Üks halvemaid prantslaste filmide ümbertegemisi oli Taxi. Masendav.
+1 _________________ Psychologists usually attribute belief in conspiracy theories to a number of psychopathological conditions such as paranoia, schizotypy, narcissism, and insecure attachment, or to a form of cognitive bias called "illusory pattern perception".
Ju nad soovisid ka filmiga $400M teenida. Kuid $200M on parem, kui mitte midagi _________________ All it took was for a lot of seemingly decent people to put the wrong person in power, and then pay for their innocent choice.
Usas muu maailma filme praktiliselt ei vaadata, ainult mingites veidrates arthouse kinodes. Nii tehakse headest euroopa ja muu maailma filmidest halbu koopiaid, et ameeriklane ka näeks.
Äkki ameerikased ei oska või on liiga laisad,et subtiitreid lugeda? Nad ju harjunud,et kõik filmid emakeeles _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Venelased tegid tervest "Prison Break" sarjast venekeelse koopia.
Muudatus: kahest esimesest hooajast siiski. _________________ Müüa OnePlus 13 telefon
Müüa igasugu asju
Alien Romulus vaadatud.Tegelikult täpselt sama mis mõni vanem Alien,nagu siin eelkõnelejad on rääkinud.Mingit üllatust polnud,sama story.Paar (audio)visuaal effekti olid ägedad.Peale selle vaatamist tundub Prometheus nagu veel parem,kuigi ma panin sellele 10/10.Peakski jälle uuesti vaatama,Seal oli seda seiklust ja avastamsit kordades rohkem,mis oli põnev.
Spoiler
See lõpukoll kes raseda tüdruku seest tuli oli kangesti Engineeri näoga,mõtlesin et see oligi nene nö eellane,aga vaadates timelini siis Prometheuses toimunu juhtus varem.Ma sööks oma mütsi ära kui tuleks Prometheus eel või järg film
Vaatasin Prometheus uuesti ära Pm jäigi ju asi poolikuks kuna Elizabeth Shaw läks pooliku Davidiga oma loojate kodu otsima,kuna see ütles et teab kust neid leida.Nii et sellele ootaks jätku. _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Vaatasin Prometheus uuesti ära Pm jäigi ju asi poolikuks kuna Elizabeth Shaw läks pooliku Davidiga oma loojate kodu otsima,kuna see ütles et teab kust neid leida.Nii et sellele ootaks jätku.
Scart, see pole ju tegelikult jätk Prometheus-le .oli seal mõni engineer? Minu meelest mitte.Ma mäletan kahte Davidit. _________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus
Uus joker. No ma ei tea. Kelle idee oli see film muusikalina teha. Jah saan aru, et see teistsugune, aga no ei tea. Pigem film, mida vaataks kodus.
Päris kehv tagasiside on sellel filmil. Ilmselt ei tasu kinno vaatama minna. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Kõik, kes vaadanud on, tulid pettunult kinost tagasi. Mulle piisas sellest, kui öeldi, et seal on palju laulmist. No ma ei tea. Koomiksifilmid ja muusikal?
Kuidagi oli kahe silma vahele jäänud selline ulmepärl. Pole ammu näinud filmi, kus tunnen, et iga sõna dialoogist on oluline ning ei taha silpigi vestlusest kuulmata jätta.
8/10
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.