See kivi on pigem Ubisofti (ja mõne teise veel) kapsaaeda mitte niivõrd pisipehme. Valdavaenamuse mängudega selliseid probleeme ei ole. Ei ole vaja kasutada küsitava väärtusega kernel taseme anti cheat/DRM tehnoloogiaid või kurat teab mida. Omad vitsad peksavad.
Selle teema valjuhäälseimad PC spetsid ütlesid, et: "otseselt probleemi pole", "käputäit kasutajat puudutama", " triviaalne hulk inimesi, kes on opt-ininud test programmi" (mis on lausvale). _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Müüa: Xbox 360 E 500GB (UUS)
Selle teema valjuhäälseimad PC spetsid ütlesid, et: "otseselt probleemi pole", "käputäit kasutajat puudutama", " triviaalne hulk inimesi, kes on opt-ininud test programmi" (mis on lausvale).
Et iga viimane kui review-bombija ei saa neid mänge mängida ja väljendab pahameelt? Mõni vend on esimest päeva internetis vist
Selle teema valjuhäälseimad PC spetsid ütlesid, et: "otseselt probleemi pole", "käputäit kasutajat puudutama", " triviaalne hulk inimesi, kes on opt-ininud test programmi" (mis on lausvale).
Et iga viimane kui review-bombija ei saa neid mänge mängida ja väljendab pahameelt? Mõni vend on esimest päeva internetis vist
Siiani ootan, kus sa oma hinnangu hulga võtsid. Allikas? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Mina pigem viitasin metoodikale kuidas PC peal ülevaadete koostamine käib, viimasel ajal paistab see suht trend juba olevat, et review bombitakse kõike suht valimatult ja see skoor ei näita enam mitte midagi.
Hea näide varasemast perioodist.
Samas osad mängud/firmad on selle ära teeninud ja mõnikord user score on täpsem (väljendab reaalsust paremini) kui critic score.
Näiteks kui Microsoft Flight Simulator 2024 ja Test Drive Unlimited Solar Crown välja tulid, siis olid nad nii katki, et normaalne mängimine oli võimatu. Läksin vaatasin tollal Metacriticusse ja mitu väljaannet olid jätnud kommenaatri stiilis, et "hetkel ei saa hinnangut anda, sest mäng on liiga katki". Johhaidii, siis andkegi mängule madalaim skoor. Kui arendajaid sel viisil siidikinnastega kohelda, siis nad ei saagi õppetundi. User score oli tollal teenitult madal. Aga mitmed kriitikud ei julgenud ausat hinnangut anda ja ootasid oma ülevaatega, kuni mängud ära parandatakse.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Selle solar crowniga on midagi paremaks läinud vahepeal? See ikka õudne saast. Õnneks kingiti plaadina, saab mingi hetk millegi enda jaoks parema vastu vahetada kui viitsimist tekib - konsooli plussid
Eks see review bombing ole üks väheseid viise kuidas inimesed saavad mõjutada. Anda mõista, et miski pole ok.
Ma olen review bomingu poolt, kui välja ongi mingi katkine saast lastud või kui monetizarion on idioote, aga kahjuks tehakse seda ka siis lihtsalt mingi asi istu - a la LGBTQ teemad vms...
Imo kõik 3rd party launcherit halvasti implenteerivad, hasartmängundust endas peitvad või SP mängus always onlinei nõudvad asjad võikski saada bommitud, et selge sõnum saata... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Ma ei ole mingit pidi Launcherite pooldaja, aga kui Microsoft teeb uuenduse, mis lõhub ära töötava lahenduse, siis siis süüdi ei ole arendaja. Aga see ilmestab aga üldiselt PC maastiku probleeme, kus tundub, et arendusi ei testida absoluutselt. Ühildub või ei ühildu, savi, las kasutajad karjuvad siis kui midagi katki on.
Mul on Steam Deckil mitu korda EA mängud lakanud töötamast ja siis uuesti tööle hakanud, et siis mingid kuud hiljem uuesti töötamast lakata.
I feel you, EA App on suht garbage.
Ma õnneks mängin ainult harva fifat, aga möödunud kord panin fifat 20 min käima, sest EA launcher pani segast. Good stuff EA, aitäh selle kogemuse eest. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Siiani ootan, kus sa oma hinnangu hulga võtsid. Allikas?
Minu meelest olid sina see, kes vihjas nagu, et enne PC-mängurite poolt välja käidu ei päde. Ehk kui pole käputäis mängureid, kellel issued, palju neid on siis? Ära häbene, käi number välja. Ja kui sa tänaseks päevaks ei tea, et Steami review bombing on igapäevane tegevus oma meelsuse näitamiseks suhteliselt mis iganes asja kohta, siis ma soovitaks natuke aega uurida seda teemat.
Siiani ootan, kus sa oma hinnangu hulga võtsid. Allikas?
Minu meelest olid sina see, kes vihjas nagu, et enne PC-mängurite poolt välja käidu ei päde. Ehk kui pole käputäis mängureid, kellel issued, palju neid on siis? Ära häbene, käi number välja. Ja kui sa tänaseks päevaks ei tea, et Steami review bombing on igapäevane tegevus oma meelsuse näitamiseks suhteliselt mis iganes asja kohta, siis ma soovitaks natuke aega uurida seda teemat.
Kui juba meelest läinud, siis tuletame uuesti meelde:
...erinevalt konsipatsiooniteoreetikust ei hakka ma info lünki endale sobiva väljamõeldisega täitma - kui täpne arv pole teada ei tähenda see "käputäit kasutajaid".
Outlaws tuli välja 27 august, seega mingi "blokeerimine" novembri lõpus on nonsenss?
Keegi peale siinsete PC leeri seda, elevanti keset tuba aka Windows 11, enam ei kaitse:
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Ma ei ole mingit pidi Launcherite pooldaja, aga kui Microsoft teeb uuenduse, mis lõhub ära töötava lahenduse, siis siis süüdi ei ole arendaja. Aga see ilmestab aga üldiselt PC maastiku probleeme, kus tundub, et arendusi ei testida absoluutselt. Ühildub või ei ühildu, savi, las kasutajad karjuvad siis kui midagi katki on.
selle hinnangu juures ootaks ära selle hetke kui selgub, mis täpselt seal põhjus on. ei ole ka arendajad kukupaid, kes kasutavad opsüsteemi ressursse nii nagu peaks.
SKG kirjutas:
Metacritic ja Steam saaks asja paremini lahendada kui nad huvitatud oleks.
steam tegeleb reviewbombimistega. seal on mitmeastmeline süsteem, kus teatud piirides üritatakse reviewbombimise mõju vähendada. päris eemaldada ei saa ega peakski, nagu sa ka ise viitad. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
The Steam Deck condenses many of Valve’s best ideas from the Steam Machine into a single, reasonably priced, portable device...
...
The Steam Deck looks and feels like a Nintendo Switch...
Artikli autoril on huvitav arusaam neist mõistetest.
Nintendo Switch
hind: €220 - €340 (poole odavam)
kaal: 277g - 319g (üle 2x kergem) _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Kallist ja rasket/kobakat Steam Decki ei ostaks eales lapsele. Steam Decki mõõtmed/kaal ja hind välistavad juba eos teatud klientuuri. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Minu meelest nintendo on peamine probleem Steamdecki juures.
Oma suletud poliitika ja kohati idiootsete hindadega.
On üsna tõenäoline, et handheld marketist võtavad lähiaastatel Steamdeckid arvestatava osa.
Kõik huvitavad uudised ja momentum on pc handheldide poolel olnud juba mõnda aega.
Küll turg ka järgi läheb.
Eks Ninendo ka nii paaniliselt võitleb emulatsiooniga ja nende low spec asi maksab kätte sedapidi, et kui sul on steamdeck, mis mängib kogu pc kataloogi ja emuleerib Nintendo oma, siis milleks mulle Swtich.
Link _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
...kui sul on steamdeck, mis mängib kogu pc kataloogi ja emuleerib Nintendo oma, siis milleks mulle Swtich.
Konsoolide puhul on hind ju #1? Tuletame meelde, mis reakstioon järgnes PS3 ja PS5 Pro hindadele.
Handheldi ehk kaasaskantava konsooli/PC puhul on kaal ja suurus ju väga tähtsad.
Tihti kui mingi PC handheldiga võrdlus, siis neid asju nagu ei mainitagi.
Sama hästi võib küsida - "milleks mulle kallis ja kobakas Steam Deck?"
Konsooliostja on tavaliselt väga hinnatundlik ja igasugune high-end spec on täiesti teisejärguline. Erinev mindset.
Personaalselt küsiksin - milleks mulle lisaks eraldi handheld kui mul juba on taskus potentsiaaliga portable gaming device.
Piisab juurde vastav lisa, mille vahele see kinnitub.
Spoiler
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Ma siinkohal ütleks, et käes on Steam Deck oluliselt mugavam kui Switch, selles osas Switchi kompaktsus mängib selle kahjuks.
Switchil on eemaldatavad ( ja liikumisanduritega) kontrollerid, mis annavad palju rohkem võimalusi. Steam Deck on selles suhtes mudaliigas.
Aeron kirjutas:
Minu meelest nintendo on peamine probleem Steamdecki juures.
Oma suletud poliitika ja kohati idiootsete hindadega.
On üsna tõenäoline, et handheld marketist võtavad lähiaastatel Steamdeckid arvestatava osa.
Ei näe küll seda kohta. Steam Deck üritab vägisi trügida segmenti, kus ühelt poolt ründab teda Nintendo ja teisel pool laiutavad mobiilid. Sinna vahele mahub väga vähe. Eriti veel Jaapani ja "lääne" turgudel, kus varastamine ei ole oluline müügiargument.
Eks Ninendo ka nii paaniliselt võitleb emulatsiooniga ja nende low spec asi maksab kätte sedapidi, et kui sul on steamdeck, mis mängib kogu pc kataloogi ja emuleerib Nintendo oma, siis milleks mulle Swtich.
Tood esile piraatluse kui platvormi eelise.
Kas Nintendo arendajad kuuluvad sinna seltskonda, kes töötasu ei vääri vms.
Irooniline on seal üleval ääres jooksev FPS, CPU jms riistvara info. Võtab PC gamingu suht kokku. Prioriteetide erinevus. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
SKG, ma ei ole kunagi aru saanud sellistest loogikast, et kõik emulaatorid saab automaatselt võrdsustada ainult piraatlusega. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
sukelduja, Olen täitsa teadlik, mul oli veidi üle aasta aja Switch, küll aga pean tõdema, et mul sai ikkaga väga vähe kasutust see dockitaval kujul, puldid vähemalt mind ei kutsunud pikalt mängima.
Ma olen selles osas ka SKG-ga nõus, et lapse käes võib vabalt olla vastupidi, aga mulle täiskasvanuna oli Steam Deck just ergonoomika osas tugev edasminek.
Switch jäi mul seisma pärast Steam Decki ostu.
Täna jagan ennast profiilis oleva PC, Steam Decki, Quest 3 ja PS5 Pro vahel ja pean tõdema, et sellest seltskonnast olen ma tugevalt kaalunud PC-st loobumist, sest see on ainuke seade, millel puudub mingi unikaalne lisaväärtus.
SKG, ma ei ole kunagi aru saanud sellistest loogikast, et kõik emulaatorid saab automaatselt võrdsustada ainult piraatlusega.
Hetkel on jutt Nintendo Switchist, mis pole kaugeltki mitte tootja poolt hüljatud retrokonsooli staatuses, mille riistvara ja mängud oleks kättesaamatud või mis kuidagi "hallis alas" seda emuleerimist õigustaks. Konsool koos oma kõigi mängudega on vabalt poodides saadaval. Kui sa hoidud mängu ostmisest ja tõmbad mängu netist alla, maksmata selle eest ja emuleerid seda PC peal, on tegu ju kõige ehtsama piraatlusega. Ei maksa tulla rääkima, et tegelikult on kõigil emuleerijatel Nintendo mängud ostetud ja kapi peal, ning nad kõigest mängivad "backupe" oma PC peal.
Tuletame meelde, et siin on lehekülgede kaupa konsoolimänguritele ette heidetud, et nad soovivad Microsoftile või Sonyle raha anda, end vale riigi all registreerides, sest Eesti pole teatud valikus
Vanasti oli HV foorumis taoline piramise õigustamine ja soovitamine päris rangelt keelatud ja karistatud. Ju siis on ajad on muutunud. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.