Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Vael
HV Guru
|
15.12.2024 17:57:01
|
|
|
Ma ei usu. Samad ka hea, vahel korjad koli kokku ja paned spordikotti hoiule.
Hiljen hea järgi minna...
Keegi kursis kus Kharod/Dnipro/Exo Suit saab täiustama hakata?
Red Forest läbi joostud, nüüd Burnt Forest-is. Malachite ja Rostokis pudinäpud kes ei oska midagi suurt peale hakata...
Yaniv on nagu silma hakanud.... see Red Forest kõrvall vist?
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
15.12.2024 18:02:24
|
|
|
vaata sinna rongijaama, red forestist põhjapoole, enne pripyati
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
-Kaivo-
HV Guru

|
15.12.2024 20:52:21
|
|
|
Exot üldse jooksma sai panna ?
Alustasin uuesti läbimängimisega
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
16.12.2024 00:54:00
|
|
|
mingi vant on teinud päris hea reaalsete näidetega video/võrdluse sellest, milline oli PÄRIS Alife system mingi 15+ aastat tagasi, kuidas see toimis ja kuidas mõjutas mängukogemust https://www.youtube.com/watch?v=VcIeAEm5FBk
päris hästi seletab ja võrdleb praeguse mänguga. siin on välja toodud ka põhjused, miks mingisugust alife'i tegelikult stalker2's lähiajal päris kindlasti ei tule! ja võibolla ei tule kunagi...
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
16.12.2024 14:47:49
|
|
|
Jõudlus ei ole minu raual hea. Läheb hetkel pausile. Tulevikus võtan ette.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
16.12.2024 17:01:49
|
|
|
Leidsin üles jah, mõtlesin et tuleb koos missioonide täitmisega ette aga nagu Garbagesse jüudes tuli ise ringi tuhlata;)
Exol on uuendus jah, Sprint.
Mõnel Exol on see ainult blueprint taga kinni, ei maksa seda suure hurraaga uuendama hakata;)
Panin miskit 250k kohe täiustuste alla magama:p
Peab jälle paar ringi kaardile peale tegema ja artifakte kokku kraapima;)
Läksin Duga ossa paari kõrvale pandud turvise/relva järgi, kiire ring raha tegemiseks.
Välja kukkus nagu alati, iga põõsa tagune vaja läbi tuhnida, sai 2 100% turvist veel juurde, side missiooni tehtud. Sai korralikult ringi möllatud, varustus läbi ja 50k eest kraami kogunenud, mõnike d meetrit enne peidukat keerasin otsa ringi:p
Eks teinekord jälle;)
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
DeTHiCa.
HV Guru

|
16.12.2024 18:38:44
|
|
|
esimene läbimängimine kestis umbes 130h. nuhkisin enda arust vähemalt 80% POI-dest läbi aga pärast youtubest nägin et päris palju saladusi/unikaalseid relvi jäi ikkagi avastamata.
nüüd juba teisel ringil.
|
|
Kommentaarid: 144 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
3X0TlC
HV vaatleja
|
18.12.2024 03:40:05
|
|
|
20h mänginud, pre-order oli juba eelmisest aastast, suht okeil jookseb mu kasti peal, praegusel hetkel olen ennast softlockinud chimeraga kaklusesse. Kuulid saavad enne otsa kui emission mind maha võtab. Hea mäng tho.
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
18.12.2024 10:39:38
|
|
|
~100h mängitud. Suht lõpusirgelt tundub. Paar "bossfighti" olid päris karmid, kus ikka korduvalt ja korduvalt surma sain enne kui suutsin ära lahendada.
Keegi teab kui story läbi teed, siis kas saad seal maailmas edasi majandada või tuleb new game+ vms?
_________________ Linux Gaming Videos: Xpander69 |
|
Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
nadussee
HV kasutaja
|
18.12.2024 11:08:40
|
|
|
Ei saa edasi mängida ja pole new game+ aga mäng hoiatab kui oled kohas kus tagasi minna ei saa.
|
|
Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
42 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
18.12.2024 11:20:51
|
|
|
nadussee kirjutas: |
Ei saa edasi mängida ja pole new game+ aga mäng hoiatab kui oled kohas kus tagasi minna ei saa. |
Okei
Mul vist oli see hoiatus siis ära juba. Vähemalt pripyatis öeldi, et kui on veel unfinished business siis umbes tee need ennem ära.
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
denis28
Aeg Maha 2n

|
18.12.2024 11:21:13
|
|
|
busta kirjutas: |
Jõudlus ei ole minu raual hea. Läheb hetkel pausile. Tulevikus võtan ette. |
Mida sa soovid siis ? 160 fps ? siin räägivad et 5600x ja 3070 jookseb normilt
|
|
Kommentaarid: 67 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
18.12.2024 12:37:10
|
|
|
On see bug v6i mingi veider mehaanika, et NPC-de grupid, kes kämpivad väljas pool linnasi suvalt hakkavad tulistama? Alguses nagu friendli saab ka rääkida ja siis käid ringi korjad midagi järsku hakkavad tulistama. Ja kui mingi teine grupeering ka lähedal siis nood lihtsalt seisavad nagu postid. Ei tee väljagi, et nende kõrval tulistatakse.
vb simuleerivad ka ukide reeturlikku eluviisi. Hea kah saab rohkem ukisid maha lasta.
Äga veel, et igalt laibalt saad ainult katkisi relvi. Mida ei saa maha müüja. Et grind ikka võimalikult pikk oleks. õnneks poe bugiga saab raha kergelt teha.
Aga muidu maailma avastamine on jama. Sest liiga palju anomaaliaid ja tuumareostatud alasid. Nagu iga 10m tagant jälle piiksub, et aga loobi neid mutreid aina.
Palju tühje maju ja neid kuhu sisse ka ei saa. Linnades fps häirivalt sitt, et nendes ka pikalt ei taha olla.
Nii, et valida on kas tühja maa vahel, mis on täis miine või natuke elavamad kohad kus fps perses.
Graafika on ka päris vilets aga sobilik stalker mängule. Peabki selline rusuv olema lihtsalt valgustus võiks parem olla. Nagu Stray Souls, mis ka UE5 tehtud mingi väikse indi tegija poolt. Aga palju parem valgustus.
Spoiler 
Ehk 10+ aasta pärast saab asja sellest.
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
18.12.2024 17:01:31
|
|
|
Eem halb valgustus? Tühjas tootmishoones kus pole ühtki valgusallikat on kuu sinakad toonid igaalpool näha mis 1st aknast sisse pääs2b- lumen teeb mu meelest päris head tööd. Varjusid on vähe võitu aga eks siin on 8GB kaartide järgi optimiseeritud...
Tühjad majad kuhu sisse ei saa... eks igaüks näeb seda mida näha tahab.
Ma leian igaltpoolt nurgatagustest blueprinte jms kuhu pääseb trikiga sisse...
Anomaaliatest saab 99% aega mööda ka joosta, see Zone mõte ongi.
Katkisi relvi polegi mõtet üles korjata, artifaktid ja 100% armorid mis igalpool peidus, nende eest saab head raha.
20h Chimera juures? Mul läks 4x rohkem aega et sinnani jõuda;)
Ja seal soos emissiooni eest joostes ongi ainult joosta vaja muidu..
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
busta
HV veteran
|
18.12.2024 19:08:00
|
|
|
denis28 kirjutas: |
busta kirjutas: |
Jõudlus ei ole minu raual hea. Läheb hetkel pausile. Tulevikus võtan ette. |
Mida sa soovid siis ? 160 fps ? siin räägivad et 5600x ja 3070 jookseb normilt |
Pmst. Las taheneb, las optimeerivad. Silmailu on väärtus.
See on hea mäng. Alati kui käima panen siis jään pikemaks trippima. Vaevalt suudan raua uuendamiseni ära oodata.
|
|
   |
14 |
|
tagasi üles |
|
 |
Evil14
HV Guru

|
19.12.2024 10:38:58
|
|
|
Paar tundi proovisin ja lasin maha, proovime kuskil 6 kuu pärast uuesti? Muidu õhustik on tore, aga mäng liiga katki, et mängida.
|
|
Kommentaarid: 222 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Overkilla
HV veteran
|
19.12.2024 12:20:43
|
|
|
Evil14 kirjutas: |
Paar tundi proovisin ja lasin maha, proovime kuskil 6 kuu pärast uuesti? :roll: Muidu õhustik on tore, aga mäng liiga katki, et mängida. :-| |
48min tagasi tuli uus parandus välja, mida nad uuesti ja uuesti testisid-parendasid siin nädal aega. 110 GB kokku.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
Vael
HV Guru
|
19.12.2024 14:52:49
|
|
|
Evil14 kirjutas: |
Paar tundi proovisin ja lasin maha, proovime kuskil 6 kuu pärast uuesti? Muidu õhustik on tore, aga mäng liiga katki, et mängida.  |
Ma just mõtsin et kuidad ma 110h+ juba Zone-s elanud olen ja midagi häirivat ei ole märganud(va krdi vereimejate kaelasündimised).
Siis vaatasin striimi WZ, ja 6+a hiljem jookseb see ka striimerite über masinatel kokku, vähemalt 3x õhtu jooksul, helisid pole siiani ära parandatud. Ja kui üldse enam keegi BFi mängib siis see jooksis mul ka vähmealt 5x õhtu jooksul kokku.
Samas s2 on 100+h jooksul 5x kokku jooksnud ja see on nii katki mäng et ei kannata mängid?
Ja samas kolitakse CoD peale tagasi mis chiitereid ja buge täis? Ja kus on 100 erinevat relva aga kasutada saab ainult 2te META seadistust? Vabandage väga..
|
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
piraat262
HV veteran

|
19.12.2024 17:16:56
|
|
|
~40h peale üks kord desktop ja 2x on AMD driver kinni jooksnud. Gamebreaking bug'e pole ühtegi näinud mida nii siin kui sealpool sood kirjeldatakse.
|
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
1 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
xpander
HV veteran

|
19.12.2024 19:15:58
|
|
|
100h peale pole kordagi kokku jooksnud. enamik sessioone on 4-5h, mõned pikemad 7-8.
Mis probleem helidega on? pole neid ka kordagi märganud. v.a see et voiceactor vahetub poole jutu pealt vahest mõnel suvalisel non-story tegelasel.
Ainuke "gamebreaking" bug oli mul kui Dr. Lodochka bunkri uks ei avanenud mingi 60 tundi tagasi mängust..aga see fixiti 1.02 patchiga ära kui õigesti mäletan.
1 artifcat wild islandis on mul kivi sisse spawninud ka mida kuidagi kätte ei saa. Lisaks siis igasugu animation janki.
vaatame siis mida uus patch toob.. ma olen täitsda lõpusirgel mänguga juba muidugi. eks näis kas viitsin uue mängu pärast veel teha või lasen natuke seista asjal.
edit: aa helide jutt oli mingist muust mängust millest mul aimugi pole
edit2: Ok tegin läbi. Bad ending tundub et sain
uue patchiga paistavad loading times mingi 3x kiiremad ning ei ole seda kus tekstuurid vaikselt tekivad kui "press any key" oled vajutanud.. see on küll hea uudis.
eks peab siis mingi vanema save võtma ja proovima asju teistmoodi lahendada. Avastamata alasid veel küll ja küll.
|
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
20.12.2024 05:37:05
|
|
|
njaa. see 1.1 päts on nüüd väidetavalt päris suure impactiga...aga njah, 115 funking GIGA! mäng ise oli kui ma ei eksi umbes midagi 150gb algne download, et põhimõtteliselt siis kõik kirjutati üle?! päris hea kinnitus sellele kui katkine ja poolik produkt algselt välja anti tegelikult. ja ausalt öeldes ega see 115gb pätsi pole ka tegelikult isegi mitte naljakas enam. esiteks, mul on näiteks kodukasutuseks nett mahuga 100gb kuus. okei, ma võin muidugi minna ja tõmmata mujal mingeid asju piiramatu mahuga ka, but still...see on päris absurdne värk ikka kui mõtlema hakata. teiseks, sellist mahtu juba annab alla tõmmata puht ajaliselt. võtame kokku algne mäng 150+ mingid muud pätsid vahepeal vist umbes 30gb + see nüüd otse ligi 120gb. krt see on 300gb downloadi. kiire arvutus näitab, et minu tavapärase download speedi juures kulub selleks vähemalt 12 tundi, dsiishh
samas, vähemalt seekord vist päriselt tehti päris palju ja päris suuri parandusi ka. isegi mingisugune AI pidavat nüüd mängus eksisteerima, mingil kujul. kuskilt käis läbi number, et 1800 parandust mängus...ma ei tea kas need on puhtalt fixid või see on lisaks igasugustele tweakidele ja balansi muudatustele. aga igatahes, suht märkimisväärne number. ja siis samas loed siit (enne pätsi jutud!) mingite vanade uhkeid kommentaare kuides neil ei ole terve playthrough peale olnud sisuliselt mitte ühtainsatki bugi, kõik töötab ja kõik on täiesti perfektne ja parimast parim ühesõnaga, developerid teevad niisama suusoojaks neid tuhandeid parandusi ja muudatusi ning 100+gb patche....mängule, mis tegelikult oli from day 1 jumala perfekto, teatud mängijate sõnul
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
226 |
|
tagasi üles |
|
 |
labidas
HV veteran

|
20.12.2024 10:47:50
|
|
|
Wiltz, piralehtedel on see 1.1 patch 60mb suur ehk läbi Steami (ma eeldan) et tiridki kogu mängu uuesti. Tore süsteem ikka.
Spoiler 
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Overkilla
HV veteran
|
20.12.2024 12:37:42
|
|
|
labidas kirjutas: |
Wiltz, piralehtedel on see 1.1 patch 60mb suur ehk läbi Steami (ma eeldan) et tiridki kogu mängu uuesti. Tore süsteem ikka.
Spoiler 
|
Testisin ka korraks seda 1.1 parandust - mäng palju tummisem tundub, koguaeg keegi liigub ja lahingud kostavad kaugelt. Enne oli täiesti tühi Tsoon, võis kilomeetreid joosta, kedagi kohtamata.
Nüüd mängu enda ja relvade tunnetus palju parem.
Huvitav anomaalia on "klaasiterad" - seal sees istudes on täiesti ohutu: ükski kuul ei jõua kohale ja mutandid jooksevad end surnuks vastu seda. Sel ajal kui vaenlane relva laeb saab välja astuda ja tuld anda - võtsin terve baasi nii maha.
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
6 :: |
2 :: |
80 |
|
tagasi üles |
|
 |
terric
HV kasutaja

|
20.12.2024 15:45:37
|
|
|
Wiltz kirjutas: |
njaa. see 1.1 päts on nüüd väidetavalt päris suure impactiga...aga njah, 115 funking GIGA! mäng ise oli kui ma ei eksi umbes midagi 150gb algne download, et põhimõtteliselt siis kõik kirjutati üle?! päris hea kinnitus sellele kui katkine ja poolik produkt algselt välja anti tegelikult. ja ausalt öeldes ega see 115gb pätsi pole ka tegelikult isegi mitte naljakas enam. esiteks, mul on näiteks kodukasutuseks nett mahuga 100gb kuus. okei, ma võin muidugi minna ja tõmmata mujal mingeid asju piiramatu mahuga ka, but still...see on päris absurdne värk ikka kui mõtlema hakata. teiseks, sellist mahtu juba annab alla tõmmata puht ajaliselt. võtame kokku algne mäng 150+ mingid muud pätsid vahepeal vist umbes 30gb + see nüüd otse ligi 120gb. krt see on 300gb downloadi. kiire arvutus näitab, et minu tavapärase download speedi juures kulub selleks vähemalt 12 tundi, dsiishh
samas, vähemalt seekord vist päriselt tehti päris palju ja päris suuri parandusi ka. isegi mingisugune AI pidavat nüüd mängus eksisteerima, mingil kujul. kuskilt käis läbi number, et 1800 parandust mängus...ma ei tea kas need on puhtalt fixid või see on lisaks igasugustele tweakidele ja balansi muudatustele. aga igatahes, suht märkimisväärne number. ja siis samas loed siit (enne pätsi jutud!) mingite vanade uhkeid kommentaare kuides neil ei ole terve playthrough peale olnud sisuliselt mitte ühtainsatki bugi, kõik töötab ja kõik on täiesti perfektne ja parimast parim ühesõnaga, developerid teevad niisama suusoojaks neid tuhandeid parandusi ja muudatusi ning 100+gb patche....mängule, mis tegelikult oli from day 1 jumala perfekto, teatud mängijate sõnul  |
Ma täna veel pole seda 1.1 lappi vaadanud aga Steamis ka need eelnevad oli ca. 20-30GB allalaadimist ja lapp, mis näitas 100GB muditi läbi.
On nagu kõrva jäänud, et konsoolidel tõmmatakse 1:1 kõik sisuliselt uuesti alla aga võin siin eksida (GOG alt vist ka kõik tõmmatakse uuesti).
Lappe on hea siis teha kui failis mõned kohad muutuvad kui muudatusi on palju siis võib tekkida olukord, et lapp ise on juba suurem kui kõik uuesti tõmmata.
Aga jah siiani on see ainuke rakendus, mille uuendused on üpris suured (ühendusega probleeme ei ole lihtsalt "duumikeste" odav SSD saab üleliigset kulutamist...).
|
|
Kommentaarid: 2 loe/lisa |
   |
2 |
|
tagasi üles |
|
 |
end889
HV kasutaja

|
20.12.2024 16:58:13
|
|
|
1.0.3 ikka jooksis kokku, aga framegen välja ja dlssiga ainult, siis tundub et on korras, saab jutiga lasta. 1.1-te pole veel proovida jõudnud. Hetkel ka mingi 35h vist jännanud seal, ei saa absoluutselt kurta. Atmosfäär väga meeldib, vahepeal ikka kollid ka veidi ehmatavad, aga ei midagi hullu.
_________________ Tiktok pole elu. |
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|