Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
autor |
|
Gap
HV Guru

|
18.02.2025 00:58:25
|
|
|
on sellel mängul siis mingi stoori ka ? ja on see väga raske muidu siis ? ma ei ole seda veel proovinud xbox game passiga oleks see võimalus ... olen youtubest neid videosi vaadanud ja tundub kohati väga äge ja ootasin väga jaa kuidas mäng jookseb peale patche ? küsin sellepärast et arvamusi on erinevaid ja olen seda teemat lugenud aga keegi oskab paari sõnaga äkki lühidalt kokkuvõtta et kas tasuks proovida ? olen kunagi ainult mänginud seda clear skyd see oli kohati päris huvitav aga vahest ikka raske .....
|
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
end889
HV kasutaja

|
18.02.2025 01:22:06
|
|
|
Gap kirjutas: |
on sellel mängul siis mingi stoori ka ? ja on see väga raske muidu siis ? ma ei ole seda veel proovinud xbox game passiga oleks see võimalus ... olen youtubest neid videosi vaadanud ja tundub kohati väga äge ja ootasin väga jaa kuidas mäng jookseb peale patche ? küsin sellepärast et arvamusi on erinevaid ja olen seda teemat lugenud aga keegi oskab paari sõnaga äkki lühidalt kokkuvõtta et kas tasuks proovida ? olen kunagi ainult mänginud seda clear skyd see oli kohati päris huvitav aga vahest ikka raske ..... |
Kui saad algusest edasi, siis korra on geari taga asi. Kui aga yt vaatad nagunii ette siis juba tead kus parem gear asub. Algaja jaoks on ehk raske kuna bloosuckereid on võrdlemisi palju ja nende tapmiseks on ikkagi shotguni vaja, toz ja boomstick on pigem mängu asjad. Üldiselt on väga nauditav looter shooter, mul juba nõks üle 60h mängitud ja pole veel lõpu lähedalgi kuna kõik kõrvalised asjad ajavad su põhi teelt kõrvale. tegeled igasugu NPC probleemidega. Maailm on ilus ja üllatav kuna igasugu erinevaid kohti on palju ja hooneid mida avastada veel rohkem ( some bugs here and there). Just ajasin agropromis võtit taga kuna poltergeist oli seda minu vastu objektina kasutanud, aga sain ikka kapi alt kätte.
Tõenäoliselt üks kaasa kiskuvamaid shootereid, mul ka eelnevad osad kõik tehtud nagunii, aga stalkeri lore on natukene üle prahi kraam kui korralikult sisse elad ennast
Edu avastamisel.
_________________ Tiktok pole elu. |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
18.02.2025 01:44:55
|
|
|
Gap...arvamusi on kindlsti seinast seina aga minu silmis on tegu GOTCiga, või siis game of the century
On olemas kõik, mis ühel sedatüüpi mängul olema peab. On päris korralik ja huvitav stoori, on ÜLIMALT hea map, on väga tasemel graafika ja maailm/locationid on detailses ning realistlikud. On parim gunplay/gunfight mechanics, mis mina siiani olen arvutimängudes kogenud. On parim sound design, mis siiani olen üheski arvutimängus kogenud.
Tasub vaid tähele panna, et kui mängima hakkad siis seda esimest nö. tutoriali osa/levelit ära võta üldse tõsiselt. See on mingi microsofti poolt sunnitult peale surutud jura ilmselt, mis sinna lisati enne välja andmist Tegelik mäng ei vasta sellele ega ole selline nagu tutorial ehk ~ esimesed 30 minutit gameplay'd.
Arvestada tasub ka sellega, et võitlused mängus võivad olla täiesti utoopiliselt keerulised kohati, ja seda kohe mängu alguses. Veteran raskust ära kindlasti vali! Mutandidega ei ole võimalik üldse võidelda selle raskuse peal ilma, et neid modidega ära ei modiks.
Üldiselt, see ei ole mäng lastele, algajatele, casualidega. Siin tuleb päris palju ikka mõelda, ka üsna osav ja kiire olla controllidega. Tuleb teha õigeid valikuid, et mis relva või varustusega mingisse fighti sisened ja kas üldse sisened. VÄhemalt kõrgeima raskuse peal küll. Sest kui teed vale valiku siis pole mitte mingisugust lootustki ellu jääda. Isegi see ei aita midagi kui sul on lõputult medpacke ja sidemeid...neid lihtsalt ei jõua nii kiirelt peale panna. Näiteks kui ma bloodsuckerit kuskil näen siis üks mats pihta ja olen surnud...ja see, et tüüp on nähtamatu ei tee olukorda lihtsamaks Ehk siis kui ma ei suuda selle kolli eest kuskile katusele peitu joosta ülikiirelt siis olen 100% surnud ükskõik mida või kuidas ma teen.
see, kuidas mäng jookseb jaguneb kahte kategooriasse. kui sa EI OLE "linnas" vs. kui sa OLED "linnas" sees. Ühel juhul on fps suhteliselt okei arvestades mängu ilu ja detailsust. Teisel juhul on fps täiesti masendav ja praktiliselt ei ole mängitav. Aga "linnas" oled max ehk 1% kogu mänguajast.
ajaa...lisan igaks juhuks, et olen kõik eelnevad stalkerid ja ka paljud erinevad full mod versioonid läbi mänginud, mitu korda, kõiksugu erinevate raskustega. kõik eelnev oli tore, aga ei küündi isegi mitte ligilähedale stalker2'le üleüldise experience mõttes. soovitan hankida enne mängima hakkamist korralik hardware! mitte ainult pc ise aga näiteks ka väga hea helisüsteem või väga head klapid. korralik suur monitor või isegi telekas kui on üks mäng, mis on väärt mängimist max tehnikaga siis see on see mäng ja teist sellist ilmselt lähima dekaadi jooksul ei tule
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
19.02.2025 19:08:31
|
|
|
Perf on tglt kukkunud mul, arvatavast varjude lisamisega- iga uue mänguga käin seadeid läbi ja varjud ongi sinna 10FPS piiresse tavaliselt jäänud.
Aga üldiselt mängitav, buge kohtab, sattusin ka sõdurite lõpuga ukse otsa mille sain uuesti laadimise(save game) ja mingi teise airlock lahti jätmisega lahti.
Aga level design on tuppude tipp mu meelest. Doom'16 oli hea aga S2 on parem, iga pusle, iga anomaalia, iga tee ülisuures kaardis on peensusgeni läbi mõeldud.
250h kohta pole üht ainsat korda ka tulnud mütet, et krt miks aed siin on või küngas seal- küik tundub müistetav ja "orgaaniline". Vastupidiseks näiteks halvim level design Dragon Age Inquisition, kus open world tunde jaons oli iga tee peale 3 mäge ehitatud et aega kulutada.
Ja gunplay osas saan ka nõustuda- väljas kus "kill squad" kaela saad on tüütu, aga majades ja kohtades kus LOS süsteem töötab 8n ülihea taktikaline mäng.
Lüpetasin nüüd BNW lõpuga, ootasin isegi midagi sarnast aga no krt saa sa nüüd mängust sotti. Y lõpuga veel oli, et midagi nagu saab aru aga peab ikka 3x ka ette võtma, äkki siis paneb tükid kokku;)
Lugu on tglt hea, veits nagu korra 2/3 peal venitatud, aga kuna nagunii läheb järgmises pusles 10x surnuks hüppama siis ei pane tähelegi:p
Konkuvõtvalt on aetud oma asja ja läbi mõeldult meisterdatud mäng, mis on tehtud möngijatele nagu vanal heal ajal(doom, wolf jne), mitte investoritele nagu tänapäeval kombeks.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
20.02.2025 14:03:45
|
|
|
Ma ei saa aru kuidas seda Doom16ga saab võrrelda? Totaalselt erinevad mängud. Pealegi Stalker 2 on openworld. Kus jooksed aina kilomeetreid ja kilomeetreid tühjas maailmas.
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
20.02.2025 21:47:34
|
|
|
Kas sa neid kilomeetreid loed kuidagi meetrites ja sammude järgi või? Mul võtab "jooksmine" üldiselt mingi 30 sekundit keskmiselt. See on siis erinevate nö. objektide vahel mapil.
Ma ei saa sellest probleemist aru ausalt öeldes. Lugesin ka alguses (enne ise mängima hakkamist) mõnelt poolt, et maailm oleks justkui täitsa tühi jne. No totaalne jama ju. Jah, kui "no sprit cost" mod'i ei kasuta siis mõnda otsa jalutad ehk tõesti natuke liiga kaua, aga sõltumata sellest on täiesti absurdne väita et map ei ole sisustatud. iga natukese maa tagant on mingi object, anomaly field vms. Ja igalpool juhtub/toimub midagi. Kui sa ise tuled seda mängu mängima mingi sellise ootusega, et see peaks olema samasugune "iga sekund action packed" asi nagu mõni koridorishooter siis sry aga SINA oled loll, mitte mäng ei ole igav, halvasti tehtud vms.
Doomi ei ole mänginud, aga ilmselt on erinev jah. Peabki olema. Sellest hoolimata on täitsa uhhuu jutt justkui stalkeris poleks muud kui tühjalt jooksmine. Ma ütleks, et kui seda jooksmist distantside mõttes vähem oleks siis muutuks mäng juba liiga ebarealistlikuks sest kõik kraam oleks siis tehislikult kokku pressitud olematule maa-alale.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Kont
Uus kasutaja
|
21.02.2025 11:16:51
|
|
|
ahvilõust kirjutas: |
Ma ei saa aru kuidas seda Doom16ga saab võrrelda? Totaalselt erinevad mängud. Pealegi Stalker 2 on openworld. Kus jooksed aina kilomeetreid ja kilomeetreid tühjas maailmas. |
Kohe näha, et vend pole mänginud red dead redemption 2, kus ainult ratsutad ühest punktist teise ja pikalt ratsutad. Mäng on still parimate mängude nimekirjas.
|
|
tagasi üles |
|
 |
krr
Kreisi kasutaja

|
21.02.2025 13:22:45
|
|
|
kõike seda juttu siin lugedes paistab, et tuleb veel mõnda aega oodata, kuni kõik need probleemsemad asjad mingi ühe suurema update/pätsiga korraga peale saab ja alles siis see mäng ette võtta
ei viitsi mingite modidega jurama hakata, ilmselt samas easy või normal tasemega mängides on asi mitte nii hirmus raske
_________________ the future sound of london |
|
Kommentaarid: 65 loe/lisa |
   |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
21.02.2025 20:10:00
|
|
|
krr...eks neid kergeid mänge on - no ütleme nii, et terve maa ja ilm täis mina isiklikult pole neid ühtegi üle ~15min mängida viitsinud. see, et stalker raske on pole just otseselt mingi miinus, lihtsalt kõigile ei meeldi alati kõik täpselt ühesugused "raskused". minule näiteks ei meeldi mingit tuima kolli või koerakarja tümitada pool tundi (loomulikult kergema raskusastme peal on see väga palju lihtsam) - siis installisin vastava modi. samas meeldib väga lahing inimvastastega ja seetõttu neid kuidagi kergemaks muutnud ei ole modidega. see valikuvõimalus ja vabadus on pigem positiivne kui negatiivne külg.
ei ütleks, et tänasel päeval mängu installides oleks enam modid tingimata kohustuslikud. päts 1.2 on juba suht selline, et peamised probleemid on lahendatud. tegelikult juba varemates versioonides oli mäng täitsa mängitav.
modid, mida näiteks mina kasutan on mängu enda jaoks sobivaks muutmiseks. pealegi, neid paigaldada on nii lihtne, et natuke naeruväärselt kõlab see "modidega jurama hakata" jutt. kõva jura küll tõsta üks fail ühte folderisse umbes sama raske nagu menüüs mingit settingut muuta. ma arvan, et tõsisemad mängijad mängivad seda asja alati mingi portsu modidega...sest on võimalus seda teha. casual playerid mängivad ilma sest pole harjunud mod'e kasutama
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
end889
HV kasutaja

|
21.02.2025 23:08:45
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
krr...eks neid kergeid mänge on - no ütleme nii, et terve maa ja ilm täis mina isiklikult pole neid ühtegi üle ~15min mängida viitsinud. see, et stalker raske on pole just otseselt mingi miinus, lihtsalt kõigile ei meeldi alati kõik täpselt ühesugused "raskused". minule näiteks ei meeldi mingit tuima kolli või koerakarja tümitada pool tundi (loomulikult kergema raskusastme peal on see väga palju lihtsam) - siis installisin vastava modi. samas meeldib väga lahing inimvastastega ja seetõttu neid kuidagi kergemaks muutnud ei ole modidega. see valikuvõimalus ja vabadus on pigem positiivne kui negatiivne külg.
ei ütleks, et tänasel päeval mängu installides oleks enam modid tingimata kohustuslikud. päts 1.2 on juba suht selline, et peamised probleemid on lahendatud. tegelikult juba varemates versioonides oli mäng täitsa mängitav.
modid, mida näiteks mina kasutan on mängu enda jaoks sobivaks muutmiseks. pealegi, neid paigaldada on nii lihtne, et natuke naeruväärselt kõlab see "modidega jurama hakata" jutt. kõva jura küll tõsta üks fail ühte folderisse umbes sama raske nagu menüüs mingit settingut muuta. ma arvan, et tõsisemad mängijad mängivad seda asja alati mingi portsu modidega...sest on võimalus seda teha. casual playerid mängivad ilma sest pole harjunud mod'e kasutama |
Ma jooksen ikka vanilla gamei Ei tunne hetkel modidest puudust, otsisin just weird wateri ka ülesse ja nüüd saab mingi 130kg kola ära vedada korraga nagunii, see juba piisav et remondi raha teenida ja midagi plussi ka jääks, hetkel cashflow konstantselt suurenenud. Mäng siiani ülihea
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
siven
HV veteran

|
21.02.2025 23:15:22
|
|
|
end889 kirjutas: |
modid, mida näiteks mina kasutan on mängu enda jaoks sobivaks muutmiseks. pealegi, neid paigaldada on nii lihtne, et natuke naeruväärselt kõlab see "modidega jurama hakata" jutt. kõva jura küll tõsta üks fail ühte folderisse umbes sama raske nagu menüüs mingit settingut muuta. ma arvan, et tõsisemad mängijad mängivad seda asja alati mingi portsu modidega...sest on võimalus seda teha. casual playerid mängivad ilma sest pole harjunud mod'e kasutama |
Ma jooksen ikka vanilla gamei Ei tunne hetkel modidest puudust, otsisin just weird wateri ka ülesse ja nüüd saab mingi 130kg kola ära vedada korraga nagunii, see juba piisav et remondi raha teenida ja midagi plussi ka jääks, hetkel cashflow konstantselt suurenenud. Mäng siiani ülihea  |
ja siis käid pilt virvendab nagu täis koguaeg selle weird wateri pärast?
tõmbasin insta modi mis selle ära võtab ,millega need developerid küll mõtlevad
|
|
Kommentaarid: 163 loe/lisa |
   |
149 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
22.02.2025 01:07:29
|
|
|
mul on ammusest ajast peal mod, mis võtab maha näiteks radiationi (low levels) virvenduse. eks kohati on jah selline tunne, et mida nad küll mõtlesin...aga no raske nagu väga närvi ka minna kui asja fixiv mod on pea alati paari kliki kaugusel olemas. nii mõnegi teise mängu puhul oled sarnaste veidrustega sundolukorras, et kas mängi nii või ära mängi üldse
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
end889
HV kasutaja

|
22.02.2025 14:56:12
|
|
|
siven kirjutas: |
end889 kirjutas: |
Ma jooksen ikka vanilla gamei Ei tunne hetkel modidest puudust, otsisin just weird wateri ka ülesse ja nüüd saab mingi 130kg kola ära vedada korraga nagunii, see juba piisav et remondi raha teenida ja midagi plussi ka jääks, hetkel cashflow konstantselt suurenenud. Mäng siiani ülihea  |
ja siis käid pilt virvendab nagu täis koguaeg selle weird wateri pärast?
tõmbasin insta modi mis selle ära võtab ,millega need developerid küll mõtlevad |
Pilt hakkab virvendama siis kui 50+kg asju on, seda balanciti päris normaalselt....pealegi panen ma weird wateri alles siis käikku kui mingit kohta lootin ja vastased on juba ära lastud kõik. Korjab kola, kui raskeks läheb weird water peale ja korjan lõpuni. Tagasi teel ka random encounterite kola kokku.
Otseselt virvendust ma küll ei tähelda, pigem kõigub küljelt küljele nagu purjus oleks, aga see nagu väga häiriv küll pole et kohe peab modima hakkama.
|
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
23.02.2025 21:09:41
|
|
|
Muhekas, Sinupuhul ei üllata
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
24.02.2025 00:48:57
|
|
|
kui mingi max 30 mintsa proovida siis ilmselt ei haara/ei saagi väga haarata. isegi mul endal oli esimesed 30-45 mintsa selline tunne, et ah minge pekki mingisugune tüüpilise lääne mängu kloon tehtud või...kus koguaeg käib mingi "stoori" ja cutscene ja keegi "seletab" midagi taustal. õnneks see oli vaid kohustuslik tutorial.
kui sealt edasi ka ei haara siis njah, pole ilmselt sinu (tüüpi) mäng lihtsalt. see on enamvähem fallout, ukraina settingus väga realistliku maailmaga. ainult et neid eesliga rändavaid tradereid ei ole kahjuks
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wusses
mehine eesti muffin

|
24.02.2025 08:57:57
|
|
|
Ma ei saa aru kuidas stalker 2 mul Steami tekkis?...
Mul oli Xbox/Microsoft pass.
Eile eile avastasin järsku et steamis on ka tekkinud eraldi.
_________________ Skoda octavia 2016a universal/manu/diisel https://www.auto24.ee/soidukid/4194929 |
|
Kommentaarid: 334 loe/lisa |
   |
273 |
|
tagasi üles |
|
 |
rene p
HV veteran
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
24.02.2025 18:27:06
|
|
|
Sääl luuk mis viib maa alla
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
24.02.2025 19:11:16
|
|
|
kui mingi max 30 mintsa proovida siis ilmselt ei haara/ei saagi väga haarata. isegi mul endal oli esimesed 30-45 mintsa selline tunne, et ah minge pekki mingisugune tüüpilise lääne mängu kloon tehtud või...kus koguaeg käib mingi "stoori" ja cutscene ja keegi "seletab" midagi taustal. õnneks see oli vaid kohustuslik tutorial.
kui sealt edasi ka ei haara siis njah, pole ilmselt sinu (tüüpi) mäng lihtsalt. see on enamvähem fallout, ukraina settingus väga realistliku maailmaga. ainult et neid eesliga rändavaid tradereid ei ole kahjuks  |
Ma e i oskagi sulle öelda kaua ma seda mängisin ajaliselt, aga kuna mul oli Gamepassi võimalik euroga kasutada siis võtsin selle ligi. Kui ma nüüd ei eksi siis ma tegin selle esimese ala puhtaks, enne kui läbi kiviaia teise kaardi ossa edasi liikusin. Muidugi käisin ma ka kõik küsimärgid läbi. Ja kuna mul see 14 päevane gamepass oli siis ma väga ei nänud ka mõtet mängu väga edasi teha, sest oli ikkagi plaanis see Steami kunagi võtta. See kõik oli muidugi üsna alguses kohe kui mäng välja tuli. Eks ma lasen tal küpseda ja paremaks muutuda ja ootan ka hinna langemist, hetkel muid mänge mida mängida läbi. Aga jaa nende mängudega on tõesti nii kas meeldib või ei meeldi. Kindlasti ei hakka ma nüüd kritiseerima ja ütlema, et tegemist on halva mänguga. Eks kõigi asjadega on nii kas meeldib või siis mitte. Eks ma jälgin seda postitust edasi ja loen teie kommentaare ja arvamusi
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
24.02.2025 19:37:38
|
|
|
See esimene ala on 100% "tutorial" ja täiesti erinev päris mängust. Eks ma arvasin ka jah, et sa just seda osa mängisid. Noh üldiselt soovitan siiski päris mängu proovida ja selle põhjal arvamust kujundada Umbes nii 3-4 tunni mänguajaga peaks saama päris ettekujutuse asjast. See võib muidugi tunduda palju aga mis parata
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
24.02.2025 19:43:34
|
|
|
See esimene ala on 100% "tutorial" ja täiesti erinev päris mängust. Eks ma arvasin ka jah, et sa just seda osa mängisid. Noh üldiselt soovitan siiski päris mängu proovida ja selle põhjal arvamust kujundada Umbes nii 3-4 tunni mänguajaga peaks saama päris ettekujutuse asjast. See võib muidugi tunduda palju aga mis parata |
Eks ma ta kunagi ette võtan uuesti, ma tõesti ei oska öelda kaua ma mängisin. Aga kui ma ei eksi siis rohkem ikka kui 3-4h aga olgu las see jääda
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
24.02.2025 23:09:44
|
|
|
Muhekas kirjutas: |
kui sealt edasi ka ei haara siis njah, pole ilmselt sinu (tüüpi) mäng lihtsalt. see on enamvähem fallout, ukraina settingus väga realistliku maailmaga. ainult et neid eesliga rändavaid tradereid ei ole kahjuks  |
Ma e i oskagi sulle öelda kaua ma seda mängisin ajaliselt, aga kuna mul oli Gamepassi võimalik euroga kasutada siis võtsin selle ligi. Kui ma nüüd ei eksi siis ma tegin selle esimese ala puhtaks, enne kui läbi kiviaia teise kaardi ossa edasi liikusin. Muidugi käisin ma ka kõik küsimärgid läbi. Ja kuna mul see 14 päevane gamepass oli siis ma väga ei nänud ka mõtet mängu väga edasi teha, sest oli ikkagi plaanis see Steami kunagi võtta. See kõik oli muidugi üsna alguses kohe kui mäng välja tuli. Eks ma lasen tal küpseda ja paremaks muutuda ja ootan ka hinna langemist, hetkel muid mänge mida mängida läbi. Aga jaa nende mängudega on tõesti nii kas meeldib või ei meeldi. Kindlasti ei hakka ma nüüd kritiseerima ja ütlema, et tegemist on halva mänguga. Eks kõigi asjadega on nii kas meeldib või siis mitte. Eks ma jälgin seda postitust edasi ja loen teie kommentaare ja arvamusi  |
See on jah päris algses. Kuni sinnani oli mulle ka igav. Võlu tuleb siiski hiljem välja. Siis kui õpid süsteeme leidama, neid kasutama ja vaikselt teemale pihta saama. Koort lahutades ja saab keelest aru, siis hakkab neid küsimusi muudkui juurde tekkima. See läheb tõusvas joones üles, mis tekitab järjest uusi agasid. See ongi sedasi ülesse ehitatud. Egas muidu mõni vend juba mitu korda läbi teinud, sest tahaks nii ja naa proovida, uusi vastuseid leida. Ei ole aastaid sellist head üksikmängu kohanud. Nagu mainisin, ei üllata.
Muhekas kirjutas: |
busta kirjutas: |
Muhekas, Sinupuhul ei üllata  |
Küsisin ma su arvamust? Mine ole toksiline ma ei tea kus! |
Iga rea peale on siin õigus arvata, avalik värk. Ise kujundad ja seisad enda eest.
Edit.: Minu meelest on siis asjad õigesti tehtud kui saad küla täielikult roheliseks. Siis on kõik sõbrad ja usaldavad. Vbl eksin aga ühes külas see isegi õnnestus. Kui vahepeal kondama minna siis võib juhtuda, kas lugu läheb meelest või saab näiteks missioni või kõrvalmissioni aeg otsa või näiteks mingi vale lüke, pisidetail, vale asi kusagilt kaasa krahmata, valele vennale kuuli ja keegi saab kusagil pahaseks. Esimene kord tripin lihtsalt läbi ja pärast kui moment aega saab siis juba tähelepanelikult läbida aga kiirem, et tekiks üks lugu.
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.02.2025 01:13:21
|
|
|
No minul mingi hetk tuleb selline järgmine playthrough, kus kavatsen sirge seljaga KÕIK tüübid IGAS külas ja muus asustatud punktis lihtsalt maha lasta Okei, mingi ühe techniciani ja traderi peab ilmselt ellu jätma...õigemini neid vist ei saagi maha lasta sest ei lase seal putkades tukki välja tõmmata.
Aga jah, eks näis mis saab kui nii mängida. Actionit peaks palju saama ja main questi vist eriti palju ei mõjuta ka. Eriti tahaks kõik need wardid maha kõmmutada kõikjal, tunduvad üsna nina püsti vanad oma roostes ja kõvera toruga tukkidega
|
   |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |