Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Maa Mees
HV Guru

|
11.01.2025 23:51:06
|
|
|
Sobib suht suvaline suur diood asemele.
Aga jah, endal sugulastel juhtus sama asi, tahtsid juba uut tellida, aga oli probleem lihtsalt lühises dioodis.
Maa Mees
_________________ Some Will Seek Forgiveness, Other Escape... |
|
Kommentaarid: 463 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
374 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karr000
HV veteran
|
20.02.2025 12:07:59
|
|
|
Kas siin on keegi uuema ja uhkema Roborocki kasutaja, kellel on samuti aastaringselt karva ajav koer?
Huvitaks, kas uuemad robotid saavad karvade puhastamisega paremini hakkama, kui minu nüüdseks küllaltki eakas S5 Max?
Probleemiks on, et masin ei suuda kogutud karvu piisavalt tihedalt tolmupaaki "kokku pakkida", mis tähendab et see hakkab peale esimese toa koristust juba "üle ajama" ning jätab karvanutsakaid peaharjaste vahele ning põrandale.
Ainus lahendus on mitu korda koristamistsükli jooksul pooltühja paaki karvadest tühjendada, mis on küllaltki tüütu variant ning eeldab pidevat roboti valvamist
Imemistugevuse muutmine märgatavat erinevust ei anna.
Kas ehk on uuemad mudelid mingi valemiga selles osas efektiivsemad?
EDIT: Lisan selgitava pildi. Karvad jäävad paagi keskele ning küljed ehk enam kui 2/3 paagist jääb tühjaks, kui hakkab juba üle ajama:
|
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
20.02.2025 12:24:27
|
|
|
Mul koerakarvu pole (elutseb koridoris), kassid küll. S7 igatahes ajab laiali, mitte ei kogu keskele. Ja paak saab ikka täis
Päris uute kohta saad vast youtubes videosi vaadata. Eriti ei usu, et keskele vaid koguvad
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lewis
HV kasutaja

|
21.02.2025 14:55:22
|
|
|
Karr000 kirjutas: |
EDIT: Lisan selgitava pildi. Karvad jäävad paagi keskele ning küljed ehk enam kui 2/3 paagist jääb tühjaks, kui hakkab juba üle ajama:
 |
Mul teeb täpselt samamoodi. Hetkel lahendan seda lihtsalt sedasi, et teen toa haaval ja iga kord tühjendan enne uut tuba ära.
_________________ Mu ainumas Twitch kanal: https://www.twitch.tv/m6hh |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karr000
HV veteran
|
21.02.2025 15:13:02
|
|
|
Lewis kirjutas: |
Mul teeb täpselt samamoodi. Hetkel lahendan seda lihtsalt sedasi, et teen toa haaval ja iga kord tühjendan enne uut tuba ära. |
Ja mis robotiga tegu on?
Üritaks aru saada, kas uuemad ehk suudavad sellega paremini toime tulla. Kui jah, siis suudaks endale ehk õigustada uuema mudeli soetamist
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prillpapa
HV kasutaja
|
21.02.2025 15:28:33
|
|
|
Dokk on leiutatud selle tarbeks, mis roboti konteineri tühjendab dokis suuremasse tolmukotti.
_________________ --- |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
freestyler
Kreisi kasutaja

|
21.02.2025 15:42:10
|
|
|
Kas siin on keegi uuema ja uhkema Roborocki kasutaja, kellel on samuti aastaringselt karva ajav koer?
Huvitaks, kas uuemad robotid saavad karvade puhastamisega paremini hakkama, kui minu nüüdseks küllaltki eakas S5 Max?
Probleemiks on, et masin ei suuda kogutud karvu piisavalt tihedalt tolmupaaki "kokku pakkida", mis tähendab et see hakkab peale esimese toa koristust juba "üle ajama" ning jätab karvanutsakaid peaharjaste vahele ning põrandale.
Ainus lahendus on mitu korda koristamistsükli jooksul pooltühja paaki karvadest tühjendada, mis on küllaltki tüütu variant ning eeldab pidevat roboti valvamist
 |
Äkki on filter umbes? Karvad kogunevad sinna kust õhk paremini läbi käib.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
xxlmaster
HV Guru

|
24.02.2025 13:30:08
|
|
|
Endal nüüd paar kuud see pill toimetanud ja väga rahul.
Hääl käskluse funktsiooni on ka hea lisa. Kui on vaja ainult mingit kindlat ruumi koristada siis ei ole vaja teloga jännata vaid ütledki a la clean living room ja korras.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
1 :: |
77 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karr000
HV veteran
|
25.02.2025 09:20:32
|
|
|
Prillpapa kirjutas: |
Dokk on leiutatud selle tarbeks, mis roboti konteineri tühjendab dokis suuremasse tolmukotti. |
Kas need robotid, mis dockis ise end tühjendamas käivad, saaksid aru, et sellist pooltühja paaki on vaja tühjendama minna?
freestyler, paraku mitte, uue filtriga ei olnud mingit erinevust.
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prillpapa
HV kasutaja
|
25.02.2025 09:50:48
|
|
|
Mu Roborock S7 MaxV dokil saab äpis tühjenduse kohta 4 alamvalikut teha:
Peamine valikuheebel, kas tühjendatakse automaatselt või ei tühjendata üldse..
(ehk kasutaja käsu peale nagu tühjendama saata ei saa)
1. Smart
Automatically adjust the empty duration to improve dust collection efficiency.
2. Light
Suitanble for clean enviorments or smaller homes.
Some residual dirt will remain in dustbin
3. Balanced
Suitable for medium-sized homes, balancing emptying speed and perfomance
4. Max
Suitable for large homes and more dirty enviorments.
Pole seadeid näppinud, on vaikimi Smart valiku peal ja tühjendab vist iga koristuse lõpus. Arvatavalt robot suudab kuidagi läbi filtri käivat õhuvoolu tugevust&kiirust vms mõõta, kui õhu liikumine muutub ajas takistatumaks = konteiner vajab tühjendamist.
_________________ --- |
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lewis
HV kasutaja

|
25.02.2025 11:57:51
|
|
|
Mul teeb täpselt samamoodi. Hetkel lahendan seda lihtsalt sedasi, et teen toa haaval ja iga kord tühjendan enne uut tuba ära. |
Ja mis robotiga tegu on?
Üritaks aru saada, kas uuemad ehk suudavad sellega paremini toime tulla. Kui jah, siis suudaks endale ehk õigustada uuema mudeli soetamist  |
Roborock S5 Max
Dokk on leiutatud selle tarbeks, mis roboti konteineri tühjendab dokis suuremasse tolmukotti. |
Jah on küll. Aga ma ei hakka ju omal töötavat masinat sellepärast välja vahetama, et prahi konteineri tühjendamine on natuke tüütu.
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karr000
HV veteran
|
25.02.2025 12:18:05
|
|
|
Aga ma ei hakka ju omal töötavat masinat sellepärast välja vahetama, et prahi konteineri tühjendamine on natuke tüütu. |
Mina vist isegi hakkaks, kui saaks kindel olla et antud teemaga enam muret ei ole ning roboti saab iseseisvalt tööle jätta ja koristamise lõpus ei peaks põrandalt karvatuustakaid noppima.
Kui docki puhul käib automaatne tühjendamine läbikäiva õhukoguse põhjal, siis ma ei ole kindel kas sinna keskele kogunenud karvad enda kerguse ja õhulisusega seda tühjendamist käivitaksid. Seetõttu olekski hea just reaalseid kogemusi kuulda.
|
|
   |
88 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
26.02.2025 00:21:59
|
|
|
Ainuüksi docki pärast on juba kord robotit vahetatud... praegu vaatan ka, et saaks tsentraalse vee taha, siis juba oleks uuesti väärt vahetamist. Pole veel hästi aru saanud, et kas tsentraalse vee ja kanali otsas olevad dockid pole väga euroopa poole suunatud
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rix
Kreisi kasutaja

|
26.02.2025 14:01:36
|
|
|
RassK, Dreame robotitel (vähemalt L20 ja X50 Ultra) on need võimalused olemas. Mõtlesin järgi ühendada, aga kuna meil vesi on suht katlakivine, siis pigem kasutan destilleeritud vett paagi täitmiseks. Alguses kasutasin kraanist tulevat vett, aga üsna peagi oli näha, et düüsidel katlakivi jäljed küljes.
|
|
Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
41 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lewis
HV kasutaja

|
02.03.2025 12:22:47
|
|
|
freestyler kirjutas: |
 |
Äkki on filter umbes? Karvad kogunevad sinna kust õhk paremini läbi käib. |
Ma nüüd tegin katse. Lasin filtri suruõhuga läbi ja panin koristama. Nüüd kogus karvad ilusti kõik konteinerisse laiali, mitte ainult keskele.
|
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
Prillpapa
HV kasutaja
|
02.03.2025 12:41:20
|
|
|
Ma enda doki soetasin robotist hiljem ühe YT video põhjal mis neid roboteid testis ja dokkide ilmumisel seda suunda kiitis "kuidas robotimejast pidi saama koduteener aga praktikas liiga palju osutus vastupidiseks kus robotiomanikust sai roboti ori" - tühjenda pidevalt seda mikrokonteinerit, täida veeanumat, loputa moppi jm küll kinni miskis juhtmes-saapapaelas või vaibanarmastes, küll kinni kiilunud kapi-voodi alla või jäänud ukerdama lävepakule.
Robotid said ajas aina võimekamaks, jäid vähem kinni, oskavad takistusi vältida ja dokk olevat uus tase, mis vabastab omanikku päriselt roboti orjamisest.
Minul oli natuke sama tunne, ja doki soetades seda ostu ei kahetse. Kuigi doki enda kasimine on paras pita ja kuulu järgi uuematel dokkidel on seda osa ka paremini läbi mõeldud
_________________ --- |
|
   |
20 |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
08.04.2025 17:31:53
|
|
|
S8 MaxV Ultra on mul ammu välja vaadatud. Samamoodi mul manualid / joonised olemas aga mida siinkandis näha pole, on too spets dock.
|
|
Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
08.04.2025 17:38:09
|
|
|
Ma enda doki soetasin robotist hiljem ühe YT video põhjal mis neid roboteid testis ja dokkide ilmumisel seda suunda kiitis "kuidas robotimejast pidi saama koduteener aga praktikas liiga palju osutus vastupidiseks kus robotiomanikust sai roboti ori" - tühjenda pidevalt seda mikrokonteinerit, täida veeanumat, loputa moppi jm küll kinni miskis juhtmes-saapapaelas või vaibanarmastes, küll kinni kiilunud kapi-voodi alla või jäänud ukerdama lävepakule.
Robotid said ajas aina võimekamaks, jäid vähem kinni, oskavad takistusi vältida ja dokk olevat uus tase, mis vabastab omanikku päriselt roboti orjamisest.
Minul oli natuke sama tunne, ja doki soetades seda ostu ei kahetse. Kuigi doki enda kasimine on paras pita ja kuulu järgi uuematel dokkidel on seda osa ka paremini läbi mõeldud  |
Masinat ennast tuleb ju nagunii pidevalt kasida, karvad igalpool harjade, rullide jms vahel kinni. Seetõttu ei näe ka dokil mingit erilist mõtet, kuna sellest tegevusest niiehknaa ei pääse ja samal ajal saab ka konteineri ära tühjendada.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
08.04.2025 19:56:22
|
|
|
Omal tolmutühjendusega dokk aastaid kasutuses ja ilma dokita kindlasti ei tahaks. Karvu vaja puhastada väga harva, vb kord kuus nii et sellist dokist loobumise põhjendust ei mõista
Pigem ei viitsi veega solberdada mistõttu mopp leiab kasutust harva.
Ootan kuna praegune üles ütleks, siis järgmine saab olema kindlasti vee täitmise ja tühjendamise dokiga. Seal vaja kord nädalas vett vahetada ja vb mopi puhastussüsteemi loputada. Selle elaks pideva moppimise nimel üle
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
Markos
HV veteran
|
08.04.2025 20:07:50
|
|
|
Ilmselt siis pole koduloomi. Meil on kaks kassi ja seetõttu on robot hädavajalik abimees, sõidab iga päev ja harjad/rullid on pidevalt karvu täis. Osalliselt ta muidugi puhastab end ise jah, laotab vaiba kokkukeeratud karvatuuste täis On kaks eraldi robotit, üks kummist rullikutega ja teine harjadega, probleem on sama, mingit vahet pole. Harjadega kisub ennast kiiremini täis pigem.
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
2 :: |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
hobihall
Kreisi kasutaja
|
08.04.2025 20:12:59
|
|
|
Pole loomi jah, naiste juukseid jällegi kõik kohad täis. Õnneks korra kuus puhastamisest piisab, ülejäänud aja on märkamatu
|
|
Kommentaarid: 11 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
M00t
HV Guru

|
08.04.2025 22:40:51
|
|
|
Markos kirjutas: |
Ilmselt siis pole koduloomi. Meil on kaks kassi ja seetõttu on robot hädavajalik abimees, sõidab iga päev ja harjad/rullid on pidevalt karvu täis. Osalliselt ta muidugi puhastab end ise jah, laotab vaiba kokkukeeratud karvatuuste täis On kaks eraldi robotit, üks kummist rullikutega ja teine harjadega, probleem on sama, mingit vahet pole. Harjadega kisub ennast kiiremini täis pigem. |
Sul vaja ilmselt seda:
https://global.roborock.com/pages/roborock-saros-10#href3
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
Foxxx
HV veteran

|
10.04.2025 10:28:29
|
|
|
See sama disain on tegelt ka Roborock Qrevo Edge-l.
Ei viitsinud ära oodata kuni Saros 10R saadavus normaalseks läheb ja võtsin selle. Siiamaani olen rahul.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|