tundub, et nvidia on olulisi numbreid suutnud ka amd eest salajas hoida. ei julgeta oma pakkumistega ennetavalt lagedale tulla. spec nsr andmetel olemas küll, aga perf ja hind ei ole teada.
amd-l pole need reaktiivsed esitlused eriti edukalt läinud. nvidial reeglina esitlus ise muljetavaldavam. võimalik muidugi, et amd-l nii winner käes, et suudavad ka hilisema esitlusega kära endale tõmmata aga selles kahtlen ikka sügavalt (kui mitte muud, siis x70). _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
AMD poolt BS vastused. Ei saanud RDNA4 näidata, kuna poleks mahtunud 45 minuti sisse koos teiste toodetega?
Samal ajal oli esitlusel mitukümmend minutit sõnavahtu erinevate Delli jms tegelaste poolt. Ärge tulge mulle ütlema, et kahe kaardi näitamiseks polnud 5 min aega.
Hale vabandus.
Teine väide see, et AMD väitel kõik hetke lekked valed. No ma ei tea. Nende enda pilt sellest kuidas 9070XT on enamvähem 7900XT tasemel just kinnitab lekkeid.
Võibolla nad siis peavad silmas lekkeid, et RT perf on 4080S kandis mida ma isiklikult ei usu.
ASUS nagu meelega pannud 330W kaardile kolm 8pin, et seda nina alla hõõruda.
330W kaart ei vaja kolme 8pin ühendust. Kaks on tõesti piisav: 150W+150W ja 30W PCIe siinilt lisaks. Jääb veel 45W varugi.
Ja see on AIB mudel. Reference disain on 260W väidetavalt.
Vaatasin ka huvi pärast millistele kaartidele ASUS minevikus 3x8pin on pannud ja kuidas need jagunevad AMD ja Nvidia vahel.
Kaks 3080 ja kaks 3090 mudelit. Üks 6900XT ja vastavalt kaks ja kaks 7900XT ja 7900XTX.
Vähemalt nii Geizhals näitab. Ei hakanud iga mudelit üle kontrollima.
marxveix, MSI tõmbas AMD GPU tootmise koomale juba 7000 seeriaga.
Minu jaoks väga kummaline otsus, et nad seda raha ei taha aga olgu pealegi. Jääbki Gigabyte'le, ASUS'le ja AsRock'le rohkem.
Veidralt hea tulemus, võrdluseks samade seadetega RTX 4090. Võimalik, et siiski mingid seaded olid 9070XT puhul siis lahjemad - VRAM usage vahe ka ligi kahekordne.
Black Ops 6 on jah AMD'ga koostöös valmis tehtud ehk siis ametlik partner. See nagu osad on öelnud, "kinni makstud"
Ootaks sõltumatute arvustajate testid ikka ära. Ega AMD niisama seda launchi edasi ei lükanud. Ei ole nad kindlad enda kaardi võimekuses ja hinnastavad peale Nvidiat. Ehk siis jälle sama olukord, nibin nabin veidi odavam kui nvidia kaartide perf ja hind. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Veidralt hea tulemus, võrdluseks samade seadetega RTX 4090. Võimalik, et siiski mingid seaded olid 9070XT puhul siis lahjemad - VRAM usage vahe ka ligi kahekordne.
Spoiler
nii vram kui ram kasutuse (just blops poolt) väga suur vahe on rohkem kui kahtlane. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Spoiler
See tulemus on RX9070 kaardiga, mitte RX9070XT-ga.
Üllatavalt suur on küll die size võttes arvesse, et peaks olema midagi 7900XT lähedale, mis on 529mm. See võib selgitada ka RT paremat perfi. AMD võiks selle jamamise ära lõpetada ja korraliku reliisi ära teha juba.
Mida suurem monolith die size seda kallim toota per wafer. Ei tõota head hinna osas. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Kas sedasi on plaanitud RDNA4 perf, kui toote numbreid järgida 9070XT=5070TI, 9070=5070
ja AMD püüab hinna ja jõudlusega natuke Nvidiast parem olla, et turuosa veidi tagasi võita?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.