Kuna PC leer enda pidevaid topeltstandardeid ei näe, tõstan taaskord esile:
Siis kui Eesti Xboxi kasutajad soovivad Microsoftile, teise riigi alla regades, lisaks raha anda, millega firma arvestanud pole, teenuse eest, mida Eestis nagunii ei pakuta, siis on tegu "tingimuste rikkumisega":
Auron kirjutas:
...game pass on seotud regiooniga. Regiooni kohta valetamine on teenuse tingimuste rikkumine.
Auron kirjutas:
...sest rikud teenusepakkuja poolset kasutustingimust ja valetad end sinna kus sa pole?
Auron kirjutas:
...tootjatingimuste rikkumise...
Auron kirjutas:
Üks on tootjapoolsete tingimuste rikkumine...
Auron kirjutas:
...enda asukoha valetamine on tootjapoolsete reeglite järgi keelatud.
Auron kirjutas:
...ühel juhul tootjapoolseid tingimusi rikutakse...
Samal ajal on okei kasutada aktiveerimata Windowsi, aktiveerimisteavitustest mööda minna ja hoiduda toote eest maksmisest.
Lõik Windowsi kasutustingimustest:
tsitaat:
Authorized Software and Activation.
You are authorized to use this software only if you are properly licensed and the software has been properly activated with a genuine product key or by other authorized method. When you connect to the Internet while using the software, the software will automatically contact Microsoft or its affiliate to conduct activation to associate it with a certain device. You can also activate the software manually by Internet or telephone. In either case, transmission of certain information will occur, and Internet, telephone and SMS service charges may apply. During activation (or reactivation that may be triggered by changes to your device’s components), the software may determine that the installed instance of the software is counterfeit, improperly licensed or includes unauthorized changes. If activation fails, the software will attempt to repair itself by replacing any tampered Microsoft software with genuine Microsoft software. You may also receive reminders to obtain a proper license for the software. Successful activation does not confirm that the software is genuine or properly licensed. You may not bypass or circumvent activation. To help determine if your software is genuine and whether you are properly licensed, see https://aka.ms/genuine. Certain updates, support, and other services might be offered only to users of genuine Microsoft software.
tsitaat:
Lubatud tarkvara ja aktiveerimine. Teil on lubatud kasutada seda tarkvara ainult juhul, kui teil on olemas nõuetekohane litsents ja tarkvara on nõuetekohaselt aktiveeritud ehtsa tootevõtmega või muu lubatud meetodi abil. Kui loote tarkvara kasutamise ajal Interneti-ühenduse, võtab tarkvara automaatselt Microsofti või selle tütarettevõttega ühendust, et tarkvara aktiveerida ja kindla seadmega siduda. Saate tarkvara Interneti või telefoni teel ka käsitsi aktiveerida. Mõlemal juhul toimub teatud andmete edastamine ja võidakse rakendada Interneti-, telefoni- ja SMS-teenuste hindu. Aktiveerimisel (või uuesti aktiveerimisel, mis võidakse käivitada seadme komponentide muutmisel) võib seade leida, et tarkvara installitud eksemplar on võltsing, valesti litsentsitud või sisaldab lubamatuid muudatusi. Kui aktiveerimine nurjub, püüab tarkvara end parandada, asendades muudetud Microsofti tarkvara ehtsa Microsofti tarkvaraga. Samuti võite saada meeldetuletusi tarkvara nõuetekohase litsentsi hankimise kohta. Edukas tarkvara aktiveerimine ei kinnita, et tarkvara on ehtne või õigesti litsentsitud. Te ei tohi aktiveerimisest kõrvale hoida ega seda vältida. Selleks et teha kindlaks, kas teie tarkvara on ehtne ja õigesti litsentsitud, minge aadressile https://aka.ms/genuine. Teatud värskendusi, tuge ja muid teenuseid võidakse pakkuda ainult ehtsa Microsofti tarkvara kasutajatele.
Auron kirjutas:
Ei saa päris nii, et ühe rikkumise puhul hüppad teistele kraesse aga teise puhul vaatad läbi sõrmede.
Tundub, et läks juba meelest ära, mida paar kuud tagasi kirjutas.
Üks valib, milliseid arendajad väärivad rahaliselt toetamist ja millised mitte. Teine valib, millised kasutajatingimused kuuluvad täitmisele ja millised mitte. Paras paar
Kasvab nii, et mühiseb.
Xbox vb on tänaseks 30 milj täis saanud uue geniga, ja Sony on vist kuskil 60-65 kandis lifetime.
...ja Nintendo sammub tasapisi kõigi aegade enim-müüdud konsooli suunas - 146M.
Lisaks, unustasid vist ära, et eelmiste põlvkondade kümned miljonid konsoolid on endiselt aktiivselt kasutuses. Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 ja vanemad.
Kas nende kõrval see Steami number on midagi märkimisväärset? Ei oska öelda. Inimesi tuleb juurde, uusi arvuteid tuleb juurde. Tundub asjade loomulik kulg. Ei midagi erilist. PC fänboide jaoks kohe "mühiseb". _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 02.01.2025 17:40:41, muudetud 1 kord
Selgita, mille poolest see number märkimisväärne on.
Nagu öeldud - imelik oleks kui see number ei kasvaks. Inimesi tekib juurde ja arvuteid tekib juurde. Mis selles erilist on?
Kui konsoole ostetakse juurde, siis ju kasvab ka samaaegsete konsoolimängijate hulk. On see üllatav? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Kui konsoole ostetakse juurde, siis ju kasvab ka samaaegsete konsoolimängijate hulk. On see üllatav?
Palju see number siis on ka konsoolide peale, online concurrency?
Ei tea, aga ehk vastad küsimusele? _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
"In February 2021, Steam's peak concurrent user count was just over 26 million."
Täna on 2024 ja me oleme 40 milj lähedal, mis tähendab, et pmt on steam kasvanud 50% viimase 4 aastaga.
Platvormil, mis on nii suur kui ta juba on ning mis olnud olemas "aegade algusest" saati on see muljetavaldav number. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
"In February 2021, Steam's peak concurrent user count was just over 26 million."
Täna on 2024 ja me oleme 40 milj lähedal, mis tähendab, et pmt on steam kasvanud 50% viimase 4 aastaga.
Platvormil, mis on nii suur kui ta juba on ning mis olnud olemas "aegade algusest" saati on see muljetavaldav number.
Kas samaaegsete kasutajate hulka ei mõjuta populaarsete mängude reliisid?
Kas täpsem poleks vaadelda aktiivsete kasutajate hulka pikema perioodi jooksul? Active Monthly Users. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Ebay ujub 35-40 eur pc plaatidest... teenid paari teise mänguga vahe tagasi, ära stressi...
e: wait, ebays on kirjas pc versioon, aga plaatide pildid on xbox. Siis pira vist... mängimata ei jää. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
viimati muutis Aeron 13.12.2024 03:00:35, muudetud 1 kord
No kui tahta olla moraali mõttes tubli, siis tegelt võid osta konsooli versiooni ja siis pirada.
Mulle tundub et hästi vaimselt terve oleks see, et sa ostad endale mängu kasutamise õiguse ja vahet pole mil viisil seda tarbid.
Teistpidi ma ütleks, et see pädeb ainult siis, kui sa ostad selle dev'ilt otse (mitte "Jürilt"), sest siis saab dev tasu/tänu tehtu eest, kui sa just DLCd ei osta vms.
Üleminek 40 bugi pealt 2 peale launhcil on ikka väga hea areng softi osas. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
viimati muutis Aeron 14.12.2024 01:56:55, muudetud 3 korda
Viimane kord kui Linus nn. PS5 killerisse Inteli kaardi pani, siis lõpes see halvasti. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
... pmt B580 on oma hinna juures hetkel monstrum ja hävitab kõik mis on, aga driverid vajavad veel natuke tööd.
Aga olukord samas tundub olevad väga kaugel möödund Arci launchiga võrrelduna. Ehk siis tänane "driverid" vajavad natuke tööd = osad title-itega on mõned graafilised anomaaliad, aga üldiselt väga hea fps for the money.
XeSS tuge on ka natuke vähem. Ka selle video kohta kehtib sama asi, et testid tehtid press release driveriga, mis oli toorem, kui public release driver.
Minu tunnetus on , et sõltuvalt sellest mida sa mängid, võiks soovitada küll. Aga paistab, et Intel uuematel mängudel hoiab silma peal ja uuendab kiiresti driverit.
Huviga vaatan, kuidas intel oma drivereid uuendab ning eriti põnev saab olema nvidia ja amd uue geni launch vs Battlemage.
Tundub , et mingi selline masin 650-800 vahel, mis teeb viisakalt 1440p gamingut võiks olla ehitatav/soovitatav.
E:
Kena ülevaade the game awards 2024 näidatud mängudest: link
Mida ma seal aga ei silma on PS5 eksklusiivid. Seevastu aga olid mõned asjad, mis PS5 peale ei tule. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
E:
Kena ülevaade the game awards 2024 näidatud mängudest: link
Mida ma seal aga ei silma on PS5 eksklusiivid. Seevastu aga olid mõned asjad, mis PS5 peale ei tule.
Intergalactic: The Heretic Prophet peaks PS eksklusiiv olema, kuigi esmamulje on kui millestki woke as shit asjast.
Mulle jäi silma, et Xboxi omatoodangut oli täpselt 1 uus mäng. Äärmiselt mannetu, arvestades, mida kõike on MS viimase 5 aasta jooksul kokku ostnud.
ND uus mäng jah, timed exclusive ilmselt. Vanasti oli Sony 1st party ja osad 3rd party asjad ka ja hulk ikka palju suurem...
Njaa, MS on jah müstiline, nad nagu teeks ükskõik mida muud peale mängude tootmise. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Arvan, et kuniks Nadella ja Spencer seal pukis on, Xboxi kui konsooli, allakäik jätkub.
Microsoft soovib olla gamingu Netflix, kuid unustab, et isegi Netflix, Amazon Prime, Apple TV, Disney+ jne - kõigil neil platvormidel on oma eksklusiivfilmid ja -sarjad, mida teistel platvormidel ei ole ega tule. See on nende identiteet. Kui sul pole oma platvormi eksklusiive, siis puudub ka brändi identiteet.
---
Tundub väga sarnane "Activate Windows" watermarkiga seotud jõudluse langusele.
tsitaat:
But when you keep the Nvidia App installed and disable the Nvidia overlay, something magical happens. Performance goes right back up to where it was with the app uninstalled. With Silent Hill 2, I actually saw slightly higher performance — though, I’m willing to pin that on variation in testing rather than the app doing some behind-the-scenes wizardry. If you enable the Nvidia overlay the first time you install the Nvidia App, it stays enabled, even if you never pull it up. That includes the overlay’s game filters and Photo Mode, along with all of the game recording, system monitoring, and graphics settings available in the overlay proper. All you need to do to disable it is open the Nvidia App, head to Settings and uncheck the box next to Nvidia overlay.
Exclusive Xbox console games will be the exception rather than the rule moving forward — inside the risky strategy that will define Xbox's next decade
Väidetavalt on näiteks Poolas jäekaubandusest keeruline Xbox konsoole leida, kuna neid lihtsalt ei ole enam müügil. Soovitatakse MS/Xboxi enda lehelt tellida, kui soovi on. MS pidavat (väidetavalt) Euroopas oma konsoolimüüki koomale tõmbama.
Being a Game Pass fan means playing Game Pass games on “all your devices”.
Oleks täpsem. Xboxiga pole mingit pistmist.
HPN kirjutas:
Väidetavalt on näiteks Poolas jäekaubandusest keeruline Xbox konsoole leida, kuna neid lihtsalt ei ole enam müügil. Soovitatakse MS/Xboxi enda lehelt tellida, kui soovi on. MS pidavat (väidetavalt) Euroopas oma konsoolimüüki koomale tõmbama.
The company has done it again by applying a compatibility hold on certain devices, as several users reported that gaming and audio performances had deteriorated after updating to Windows 11 24H2. This means Microsoft will not offer the Windows 11 24H2 update to affected devices until the issues are resolved.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Epicu igaastane giveaway maraton on alanud, iga päev uus mäng. Täna vampire survivors. Kindlasti tuleb õige mitu huvitavat mängu seegi aasta...ScourgeBringer Fanaticalis tasuta. Igast diilid igal pool, hea aeg olla gamer... poisile tellisin jõuludeks 8bitdo ultra c2 kontrolleri ca 30 eur eest - hall effect, 1000hz palling rate etc.
Konsoolil pole ta kunagi kadunud olnudki, sest mäng on ka füüsilisel plaadil saada.
Lisaks, mäng võib ju 3 eur olla, aga juurde tuleb osta ka päris kitarr ja spets kaabel.
tsitaat:
Rocksmith 2014 was removed from all digital storefronts on October 20, 2023, due to the game's music licenses expiring, with downloadable tracks being delisted separately as their respective licenses expired.
Rocksmith 2014 was relisted on December 19, 2024 and renamed Rocksmith 2014 Edition REMASTERED LEARN & PLAY.
3 euroga on see mulle ammu saada olnud.
Spoiler
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
SKG, ei ole tegelikult spetsiaal kaablit vaja, saan ka muudmoodi (vähemalt PC peal, konsoolidel kohta ei tea)
Lisaks seda kaablit ka enam ei toodeta, juba ammu. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Ma olen ammu imestanud, et miks xbox olemas on... MS oli ammu juba positsioonis konsooliseerida Windows kogemus ja tema käeulatuses oleks maailma suurim user base. Also, tänapäeval on isegi Office raud juba nii võimas, et indiesid jne mängida, mis annaks võimaluse serveerida veel suuremat seltskonda.
Nad vajaks selle kõige algatuseks tänase saasta asemel palju paremat poodi... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Järgmine konsool Windowsiga? Nah, sellist sitta ei soovi keegi. Windows koos oma probleemidega jäägu PC gamerite pärusmaaks. Soovin dumbed down, fikseeritud riistvaraga seadet, kus kõik on minu jaoks eelnevalt ära tehtud ja mängude tööleminek on garanteeritud. Eranditult 100% puldiga kasutatav GUI, ei mingeid Windows updatesid, videodraivereid jm jura.
Vaja on paremat OSi, mitte poodi. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
xbox on algusest peale ju windowsi jooksutanud?
poed on pigem windows konsooldielt üle võtnud kui vastupidi. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.