heh, no sel juhul on suvalised odavad arvutid ju ka jumala okeid ja konkurentsivõimelised. kui sellise soetad, ega ei eeldagi, et peaks jooksma kraam nagu high-end kallil arvutil
Pane see komplekt siia kirja palun. Koos tarkvara, klaviatuuri ja hiirega loomulikult (piinlik, et seda kordama peab). Ilma nendeta arvuti ei tööta.
misasi kirja? arvuti komplekteerimine käib omal vaba valiku põhjal.
ma saan aru, et sa oled harjunud, et on üks konsool või teine ja fikseeritud speci ja hindadega aga pc puhul saad detailsemalt valida.
Pole vaja keerutada. Konkreetne näide palun. "Odav ja konkurentsivõimeline".
sa ise just kilkasid kuidas see, kuidas vanad konsoolid uusi mänge nii jooksutavad on okei ja äge. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Ma kahtlustan, et ta kilkas selle üle, et vanad mängud (tänaseks) jooksevad 30 fps ja uued lähevad ka käima (hästi kole ,aga ikka 30 fps!)...
Such win, kõik võivad rõõmustada kohe. Suurepärane kogemus, millest pc rahvas kes sellist kogemust ei oota, ei oska hinnata. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Ma kahtlustan, et ta kilkas selle üle, et vanad mängud (tänaseks) jooksevad 30 fps ja uued lähevad ka käima (hästi kole ,aga ikka 30 fps!)...
Such win, kõik võivad rõõmustada kohe. Suurepärane kogemus, millest pc rahvas kes sellist kogemust ei oota, ei oska hinnata.
Milleks sellised oletused kui kõik oli selgelt kirjas:
tsitaat:
Kuidas jookseb 2013 aasta Tomb Raider 2005 aasta mid-range arvutil?
tsitaat:
Kuidas jookseb 2013 aasta Titanfall 2005 aasta mid-range arvutil?
tsitaat:
Kuidas jookseb GTA V 2005/2006 aasta mid-range arvutil?
Lisaks PS4 näide, mis on x86 baasil, seega see vabandus ka enam ei kehti. Tuleb uus välja mõelda.
"The longer a console generation persists, the more developers manage to squeeze from fixed platforms in a way that doesn't really translate to PC. I mean here's Modern Warfare 2 running on a base PS4. This is essentially a GPU akin to an old Radeon 7850 or 7870 with more RAM and a couple more async compute pipelines and yet I warrant that an equivalent PC part wouldn't get anything near this. I mean I've spoken to the Infinity Ward Tech Director, some of the low level stuff they're doing with the PS4 GPU here, including a phenomenal software implementation of variable rate shading, this is hardcore stuff, that just couldn't transfer across over to PC but equally lack of driver support and the general upward trend in performance on PC parts across the years, effectively consigns these old console equivalent GPUs to the scrap heap or else you're looking at older GPUs that do share hardware commonalities with console equivalents performing a good deal worse. What you've been watching here is God of War on the base PlayStation 4 stacked up against the R9 270X built on the same architecture but featuring two extra compute units compared to the PS4 it's a DX11 port so not tapping into asynchronous compute but even so a very similar GPU is way off pace in this example."
Algne väide oli:
Aeron kirjutas:
...ja ilmselt 25Q1 läheb asi ainult halvemaks konsoolidele ja seda kuni uue geni tulekuni.
Sa võiks seda täpsustada, et oleks võimalik siis õigel ajal see sulle uuesti nina alla lükata.
Vaatasin, mis jama sa aasta tagasi ajasid, ei pidanud pikalt otsima.
6/1/2024:
Aeron kirjutas:
On another note tundub, et tänaseks on pc handheld spacei ka üle võtnud suht.
tsitaat:
tsitaat:
tsitaat:
esiteks, ps3/xbox360 põlvkond oli veel vanakool, kus konsoolil oli launchil reaalselt kõrgema otsa raud. iseasi, et areng oli ka nii kiire, et aasta või kaks hiljem oli see jah midrange jõudlus.
pole õrna aimugi, nii vana rauda ei ole enam käepärast. kas sina leiad võrdluseid või vähemalt seda, kuidas mängu seadete vastavus neil on?
SKG kirjutas:
Lisaks PS4 näide, mis on x86 baasil, seega see vabandus ka enam ei kehti. Tuleb uus välja mõelda.
"The longer a console generation persists, the more developers manage to squeeze from fixed platforms in a way that doesn't really translate to PC. I mean here's Modern Warfare 2 running on a base PS4. This is essentially a GPU akin to an old Radeon 7850 or 7870 with more RAM and a couple more async compute pipelines and yet I warrant that an equivalent PC part wouldn't get anything near this. I mean I've spoken to the Infinity Ward Tech Director, some of the low level stuff they're doing with the PS4 GPU here, including a phenomenal software implementation of variable rate shading, this is hardcore stuff, that just couldn't transfer across over to PC but equally lack of driver support and the general upward trend in performance on PC parts across the years, effectively consigns these old console equivalent GPUs to the scrap heap or else you're looking at older GPUs that do share hardware commonalities with console equivalents performing a good deal worse. What you've been watching here is God of War on the base PlayStation 4 stacked up against the R9 270X built on the same architecture but featuring two extra compute units compared to the PS4 it's a DX11 port so not tapping into asynchronous compute but even so a very similar GPU is way off pace in this example."
god of war pc ei ole sama, mis god of war ps4. seal on küll "original" seaded, aga versioon, mille pc sai on saanud tehnilisi täiendusi, iirc lighting, lod ja pudipadi veel. lisaks on ps4-l checkerbox rendering. ma ei oska-viitsi praegu digital foundry originaalvideot sellest 270x võrdlusest leida.
ülejäänud videos - ps5 vs rx6700 ja last of usi koha pealt - quality setting on resol ja seadetel, millel mälu läbilase loeb. ja ps4-l on seda 40% rohkem. sama ka alan wake ja cyberpunki kohta. igal pool mujal vastab vahe ju eeldustele. _________________ - londiste
tsitaat:
tsitaat:
tsitaat:
esiteks, ps3/xbox360 põlvkond oli veel vanakool, kus konsoolil oli launchil reaalselt kõrgema otsa raud. iseasi, et areng oli ka nii kiire, et aasta või kaks hiljem oli see jah midrange jõudlus.
pole õrna aimugi, nii vana rauda ei ole enam käepärast. kas sina leiad võrdluseid või vähemalt seda, kuidas mängu seadete vastavus neil on?
Sellest olekski võinud alustada, et sul õrna aimugi pole.
Minu küsimus Aeronile oli, kuidas jooksevad need 2013 mängud 2005 aasta PC-l. Või allolev 2020 näide 2013 aasta PC-l. Ta väitis, et 2025 ja edaspidi kuni geni lõpuni pidi konsoolidel midagi väga halvaks minema
londiste kirjutas:
SKG kirjutas:
god of war pc ei ole sama, mis god of war ps4. seal on küll "original" seaded, aga versioon, mille pc sai on saanud tehnilisi täiendusi, iirc lighting, lod ja pudipadi veel. lisaks on ps4-l checkerbox rendering. ma ei oska-viitsi praegu digital foundry originaalvideot sellest 270x võrdlusest leida.
ülejäänud videos - ps5 vs rx6700 ja last of usi koha pealt - quality setting on resol ja seadetel, millel mälu läbilase loeb. ja ps4-l on seda 40% rohkem. sama ka alan wake ja cyberpunki kohta. igal pool mujal vastab vahe ju eeldustele.
Mis see God of War, Last of Us, Alan Wake ja Cyberpunk siia puutuvad?
Konkreetne tsitaat ja lõik käis ju ainult remastered Modern Warfare 2 kohta.
Juhul kui sa ikka veel aru ei saanud, siis sai see näide toodud just selle tõttu, et mäng tuli välja nö. 8-nda geni lõpus ehk 2020, samaaegselt muuhulgas PC ja PS4 peale, viimane neist tuli välja 2013.
noh, kui tahame üksiknäidete peal elada, siis 4:31. hitmanis on 6700xt 44% kiirem kui ps5. ju see optimeerimine on ikka täiesti bs jutt sul /s _________________ - londiste
mind päris hämmastab kuidas sa sedapuhku afišeerid seda optimeerimise osa, kus mängu seadeid keeratakse hooga alla ja leitakse rohkem pildikvaliteedile halvasti mõjuvaid lahendusi selle nimel, et vanal konsoolipõlvkonnal see jooksma saada.
see mw2 on selles mõttes ka huvitav, et seal on 60fps nimel hunnikus asju ohverdatud. detailid selgelt all, vrs korjab shadingu jõudluse vajadust palju maha ja reso on dünaamiline, kuskil 1920x1080 ja 960x1080 vahel.
tehniliselt on need asjad vahel muljetavaldavad - see mw2 küll eriti mitte - aga mängimise mõttes... _________________ - londiste
mind päris hämmastab kuidas sa sedapuhku afišeerid seda optimeerimise osa, kus mängu seadeid keeratakse hooga alla ja leitakse rohkem pildikvaliteedile halvasti mõjuvaid lahendusi selle nimel, et vanal konsoolipõlvkonnal see jooksma saada.
see mw2 on selles mõttes ka huvitav, et seal on 60fps nimel hunnikus asju ohverdatud. detailid selgelt all, vrs korjab shadingu jõudluse vajadust palju maha ja reso on dünaamiline, kuskil 1920x1080 ja 960x1080 vahel.
tehniliselt on need asjad vahel muljetavaldavad - see mw2 küll eriti mitte - aga mängimise mõttes...
Mis takistab 2013 aasta PC-l sama teha (graafikat maha tõmmata) ja seda PS4-ga võrrelda? Kui konsooliversiooni pole optimeeritud, siis jookseb ju PC peal sama hästi. Oh wait.. Digital Foundry tüüp juba selgitas.
Ma pole siiani kindel, et sa üldse aru oled saanud, millest jutt käib, sest tõid võrdlusesse Hitman 3. Kui sa soovid PS5 maha teha, siis oota käesoleva geni lõpuni, vali mõni mäng ja ürita uuesti.
viimati muutis SKG 03.01.2025 02:26:59, muudetud 1 kord
jõuame tagasi selle juurde, et ei ole mingit konsoolispetsiifilist optimeerimist. on üks target riistvara ja sellele kohandatakse seaded, muud midagi. _________________ - londiste
Mis takistab 2013 aasta PC-l sama teha (graafikat maha tõmmata) ja seda PS4-ga võrrelda? Kui konsooliversiooni pole optimeeritud, siis jookseb ju PC peal sama hästi. Oh wait.. Digital Foundry tüüp juba selgitas.
et pc maailmas on see lihtsalt vanaraud, moraalselt vananenud ja väärtusetu, nii et keegi ei viitsi sellega tegeleda? võib tõsi olla küll jah.
aga ega ei takistagi. võib-olla selles võtmes, et osa kasutatud lahendustest ei ole pc versioonis olemas. mitte ühelgi tehnilisel põhjusel vaid selle pärast, et target range pc-l ei vaja seda.
ja eriti kui räägime sellest eelmise või üle-eelmise konsoolipõlvkonna asjast, siis enamasti ei ole pc-l sama mängu seadetes nii madalaid seadeid olemas. _________________ - londiste
viimati muutis londiste 03.01.2025 02:36:01, muudetud 1 kord
Moraalselt vananenud väärtusetu vanaraud ju, millega keegi tegeleda ei viitsi. Sinu sõnad.
londiste kirjutas:
ja eriti kui räägime sellest eelmise või üle-eelmise konsoolipõlvkonna asjast, siis enamasti ei ole pc-l sama mängu seadetes nii madalaid seadeid olemas.
Kui keegi soovib, siis ta ei saa seda teha? Ehk siis võrdlus pole juba selle tõttu võimalik?
londiste, kogu see diskussioon siin viimased n+1 aega käib millegi pärast legacy ümber.
Otsitakse mingid mingi veidrus välja ja näidatakse näpuga... zzz
Mõnus on endiselt see, et kogu see jutt käib valdavalt mingi 3-4 konsooli ümber samaaegselt, nii et kui tahad kõiki neid hüvesid nautida, siis peab sul mingi 3-4 masinat olema elutoas olemas.
Samal ajal kui oli kunagi pc builde pakuti, mille L-de maht oli suurem, kui PS5-l, siis oli nutt ja halata, et see pole ikka see:)
Ja siis kui juhid sellele tähelepanu, siis sarnaselt poliitikutele, viiakse jutt mujal või otsitakse mingit random pori.
Kunagi selle teema eelmises või üleeelmises versioonis oli tegelt lootust, et asi läheb paremaks.
Sai kokku lepitud mingi raamistik mida millega võrrelda ja mingid tingimused.
Ma ei tea kas me nii kaugele jõudsime, aga tegelt võiks ka arutatavad teemad ükshaaval tulla.
Hetkel on lihsalt mingi lambi lahmimine ja teemade vahel hüplemine.
Selliselt ei saagi midagi normaalselt arutada. Samas mulle tundub ,et kellelgi polegi eritilist huvi arutada.
Teema seisab paigal ja erilist perspektiivi ei paista.
Kind of huvitav oleks vb see teema re-image-inida.
Panna paika mingi süsteem, kuidas see diskussioon peaks välja nägema.
Leppida kokku, mida millega võrrelda jne. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
kogu see diskussioon siin viimased n+1 aega käib millegi pärast legacy ümber.
Aeron kirjutas:
Mõnus on endiselt see, et kogu see jutt käib valdavalt mingi 3-4 konsooli ümber samaaegselt, nii et kui tahad kõiki neid hüvesid nautida, siis peab sul mingi 3-4 masinat olema elutoas olemas.
Samal ajal kui oli kunagi pc builde pakuti, mille L-de maht oli suurem, kui PS5-l, siis oli nutt ja halata, et see pole ikka see:)
Üheksas ehk praegune gen pole veel lõpuni jõudnud, et saaks näiteid tuua. Jutt ei olnud tagasiühilduvusest. Mitte, et see teemaks oleks olnud, aga mitu konsooli on probleemiks kuidas, härra Klaviatuur-Tugitooli-Käetoe-Peal?
Vastasel juhul täpsusta, mis läheb 2025 ja edaspidi konsoolidel nii halvaks?
Aeron kirjutas:
Otsitakse mingid mingi veidrus välja ja näidatakse näpuga... zzz
Kui sind ei huvita, siis on veidrus. Soovid luua mingit "raamistikku", mis ainult sind kõnetab ja PC miinuseid esile ei tooks.
Aeron kirjutas:
Kunagi selle teema eelmises või üleeelmises versioonis oli tegelt lootust, et asi läheb paremaks.
Sai kokku lepitud mingi raamistik mida millega võrrelda ja mingid tingimused.
Ma ei tea kas me nii kaugele jõudsime, aga tegelt võiks ka arutatavad teemad ükshaaval tulla.
Hetkel on lihsalt mingi lambi lahmimine ja teemade vahel hüplemine.
Selliselt ei saagi midagi normaalselt arutada. Samas mulle tundub ,et kellelgi polegi eritilist huvi arutada.
Teema seisab paigal ja erilist perspektiivi ei paista.
When questioned about the life-cycle of the current Sony console, both the PS5 and PS5 Pro, Nishino believes that they will both have a longer life-cycle than previous consoles before it.
_________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
When questioned about the life-cycle of the current Sony console, both the PS5 and PS5 Pro, Nishino believes that they will both have a longer life-cycle than previous consoles before it.
tsitaat:
“We believe that the PS5 will have a long lifecycle, just like the PS4,” Nishino continued.
Ootaks huviga ametlikku reliisi, et näha, palju Valve on selle kogemuse sujuvamaks on saanud... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
See kivi on pigem Ubisofti (ja mõne teise veel) kapsaaeda mitte niivõrd pisipehme. Valdavaenamuse mängudega selliseid probleeme ei ole. Ei ole vaja kasutada küsitava väärtusega kernel taseme anti cheat/DRM tehnoloogiaid või kurat teab mida. Omad vitsad peksavad.
Selle teema valjuhäälseimad PC spetsid ütlesid, et: "otseselt probleemi pole", "käputäit kasutajat puudutama", " triviaalne hulk inimesi, kes on opt-ininud test programmi" (mis on lausvale).
Selle teema valjuhäälseimad PC spetsid ütlesid, et: "otseselt probleemi pole", "käputäit kasutajat puudutama", " triviaalne hulk inimesi, kes on opt-ininud test programmi" (mis on lausvale).
Et iga viimane kui review-bombija ei saa neid mänge mängida ja väljendab pahameelt? Mõni vend on esimest päeva internetis vist
Et iga viimane kui review-bombija ei saa neid mänge mängida ja väljendab pahameelt? Mõni vend on esimest päeva internetis vist
Siiani ootan, kus sa oma hinnangu hulga võtsid. Allikas?
Mina pigem viitasin metoodikale kuidas PC peal ülevaadete koostamine käib, viimasel ajal paistab see suht trend juba olevat, et review bombitakse kõike suht valimatult ja see skoor ei näita enam mitte midagi.
Hea näide varasemast perioodist.
Samas osad mängud/firmad on selle ära teeninud ja mõnikord user score on täpsem (väljendab reaalsust paremini) kui critic score.
Näiteks kui Microsoft Flight Simulator 2024 ja Test Drive Unlimited Solar Crown välja tulid, siis olid nad nii katki, et normaalne mängimine oli võimatu. Läksin vaatasin tollal Metacriticusse ja mitu väljaannet olid jätnud kommenaatri stiilis, et "hetkel ei saa hinnangut anda, sest mäng on liiga katki". Johhaidii, siis andkegi mängule madalaim skoor. Kui arendajaid sel viisil siidikinnastega kohelda, siis nad ei saagi õppetundi. User score oli tollal teenitult madal. Aga mitmed kriitikud ei julgenud ausat hinnangut anda ja ootasid oma ülevaatega, kuni mängud ära parandatakse.
Selle solar crowniga on midagi paremaks läinud vahepeal? See ikka õudne saast. Õnneks kingiti plaadina, saab mingi hetk millegi enda jaoks parema vastu vahetada kui viitsimist tekib - konsooli plussid
Eks see review bombing ole üks väheseid viise kuidas inimesed saavad mõjutada. Anda mõista, et miski pole ok.
Ma olen review bomingu poolt, kui välja ongi mingi katkine saast lastud või kui monetizarion on idioote, aga kahjuks tehakse seda ka siis lihtsalt mingi asi istu - a la LGBTQ teemad vms...
Imo kõik 3rd party launcherit halvasti implenteerivad, hasartmängundust endas peitvad või SP mängus always onlinei nõudvad asjad võikski saada bommitud, et selge sõnum saata... _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Ma ei ole mingit pidi Launcherite pooldaja, aga kui Microsoft teeb uuenduse, mis lõhub ära töötava lahenduse, siis siis süüdi ei ole arendaja. Aga see ilmestab aga üldiselt PC maastiku probleeme, kus tundub, et arendusi ei testida absoluutselt. Ühildub või ei ühildu, savi, las kasutajad karjuvad siis kui midagi katki on.
Mul on Steam Deckil mitu korda EA mängud lakanud töötamast ja siis uuesti tööle hakanud, et siis mingid kuud hiljem uuesti töötamast lakata.
I feel you, EA App on suht garbage.
Ma õnneks mängin ainult harva fifat, aga möödunud kord panin fifat 20 min käima, sest EA launcher pani segast. Good stuff EA, aitäh selle kogemuse eest. _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
Minu meelest olid sina see, kes vihjas nagu, et enne PC-mängurite poolt välja käidu ei päde. Ehk kui pole käputäis mängureid, kellel issued, palju neid on siis? Ära häbene, käi number välja. Ja kui sa tänaseks päevaks ei tea, et Steami review bombing on igapäevane tegevus oma meelsuse näitamiseks suhteliselt mis iganes asja kohta, siis ma soovitaks natuke aega uurida seda teemat.
Minu meelest olid sina see, kes vihjas nagu, et enne PC-mängurite poolt välja käidu ei päde. Ehk kui pole käputäis mängureid, kellel issued, palju neid on siis? Ära häbene, käi number välja. Ja kui sa tänaseks päevaks ei tea, et Steami review bombing on igapäevane tegevus oma meelsuse näitamiseks suhteliselt mis iganes asja kohta, siis ma soovitaks natuke aega uurida seda teemat.
Kui juba meelest läinud, siis tuletame uuesti meelde:
...erinevalt konsipatsiooniteoreetikust ei hakka ma info lünki endale sobiva väljamõeldisega täitma - kui täpne arv pole teada ei tähenda see "käputäit kasutajaid".
Ma ei ole mingit pidi Launcherite pooldaja, aga kui Microsoft teeb uuenduse, mis lõhub ära töötava lahenduse, siis siis süüdi ei ole arendaja. Aga see ilmestab aga üldiselt PC maastiku probleeme, kus tundub, et arendusi ei testida absoluutselt. Ühildub või ei ühildu, savi, las kasutajad karjuvad siis kui midagi katki on.
selle hinnangu juures ootaks ära selle hetke kui selgub, mis täpselt seal põhjus on. ei ole ka arendajad kukupaid, kes kasutavad opsüsteemi ressursse nii nagu peaks.
SKG kirjutas:
Metacritic ja Steam saaks asja paremini lahendada kui nad huvitatud oleks.
steam tegeleb reviewbombimistega. seal on mitmeastmeline süsteem, kus teatud piirides üritatakse reviewbombimise mõju vähendada. päris eemaldada ei saa ega peakski, nagu sa ka ise viitad. _________________ - londiste
The Steam Deck condenses many of Valve’s best ideas from the Steam Machine into a single, reasonably priced, portable device...
...
The Steam Deck looks and feels like a Nintendo Switch...
Artikli autoril on huvitav arusaam neist mõistetest.
Minu meelest nintendo on peamine probleem Steamdecki juures.
Oma suletud poliitika ja kohati idiootsete hindadega.
On üsna tõenäoline, et handheld marketist võtavad lähiaastatel Steamdeckid arvestatava osa.
Kõik huvitavad uudised ja momentum on pc handheldide poolel olnud juba mõnda aega.
Küll turg ka järgi läheb.
Eks Ninendo ka nii paaniliselt võitleb emulatsiooniga ja nende low spec asi maksab kätte sedapidi, et kui sul on steamdeck, mis mängib kogu pc kataloogi ja emuleerib Nintendo oma, siis milleks mulle Swtich.
Link _________________ Võib öelda, et ma olen liigselt enesekeskne, aga mind see ei häiri
...kui sul on steamdeck, mis mängib kogu pc kataloogi ja emuleerib Nintendo oma, siis milleks mulle Swtich.
Konsoolide puhul on hind ju #1? Tuletame meelde, mis reakstioon järgnes PS3 ja PS5 Pro hindadele.
Handheldi ehk kaasaskantava konsooli/PC puhul on kaal ja suurus ju väga tähtsad.
Tihti kui mingi PC handheldiga võrdlus, siis neid asju nagu ei mainitagi.
Sama hästi võib küsida - "milleks mulle kallis ja kobakas Steam Deck?"
Konsooliostja on tavaliselt väga hinnatundlik ja igasugune high-end spec on täiesti teisejärguline. Erinev mindset.
Personaalselt küsiksin - milleks mulle lisaks eraldi handheld kui mul juba on taskus potentsiaaliga portable gaming device.
Piisab juurde vastav lisa, mille vahele see kinnitub.
Ma siinkohal ütleks, et käes on Steam Deck oluliselt mugavam kui Switch, selles osas Switchi kompaktsus mängib selle kahjuks.
Switchil on eemaldatavad ( ja liikumisanduritega) kontrollerid, mis annavad palju rohkem võimalusi. Steam Deck on selles suhtes mudaliigas.
Aeron kirjutas:
Minu meelest nintendo on peamine probleem Steamdecki juures.
Oma suletud poliitika ja kohati idiootsete hindadega.
On üsna tõenäoline, et handheld marketist võtavad lähiaastatel Steamdeckid arvestatava osa.
Ei näe küll seda kohta. Steam Deck üritab vägisi trügida segmenti, kus ühelt poolt ründab teda Nintendo ja teisel pool laiutavad mobiilid. Sinna vahele mahub väga vähe. Eriti veel Jaapani ja "lääne" turgudel, kus varastamine ei ole oluline müügiargument.
Eks Ninendo ka nii paaniliselt võitleb emulatsiooniga ja nende low spec asi maksab kätte sedapidi, et kui sul on steamdeck, mis mängib kogu pc kataloogi ja emuleerib Nintendo oma, siis milleks mulle Swtich.
SKG, ma ei ole kunagi aru saanud sellistest loogikast, et kõik emulaatorid saab automaatselt võrdsustada ainult piraatlusega. _________________ Alati teadke, et kuulujutte mõtlevad välja vihkajad, levitavad lollid, aga usuvad idioodid.
sukelduja, Olen täitsa teadlik, mul oli veidi üle aasta aja Switch, küll aga pean tõdema, et mul sai ikkaga väga vähe kasutust see dockitaval kujul, puldid vähemalt mind ei kutsunud pikalt mängima.
Ma olen selles osas ka SKG-ga nõus, et lapse käes võib vabalt olla vastupidi, aga mulle täiskasvanuna oli Steam Deck just ergonoomika osas tugev edasminek.
Switch jäi mul seisma pärast Steam Decki ostu.
Täna jagan ennast profiilis oleva PC, Steam Decki, Quest 3 ja PS5 Pro vahel ja pean tõdema, et sellest seltskonnast olen ma tugevalt kaalunud PC-st loobumist, sest see on ainuke seade, millel puudub mingi unikaalne lisaväärtus.
SKG, ma ei ole kunagi aru saanud sellistest loogikast, et kõik emulaatorid saab automaatselt võrdsustada ainult piraatlusega.
Hetkel on jutt Nintendo Switchist, mis pole kaugeltki mitte tootja poolt hüljatud retrokonsooli staatuses, mille riistvara ja mängud oleks kättesaamatud või mis kuidagi "hallis alas" seda emuleerimist õigustaks. Konsool koos oma kõigi mängudega on vabalt poodides saadaval. Kui sa hoidud mängu ostmisest ja tõmbad mängu netist alla, maksmata selle eest ja emuleerid seda PC peal, on tegu ju kõige ehtsama piraatlusega. Ei maksa tulla rääkima, et tegelikult on kõigil emuleerijatel Nintendo mängud ostetud ja kapi peal, ning nad kõigest mängivad "backupe" oma PC peal.
Tuletame meelde, et siin on lehekülgede kaupa konsoolimänguritele ette heidetud, et nad soovivad Microsoftile või Sonyle raha anda, end vale riigi all registreerides, sest Eesti pole teatud valikus
Vanasti oli HV foorumis taoline piramise õigustamine ja soovitamine päris rangelt keelatud ja karistatud. Ju siis on ajad on muutunud.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.