Kas seda Quest 3'e 128 GB versiooni kuskilt ka soodsamalt saab, kuna läheb toomisest maha? Amazon.de ei saa üldse seda enam valida.
Või kuskohast seda üldse vaatama peaks veel? Tellimise mõttes, need kohad, mis Eestisse ka tarnivad.
Kas seda Quest 3'e 128 GB versiooni kuskilt ka soodsamalt saab, kuna läheb toomisest maha? Amazon.de ei saa üldse seda enam valida.
Või kuskohast seda üldse vaatama peaks veel? Tellimise mõttes, need kohad, mis Eestisse ka tarnivad.
Võta Saksa Amazonist 512GB versioon 560.- eest, kaasa saad kolm kuud subscriptionit ja Batmani tuttuue mängu. Minu oma on just teel, müüsin oma 128GB versiooni maha, sest AW2, Ass Creed peal ning Batman enam ketta peale lihtsalt ei mahuks.
Võta Saksa Amazonist 512GB versioon 560.- eest, kaasa saad kolm kuud subscriptionit ja Batmani tuttuue mängu. Minu oma on just teel, müüsin oma 128GB versiooni maha, sest AW2, Ass Creed peal ning Batman enam ketta peale lihtsalt ei mahuks.
Sain lõpuks kätte, ja tundub, et suht otse tehasest. Soft, millelt uuendas praeguse versiooni peale, oli ainult kaks versiooninumbrit maas. Kõik töötab ja Batman on bloody amazing
Sain "enda" oma ka kätte (tegelt on lapsele sünnaks ).
Kui tahta Steam VR asju jooksutada läbi arvuti, kas siis selline kaabel on vajalik?
link
Või saab ka vabalt üle õhu?
Võimaluse korral tee läbi õhku, see on mugavam ja ei kaota kvaliteedis mitte miskit. Vaja on selleks Virtual Desktop nimeline programm, mis headseti stores olemas ja Wifi6/Wifi6E ruuter, mille külge kaabliga ühendatult su mänguarvuti. Kui tahad pikemalt müristada, siis akupank tasku ja saab rahumeeli 4-5 tundi mängida ja siis väsid ise ära, mitte akupank
Kui kõik paigas, siis paned arvutis VD serveri tööle, käivitad sama proge headsetis ja siis juba lihtsalt käivitad mänge.
Steamlink ei ole nii hea kui VD. Endal proovitud ja võin kinnitada, et VD'ga on asi etem.
nii on, aga ei pea kohe jooksma ostma tasulist programmi. enamusele piisab ka steamlink kvaliteedist.
virtual desktop on kindlasti kõige parem, steamlink on teisel kohal ja oculuse enda oma viimasel kohal. mul pole oculuse tarkvara enam pealgi, seda pole lihtsalt vaja PC-ga ühendamiseks.
Minul on plaanis "METRO AWAKENING" osta. Küsimus järgmine, kuna minul videokaart 3070, kas kaotan palju pildi kvaliteedis, kui ostaksin otse Quest 3 versiooni? Ette tänades.
Minul on plaanis "METRO AWAKENING" osta. Küsimus järgmine, kuna minul videokaart 3070, kas kaotan palju pildi kvaliteedis, kui ostaksin otse Quest 3 versiooni? Ette tänades.
Peaksid saama mõlemad versioonid, meta poes on vastav märge:
*Includes cross-buy on Rift
keegi on seda metro VR mängu siis mänginud ka oma vr headsetiga? kuidas on, tasub proovida? idee poolest peaks nagu olema super hea mäng + väidetavalt suht hea vr implementatsioon...või pigem siiski mitte? _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
[quote="Wiltz"]keegi on seda metro VR mängu siis mänginud ka oma vr headsetiga? kuidas on, tasub proovida? idee poolest peaks nagu olema super hea mäng + väidetavalt suht hea vr implementatsioon...või pigem siiski mitte?[/quote]
Minule meeldib. Ei ole muidugi võrreldav Alyxi jne. aga mängitav ja kaasatõmbav mängukogemus. Soovitan.
Homme on siis teadupärast must reede.
Kus praegu oleks kõige parem diil osta Meta Quest 3 endale?
Hea meelega prooviks ära selle.
Kui kellelgi on olemas, ning ei kasuta, võib ka pakkuda.
Homme on siis teadupärast must reede.
Kus praegu oleks kõige parem diil osta Meta Quest 3 endale?
Hea meelega prooviks ära selle.
Kui kellelgi on olemas, ning ei kasuta, võib ka pakkuda.
Võin kinnitada, et Wifi6 ruuteriga streaming Half-Life: Alyx töötab kenasti. Tänud soovituste eest.
Ainus asi, kuna omal on miinusega prillid(-1,75), siis ma ei saa ilma prillideta texti päris teravaks, olen neid alumis kettaid krudinud ja näost lähemale kaugemale jne, tundub, et kui ma suurendan survet, st surun Questi kõvasti näkku siis läheb paremaks aga noh sedasi ei mängi.
Võin kinnitada, et Wifi6 ruuteriga streaming Half-Life: Alyx töötab kenasti. Tänud soovituste eest.
Ainus asi, kuna omal on miinusega prillid(-1,75), siis ma ei saa ilma prillideta texti päris teravaks, olen neid alumis kettaid krudinud ja näost lähemale kaugemale jne, tundub, et kui ma suurendan survet, st surun Questi kõvasti näkku siis läheb paremaks aga noh sedasi ei mängi.
Meta ise ja nüüd ka paar 3rd party pakkujat võimaldavad neile saata oma prillide retsepti ja sulle tehakse headsetile uued läätsed, millega näed nagu oleks prillid ees
VR seadet kasuta koos prillidega, see peaks ka kasutusjuhendis kirjas olema.
Mul on laiad raamid, nibin-nabin mahtusid quest kahte ära. Tühised -0,75, aga vr-is on suur vahe vs muidu tänaval.
kas keegi siin omab või on väheke pikemalt kasutanud Varjo XM-1? On seda mingil määral võimalik üldse niiöelda tavakasutuseks ka kasutada? A'la mingeid pc vr mänge mängida? filmi vaadata jne? või pole sellega suurt midagi teha kui just mingit spets teema ei arenda?
oleks võimalus üks headset osta...aga ei tea kas on üldse mõtet visuaalselt peaks display kvaliteet muidugi olema üle prahi...aga kui supporti ei ole siis on see vägev display kasutu _________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.