Checklist on pikk. Vaadatakse kõik üle. Kui vaja siis õlitatakse kriuksuv uks ja pannakse klaasipesuvedelikku ka juurde.
See ei tähenda et kõiki neid tehakse, lihtsalt kontroll kas on vaja teha.
Pluss hulk asju, mis tehakse teatud läbisõidu järel olgu selleks kasvõi (eel)süüteküünalde vahetus.
kõik tasuta?
Sisaldub auto ostuhinnas? _________________ Hapud viinamarjad
pole kuulnudki sellisest video ülevaatus&hooldusest - tundub äge. On sellist video näidet jagada, kuidas see välja näeb, või on nagu neis wheelerdealer ja sarnastes autosaadestes, kus auto tõstetakse üles ja kruvikaga vend käib ja kraabib ning proovib ehk jaksab kuskilt roostesemast kohast kruvika läbi suruda _________________ ---
kui sa oma sugulasega seda arvutit peaks ostma tulema, võin teie mõlema pannidele sellist itti visata... üles tõstmata, alla vaatamata.
fordikusi saab " talvepaketi"
suvekad alt, talvekad alla (velgedel)
roolilatt on hõre. eelmise õlivahetuse ajal sai katsutud. uus vana latt maksis 30€ juurde lähevad sisemised ja välimised rooliotsad, et sillaregullijal mõnus oleks. kui tundub, et kondid vms tahaks uueks minna, saab need ka.
õli ja filtritevahetus (õli+õlifilter, salongifilter, õhufilter, küttefilter)
suvekad saavad järgmiseks aastaks ühe paari uusi velgedele.
vbla peab natuke " määrima" vms kuskilt kui auto juba tõstuki peal on. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
pole kuulnudki sellisest video ülevaatus&hooldusest - tundub äge. On sellist video näidet jagada, kuidas see välja näeb, või on nagu neis wheelerdealer ja sarnastes autosaadestes, kus auto tõstetakse üles ja kruvikaga vend käib ja kraabib ning proovib ehk jaksab kuskilt roostesemast kohast kruvika läbi suruda
Ma ei tea, kas Mikimaa lingid avanevad aga minu viimane esinduse video on siin
Käisin esinduses sest ACC ei tahtnud toimida enam, lisaks vahetati tagasikutsumise kampaania raames ka startergeneraator uue vastu sest teadaolevalt kipub see teatud ajastu Audidel ennatlikult otsa saama ja tulemuseks on teeäärde jäämine _________________ Everybody dies, but not everyone gets to live!
miks? sest ühed idikad ei müünud erisõidukeid vanarauaks..
Ma ootan huviga, millal järgmine “vembumees”, mõne trammi käsile võtab. _________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen!
Mulle teeb see mõte ikka natuke nalja, et poisid kellele meeldib vaikselt omaette nokitseda lähevad õpivad mekaanikuks ja siis esimeses töökohas visatakse kohe kaamera pihku ja öeldakse, et sa oled nüüd vlogger-saatejuht.
Aga jah, kliendi jaoks igal juhul positiivne nähtus.
Kunagi sai Toyota Balitcuga seda (VHC-d) VSR-i käima lükatud Samuti mujal kel Automaster kasutusel oli _________________ Arvutite hooldus ja komplekteerimine Tartumaal Tasuta dropboxi konto + lisa 500mb ruumi
miks? sest ühed idikad ei müünud erisõidukeid vanarauaks..
Ma ootan huviga, millal järgmine “vembumees”, mõne trammi käsile võtab.
Kunagi üks rikas vana ostis lausa täiskomplektse Edelaraudtee diiselrongi. Huvitav, mis sellest saanud on?
Muuseas, kes tahab normaalset ja odavat FM-transmitterit, leiab Krabast 10 euroga. Mingi hiina toode, Poolas vist kokku pandud, sest karbil on poolakelsed kirjad. Puuduvad küll mälukaardipesa ja aux, aga on usb pulga pesa, bluetooth ja usb c telefonide laadimiseks. Kvaliteet on normaalne. Kui mängib mälupulka ja siis lasta heli bluetoothist peale, vahetab vidin automaatselt pulga blutu vastu. Mul on see vist juba kuu aega autos mänginud.
Mulle anti veel mingi Weströmi transmitter. Kah Krabas müügil, samasuguse hinnaga. Edev asi, isegi pult on olemas. Kurdeti, et kvaliteet jube, proovigu ma kah ja kui ei kära, visaku minema. Proovisin - jaa, autoraadio ei võta seda normaalselt, tugev sahin käib helist läbi. Kui proovisin aux kaablit ühendada, tuli aux pesa trükkplaadi küljest ära Pult töötab nagu ise tahab. Võibolla teen sellega mõne katse, näiteks panen antenniks pikema traadi ja vaatan, kas aux pesa õnnestub korralikult tagasi joota. Aga ega ma midagi ei looda, ilmselt on see juba tootja poolt vigasena tehtud.
Huvitav, kas Hyundai Getzidel saab elektrisüsteemi sättida nii, et sigaretisüütajas on vool alati olemas? Praegu on nii, et kui võti välja võtta, võetakse pesalt kah vool ära. Aga siin autokaamerate teemast sain teada, et mõni masin lubab väikese häkiga hoida süütajapesa kogu aeg töövalmis.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.