalne näide asjast, mis PÄRISELT oleks vaja ära parandada..aga mida ilmselt ei ole karvagi muudetud (võin peaaegu et kihla vedada)
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
24.03.2025 17:05:25
|
|
|
kusjuures hea point...seda mängus tõesti vist ei ole. minumeelest ükski mutant vist ei "reageeri" üldse tabamustele, vaid lihtsalt jätkavad tuimalt oma nö. parasjagu käsil olevat tegevust nagu midagi poleks juhtunud.
vot - ideaalne näide asjast, mis PÄRISELT oleks vaja ära parandada..aga mida ilmselt ei ole karvagi muudetud (võin peaaegu et kihla vedada)  |
Koerad nindlasti rwageerivad ja jooks3vad minema või kukuvad pikali korraks... nagu jää peal libastuks.
Paljud su poolt panutud modid on sisuliselt Stalker raskusaste ja paar tükki rikuvad k8he kindlasti ettenöhtud möngukogemuse...
Ehk võib vabalt esimese korra stalker raskusel teha ja 2 börgmist juba ise vaadata mis vajaka jääb.
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
24.03.2025 17:51:34
|
|
|
Super...mis sa arvad, mis eesmärgiga ma need modid olen installinud ja neid kasutan??? TÄPSELT selle eesmärgiga, et "rikkuda ettenähtud mängukogemus" - ja pakkuda MULLE selline mängukogemus, mis MULLE päriselt meeldib!
Minupoolest võivad paljud modid olla kasvõi ultra-novice raskusaste (sinu arvates). Ei koti. Ma kasutan neid mod'e, mis teevad mängu minu jaoks paremaks, mängitavamaks, nauditavamaks ja kustutavad ära võimalikult palju täiesti asjatult raisatud aega ning tüütut repetatiivsust. Ma olen vanilla stalker raskusastet proovinud, seega tean täpselt mis see on ja mis see ei ole.
Muide, kui sa oled nii kõva vanilla kogemuse austaja nagu sa siin pidevalt üritad muljet jätta siis sa peaksid mängima mängu ilma patchideta. Sest need kõik muudavad mängu, ja muudavad seda täpselt selles samas suunas, kuhu seda varem on tüürinud kõikvõimalikud erinevad modid (mis sinu enda jutu järgi "rikuvad ettenähtud mängukogemuse).
Ühesõnaga, imelik ja kahtlane jutt sul. Katsu aru saada, et mind ei huvita isegi mitte 0.000000001% see sinu reklaamitav "ettenähtud mängukogemus". Mind huvitab selline mängukogemus, mis on minu jaoks meeldiv ja sobiv, mis ei raiska täiesti asjatult minu aega. Ja newsflash, väga väga paljusid peale minu see vanilla samuti eriti ei huvita. Kui mulle meeldiks mängud, ja meeldiks mängida mänge mille puhul mulle PEAB meeldima ja saab meeldida ainult niinimetatud ettenähtud kogemus siis ma ei mängiks stalkerit ja ei mängiks üldse sedatüüpi mänge. Modisid muide saab nii installida..kui ka uninstallida! Ja see on väga lihtne, nii et oma mängukogemust rikkuda/parandada on samuti täpselt sama lihtne nagu selle ühe faili folderisse ja folderist välja tõstmine. Ma arvan, et iga inimene võib ise proovida ja otsustada, misasi tema kogemust rikub ja misasi parandab. Pole just mingi eriline lifelong commitment
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |