Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  STALKER 2 märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 31, 32, 33  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Overkilla
HV veteran

sõnum 20.12.2024 19:47:27 vasta tsitaadiga

labidas kirjutas:
Wiltz, piralehtedel on see 1.1 patch 60mb suur ehk läbi Steami (ma eeldan) et tiridki kogu mängu uuesti. Tore süsteem ikka.
Sellele eelmisele 110GB lisati nüüd 8GB otsa, sikutab jälle.
Lapid ja parandused peaksid ikka jaa 50Mb olema, mis teeb olemasolevate failide sees vajalikud täiustused, mitte 0-st peale sikutada uuesti kõik.
Kommentaarid: 97 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 2 :: 80
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
velz83
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 20.12.2024 20:50:30 vasta tsitaadiga

kellelgi veel viimane paik fpsi pekki keeranud? Mul 9700x ja GTX 3070. Varem jooksis stabiilselt 2k-s High peal 50-70fps ja aeg-ajalt kuskil külas oli mingi langus 35 peale. Täna pärast update tõmbas suht kooma võitluses... Kukkus isegi lausa 14fps peale.
Vael
HV Guru

sõnum 20.12.2024 23:08:47 vasta tsitaadiga

Tunnetuslikult küll, ma keeradin kõik Overlayd välja, seega numbriliselt ei oska öelda.
Comp Shader esimest korda läbi suruda nii 1.1ga kui hotfixiga oli paras keberniit. Aga lõpuks töötas.
1.1ga kadus peamissiooni tegelane AIife aladele kondama, hotfix tõi tagasi;)
Alife koha pealt küll miskit suurt ei pannud tähele...
Mõned vennad jalutasid nagu rohkem ringi, aga siis? Sprindid nagunii mööda, mäng on täpselt sama hea ikka edasi....
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Wiltz
HV Guru

sõnum 21.12.2024 04:12:14 vasta tsitaadiga

velz83...viimase pätsi kohta ei tea otseselt öelda, küll aga mingi eelmine päts muutis küll performance kehvemaks. no vähemalt osadel mängijatel.

aga no ma eeldan, et eks see AI "enable'mise" hind ongi nüüd selline ülimalt kehv fps nendes kohtades, kus npc'sid kõvasti koos. sa võiksid huvi pärast testida, et kas ja kui palju see fps mingite selliste konkreetsete kohtade peal paraneb/ei parane kui lased graafika seadeid lõdvemaks.

"There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
Kommentaarid: 275 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 9 :: 3 :: 226
tagasi üles
Draco
HV veteran
Draco

sõnum 21.12.2024 14:57:12 vasta tsitaadiga

Lasin selle suure patchi peale (ca. 100GB) ja siis tuli veel 10GB otsa. Hetkel kiiruse probleeme ei täheldanud, endiselt 130 kandis.
Mingi hetk õhtul teen edasi ja siis peaks jõudma rahva rohkesse kohta, siis saan öelda kas on performance halvemaks läinud.

busta
HV veteran

sõnum 22.12.2024 14:12:38 vasta tsitaadiga

Sujuvalt jooksma saadud. Hommik tuli kiiresti. Mets on ka vahepeal ellu ärganud. Sedasi kannatab ette võtta.
Paar korda pani kokku ka...
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
-Kaivo-
HV Guru

sõnum 22.12.2024 14:22:00 vasta tsitaadiga

pange on hakanud päris tihti panema, eks arvuti õudluse puudus.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
end889
HV kasutaja
end889

sõnum 22.12.2024 23:45:07 vasta tsitaadiga

Uue patchiga on minginegi uus mure, menüüdes teine kord lakkab terve klaviatuur ja hiir töötamast, mäng eest ära ei lähe ja kinni panna muud moodi ei saa kui win-keyd vajutada ja siis sealt panna arvutile restart. Rostokis viimase tunni jooksul juba 2x. Esimene kord tehniku juures asju parandades ja teine kord oma kasti kallal olles, lihtsalt enam miski ei toimi ja kogu moos.
pots4t4j4
HV Guru

sõnum 23.12.2024 13:27:56 vasta tsitaadiga

see bug oli juba day one
Kommentaarid: 490 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 398
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 23.12.2024 13:45:17 vasta tsitaadiga

Peale patchi jookseb paremini 5700x3d+ 3070 kaardil @1440p, high, dlss quality 55-75fps, siseruumides kohati 100+.
Vael
HV Guru

sõnum 23.12.2024 15:19:02 vasta tsitaadiga

end889, memory leak? Rostokis hakkab pihta, ise sain korda kui kastist 1600 võrra mandi arvu vähendasin.

Ma sain 130h+ lõppu. Y lõpu sain, 2.9% teind.
Paljust ei saanud aru, sest kolasin ringi ja lugu läks selle aja peale meelest;)
Sellest sain aru et mida öelda taheti, aga mõned kohad jäid segaseks.
Peab uuesti läbi tegema, siis vast rohkem selge kes kus toimetas.

Üks missioon oli hea:" Destroy Granite"- tavaliselt on et kill enemies;)
Lõpus oli küll selline tunne, et milleks hiilimine kui saab lihtsalt " kopp, kopp, mina, mu diamond ja kauss oleme siin" :p

Mu meelest parim edasi arenemine üldse, võrreldes Diablo, warsoonid, bättlefiildid, dragon age jne...
Algul oled vaene kui külarott ja lõpuks paned 100k ühe remondi korra peale magama.
Samuti algul vehid ringi vanarauatükiga, millega teeks rohkem kahju lihtsalt virutades. Ja lõpuks on s2ljas spets turvis ning relvadeks lõpuni täiustatud prototüübid millega "sulatad" 2 exot ühe magasiniga.
Ma ei saa üldse aru, et kust kriitika, et lõpus vaja 3xHS.
Mõnuga valasid tina kaela vahetatud vintrauaga Kharodiga, RAMga saab doubletapida, kausi võtsin alles kraniidivendade jaoks kasutusele.
Väga lõbus madin ikka.

Ja relvade balanss ja tunnetus ka tglt ülihea, kõik on paigas 9mm hernepüssiga exode vastu pole mõtet sebima minna, samas korralikum kaliiber niidab igast asendist mõnuga.
Paar päeva sai siin ka Delta Force kõrvalt proovitud ja siis sai selgeks milline tõeliselt halb balanss on.
G3ga 50m pealt pihta ei saa, aga samas mingid püstoli suuruaed smgd niidavad nagu jooksu pealt samal maal nagu seisaks nina ees neil käed laiali suure märklauana.
Raha saamine polnud ka lõpuks enam mingi probleem, iga missiooni/ringiga tuli 100k sisse, täiusta midda tahad rahas probla pole
tagasi üles
velz83
HV Guru

sõnum 23.12.2024 18:48:01 vasta tsitaadiga

No nüüd kui uus paik tuli siis fps tagasi samal tasemel. Muidugi olen kuskil hoones kah... Väga pikalt ei saanud mängida, aga testimise mõttes 65fps. Seega vist on eelmise paigaga tekkinud mure lahendatud.
erick
HV Guru
erick

sõnum 23.12.2024 20:46:59 vasta tsitaadiga

Vael kirjutas:
Samuti algul vehid ringi vanarauatükiga, millega teeks rohkem kahju lihtsalt virutades. Ja lõpuks on s2ljas spets turvis ning relvadeks lõpuni täiustatud prototüübid millega "sulatad" 2 exot ühe magasiniga.
Ma ei saa üldse aru, et kust kriitika, et lõpus vaja 3xHS.

Ma lihtsalt torkan vahele, et Veterani peal võtab Skif's pistol upgradetud kujul kahe lasuga pähe maha exo armoris tegelase. Lihtsalt laskemoon peab AP olema. Kui oled väga osav, siis ajad kuus venda ühe magasiniga hauda icon_razz1.gif
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 95
tagasi üles
busta
HV veteran

sõnum 24.12.2024 13:10:09 vasta tsitaadiga

Vael, Pidin kellegi koti sisse jätma õlut või viina. Panin küll kõik asjad sinna ilusti valmis ja midagi ei võtnud aga kui kunagi sinna teist korda uuesti tagasi sattusin siis oli juba meelest läinud ja võtsin kotist kõik. Nüüd kui sellele vahe-missionile lähen siis tüüp ei jäta valikut. Ma isegi ei mäleta, mis teema sellega täpsemalt oli, sest läksin vahepeal algusesse tagasi. icon_biggrin.gif
Ainus, mis teha saaks oleks jätta sinna tunnelisse(pigem koobas) minemata. Väga palju ei tahaks vanemaid save võtta, sest leidsin ägedaid asju...

viimati muutis busta 24.12.2024 13:18:19, muudetud 1 kord
tagasi üles
end889
HV kasutaja
end889

sõnum 24.12.2024 13:16:04 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
Vael, Ükskord pidin kellegi koti sisse jätma õlut või viina. Panin küll kõik asjad sinna ilusti valmis ja midagi ei võtnud aga kui kunagi sinna teist korda uuesti tagasi sattusin siis oli juba meelest läinud ja võtsin kotist kõik. Nüüd kui sellele vahe-missionile lähen siis tüüp ei jäta valikut. Ma isegi ei mäleta, mis teema sellega täpsemalt oli, sest läksin vahepeal algusesse tagasi icon_biggrin.gif

Seda sidemissiooni tegin ise ka, pärast missiooni lõppu tahtsin neid kotte uuesti läbi joosta aga polnud kõik meeles enam. Elektri posti oma vist leidsin veel ülesse, teised ei olnud enam meeles icon_biggrin.gif
Panen spoilerisse juttu juurde natukene kes ei taha endale rikkuda.

Spoiler Spoiler Spoiler

busta
HV veteran

sõnum 24.12.2024 13:32:33 vasta tsitaadiga

end889,
Spoiler Spoiler Spoiler

Edit: Panin ka kardina taha. icon_biggrin.gif
Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis busta 24.12.2024 15:12:11, muudetud 1 kord
tagasi üles
end889
HV kasutaja
end889

sõnum 24.12.2024 15:07:28 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
end889, Praegu saaks tüübi ellu jätta kui kui sinna koopasse ei lähe. See on ka vähim, mis teda hetkel aitaks. Aga kui ta kavatseb teema uuesti ette võtta siis ei ole mul valikut. Sest sellest nännist, mis vahepeal leidsin, ma ei loobu. icon_biggrin.gif

ma ise ka toppisin need pudelid sinna, aga oleks pidanud vist teisiti käituma icon_biggrin.gif

-Kaivo-
HV Guru

sõnum 25.12.2024 20:20:51 vasta tsitaadiga

kellelgi peale patchi ssp-100 suite upgradida on õnnestunud ?
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 26.12.2024 14:05:56 vasta tsitaadiga

-Kaivo- kirjutas:
kellelgi peale patchi ssp-100 suite upgradida on õnnestunud ?

Yanivis ka ei saa? Mul oli enne 1.1.3e 100l Survey põhilvarustus.

Ma panin tollel missioonil pudelid, pärast jooksin 1st kohast kogemata mööda, siis olid kotid tühjad. Samas mul oli juba tolle missiooni ajaks korralikult kraami leitud ringi kolades, et ei olnud vaja võtta ka midagi...
tagasi üles
busta
HV veteran

sõnum 29.12.2024 17:43:32 vasta tsitaadiga

See jooksis juba alguses kehvasti, siis hakkas ka järjest tihedamini veadeateid lekkima ja kokku jooksma.... Minul aitas, Disable Hardware Accelerated GPU Scheduling Through Windows Registry ja ühe võtme loomine... optimizations for windowed games - off, hardware-accelerated GPU scheduling -off.
NvidiaProfileInspector'iga sai ka libedamaks. Sealt sai rbar ja veel mõnda sätet tuunitud. Sedasi kannatab sõdida ja töötab nüüd väga hästi.
tagasi üles
Wusses
mehine eesti muffin
Wusses

sõnum 30.12.2024 13:41:57 vasta tsitaadiga

Vaatasin et 4080 on nauditav mängida 4K peal stalker-it.

Samas 3080 4K - unusta ära pmst.

Jõudsin alles sinna laborisse ja vaikselt hakkab kopp ette viskama mäng ise.

-Kaivo-
HV Guru

sõnum 31.12.2024 11:01:48 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Vael
HV Guru

sõnum 01.01.2025 20:03:08 vasta tsitaadiga

-Kaivo-, mul ka 2ne sama teed.
Mängu tunnetus hoopis teine ka, teised kõrvalmissioonid, teised lähenemisviisid.
Ma ausalt imestan kuidas üldse nii massiivne mäng jooksma on saadud.
Kui vaadata palju erinevaid faktsioone, nende dialooge jne on kõil viimistletult sisse pandud. Erinevatel faktsioonidel erinevad pikad dialoogid, ka suva npc- l keset metsa.

Sain kohe ka Icarusest põhjas oleva ärava avatud koodiga, täispime olin eelmine kord, mitu korda jooksin läbi aga ei märgand;)

Avastasin ka et samal Stalker(keskmine)raskusel kõik relvad töötavad.
Hetkel põhiliselt spets moditud Bucket S2 ringi lasknud, ja Sofmod põhirelv.
Pappi ka piisavalt seekord järgi, et enamus ettejuhtuvaid relvi lõpuni täiustada ja jääb ülegi.
Kas nad muutsid 1.3e ja hotfixiga kergemaks, või endal mäng käpas juba?
tagasi üles
busta
HV veteran

sõnum 02.01.2025 12:14:39 vasta tsitaadiga

Kasutan seda mode, kus viskavad kostüümi maha, see loob rikkust ja papi probleemi ei ole. Olen ka kõvasti kolanud ja koguneb.
Kiiruga ei ole mõtet seda läbi mängida.... Võimas maailm välja mõeldud.
tagasi üles
terric
HV kasutaja
terric

sõnum 02.01.2025 17:58:09 vasta tsitaadiga

busta kirjutas:
Kasutan seda mode, kus viskavad kostüümi maha, see loob rikkust ja papi probleemi ei ole. Olen ka kõvasti kolanud ja koguneb.
Kiiruga ei ole mõtet seda läbi mängida.... Võimas maailm välja mõeldud.

Kui tüli ei tee kirjuta, mis mode nimi.
Endal lihtsalt 20% remondikulu mode peal ja sellest piisab ka (korjatud relvade remont ja müük teenib piisavalt, et majandada).

Ise nüüd vist kohanud 2 "tõrget" ühte alguses ei pannud tähele nt. Zalissya päästmine ebaõnnestus (see peaks viimaste uuendustega korras olema).
Ja teine tundub, et ei saa lõpetada "In the name of science" kuna ma juba ennem olen paar kaelarihma saanud
ja kas ära müünud või põhilooga kadusid ära (ei mäleta täpselt).
Seega kui teisele ringile kunagi saab mindud siis seda "pseudohiiglast" ei kõrvalda ennem kui missioon ette ei näe.
Hetkel 3 kaelarihma olemas aga "garbage" tsoonis näitab märki kuigi sealt korjasin surnult "snorkilt" selle kaelarihma (4 asemel pakkus 3 kohta, kass ja hiiglane puudu).
St. üks kaelarihm on puudu eks ootab paar emissiooni jne või jääb see kõrvalmissioon poolikuks samas jääb vist ühte varjendisse sisenemine tänu sellele ära (High-Capacity APSB Magazine).
(korra lähen vaatan kas uks on lahti, osad uksed avanevad põhiloo kulgemisega ka seda olen tähelepannud).
Internet pakub lahenduseks läbi mingi modi aga jätan selle hetkel vahele.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  STALKER 2 mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 31, 32, 33  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.