ps. Eile vaatasin ära 2022 aasta filmi Smile - (no mina küll aru ei saa kuidas sai box office olla üle 200 miljoni, täielik b kategooria õudukas)
https://www.imdb.com/title/tt15474916/?ref_=nv_sr_srsg_4_tt_7_nm_0_in_0_q_smile
Sellest tehti Smile 2 , mis on mul ka olemas. Kui ma juba esimese osa suhtes skeptiline, kas tasub teist osa vaadata? (teise osa kassatulu oli kõigest 100 milli)
Borderlands oli kehvapoolne jah, aga päris katastroof ka mitte. Kes mänge pole mänginud neile ilmselgelt ei paku midagi, aga lõpuni siiski kannatas vaadata.
Liiga tõsiselt asja ei võetud õnneks, aga eriti vaimukalt ka see film välja ei kukkunud.
Näitlejatest Cate Blanchett ja Jamie Lee Curtis sobisid enam-vähem oma rollidesse, Kevin Hart Rolandiks üsna vale valik - kogu internet oli sellel teemal virisemist täis. _________________ the future sound of london
Olen siin mainind, et meeldis, kinos oli lõbus, heli hea ,suur pilt. Kui sa lähed Dark Knighti ootusega siis pettud räigelt. Mul oli latt väga madalal, nagu ikka mängust tehtud asjadega. Nagu Uncharted, lõbus aga ei midagi enamat. Ei tea kas 2 osa tulebki?
Aa, ja Borderlandsi olen mängind üle 10 aasta, keegi kunagi küsis kas ma mängu üldse olen mängind, pole see mäng ka mingi eriline suurteos, samasugune lõbus ajaviide.
Hart on minujaoks imelik tegelane, ei saa aru mis tas naljakat/erilist. Nagu odav Will Smith/E Murphy. _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
Hart on naljakas seepärast, et ta on väike lühike mehike ja selle ümber tema naljad ja temast tehtavad naljad keskenduvad. Kui aga muu dünaamika sisse tuua, siis kehv näitleja
Näitlejatest Cate Blanchett ja Jamie Lee Curtis sobisid enam-vähem oma rollidesse, Kevin Hart Rolandiks üsna vale valik - kogu internet oli sellel teemal virisemist täis.
Kevin Harti probleem on selles, et tal ongi üks karakter ja rohkem mitte midagi. Selline vinguv väike s*tahäda. Seega tal on väga väga väike rollivalik. Miskipärast aga arvatakse, et ta sobib igale poole
Vaatasin ka paar päeva tagasi seda Borderlandsi.Siuke 5/10 vb paneks.Hart oli seal justkui tõsises möllumehe rollis,tema nagu nalja seal minu meelest ei teinudki eriti.Väike robot püüdis jube vaimukas olla,rõhk sõnal püüdis 😃 _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Sesmõttes, et borderlandsi vaatasin ära tükk aega tagasi. Ma siuke ässhõul pole, et nüüd lajatan asja kinni aga nohh erm suht MEH... Mõte selles, et tegelt siuksed vilmid suht ägedad kus minnakse seda teed, et tavai teeme pulli ja möllu ja lihtsalt asja - AAAAAAGA selles jäi lihtsalt asi lahjaks. Aga liigitaks vilmi sellesse kategooriasse, et turn off the brain and just watch.
Cate Blanchetti mõttes loomulikult altlati jooks - LOTR ON - niiet POS. Kevin Hart pole mulle kunagi meeldind - olgu trapea lühh või mitte aga minujaoks ta on koguaeg nö overactor ja pushitud tegelane.
Deadpool & Wolverine...ma ei tea, võib-olla ei ole need kangelaste filmid minu jaoks...väheke ülepingutatud naljad, samas oli efekte, mis väga meeldisid. Selline loll vaatamine kui midagi teha pole. 6/10
Lüpsavad viimast sellest Marveli värgist. Ega sealt enam ammu midagi vaatamisväärset pole tulnud. Kogu see süžee oli neil üles ehitatud Deadpooli lollide naljade peale. Ülejäänud sisu oli reaalselt "straight to DVD" vääriline.
Lüpsavad viimast sellest Marveli värgist. Ega sealt enam ammu midagi vaatamisväärset pole tulnud. Kogu see süžee oli neil üles ehitatud Deadpooli lollide naljade peale. Ülejäänud sisu oli reaalselt "straight to DVD" vääriline.
Deadpooli filmis olid Deadpooli naljad. Damn, sa peaks filmikriitikuks minema.
The Order oli väga hea https://www.imdb.com/title/tt26625693/
Usa ( usu ) hulludest.
Jude Law võiks kuldmehikese ka üks hetk ära saada. See roll oli ka tugev.
Deadpool & Wolverine...ma ei tea, võib-olla ei ole need kangelaste filmid minu jaoks...väheke ülepingutatud naljad, samas oli efekte, mis väga meeldisid. Selline loll vaatamine kui midagi teha pole. 6/10
kui marveli filmid ei meeldi, või veel enam - kui deadpool tegelasena ei meeldi, siis sellist filmi polegi mõtet vaatama minna.
deadpool ja wolverine on selles mõttes küll huvitav, et neid sama stiili nalju tuli lõpuks kokku tõesti liiga palju ja jättis väga pinnapealse mulje. olen seda pärast kinos käimist nüüd teist korda veel vaadanud ja see on tegelikult parem film kui tundub. küll aga ei ole see mõeldud suvaliselt vaatamiseks - kui see tiitrite taustal näidatust väga selge polnud, siis ennekõike on see hüvastijätt foxi ajastu marveli filmidele. ehk kui oled neid näinud ja üht-teist mäletad, siis on äratundmisrõõmu omajagu, pluss siis muidugi koomiksid ise ning tehniliselt on see osa mcu-st kust võetakse veel hunnik tuttavaid asju. fan service overload ja sellisena ka tehtud. lisaks on seal ka näitlemise tase kohati üllatavalt normaalne. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.