praegune kellaaeg 16.06.2025 19:47:33
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millega mängid? |
Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 34 ] |
50/50 |
|
5% |
[ 24 ] |
Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 64 ] |
Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 238 ] |
|
hääli kokku : 411 |
|
autor |
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
10.12.2024 21:23:20
|
|
|
Jah, sest mõne muu platvormi omamiseks on vaja kõik eelnevad maha müüa.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scart
HV Guru

|
10.12.2024 21:29:52
|
|
|
SKG kirjutas: |
Jah, sest mõne muu platvormi omamiseks on vaja kõik eelnevad maha müüa. |
Miks ma peaks kiviaegset techi juurde ostma, et mängida mänge, mis on nii olemuselt kui moraalselt täielikult vananenud? Kui keegi väidab, et 20 aastat vana rallimäng on parem kui tänapäevased, on tegu uhhuuga.
|
|
Kommentaarid: 119 loe/lisa |
   |
5 :: |
2 :: |
101 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
10.12.2024 21:38:55
|
|
|
Scart kirjutas: |
Miks ma peaks kiviaegset techi juurde ostma, et mängida mänge, mis on nii olemuselt kui moraalselt täielikult vananenud? |
Tahtsid öelda - "vananenud sinu jaoks".
Scart kirjutas: |
Kui keegi väidab, et 20 aastat vana rallimäng on parem kui tänapäevased, on tegu uhhuuga. |
On sul raske mõista, et racing mängu karjääri saab üles ehitada hästi ja halvasti, olenemata kui vana mänguga on tegu?
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
11.12.2024 00:32:26
|
|
|
Scart, ma nautke saan sellest retro jutust aru selles mõttes, et väidetavalt RBR'ist paremat ralli mängu pole to date tehtud.
Go figure, ma ise pole nii hea sõitja ja pole ka nii head varustust/kogemust/teadmist, et seda võrrelda a la Dirt 2-ga (mõlemad tunduvad head), aga kui päriselt kogemusega inimesed ütlevad, et RBR on parem, no ju siis on.
Samas sel puhul me räägime konkreetselt sellest, kuidas füüsika on tehtud ja selleks kvaliteedi märgiks on konreetselt realismi tunne.
NFSide osas ma saan ka sellest aru, ma võin NFS4RC'd mängida kenasti tänapäeval ka ja tbh, mulle väga meeldib. Sama kehtib NFSMW osas.
Muide viimase osas on eriti hea veel see,et ta on nii kaasaegne, et saad modidega teda päris kenasti järgi aidata ja 120 fps/hz juures feels amazing.
Veel üks põhjus tbh, miks PC peal on retro nii palju parem - saad valida audentse kogemuse või siis järgiaidatud kogemuse vahel ning fps/hz , raytracing, enb etc muud asjad peale keerata tihtipeale.
Spoiler 
...last but not least, mul oleks vist imelik retro üle viriseda olles ise xcom eu-i mingi 6-7x vähemalt läbi mänginud.
Also, retrosõpradele soovitaks Road Redemptionit, eriti koos lapsega
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
11.12.2024 00:50:48
|
|
|
krt, loen dirt 2 ja mõtlen, et mida sa sogad. aga jah, colin mcrae: dirt 2 ja dirt rally 2.0 on erinevad mängud
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.12.2024 01:07:45
|
|
|
No ei tea... WRC4 ja WRC: Rally Evolved olid paremad. Aga maitse asi. PC peal neid polnud, konsoolidel oli seevastu ka RBR. See oli üks põhjusi, miks üldse PS2 ostsin, sest sel olid paremad rallimängud kui arvutil. Olen täheldanud, et RBR-i fännavad enamasti need, kes pole sama ajastu WRC mänge proovinud.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
11.12.2024 02:43:58
|
|
|
londiste, pidasin silmas dirt rally 2.0.
Muide, VR-ga eriti mõnus veel. Veel üks asi, mis osas konsoolidel on olukord WAY nigelam.
Xboxil pole midagi ja psvr on vist suht ded. PC peal samas 35 milj unitit and growing.
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
11.12.2024 10:31:34
|
|
|
Praktika võimalikult paljude erinevate racing mängudega? Näiteks Forza Motorsport seeria kõik mängud proovitud? Kõik Horizonid proovitud? TDU ja TDU2 proovitud enne Solar Crowni? Black Boxi NFS mängud mängitud? Colin Dirtid ja Rally-d mängitud? Ja nii edasi. |
Mängimine on mul hobiks olnud atari 2600 ajast ehk tänaseks nii 35 aastat Seega praktiliselt kõik tuntumad Racing mängud on mängitud sellest ajast saati kõikide platvormide peal - vahet pole kas Daytona Sega Saturni peal, Gran turismod, F1'ed, CMR'id, V-Rally'd, GTR'id, Toca'd, Road rashid, Midnight clubid, Burnoutid, GRID jne.jne. NFS'dest on praeguse seisuga ainukesena mängimata Heat ja Unbound.
Misasi sul täpsemalt muutus - loe siis uuesti ja tähelepanelikumalt.
Taaskord, täielik jama. Võtad sõna teemal, mil praktiline kogemus puudub. Ostan ja müün konsoolimänge, olen hindadega hästi kursis, ei ole mõtet sellist jura mulle ajada. Me ju räägime mainstream racing mängudest, milledest toodeti tohutu hulk plaate, mitte mingitest obskuursetest eranditest, mil oli väike tiraaž. |
Ei, me ei räägi ainult mainstream racing mängudest vaid teema on konsoolid vs. PC ja väiksemas võtmes digitaalne vs. füüsiline meedia kus sa hakkasid väitma, et PC peal võidakse vana mäng delistida aga konsooli füüsilist varianti mine vabalt osta 10 aastat hiljem millal tahes ja see on tohutu eelis. Ja kui me räägime üldises võtmes digitaalne vs. füüsiline meedia siis ei ole sedasi, et liigutad meelevaldselt väravapostid endajaoks sobivalt hästi kitsaks stiilis "aint racing mängud, aint need racing mängud millel litsentseeritud rajad, soundtrack ja autod" jne.
Muide see, et sa mu väljatoodud mänge nimetad obskuurseteks näitab hästi ära, et ega sa vist konsoolidest ja mängudest läbi aegade eriti midagi ei tea peale süvitsi paari racing mängu? Kõigi puhul on tegu väga tuntud mänudega ja paari puhul lausa legendaarsete ja ühtede parimate mängudega antud platvormil ja läbi aegade antud žhanris.
Mis need Windowsi notificationid siia puutuvad, need saab ju mängimise ajaks kinni panna. |
Selles see Linuse jauramine ju oligi, et windows activation reminderi teavitus (mitte taustapilt) on kellelgi mingit spetsiifilist setupi segand olukorras kus too on G-synci ja VRR vahel mingit vahetamist teinud. Jah, mul vähemalt ongi mängimise ja ka muidu ajal igasugused windooza notifikatsioonid ja taustal isetegevused keelatud. Ka windooza aktiveerimise teavituse saab lihtsalt settingutest kinni lülida.
Sina ja Aeron korrutasite kokku eelnevalt vähemalt 10 korda, et aktiveerimata Windows mängimist ei sega. Nagu selgub, ei olnud see nii must-valge. |
Aga mängimist ei segagi - kellegi ei viska sinist ega mängu kinni vms. Mis oli oli see, et keegi lülis G synci seal VRR peale ja kui selajal see notification tuli siis see ei töötand tautsal õigesti. Mänguga ei juhtund midagi.
"Lahendused". Algselt sa ju korduvalt ja väga kindlasõnaliselt väitsid, et aktiveerimata Windows mängimist ei mõjuta, miks sa nüüd korraga soovitad käsurea kaudu asju häkkida või siiski Windows key osta ja aktiveerida? Väravapostide liigutamise musternäide  |
Mängimist võib mõjutada mistahes asi. Selleks ka nutitelfonidel "!gaming" mode, et mäöngimise ajal mingi notifikatsioonid ei tüütaks. Ja no palun - kui sa oled windowsis niivõrd rumal, et nimetad settingute muutmist "häkkimiseks" siis ikka ema anna paduneid. Muide aeron tegi asja natuke vanamoodsalt ja keeruliselt - lihtsalt start menüüd võtad ja võtad services äpi lahti - noh samasugune mega HÄKKIMINE nagu näiteks telefonis võtad menüüst settings ja saad panna sealt selliseid äppe offi mida ei taha, panna offi äppide teadeandeid mida ei taha jne. See ei ole HÄKKIMINE.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
11.12.2024 11:24:59
|
|
|
Auron kirjutas: |
"Lahendused". Algselt sa ju korduvalt ja väga kindlasõnaliselt väitsid, et aktiveerimata Windows mängimist ei mõjuta, miks sa nüüd korraga soovitad käsurea kaudu asju häkkida või siiski Windows key osta ja aktiveerida? Väravapostide liigutamise musternäide  |
Mängimist võib mõjutada mistahes asi. Selleks ka nutitelfonidel "!gaming" mode, et mäöngimise ajal mingi notifikatsioonid ei tüütaks. Ja no palun - kui sa oled windowsis niivõrd rumal, et nimetad settingute muutmist "häkkimiseks" siis ikka ema anna paduneid. Muide aeron tegi asja natuke vanamoodsalt ja keeruliselt - lihtsalt start menüüd võtad ja võtad services äpi lahti - noh samasugune mega HÄKKIMINE nagu näiteks telefonis võtad menüüst settings ja saad panna sealt selliseid äppe offi mida ei taha, panna offi äppide teadeandeid mida ei taha jne. See ei ole HÄKKIMINE. |
Miks see aktiveerimise teema üldse jutuks tuli? Kasutad piraat windowsit? Et põhimõtteliselt varastad?
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
11.12.2024 11:59:05
|
|
|
MS ei pane pahaks aktiveerimata Windows kasutamist.
Ei saa dark themei panna ja watermark on (sätetest disableitav), aga muidu nagu Windows ikka.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.12.2024 12:35:36
|
|
|
Misasi sul täpsemalt muutus - loe siis uuesti ja tähelepanelikumalt. |
Plaatidel ei pidanud ju väärtust olema, nüüd sa korraga oled vastupidisel arvamusel, et hinnad küündivad poole tuhandeni. Otsusta ära.
tsitaat: |
Mis puutub müümisse ja "väärtusesse" siis mitte ühelgi tänapäevasel pelal mis tuleb mingis butt ugly DVD karbis ei hakka sellist väärtust olema... |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11507316#11507316
Ka see väide sai juba ümber lükatud.
Ei, me ei räägi ainult mainstream racing mängudest vaid teema on konsoolid vs. PC ja väiksemas võtmes digitaalne vs. füüsiline meedia kus sa hakkasid väitma, et PC peal võidakse vana mäng delistida aga konsooli füüsilist varianti mine vabalt osta 10 aastat hiljem millal tahes ja see on tohutu eelis. |
Aga nii praktikas ongi. See ongi suur eelis, et ma saan osta vanu mänge füüsilisel meedial, samas kui PC versioonid on ammu digitaalsetest poodidest maha võetud ja ainuke võimalus neid proovida on otsida kuskilt kahtlasest urkast installifailid ja loota, et need millegagi nakatunud pole.
Ja kui me räägime üldises võtmes digitaalne vs. füüsiline meedia siis ei ole sedasi, et liigutad meelevaldselt väravapostid endajaoks sobivalt hästi kitsaks stiilis "aint racing mängud, aint need racing mängud millel litsentseeritud rajad, soundtrack ja autod" jne. |
Racing žanr on peamine, mida delistimine puudutab. Me võime ju absoluutselt kõiki vaadelda, aga midagi ei muutu - konsoolidel on ja jääb suur eelis siin, sest lisaks digitaalsele on mängud saadaval ka füüsilistel plaatidel, mis kaitseb selle vastu kui mäng digitaalsest müügist maha võetakse. Seda saab endiselt 2nd hand osta.
Muide see, et sa mu väljatoodud mänge nimetad obskuurseteks näitab hästi ära, et ega sa vist konsoolidest ja mängudest läbi aegade eriti midagi ei tea peale süvitsi paari racing mängu? Kõigi puhul on tegu väga tuntud mänudega ja paari puhul lausa legendaarsete ja ühtede parimate mängudega antud platvormil ja läbi aegade antud žhanris. |
See ei käinud sinu väljatoodud mängude kohta.
Selles see Linuse jauramine ju oligi, et windows activation reminderi teavitus (mitte taustapilt) on kellelgi mingit spetsiifilist setupi segand olukorras kus too on G-synci ja VRR vahel mingit vahetamist teinud. Jah, mul vähemalt ongi mängimise ja ka muidu ajal igasugused windooza notifikatsioonid ja taustal isetegevused keelatud. Ka windooza aktiveerimise teavituse saab lihtsalt settingutest kinni lülida. |
Ei, seda seal videos ju ei öeldud. Jutt käis konkreetselt watermarkist, mis põhjustab probleeme graphics performance-ga. Kuula ja vaata uuesti tähelepanelikumalt.
Ehk siis sinu korduvad väited, et aktiveerimata Windows probleeme ei tekita olid BS.
Aga mängimist ei segagi - kellegi ei viska sinist ega mängu kinni vms. Mis oli oli see, et keegi lülis G synci seal VRR peale ja kui selajal see notification tuli siis see ei töötand tautsal õigesti. Mänguga ei juhtund midagi. |
"May cause problems with graphics performance"
Soovid musta valgeks rääkida? Kuna sinul probleemi ei esine, seega probleemi ei eksisteeri? Oleks seda nagu varem juba kuulnud.
Activate Windows Watermark Decreases Performance
https://www.reddit.com/r/techsupport/comments/k6bzvg/activate_windows_watermark_decreases_performance/
3 years late, but this still happens.
I have an AMD gpu, and the INSTANT the water mark appears. I lose upwards of 30% performance.
It also messes with HDR, causing my monitor with REAL HDR not to recognize a game has HDR on, thus not enabling the monitor's HDR.
Restarting, of course, makes this go away for another 3 - 5 hours. |
Mängimist võib mõjutada mistahes asi. |
Jah, nagu näiteks Windowsi mitte aktiveerimine.
Selleks ka nutitelfonidel "!gaming" mode, et mäöngimise ajal mingi notifikatsioonid ei tüütaks. Ja no palun - kui sa oled windowsis niivõrd rumal, et nimetad settingute muutmist "häkkimiseks" siis ikka ema anna paduneid. Muide aeron tegi asja natuke vanamoodsalt ja keeruliselt - lihtsalt start menüüd võtad ja võtad services äpi lahti - noh samasugune mega HÄKKIMINE nagu näiteks telefonis võtad menüüst settings ja saad panna sealt selliseid äppe offi mida ei taha, panna offi äppide teadeandeid mida ei taha jne. See ei ole HÄKKIMINE. |
Miks sa teemast kõrvale lähed, jutt käib watermarkist, mis võib probleeme tekitada graphics performance-ga, mitte Windowsi notificationitest.
---
Aeron kirjutas: |
...watermark on (sätetest disableitav), aga muidu nagu Windows ikka. |
Palun vasta - miks seda watermarki vaja disableda?
Aktiveerimata Windows ei pidanud ju mängimist segama?
---
2 täiskasvanud inimest pole piisavalt mehed, et tunnistada, et nad eksisid
Mis asjad need täpselt siis on räägi palun.
Milline on võrreldav olukord? Sul on windows mis töötab ainult all nurgas on watermark ja aeg-ajalt ta ülteb, et aktiveeri palun.
Milline vaev sul sellega täpselt kaasneb? |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11535543#11535543
Ehk siis watermark ja see, et ei saa vikerkaare toonis "teemat" valida ei sega mängimist. |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11536260#11536260
Milleks see watermark nüüd eemaldada tuleb kui see mängimist ei sega?
---
edit:
Step 1: Press Windows + R to open the Run dialog box, type services.msc, and hit Enter to launch the Services window.
Step 2: In the Services window, scroll down to find the “Windows License Manager Service”. Double-click on it to open its properties.
Step 3: In the properties window, set the Startup type to “Disabled”. Then, click on the “Stop” button to stop the service immediately.
Step 4: Click “Apply” and then “OK” to save the changes. Restart your computer to ensure the watermark is removed. |
Ja proovi nüüd Microsoft Store avada. Congrats, sa tegid selle katki
Sa ikka tead, et suvaliselt Windowsi teenuseid kinni keerates, teed sa katki ka kõik muud asjad, mis selle teenuse toimimisest sõltuvad?
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
11.12.2024 13:04:36
|
|
|
Ei saa dark themei panna ja watermark on (sätetest disableitav), aga muidu nagu Windows ikka. |
Sul on ostetud windows ja sa ei aktiveeri seda ära? Miks? Microsoft ei pane pahaks aktiveerimata windowsi kasutamist, nii kaua kuni sul on ostuarve ette näidata.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.12.2024 13:32:03
|
|
|
sukelduja kirjutas: |
Ei saa dark themei panna ja watermark on (sätetest disableitav), aga muidu nagu Windows ikka. |
Sul on ostetud windows ja sa ei aktiveeri seda ära? Miks? Microsoft ei pane pahaks aktiveerimata windowsi kasutamist, nii kaua kuni sul on ostuarve ette näidata. |
Ütleme otse ja keerutamata välja, miks - sest console killer PC hind on vaja võimalikult madal hoida, et konsoolidega kuidagi konkureerida, sellest ka sellisid veidrusi siin tehakse/soovitatakse.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
11.12.2024 13:41:14
|
|
|
sukelduja, mul on endal mingi 100a tagasi ostetud litsents, mida olen update-inud 7-> 10 -> 11 tasuta.
Lapsele ostsin masinasse keyshopist mingi 10 € -se india regiooni võtme, mis töötab kenasti.
Aga windowsi on täiesti võimalik kasutada ilma registreerimata. Võid juba installil panna, et i have no key ja hiljem ei uuenda ja midagi muude ei juhtu va selle, et customization võimalused vähenevad ja watermark tuleb. Asi uuendub kenasti jne.
Watermarki saab sätetest ära võtta, mis võtab mingi 1min maksimaalselt. MSi huvitav rohkem, et sa oled ökosüsteemis sees ja sinu datat saab kasutada ...
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.12.2024 15:17:02
|
|
|
Aga windowsi on täiesti võimalik kasutada ilma registreerimata. Võid juba installil panna, et i have no key ja hiljem ei uuenda ja midagi muude ei juhtu va selle, et customization võimalused vähenevad ja watermark tuleb. Asi uuendub kenasti jne.
Watermarki saab sätetest ära võtta, mis võtab mingi 1min maksimaalselt. |
1. Watermark ei pidanud ju mängimist segama, miks seda nüüd eemdaldada vaja?
2. Sellega teed katki Microsoft Store ja võibolla midagi veel, mis antud teenusest sõltub. Sul pole selgelt aimugi, jagad suvalisi soovitusi, ise neid praktikas testimata.
---
edit:
Testisin - kui "Windows License Manager Service" teenus kinni keerata, lakkavad töötamast lisaks ka äppid, mis Micrososft Storest installitud
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
11.12.2024 15:18:05
|
|
|
sukelduja, mul on endal mingi 100a tagasi ostetud litsents, mida olen update-inud 7-> 10 -> 11 tasuta.
Lapsele ostsin masinasse keyshopist mingi 10 € -se india regiooni võtme, mis töötab kenasti.
Watermarki saab sätetest ära võtta, mis võtab mingi 1min maksimaalselt. MSi huvitav rohkem, et sa oled ökosüsteemis sees ja sinu datat saab kasutada ... |
Microsoft siiski tahab, et sa litsentside eest raha maksaksid. Muidu jagaksid nad tasuta neid windowseid. Muuhulgas pole need 10€ india tootevõtmed samuti legaalsed. Selle kasutamine on nagu omal ajal "Kadaka turu" plaatidega. Installida, saab, uuendada ka saab, aga reaalse auditi korral on piraatlus.
|
|
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
11.12.2024 15:28:34
|
|
|
sukelduja, india regiooni võti on samasugune nagu meie regiooni võti.
Ofc MSile meeldiks, et me ostaks kõige kallima võimaliku võtme, aga maailmas kus kehtub turumajandus on mul tarbijana vabadus valida, kust osta.
MSil on ka n+1 viisi, kuidas minu kasutust piirata - region lock, softi kinni keeramine kui ma ei aktiveeri etc. Aga ta ei tee seda.
Samuti ei auditeeri keegi kunagi kodukasutajat. Seega see ei ole talle oluline probleem. Tähtsam on user data, market dominance ja +1 liige ökosüsteemis.
Ärikasutaja seisukohast saan ma sinu jutust aru, aga tbh, sealgi on skeemitamine selline tule taevas appi.
Aastaid tagasi konkureerisin hankes ca 1000 M365 litsentsi pakkumiseks 3 aastase perioodi peale.
Kaotasime selle hanke, sest üks pakkuja leiutas skeemi, kus MS võimaldab korporatsiooni võtmeid kasutada ka tütardel ning nad näitasid MS'ile, et üks meie kliendi poolt ära ostetud firma (oletame et n inimest) on korporatsiooni emafirma ning meie klient (ca n x 40 inimest) on nende tütar.
Selline skeemitamine andis neile hankes väikese rahalise võidu 3 aasta peale. Mingi non MS kolmanda osapoole audiitor ütles, et jokk ja nii jäigi.
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 11.12.2024 15:37:26, muudetud 1 kord |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.12.2024 16:03:00
|
|
|
Kodukasutajaid ei hakka vast keegi nende India võtmete pärast kottima, aga asutusi, kus auditeid tehakse, seal jah pead ei annaks, et probleeme ei tekiks. Mõttetu risk nii kulusid optimeerida.
Samuti see, et Windows aktiveerub, ei tee seda veel legaalseks:
Hacking group claims to have cracked Microsoft's software licensing security on a massive scale
https://www.techspot.com/news/105785-mas-developers-achieve-major-breakthrough-windows-office-cracking.html
---
Aeron, sujuvalt oled jälle teemast üle läinud.
Watermarki saab sätetest ära võtta, mis võtab mingi 1min maksimaalselt. |
2. Sellega teed katki Microsoft Store ja võibolla midagi veel, mis antud teenusest sõltub. Sul pole selgelt aimugi, jagad suvalisi soovitusi, ise neid praktikas testimata.
Kui "Windows License Manager Service" teenus kinni keerata, lakkavad töötamast lisaks ka äppid, mis Microsoft Storest installitud.
Spoiler 
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
11.12.2024 17:39:39
|
|
|
Miks see aktiveerimise teema üldse jutuks tuli? Kasutad piraat windowsit? Et põhimõtteliselt varastad? |
Sest SKG jaoks on poes müüdava windooza hind niitohutult kallis mis muudab PC täiesti mõttetuks, sest konsoolil on ju opsys "tasuta". Kuna MS on läinud sama teed mis näiteks google ehk siis tasuta versiooni saab kasutada kaua tahad aga on piiratud mõned lisafeatuurid siis sai mainitud, et puhtalt mängimise ja lihtkasutuse mõttes on asi seda "ülikallist win'i ostma ei pea". Mul on orikas windows, ostetud törts alla kümne aasta tagasi - karbil veel hinnasilt ka peal - täpselt 100€. Aga näed - ühe mehe jaoks on selline summa täiesti ületamatu isegi siis kui see jagada kogu kasutatava ajapeale ära ja võtta arvesse, et tänu sellele saan ma ka teha tööd ja teenida raha.
Plaatidel ei pidanud ju väärtust olema, nüüd sa korraga oled vastupidisel arvamusel, et hinnad küündivad poole tuhandeni. Otsusta ära. |
Võtab nüüd suhkruvett vahele ja teeb nagu ütlesin - loe mõttega uuesti Kas mu toodud mängud on >tänapäevased< - ei need on retrod ja collectors itemid ja seetõttu kallid. See aga ei muuda fakti, et need on füüsilised meediad.
Aga nii praktikas ongi. See ongi suur eelis, et ma saan osta vanu mänge füüsilisel meedial, samas kui PC versioonid on ammu digitaalsetest poodidest maha võetud ja ainuke võimalus neid proovida on otsida kuskilt kahtlasest urkast installifailid ja loota, et need millegagi nakatunud pole. |
Ehku peale järelturult kunagi hiljem saamine ei ole olukord mida saab kindlas kõneviisis kasutada võrdsena "poes on müüa" võrdlusena. Nagu ütlesin kui võrdleme digitaalne vs. füüsiline meedia siis kõik vanemad mängud mida PC peal digitaalselt saab (steam, GOG, netist) aga füüsilist koopiat enam ei leia kuskilt vs. vastupidine olukord su paari toodud reissing mängu näol ei ole isegi õrnalt võrreldavad.
Racing žanr on peamine, mida delistimine puudutab. Me võime ju absoluutselt kõiki vaadelda, aga midagi ei muutu - konsoolidel on ja jääb suur eelis siin, sest lisaks digitaalsele on mängud saadaval ka füüsilistel plaatidel, mis kaitseb selle vastu kui mäng digitaalsest müügist maha võetakse. Seda saab endiselt 2nd hand osta. |
Kui kõiki vaadata siis muutubki just see, et paar racing mängu konsoolil mida PC'l ei saa POEST ei kaalu üles kõiki neid mänge mida PC'l digitaalselt saab aga enam poest ega second hand ei saa. Võib vaielda kaua tahes - fakt on see, et PC'l saab tahtmise korral kõike alati. Võid küll üritada meelevaldselt halvustada olukordi nagu sul teha meeldib, et tavaline settingute muutmine on mingi keeruline "häkkimine" või kuidas vaene MS kohutavalt kannatab kui ostad windooza võtme kuskilt kolmandast riigist kus hind parem jne. või kuskil sikutamine on mingi "kahtlane urgas" jne. Lõppseis ei muutu - teadlik PC kasutaja saab kõike
Ehk siis sinu korduvad väited, et aktiveerimata Windows probleeme ei tekita olid BS. |
Ei tekitagi probleeme. Vaat nüüd ise - Linus valib seal väga konkreetselt sõnu, et "may cause, might happen...". Ehk see on ehe selline BS kus ilmselgelt ei saa tuntud juutuber öelda, et kasutage aktiveerimata windoozat kuid samas ei saa kindlas kõneviisi väita, et jahh just tekitab sellist ja või sellist probleemi, sest siis tehtaks ta reaalsete kasutajet poolt maatasa. Siis on hea ajada mingit udu teemal "võib juhtud...". Noh õue mines võib juhtuda, et näed dinosaurust.
"May cause problems with graphics performance"
Soovid musta valgeks rääkida? Kuna sinul probleemi ei esine, seega probleemi ei eksisteeri? Oleks seda nagu varem juba kuulnud. |
Ei, sina üritad teha oma tüüpilist asja ehk "võibolla ja äkki" oletust esitada kui kindlat fakti.
Miks sa teemast kõrvale lähed, jutt käib watermarkist, mis võib probleeme tekitada graphics performance-ga, mitte Windowsi notificationitest. |
Mis imeasi see watermark siis sinu arvates kui kui mitte taustal jooksev teenus?
Palun vasta - miks seda watermarki vaja disableda? |
Sest esiteks EI OLE VAJA. Teiseks aga näiteks kasutajale visuaalselt ei meeldi, kasutaja tahab väikse tiksu perffi juurde saada mida annab juurde saada ka paljusid muid windowsi teenuseid ja seadeid sättides millel pole watermarki või windowsi päritoluga midagi pistmist Mis on sinu asi on mis isiklikke valikuid inimesed teevad - tuttavate käest nõud ka aru miks on elutoas roheline vaip, miks autoiste on sellises asendis, miks arvutis on hobuse mitte kassi taustapilt jne?
Aktiveerimata Windows ei pidanud ju mängimist segama? |
Kas segab või?
Ja proovi nüüd Microsoft Store avada. Congrats, sa tegid selle katki
Sa ikka tead, et suvaliselt Windowsi teenuseid kinni keerates, teed sa katki ka kõik muud asjad, mis selle teenuse toimimisest sõltuvad? |
Sa ikka tead, et windowsi installides on kõige mõistlikum valida windows world, et üüratut hulka bloatware vältida? Sa ikka tead, et siis ka MS store ei tööta kuna osad äpid on regioonist sõltuvad?
Teenuseid keeratakse kinni selliseid mida enda kasutuse juures ei ole vauja aga mis automaatselt hunnikus taustal joostes loomulikult tarbivad törtsu jõudlust.
Sesmõttes, et jää ikka oma konsooli liistude juurde ja ära selliseid lollusi nagu "windowsi hiina versioon mis mujal keelatud, watermark pole taustateenus vaid noh müstiline watermark" jne. genereri . Sellist "tarka" jama võid ajada arvutist null jagavale naabrimehele mitte neile kes mitukend aastat poweruserid olnud
Microsoft ei pane pahaks aktiveerimata windowsi kasutamist, nii kaua kuni sul on ostuarve ette näidata. |
Teeme asja kiirelt selgeks, et SKG taolist lolluse genereerimist vältida. Tänapäev sa tõmbad kõige uuema windowsi otse MS lehelt ja installid ja kasutad. Kuna reaalselt veel mitte ostetud windows läheb prooviversiooni alla siis on osad featuurid kinni keeratud mis seotud visuaalse poolega nagu endale meelepäraste teemade seadistamine ja nipet näpet. Programmide installimist ja kasutust see ei sega. Erinevalt kunagisest ajast kus peale X päeva mitteaktiveeritud windowsi ei saanud kasutada siis nüüd nö. prooviversioonil ajalist piirangut pole.
2. Sellega teed katki Microsoft Store ja võibolla midagi veel, mis antud teenusest sõltub. Sul pole selgelt aimugi, jagad suvalisi soovitusi, ise neid praktikas testimata. |
Kui tahta paremini jooksvaks asja tuunida (saad mängus 125fps asemel 128fps) siis on mõistlik disable või manual panna nagu paljudele muudele teenustele mis muidu automaatselt taustal jooksevad ja igaüks miniatuurse sutsu perfi hammustavad. Teiseks, teenuse kinnikeeramine ei ole katki tegemine. Aga kuidas on seotud MS store mängu mängimisega?
Testisin - kui "Windows License Manager Service" teenus kinni keerata, lakkavad töötamast lisaks ka äppid, mis Micrososft Storest installitud |
Aga kas sa PS5'ga saad MS storest äppe tõmmata ja neid jooksutada? Ehk mis on sellel pistmist lihtsalt mängimisega?
Muuhulgas pole need 10€ india tootevõtmed samuti legaalsed. |
Mine loe lehekülgi tagasi teemat - see on läbi räägitud. MS ametlikku tuge ei huvita kust riigist ja millisest poest see võti on ostetud - kui aktiveerub siis on ok. See tee on läbi käidud.
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.12.2024 19:03:54
|
|
|
Sest SKG jaoks on poes müüdava windooza hind niitohutult kallis mis muudab PC täiesti mõttetuks, sest konsoolil on ju opsys "tasuta". Kuna MS on läinud sama teed mis näiteks google ehk siis tasuta versiooni saab kasutada kaua tahad aga on piiratud mõned lisafeatuurid siis sai mainitud, et puhtalt mängimise ja lihtkasutuse mõttes on asi seda "ülikallist win'i ostma ei pea". Mul on orikas windows, ostetud törts alla kümne aasta tagasi - karbil veel hinnasilt ka peal - täpselt 100€. Aga näed - ühe mehe jaoks on selline summa täiesti ületamatu isegi siis kui see jagada kogu kasutatava ajapeale ära ja võtta arvesse, et tänu sellele saan ma ka teha tööd ja teenida raha. |
Ainuke, kelle ajoks see summa ületamatu on, kes neid PC komplekte siin hinnavõrdluse jaoks kokku on pannud. Mina seda teinud ei ole.
Võtab nüüd suhkruvett vahele ja teeb nagu ütlesin - loe mõttega uuesti Kas mu toodud mängud on >tänapäevased< - ei need on retrod ja collectors itemid ja seetõttu kallid. See aga ei muuda fakti, et need on füüsilised meediad. |
See, mis praegu on sinu arust "tänapäevane", mõne aasta pärast enam pole ja hind aina tõuseb, sest juurde neid enam ei toodeta. Uutel füüsilistel mängudel koheselt muidugi kõrget väärtust pole, see on ju nobrainer. Aga aeg on näidanud, et kui digitaalne versioon delistitakse, siis hakkab füüsilise versiooni hind tõusma.
Ehku peale järelturult kunagi hiljem saamine ei ole olukord mida saab kindlas kõneviisis kasutada võrdsena "poes on müüa" võrdlusena. Nagu ütlesin kui võrdleme digitaalne vs. füüsiline meedia siis kõik vanemad mängud mida PC peal digitaalselt saab (steam, GOG, netist) aga füüsilist koopiat enam ei leia kuskilt vs. vastupidine olukord su paari toodud reissing mängu näol ei ole isegi õrnalt võrreldavad. |
Ehku peale? Me ei räägi mingitest haruldustest/eranditest, millel väike tiraaž oli. Olen saanud järelturult kõik soovitud mängud füüsiliselt kujul ja enamgi veel, mitte ehku peale. Ehk siis sinu väljamõeldud stsenaariumid on praktikas ümber lükatud.
Kui kõiki vaadata siis muutubki just see, et paar racing mängu konsoolil mida PC'l ei saa POEST ei kaalu üles kõiki neid mänge mida PC'l digitaalselt saab aga enam poest ega second hand ei saa. Võib vaielda kaua tahes - fakt on see, et PC'l saab tahtmise korral kõike alati. Võid küll üritada meelevaldselt halvustada olukordi nagu sul teha meeldib, et tavaline settingute muutmine on mingi keeruline "häkkimine" või kuidas vaene MS kohutavalt kannatab kui ostad windooza võtme kuskilt kolmandast riigist kus hind parem jne. või kuskil sikutamine on mingi "kahtlane urgas" jne. Lõppseis ei muutu - teadlik PC kasutaja saab kõike |
Jutt ei ole "paarist racing mängust", toodud mängud olid lihtsalt näide. Delistimine puudutab peaaegu kõiki racing mänge, tervet žanrit. Miks 2nd hand ei saa? Tundub, et sa pole järelturuga kursis. Kuni 20 aastat vanu on enamus mänge 2nd hand saada, mõistliku hinnaga.
Ei tekitagi probleeme. Vaat nüüd ise - Linus valib seal väga konkreetselt sõnu, et "may cause, might happen...". Ehk see on ehe selline BS kus ilmselgelt ei saa tuntud juutuber öelda, et kasutage aktiveerimata windoozat kuid samas ei saa kindlas kõneviisi väita, et jahh just tekitab sellist ja või sellist probleemi, sest siis tehtaks ta reaalsete kasutajet poolt maatasa. Siis on hea ajada mingit udu teemal "võib juhtud...". Noh õue mines võib juhtuda, et näed dinosaurust. |
Ei, sina üritad teha oma tüüpilist asja ehk "võibolla ja äkki" oletust esitada kui kindlat fakti. |
Jah, kuniks see watermark pole ees, siis ei häiri, aga see tuleb paari h jooksul ette, testisin. Või soovitad sa pidevalt arvutit restartida, et see gaming performancet ei segaks? Ehk siis sa ei saa kindlas kõneviisis väita ja garanteerida, et Windowsi mitte aktiveerimine ei põhjustaks graafika jõudlusega probleeme.
Sa väitsid korduvalt kindlas kõneviisis, et Windowsi aktiveerimine mängimist ei häiri. See pole nii must-valge.
Mis imeasi see watermark siis sinu arvates kui kui mitte taustal jooksev teenus? |
Nagu näha, siis see teenus vastutab mitmete asjade eest, mitte ainult watermarki ja seda kinni keerata ei saa kui just Microsoft Store ja äppe katki ei soovi teha. Watermark paistab olema eraldi "foreground layer", mis läheb konflikti full screen mängudega, mis vajavad eksklusiivselt full screen mode, aga ei saa seda, sest see watermark soovib end kuvada. Ei lase kasutada täit võimsust ja teeb katki ka HDR-i. Sellele sai juba viidatud kui oleksid süvenenud.
Provides infrastructure support for the Microsoft Store. This service is started on demand and if disabled then content acquired through the Microsoft Store will not function properly. |
Sest esiteks EI OLE VAJA. |
Ehk siis tuleb leppida potentsiaalsete probleemidega, kus mängimine on häiritud.
Teiseks aga näiteks kasutajale visuaalselt ei meeldi, kasutaja tahab väikse tiksu perffi juurde saada mida annab juurde saada ka paljusid muid windowsi teenuseid ja seadeid sättides millel pole watermarki või windowsi päritoluga midagi pistmist Mis on sinu asi on mis isiklikke valikuid inimesed teevad - tuttavate käest nõud ka aru miks on elutoas roheline vaip, miks autoiste on sellises asendis, miks arvutis on hobuse mitte kassi taustapilt jne? |
Et nüüd siis tunnistad, et watermarki eemaldamine annab jõudluses juurde? Või mida muud annab "Windows License Manager Service" teenuse sulgemine? Võtab watermarki ära, aga teeb muud asjad katki.
Kas segab või? |
Jah. Ei tahaks jõudlust kaotada ja kõik uued mängud on HDR-iga, sellest ei sooviks ka loobuda.
Sa ikka tead, et windowsi installides on kõige mõistlikum valida windows world, et üüratut hulka bloatware vältida? Sa ikka tead, et siis ka MS store ei tööta kuna osad äpid on regioonist sõltuvad? |
Selgita nüüd mulle ja ilmselt ka teistele, mis asi on "windows world", sest pole aimugi, millest sa räägid. "Windows License Manager Service" teenus ei ole kindlasti bloatware. MS Store toimib ingliskeelse Windowsiga default seadetes kenasti, mis jama sa ajad?
Teenuseid keeratakse kinni selliseid mida enda kasutuse juures ei ole vauja aga mis automaatselt hunnikus taustal joostes loomulikult tarbivad törtsu jõudlust. |
Jama ajad. "Windows License Manager Service" teenus pole üks neist. Teiseks, ei käivitu see automaatselt, default käivitus on Manual. Teenuseid on vaja kinni keerata ainult kui sa benchmarke jooksutad ja maailmarekordeid taga ajad. Me räägime siin kõige tavalisemast gamingust, kus teenuste kinnikeeramine võib pigem negatiivselt mõjuda ja muud vajalikud asjad katki teha.
Sesmõttes, et jää ikka oma konsooli liistude juurde ja ära selliseid lollusi nagu "windowsi hiina versioon mis mujal keelatud, watermark pole taustateenus vaid noh müstiline watermark" jne. genereri . Sellist "tarka" jama võid ajada arvutist null jagavale naabrimehele mitte neile kes mitukend aastat poweruserid olnud |
"windowsi hiina versioon mis mujal keelatud" - palun viita, kus ma seda väitsin. Selle sa mõtlesid välja.
"watermark pole taustateenus vaid noh müstiline watermark" - see on samuti sinu väljamõeldis.
Täiesti ebavajalikud strawman argumendid, millega teisele "ära panna".
Kui tahta paremini jooksvaks asja tuunida (saad mängus 125fps asemel 128fps) siis on mõistlik disable või manual panna nagu paljudele muudele teenustele mis muidu automaatselt taustal jooksevad ja igaüks miniatuurse sutsu perfi hammustavad. |
Ehk siis tunnistad, et watermarki eemaldamine annab jõudluses juurde, kuna läheb konflikti graafilise jõudluse ning HDR-iga.
Teiseks, teenuse kinnikeeramine ei ole katki tegemine. |
Antud teenuse sulgemine just seda teeb.
Aga kuidas on seotud MS store mängu mängimisega? |
Aga kas sa PS5'ga saad MS storest äppe tõmmata ja neid jooksutada? Ehk mis on sellel pistmist lihtsalt mängimisega? |
Peale äppide on seal ka mängud, nii tasuta kui ka tasulised. Kui sa teenuse sulgemisega MS Store katki teed, siis neid mänge osta ega tõmmata ei saa.
Sisuliselt soovitad sa MS Store katki teha, et aktiveerimata Windowsiga probleemivabalt mängida saaks, kaotades sellega juurdepääsu ka vajalikele äppidele.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
11.12.2024 20:25:09
|
|
|
SKG, igaks juhuks mainin, et ma pole viimased nädalad sinu poste näinud, sest panin selle bani ja peale ning ei soovi ka, et sa oma auru minu peale raiskaks.
Ma ei tea mida sa kirjutad ja väga ei paku huvi ka.
Auron, paari sinu poolset asja täiendan:
1. Viimati SKG mure,et pc komplektidesse ei pandud windowsi litsentsi. Sellest sai see asi alguse ja ma oletan ,et ta nüüd siis leiutab viise, kuidas seda sinna tagasi panna.
See on see mis on tegelik põhjus. Küll ei saa osta teisest riigist võtit ja 100 muud häda ja tasuta ei tohi jne. Siin ei ole tegelikku valu, vaid lihtsalt soov viriseda.
2. Kasutatud mängudega on nii, et ainuke põhjus, miks see töötab mingilgi määral täna on selle pärast, et seda on vähe. Niipea kui see on massiline, ei ole enam miski tagatud.
Seega sustainable lahendusena see ei tööta, sest suvaline inimene suvalises kohas ei saa seda kasutada. Küll aga saab inimene internetiga pmt alati digital asjad PC peal ühel või teisel moel kätte. Sinna võib panna igast silte külge, aga reaalsus on selline.
3. Mis watermarki puutub, siis seda saab tegelt õige mitut moodi eemaldada...
Erinevad reg key-d paistavad selle kaasa toovat - PaintDesktopVersion=0,
Remove background images (where available)" option sätte disable-imisega
Explorer asendamisega litestepiga
Exploreri korralise restart scriptiga
Toggle off the “Show Windows background” option by clicking on the switch or checkbox next to it
Universal Watermark Disableriga
etc...
Igast palju võimalusi ja peaks natuke neid testima ja vaatama milline see "mõistlik" on aga võimalusi on.
Mulle endale meeldib see litestep mõte, sest siis saab kohe windowsi ilusaks ka. Ma paarkümmend aasat tagasi olin suur Litestepi fän
Siis ei lähe ka store katki ja kiunu vähem; aga tõesti, ma ei mäleta millal ma midagi sealt vajanud olen. Vist ei olegi kunagi midagi. See on ikaldus pood ja UWA on rämps valdavalt.
A kuulge, äkki saaks kuidagi nii, et jätaks selle windowsi teema kuidagi maha nüüd.
Eraisikuna on sul n+1 viisi seda hankida ja see kulu, olgu ta 0, 20 või 200 mitme generatsiooni peale ei vääri seda auru.
Kui ostsid endale 2009 aastal windows 7 retail ja maksid selle eest 200 €, siis sa oleks saanud seda tänaseni kasutada ja tasuta uuendused w11ni ja ilmselt ka 12 peale kui see kunagi tuleb.
Ehk siis hetkel on 15 aastat sellest ja läheb veel edasi ka. Seega 200/15 = 13 € aastas ja vaikselt väheneb.
Realistlikult keegi keela sul osta täiesti töötavat võtit 20 eur eest. See on võimalus, mis sinul kasutajana on olemas.
Me võime rääkida sellest millest MS unistab, aga see on see, mida sa teha saad ja keegi ei pane kätte ette ega karista sind selle eest.
Sama moodi nagu keegi ei karista sind aktiveerimata windwosi kasutamast, lihsalt sellega kaasnevad teatud ebamugavused.
Selle teema fookus on võrldus ja võimalused.
Need ei peagi võrdsed olema.
viimati muutis Aeron 11.12.2024 21:40:28, muudetud 4 korda |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.12.2024 20:49:37
|
|
|
SKG, igaks juhuks mainin, et ma pole viimased nädalad sinu poste näinud, sest panin selle bani ja peale ning ei soovi ka, et sa oma auru minu peale raiskaks.
Ma ei tea mida sa kirjutad ja väga ei paku huvi ka. |
Küll aga soovid sa siinsest arutelust osa võtta ja saadad mulle privaatsõnumeid, hästi tuleb see ignoreerimine välja sul
Arusaadav, sest kergem on ju pea liiva alla pista kui sinu valeväited ümber lükatakse.
Siis ei lähe ka store katki ja kiunu vähem; aga tõesti, ma ei mäleta millal ma midagi sealt vajanud olen. Vist ei olegi kunagi midagi. See on ikaldus pood ja UWA on rämps valdavalt. |
Kui sinul pole vaja, siis tähendab on rämps? Okei.
Meeldetuletuseks, et MS Store kaudu tuleb Xbox Accessories äpp, mis on minu teada ainuke võimalus Xbox puldi firmware uuendada. Arvuti taga.
Kui sul on gaming headset, siis virtual surroundi jaoks vajalikud Dolby ja DTS äppid tulevad samuti MS Store kaudu.
Neid näiteid võiks veelgi tuua, miks MS Store on gamingu osas vajalik, aga pole vast mõtet kui ainuke vastuargument on "ikaldus ja rämps".
Senine "progress" siin teemas:
- Windowsi saab 10 eur eest Hiinast või Indiast.
- Tegelt pole Windowsit vajagi, mängida saab ka Linuxiga.
- Ei, tegelikult saab Windowsi ka ilma aktiveerimata kasutada.
- See watermark ei sega mängimist.
- Siin on õpetus kuidas watermark ära peita.
- Ei, asi polegi tegelikult watermarkis - igasugu bloat teenused on vaja nagunii kinni panna, et fps juurde saaks.
- Siin on veel paremad õpetused, kuidas watermark ära peita, et muud asjad katki ei läheks.
Mida järgmiseks.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
11.12.2024 21:27:32
|
|
|
SKG, ...
Spoiler 
kuna ma sind isiklikult adresseerisin, siis loen ka sinu vastust... jah, ma saatsin sulle ühe video gamepadidest ja keyboardidest, sest ma arvasin, et sulle äkki pakub huvi ja see teema oli kinni. Arvasin, et sa ka fellow gamer.
See on nüüd teine kord kui sa seda ära kasutad, et minust mingit kuvandit maalida avalikult."kena".
- tõesti väärib mainimist ja avalikku kuulutamist see kiri /s.
Mis väidetesse puutub, siis väljast vaadatuna tundud sa olevad oma mingisse auku nii sügavale ära pugenud, et sealt vist välja ei saa.
Ma ei tea, pole kunagi kohanud kedagi, kes nii süsteemselt, agressiivselt ja jäärapäiselt oma joru ajaks. Oleks vindikatiivne ja toksiline.
Ammu on öeldud , et võta siis windows paarkümne euro eest ja whatever...
Kõik on ammu väsinud ja ei viitsi seda kiunu lugededa.
...anyway, whatever, ei viitsi rohkem sellele tähelepanu pühendada. Hoian oma elust väljas toksilised inimesed ja sellega kehtestan oma piire.
Minu poolt rohkem sinu suunal kommunikatsiooni ei tule, palun arvesta sellega.
... tõstan muule rahavale mõeldud sisu eelmisesse posti ja palun adminidel siin natuke puhastust teha.
viimati muutis Aeron 11.12.2024 21:35:40, muudetud 1 kord |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
11.12.2024 21:35:28
|
|
|
...anyway, whatever, ei viitsi rohkem sellele tähelepanu pühendada. Hoian oma elust väljas toksilised inimesed ja sellega kehtestan oma piire.
Minu poolt rohkem sinu suunal kommunikatsiooni ei tule, palun arvesta sellega. |
Sobib, aga üks asi on see, mida sa siin avalikult teiste kasutajate ees lubad, teine asi on see, mida sa privaatsõnumite kaudu teed. Teine, hilisem, PS oli ju veel, mille ära kustutasid, või unustasid, et foorum saadab meilile privaatsõnumist teavituse, koos selle sisuga, isegi siis kui sa selle enda poolt ära kustutad?
6/11/2024:
Avastasin ennast ka mõttelt, et ma üldiselt ei lase enda ellu toksilisust ja ei peaks seda ka siin tegema. Just my luck, meil on ka ignore user feature olemas, nii et tsauuuuuu! |
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11543084#11543084
Eraisikuna on sul n+1 viisi seda hankida ja see kulu, olgu ta 20 või 200 mitme generatsiooni peale ei vääri seda auru.
Kui ostsid endale 2009 aastal windows 7 retail ja maksid selle eest 200 €, siis sa oleks saanud seda tänaseni kasutada ja tasuta uuendused w11ni ja ilmselt ka 12 peale kui see kunagi tuleb.
Ehk siis hetkel on 15 aastat sellest ja läheb veel edasi ka. Seega 200/15 = 13 € aastas ja vaikselt väheneb. |
Tagantjärgi tarkus.
Oleks ma 2009 bitcoine ostnud, oi siis praegu...
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|