praegune kellaaeg 19.06.2025 00:47:03
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millega mängid? |
Ainult konsooliga |
|
12% |
[ 51 ] |
Rohkem konsooli kui PC-ga |
|
8% |
[ 34 ] |
50/50 |
|
5% |
[ 24 ] |
Rohkem PC kui konsooliga |
|
15% |
[ 64 ] |
Ainult PC-ga |
|
57% |
[ 238 ] |
|
hääli kokku : 411 |
|
autor |
|
Aeron
HV Guru

|
07.11.2024 18:45:51
|
|
|
Mis te ikka jagelete selle windowsi hinna üle. Samamoodi nagu keegi sunni sind PSN kontot aktiveerima ja kasutama, ei sunni sind keegi ka windowsi aktiveerima.
Erinevalt konsoolist muidugi, aktiveerimata windows töötab nagu tavaline windowsi mõne kosmeetilise puudujäägiga. Offline konsooliga oletan,et midagi osta ei saa, update-ei saa jne. Seega väga poolik lahendus.
...või saad saad MP-d mängida kudagi ilma kontot loomata? online asjad töötavad?
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 08.11.2024 02:06:19, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
07.11.2024 19:05:57
|
|
|
Aeron kirjutas: |
Mis te ikka jagelete selle windowsi hinna üle. Samamoodi nagu keegi sunni sind PSN kontot aktiveerima ja kasutama, ei sunni sind keegi ka windowsi aktiveerima.
Erinevalt konsoolist muidugi, aktiveerimata windows töötab nagu tavaline windowsi mõne kosmeetilise puudujäägiga. Offline konsooliga oletan,et midagi osta ei saa, update-ei saa jne. Seega väga poolik lahendus. |
Päris tobe võrdlus
Eks sa proovi offline arvutiga Steamist mänge osta ja neile updatesid laadida. Erinevalt PC-st saab kosnooliga offline mängida, kuna eksisteerib (veel) füüsiline meedia.
Konsoolid OSi ei oota aktiveerimist.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
Kommentaarid: 373 loe/lisa |
   |
3 :: |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
08.11.2024 09:08:50
|
|
|
SKG kirjutas: |
Seda ei tea sina ega mina, mis tingimustel nad need võtmed nii odavalt saavad, võimalik et seal on ka klausel, et need on ainult riigisiseseks kasutamiseks, kuid müüja rikub seda punkti. Aga see selleks. Jah, võtmed on globaalsed, selles mõttes, et aktiveeruvad, kuid skeemitamine ongi see, et kui otsid odavaid Hiina võtmeid, siis sa kasutad ära nende kõrge piraatlusega turu olukorda, kus Windowsi hind on madal selle põhjusega, et seal riikides on piraatlus üle 80% ja ainult selle tõttu sina Eestis saad selle poolmuidu. Võrdlus gruusia veiniga on kohatu, sest see on seal odav erineval põhjusel, miks MS tooted on Hiinas poolmuidu. |
Justnimelt "see selleks". Mina ei leiuta oma peas stenaariume kuidas ennast välja keerutada vaid lihtsalt lähtun sellest mida tootja ütleb - sina leiutad omi mingeid reegleid ja arvad, et sinu uitmõtted (keegi ei tea, kindlasti on varastatud, ON VÕIMALIK, et kuu on tehtud juustust jne.) on tegelikult pädevamad kui tootja enda ametlik vastus
See miks üks või teine toode on mõnes riigis odavam on ebaoluline - üldiselt on sedasi, et paljudes kolmandates riikides on kõik odavam, sest elatustase on madalam ja lihtsalt sa ei saa müüa Ungaris asja sama hinnaga mis Šveitsis - samas ei ole Šveitsis mõtet müüa sama hinnaga mis Ungaris, sest ostetakse ka kordi kallimalt - äri junõu.
Kui PC leer seda normaalseks peab, siis sobib võrdluses ka konsoolidele. Kui OEM Windowsi võib Hiinast ~10 eur eest osta, siis Game Passi võib ka USA-st võtta, mis on poole soodsam soodsam kui Euroopa oma. |
EI, jälle sa teed oma peas mingeid oma reegleid millel pole tootja tingimustega midagi pistmist Windows'i võtmed on globaalsed, game pass on seotud regiooniga. Regiooni kohta valetamine on teenuse tingimuste rikkumine. Windooza puhul sa ei pea Hiinast või kus iganes( ega hea hinnaga võtmed pole aint Hiinas) installides valetama nagu sa oleks selles regioonis, sest võti on ülemaailmne ehk LUBATUD kõikjal.
Kui ei, siis palun lisame edaspidi võrdlustes arvutikomplekti Windowsi kenasti Eesti poest (mis on aga 10x kallim). |
Kas siis ka näiteks PS5 ostu puhul peab samuti arvestama aint Eesti poe ülehinnatud ligi 600.- eurose hinnaga või võib tellida ka - ma ei tea - näiteks iirimaalt lausa 350'ga kui soodukas on? Või ikka ei tohi, sest alati saab hakata ajama uhhuud kuidas Iirimaa odav hind on kindlasti seetõttu, et seal on ARVATAVASTI varastatud konsooliga tegu, seal on teine gravitatsioon ja seetõttu pole sealsed konsoolid mõeldu Eesti turule jms. jama?
Kuniks ei, siis võib ka konsoolidega "skeemitada" |
Järjekordne "teen oma peas reegleid ja võrdlen õunu apelsinidega" On ikka liiga keeruline teha vahet sellel kui ostad lihtsalt netist asja sealt kus soodsam võrreldes sellega kui saad asja soodsamalt, sest rikud teenusepakkuja poolset kasutustingimust ja valetad end sinna kus sa pole?
Tee vahet Sony enda soovitatud workaroundil, kus nad soovitavad Soome alla konto teha, kuniks Eestit valikus pole ja isetegevusel/skeemitamisel.
Kas Microsoft soovitas sulle Hiinast odavaid võtmeid osta, selle asemel, et näiteks Arvutitargast võtta? |
Miks sulle sony soovitatud vastus sobib aga MS'i poolne vastus, et pole vahet kas ostsid võtme mujalt või tuli windows kaasa koos mujalt ostetud seadmega siis juhul kui aktiveerub on kõik okei ei sobi ja hakkad mingeid enda muinaslugusi genereerima? Kas ma nVidia kaarti ostes peaks samuti küsima nVidia käest, et ka ma nende kaarti võin osta USA'st odavamalt või pean ostma arvutitargast?
Kas Soome alla PSN konto tegemine annab mingeid märkimisväärseid eeliseid nagu Hiinast Windowsi ostmine, kus peab ~10x vähem toote eest maksma? |
Miks sa võrdled lihtsalt asja ostmist mingi konto tegemisega - kaks täiesti iseasja.
mitte ei nihverda enda regiooni hinnast mööda, et teenus/toode 10x soodsamalt saada, vaatamata sellele, et see on sinu regioons saadaval |
Kas tõesti niikõva pea? Millest sa aru ei saa - windowsil ei ole regiooni mis reguleeriks kasutustingimusi. Kaua sa korrutad seda endaleiutatud regiooni jama
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.11.2024 12:34:36
|
|
|
Auron kirjutas: |
Justnimelt "see selleks". Mina ei leiuta oma peas stenaariume kuidas ennast välja keerutada vaid lihtsalt lähtun sellest mida tootja ütleb - sina leiutad omi mingeid reegleid ja arvad, et sinu uitmõtted (keegi ei tea, kindlasti on varastatud, ON VÕIMALIK, et kuu on tehtud juustust jne.) on tegelikult pädevamad kui tootja enda ametlik vastus
See miks üks või teine toode on mõnes riigis odavam on ebaoluline - üldiselt on sedasi, et paljudes kolmandates riikides on kõik odavam, sest elatustase on madalam ja lihtsalt sa ei saa müüa Ungaris asja sama hinnaga mis Šveitsis - samas ei ole Šveitsis mõtet müüa sama hinnaga mis Ungaris, sest ostetakse ka kordi kallimalt - äri junõu. |
Hetkel sa just leiutasid oma peas järjekordse stsenaariumi Šveitsist ja Ungarist... Enne oli Gruusiast, mil pole mingit pistmist Hiina tarkvara hindadega. Mina pole mingeid "reegleid" leiutanud - strawman argument. See, miks Windows on Hiinas odav on just oluline - sest sa kasutad skeemitades nende turu kõrget piraatluse olukorda ära, et endale Eestis Windows pea tasuta saada. Vastasel juhul oleks see üle 10x kallim ja gaming PC oleks veelgi vähem konkurentsivõimeline. Naljakas on kõige juures see, et Windowsi pidi saama ju aktiveerimata kasutada, aga käib 10-eurose Wini õigustamine. See näitabki, et reaalselt keegi seda aktiveerimata Windowsi siiski kasutada ei taha
EI, jälle sa teed oma peas mingeid oma reegleid millel pole tootja tingimustega midagi pistmist Windows'i võtmed on globaalsed, game pass on seotud regiooniga. Regiooni kohta valetamine on teenuse tingimuste rikkumine. Windooza puhul sa ei pea Hiinast või kus iganes( ega hea hinnaga võtmed pole aint Hiinas) installides valetama nagu sa oleks selles regioonis, sest võti on ülemaailmne ehk LUBATUD kõikjal. |
See ju ei puutu hetkel asjasse, kui selline skeemitamine on okei PC peal, siis on okei ka konsooli peal.
Kas siis ka näiteks PS5 ostu puhul peab samuti arvestama aint Eesti poe ülehinnatud ligi 600.- eurose hinnaga või võib tellida ka - ma ei tea - näiteks iirimaalt lausa 350'ga kui soodukas on? Või ikka ei tohi, sest alati saab hakata ajama uhhuud kuidas Iirimaa odav hind on kindlasti seetõttu, et seal on ARVATAVASTI varastatud konsooliga tegu, seal on teine gravitatsioon ja seetõttu pole sealsed konsoolid mõeldu Eesti turule jms. jama? |
ma ei tea, mis Eesti poode sa vaatad, ammu pole sellist hinda olnud. PS5 ei müüda kuskil ka kordades odavamalt, et turuosa võita, sest "feik PS5" turuosa on 80%. Juhul kui sa pole siiani aru saanud, miks Hiinas Windows poolmuidu on.
€399 - https://konsoolid.ee/PS5/PS5-konsoolid?product_id=2873
€425 - https://www.hinnavaatlus.ee/2681130/sony-playstation-5-slim-digital-edition/
€513 - https://www.hinnavaatlus.ee/2681129/sony-playstation-5-slim/
Järjekordne "teen oma peas reegleid ja võrdlen õunu apelsinidega" On ikka liiga keeruline teha vahet sellel kui ostad lihtsalt netist asja sealt kus soodsam võrreldes sellega kui saad asja soodsamalt, sest rikud teenusepakkuja poolset kasutustingimust ja valetad end sinna kus sa pole? |
Äkki sa ei tee ise kahel väga erineval põhimõttel vahet? Kui teenus puudub riigis ja sa soovid tennusepakujale siiski raha anda/maksta, et seda kasutada, mitte ei nihverda enda regiooni hinnast mööda, et teenus/toode 10x soodsamalt saada, vaatamata sellele, et see on sinu regioons saadaval. Või tekitab sulle muret, et Eesti Xboxi kasutajad soovivad Microsoftile raha ära anda, mida nad muidu nagunii ei saaks?
Miks sulle sony soovitatud vastus sobib aga MS'i poolne vastus, et pole vahet kas ostsid võtme mujalt või tuli windows kaasa koos mujalt ostetud seadmega siis juhul kui aktiveerub on kõik okei ei sobi ja hakkad mingeid enda muinaslugusi genereerima? Kas ma nVidia kaarti ostes peaks samuti küsima nVidia käest, et ka ma nende kaarti võin osta USA'st odavamalt või pean ostma arvutitargast? |
Kas Nvidia kaarte müüakse USA-s kordades odavamalt, et võidelda seal levinud "feik kaartidega"? Pane oma gaming PC USA hindadega kokku, aga ära unusta siis importmakse ja transpordikulusid.
Miks sa võrdled lihtsalt asja ostmist mingi konto tegemisega - kaks täiesti iseasja. |
Seda peab londiste-lt küsima, miks tal PSN konto Soome alla tegemine raskusi valmistab. Tegu pole skeemitamisega, et 10x soodsam hind saada, vaid ametliku workarouniga, kuniks Eestit valikus pole. Mingit mitmekordset hinnavõitu seal pole.
Kas tõesti niikõva pea? Millest sa aru ei saa - windowsil ei ole regiooni mis reguleeriks kasutustingimusi. Kaua sa korrutad seda endaleiutatud regiooni jama |
Keegi ei keelagi sul ju nii käituda, aga fakt on see, et selle asemel, et Eestist osta, on vaja skeemitada, et kasutada ära Hiina turu kõrge piraatluse olukorda, kus Microsoft oma tarkvara poolmuidu ära annab. See on ainuke põhjus, miks selline asi üldse võimalik on.
---
eShelobik kirjutas: |
SKG, gamepassi saad kasutada niikaua edukalt, kui sul mingi probleem on. |
Märgime ära ka selle, et Microsoft ei paku OEM Windowsi ostjatele samuti supporti. Öeldi, et pöörduge sinna, kust võtme ostsite.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines." |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
08.11.2024 13:23:20
|
|
|
Kuidas see konsooli kasutamine tänapäeval välja näeb, kui sa PSN kontot ei tee?
Kas online saad mängida? Update-e saad teha mängudele?
Mänge saad osta osta (mitte-füüsilisi)?
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.11.2024 13:31:22
|
|
|
Siin oli ju kirjas?
Kuidas peaks saama online mängida, kui valid teadlikult offline mode?
Kasutaks veidi loogikat...
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
08.11.2024 13:51:14
|
|
|
...ma oletan, et vastus on, et ei tööta ja siis viitan oma eelmisele postile, kus ma tõin esiele, et aktiveerimata windows töötab täiesti normaalselt, sh online, aga see oli vist toona liiga keeruline mõte ma oletan, kuna nähtavasti me endiselt räägime sellest veel...
Erinevalt konsoolist muidugi, aktiveerimata windows töötab nagu tavaline windowsi mõne kosmeetilise puudujäägiga. Offline konsooliga oletan,et midagi osta ei saa, update-ei saa jne. Seega väga poolik lahendus.
...või saad saad MP-d mängida kudagi ilma kontot loomata? online asjad töötavad? |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.11.2024 13:57:21
|
|
|
Päris tobe võrdlus
Eks sa proovi offline arvutiga Steamist mänge osta ja neile updatesid laadida. Erinevalt PC-st saab kosnooliga offline mängida, kuna eksisteerib (veel) füüsiline meedia.
Konsoolid OSi ei oota aktiveerimist.
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11543511#11543511
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
08.11.2024 14:29:35
|
|
|
Päris tobe võrdlus jah, sest selleks, et online mängida tundub mulle, pead sa Sony konto tegema.
Selleks, et Sony poest asju osta, pead sa konto tegema.
Selleks, et online mängida, pead sa subsi ostma.
Aktiveerimata windows ei nõua neist ühtegi.
Jah, sa saad konsooliga offline mängida, aga interneti puudumine ei ole tänapäeva maailmas erilinene probleem, mida on vaja lahendada. Pigem vastupidi, kõik asjad on online ja inimesed tahavad mängida online.
Also, GOGis on täna juba 10 000+ title-it ja üsna uued asjad ka leiavad tee.
2020-2025 vahemikus reliisitud mänge 5000+ - https://www.gog.com/en/games?releaseDateRange=2020,2025
Minu meelest oluliselt mõistlikum lahendus, kui diskidega toimetada; lisaks keskkonna sõbralikum + patch management etc.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.11.2024 14:46:18
|
|
|
Päris tobe võrdlus jah, sest selleks, et online mängida tundub mulle, pead sa Sony konto tegema.
Selleks, et Sony poest asju osta, pead sa konto tegema.
Selleks, et online mängida, pead sa subsi ostma.
Aktiveerimata windows ei nõua neist ühtegi. |
Miks sa võrdled operatsioonisüsteemi aktiveermist? PS5 operatsioonisüsteem ei oota aktiveerimist.
Offline arvutiga ei saa samuti:
- Mänge osta
- Online mängida
Erinevalt konsoolist, on offline arvuti gamingu kontekstis sisuliselt "kasutu kast".
Erinevalt konsoolist, on tavapärane, et vajad erinevate launcherite/publisheride keskkondade online kontosid.
Spoiler 
GTA V
Test Drive Unlimited Solar Crown
Far Cry 4
Far Cry 5
Far Cry 6
Call of Duty: Modern Warfare III
DOOM Eternal
FIFA 23
Street Fighter 6
PAYDAY 3
Gears 5
Jah, sa saad konsooliga offline mängida, aga interneti puudumine ei ole tänapäeva maailmas erilinene probleem, mida on vaja lahendada. Pigem vastupidi, kõik asjad on online ja inimesed tahavad mängida online. |
No shit, milleks jutt üldse sellest, et PS5-ga vaja tingimata offline mängida?
Also, GOGis on täna juba 10 000+ title-it ja üsna uued asjad ka leiavad tee.
2020-2025 vahemikus reliisitud mänge 5000+ - https://www.gog.com/en/games?releaseDateRange=2020,2025
Minu meelest oluliselt mõistlikum lahendus, kui diskidega toimetada; lisaks keskkonna sõbralikum. |
Kus see keskonnasõbralikkus siis oli kui kasutatud konsoolimängudest jutt oli? Või on see keskonnasõbralikkus sama valikuline nagu "arendajate toetamine"?
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
08.11.2024 15:18:12
|
|
|
SKG, erinevalt kõigist nendest launcheritest, ei maksa need ükski raha, et MP-d kasutada.
Sarnaselt konsoolile, kus saad endale minna ja füüsilise plaadi osta võid minna interneti punkti ja alla laadida kas või kogu oma GOG librari (saad 1st kohast ka veel)
Hoida neid mugavalt oma välisel kõvakettal forever (erinevalt plaatidest, mis võtavad ruumi, võivad rikneda, kunagi fade-ivad, siis peab koopia tegema (copy protection?), siis on vaja lugejat jne)
Mina ei ole muide kordagi viidanud sellele, et peaks offline minema, lihtsalt nentisin, et kui sa subsi ei osta, siis on konsool olulisest funktsioonist ilma.
Seega subs, kui tahta täisfunktsionaalset konsooli on vajalik, erinevalt aktvieerimata windowsist, mis töötab. (või siis aktiveeritud windows, mis maksab paari kuu subsi hinna, who cares)
Keskkonnasõbralikkust siia sisse ei viitsi tuua, aga digitaalsete plaatide vorpimine, saatmine ja hangeldamise kulud sinna otsa tunduvad küll mõistlikud asjad mille peale tänapäeva maailmas dinsauruse tükke kulutada... /s
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.11.2024 15:45:42
|
|
|
erinevalt kõigist nendest launcheritest, ei maksa need ükski raha, et MP-d kasutada. |
Konsoolil pole tavapärane, et nii palju eri online kontosi/launchereid vaja. Miks sa neid multiplayeriga võrdled? Täiesti eri asjad. Multiplayer on mõlemal võimalik, kuniks seade pole offline, konsoolil tasuline, kuid erinevalt launcheritest/kontodest mitte tingimata vajalik.
Sarnaselt konsoolile, kus saad endale minna ja füüsilise plaadi osta võid minna interneti punkti ja alla laadida kas või kogu oma GOG librari (saad 1st kohast ka veel) |
Tundub küll mõistlik asi, mida tänapäeva maailmas teha - minna oma välise kõvakettaga mingisse internetipunkti oma game library-t alla tõmbama. Oh boy.... Ehk siis point jääb - nett on vajalik, olgu selleks sinu enda või kellegi teise oma, see kuidas sa seda teed, ei muuda asjaolu.
Hoida neid mugavalt oma välisel kõvakettal forever (erinevalt plaatidest, mis võtavad ruumi, võivad rikneda, kunagi fade-ivad, siis peab koopia tegema (copy protection?), siis on vaja lugejat jne) |
Jah, sest kõvakettad ju kunagi katki ei lähe ja on rikkekindlamad kui optiline meedia /s Ei rikne need plaadid sul kuidagi kui normaalselt hoitud. Mul on üle 20 aasta vanad kõige odavamad enda kirjutatud toorikud siiani 100% loetavad. Nii lolli juttu annab ikka genereerida.
Mina ei ole muide kordagi viidanud sellele, et peaks offline minema, lihtsalt nentisin, et kui sa subsi ei osta, siis on konsool olulisest funktsioonist ilma.
Seega subs, kui tahta täisfunktsionaalset konsooli on vajalik, erinevalt aktvieerimata windowsist, mis töötab. |
Konsooli OS ei nõua üldse aktiveerimist. Miks sa võrdled PC OS-i aktiveerimist konsooli subscriptioniga? Seega kui tahta täisfunktsionaalset OS-i on vajalik Windows aktiveerida. Erinevalt PC-st, konsooli OS ei küsi aktiveerimist.
Keskkonnasõbralikkust siia sisse ei viitsi tuua, aga digitaalsete plaatide vorpimine, saatmine ja hangeldamise kulud sinna otsa tunduvad küll mõistlikud asjad mille peale tänapäeva maailmas dinsauruse tükke kulutada... /s |
Konsoolidel ei ole ainult füüsiline meedia, vaid see on lisavõimalus digitaalsele. Tulla rääkima "mõstlikusest" peale seda kui soovitada välise kettaga internetipunkti minna...
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
08.11.2024 15:57:09
|
|
|
SKG, launcher on ebamugavus, aga mitte tasuline subscription, ilma milleta sul on pooliku funtsionaalsusega seade.
Kui su kõvaketas peaks ka saba andma, saad alati uuesti alla laadida asjad.
Mul endal sellist vajadust ei ole, aga kui ma peaks valima, kas toimetada füüsilise meediaga või korra alla tõmmata oma asjad ühele seadmele, siis eelistaks teist kindlasti.
Aastaid tagasi sai ülikooli raamatukogus nii üliõpilasena filme ja mänge alla laetud ,sest seal olid lihtsalt nii suured kiirused vs toona koduühendused.
Jah, minu arvates kõvakettad on sarnase kasutuse juures rikkekindlamad kui optiline meedia.
Selgita palun mida sa täpselt gaming vaates teha ei saa, kui sul on aktiveerimata windows?
Esmaklassiline demagoogia on võrrelda seda, et pc puhul sa ei saa theme vahetada, aga konsooli puhul pühid MP funkstionaalsusest ja digitaalsetest ostudest suu puhtaks, kui sul kontosid/subsi pole.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
08.11.2024 16:07:57
|
|
|
Hetkel sa just leiutasid oma peas järjekordse stsenaariumi Šveitsist ja Ungarist... Enne oli Gruusiast, mil pole mingit pistmist Hiina tarkvara hindadega. |
Sulle on vaja ju mitu analoogset näidet tuua - muidu ei suuda aru saada, et erinevates riikides on osad tooted erinevate hindadega - olenevalt põhjustest ja tootest siis hinnavahe võib olla suur.
See, miks Windows on Hiinas odav on just oluline - sest sa kasutad skeemitades nende turu kõrget piraatluse olukorda ära, et endale Eestis Windows pea tasuta saada. |
Välismaa netipoest soodsamalt ostmine on "skeemitamine" - hästi paned See mis põhjusel kuskil Hiinas või kusiganes (nagu ütlesin, Hiina pole ainuke) miski odavam on just täiesti ebaoluline - kui tootja ütleb, et on okei ja kui seadus ei keela sealt riigist osta siis ei ole kellegi kolmandal seal midagi kobiseda ja mingeid omi reegleid leiutada. Kusjuures mul on täiesti originell windooza - 100€ täpselt hinnasilt ka karbil peal.
Vastasel juhul oleks see üle 10x kallim ja gaming PC oleks veelgi vähem konkurentsivõimeline. |
Tõsiselt võttes konsool kui kukenikk mänguasi ei konkureeri niikuinii PC'ga
Naljakas on kõige juures see, et Windowsi pidi saama ju aktiveerimata kasutada, aga käib 10-eurose Wini õigustamine. |
Point pole mitte õigustamises vaid lihtsalt antakse mõista, et kui viitsida kaugemalt netist osta siis saab ka odavamalt kui kohaliku ahne kaupmehe käest ja see on täiesti okei ja vastupidise väitmise võiks ju mittepädeva argumendina ära lõpetada.
See näitabki, et reaalselt keegi seda aktiveerimata Windowsi siiski kasutada ei taha |
Aga miks peaks kui netist ostes saab odavalt võtme? Ja tegelikult miks on selleümber mõttetu jaurata on see, et see 100 eurane OEM hõum kohalikust poest on samuti odav.
See ju ei puutu hetkel asjasse, kui selline skeemitamine on okei PC peal, siis on okei ka konsooli peal. |
Asjasse puutub niipalju, et sa üritad meelevaldselt väita nagu poleks vahet kas rikud tootja kasutustingimusi või mitte
ma ei tea, mis Eesti poode sa vaatad... |
Vaatasin sedasama arvutitarka millest ennem jahusid ja millest on kohustus windows osta.
PS5 ei müüda kuskil ka kordades odavamalt, et turuosa võita, sest "feik PS5" turuosa on 80%. |
Kas hiina windooza on "feik" ve? Aina paremaks läheb
Esimesed ei sobi, sest nendel pole plaadilugejat ja seetõttu ei saa kasutada FÜÜSILIST meediat mis elutähtis, sest siis saab ühte ostetud mängu oma 99'le sõbrale edasi müüa - kuigi see peaks olema jama, sest kuskilt maalt läheb ju mäng nii odavaks, et muutub automaatselt varastatuks ja feigigks
Äkki sa ei tee ise kahel väga erineval põhimõttel vahet...? |
Mingisugune põlveotsas leiutatud "põhimõte" jätab mind külmaks. Ma vaatan asjale konkreetselt - kas tootja ütleb, et on okei, kas seadus ütleb, et on okei. Rohkem ei ole mõtet jahuda.
mitte ei nihverda enda regiooni hinnast mööda, et teenus/toode 10x soodsamalt saada, vaatamata sellele, et see on sinu regioons saadaval. |
Veelkord nagu plaadilt - win'i ostmine mujalt ei ole tootja poolt keelatud. Mujalt soodsama kauba ostmine ei ole "nihverdamine" ega "skeemitamine". Läheb ostan Selverist alecoq premiumi kuna on Rimist odavam siis "skeemitan"? Tänapäev lihtsalt on netis ostlemine globaalne.
Või tekitab sulle muret, et Eesti Xboxi kasutajad soovivad Microsoftile raha ära anda, mida nad muidu nagunii ei saaks?  |
Siis ju piramine ka okei, sest raha eest poleks ostnud - oda aga sa muidu ju hirmus moraalijünger meil
Kas Nvidia kaarte müüakse USA-s kordades odavamalt, et võidelda seal levinud "feik kaartidega"? |
Jajah, "feik" windows, kuule lõpeta
Tegu pole skeemitamisega, et 10x soodsam hind saada |
Kuule lõpeta see totrus ära kus "odavamast kohast ostmine on skeemitamine".
Keegi ei keelagi sul ju nii käituda, aga fakt on see, et selle asemel, et Eestist osta, on vaja skeemitada, et kasutada ära Hiina turu kõrge piraatluse olukorda, kus Microsoft oma tarkvara poolmuidu ära annab. |
Jõuame jälle sinna - tootja ütleb, et okei, seadus ütleb, et okei aga näe ühele ei sobi "tema teab paremini".
|
|
Kommentaarid: 152 loe/lisa |
   |
129 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.11.2024 17:28:47
|
|
|
launcher on ebamugavus, aga mitte tasuline subscription, ilma milleta sul on pooliku funtsionaalsusega seade. |
Sa ei vasta küsimusele, kuidas need võrreldavad on? Erinevalt launcherist/kontost ei ole vaja multiplayerit mängu käivitamiseks ega ka single playeri jaoks ja multiplayer ei ole kohustuslik kulu.
Kui su kõvaketas peaks ka saba andma, saad alati uuesti alla laadida asjad.
Mul endal sellist vajadust ei ole, aga kui ma peaks valima, kas toimetada füüsilise meediaga või korra alla tõmmata oma asjad ühele seadmele, siis eelistaks teist kindlasti.
Aastaid tagasi sai ülikooli raamatukogus nii üliõpilasena filme ja mänge alla laetud ,sest seal olid lihtsalt nii suured kiirused vs toona koduühendused. |
Seda allalaadimist ei paku ju kõik keskkonnad. Selles limiteeritud valikuga GOG-is ei müüda isegi kõige popimaid nagu GTA-d, FC 25, Forza, Call of Duty jne? millest me räägime
Kui su library piirdub ainult GOG valikuga on see väga limiteeritud ja jääd ilma paljudest suurtest frantsiisidest. Kui libabry on jagatud, mitme pakkuja vahel, kus installifaile offline talletada ei saa, siis on tegu pooliku-funktsionaalse lahendusega.
Jah, minu arvates kõvakettad on sarnase kasutuse juures rikkekindlamad kui optiline meedia. |
Päris julge väide. Kõvaketastel, nii SSD kui HDD on point of failure-sid ikka oluliselt rohkem. Lisaks SSD pikaaegsem hoiustus pole veel end nii hästi tõestanud kui seda on optiline meedia.
Selgita palun mida sa täpselt gaming vaates teha ei saa, kui sul on aktiveerimata windows?
Esmaklassiline demagoogia on võrrelda seda, et pc puhul sa ei saa theme vahetada, aga konsooli puhul pühid MP funkstionaalsusest ja digitaalsetest ostudest suu puhtaks, kui sul kontosid/subsi pole. |
Miks sa võrdled OS-i aktiveerimisega?
PC puhul võid samuti online ostudest ja multiplayerist "suu puhtaks pühkida" kui see on offline.
---
Sulle on vaja ju mitu analoogset näidet tuua - muidu ei suuda aru saada, et erinevates riikides on osad tooted erinevate hindadega - olenevalt põhjustest ja tootest siis hinnavahe võib olla suur. |
Toodud näited olid õunad vs apelsinid stiilis. Pead rohkem pingutama. Kõik põhjused pole võrdsed.
Välismaa netipoest soodsamalt ostmine on "skeemitamine" - hästi paned See mis põhjusel kuskil Hiinas või kusiganes (nagu ütlesin, Hiina pole ainuke) miski odavam on just täiesti ebaoluline - kui tootja ütleb, et on okei ja kui seadus ei keela sealt riigist osta siis ei ole kellegi kolmandal seal midagi kobiseda ja mingeid omi reegleid leiutada. |
Tore on süütukest mängida, aga skeemitamiseks see jääb, saad selle hinnaga ainult tänu sellele, et kasutad ära Hiina riigisisest olukorda, kus piraatluse osakaal on suur ja Microsoft müüb seal oma tooteid poolmuidu.
Kusjuures mul on täiesti originell windooza - 100€ täpselt hinnasilt ka karbil peal. |
Ja see puutub teemasse kuidas, kas soovid medalit?
Tõsiselt võttes konsool kui kukenikk mänguasi ei konkureeri niikuinii PC'ga |
Päris detailselt põhjendatud argument.
Point pole mitte õigustamises vaid lihtsalt antakse mõista, et kui viitsida kaugemalt netist osta siis saab ka odavamalt kui kohaliku ahne kaupmehe käest ja see on täiesti okei ja vastupidise väitmise võiks ju mittepädeva argumendina ära lõpetada. |
Eesti Windowsi hind pole kallim ainult kohaliku kaupmehe juurdehindluse tõttu.
Aga miks peaks kui netist ostes saab odavalt võtme? Ja tegelikult miks on selleümber mõttetu jaurata on see, et see 100 eurane OEM hõum kohalikust poest on samuti odav. |
Aga miks peaks üldse ostma kui "Windows on tasuta ja ei vaja aktiveerimist"? Ma ei tea, miks jaurata ja seda hinnavõrdlustes komplekti mitte panna. Päris naljakas - probleem nagu oleks, samas ei ole. Otsusta ära.
Asjasse puutub niipalju, et sa üritad meelevaldselt väita nagu poleks vahet kas rikud tootja kasutustingimusi või mitte |
Mingisugune põlveotsas leiutatud "põhimõte" jätab mind külmaks. Ma vaatan asjale konkreetselt - kas tootja ütleb, et on okei, kas seadus ütleb, et on okei. Rohkem ei ole mõtet jahuda. |
Vahe on selles, et teenus puudub riigis ja sa soovid tennusepakujale siiski raha anda/maksta, et seda kasutada, mitte ei nihverda enda regiooni hinnast mööda, et teenus/toode 10x soodsamalt saada, vaatamata sellele, et see on sinu regioons saadaval. Või oled sa kade, et Eesti Xboxi kasutajad saavad Microsoftile raha ära anda, mida see firma muidu nagunii ei saaks? Microsoft rahale kätt ette ei pane, kuigi nad saaks kui ainult sooviks. Hea huumor ikka - see, et PC kasutajad otsivad Windowsi võtme võimalikult soodsalt, kus Microsoft pea mingit kasu enam ei saa, see on okei, aga see, et konsooliomanikud soovivad Microsoftile lisaks raha anda, teenuse eest, mille eest nad nagunii raha ei saaks ja millega nad arvestanud pole, see pole okei
Vaatasin sedasama arvutitarka millest ennem jahusid ja millest on kohustus windows osta. |
Arvutitark on ainuke pood Eestis või mis? Mitmes strawman argument see juba on? Pole kordagi öelnud, et sealt on "kohustus Windows osta". Kui sa nüüd tagasi originaaltsitaadi juurde lähed, näed, et seal oli sõna "näiteks". Kui see võrdub sinu jaoks kohustusega...
Kas hiina windooza on "feik" ve? Aina paremaks läheb |
Jajah, "feik" windows, kuule lõpeta |
Loeb siis uuesti. Hiina tarkvarahinnad on sellised nagu nad on, kuna seal on kõrge piraatlus. Kuna riistvara ei saa tarkvara moel piraatida, siis tuleb analoogiana kasutada feik ehk võltstoode.
Esimesed ei sobi, sest nendel pole plaadilugejat ja seetõttu ei saa kasutada FÜÜSILIST meediat mis elutähtis, sest siis saab ühte ostetud mängu oma 99'le sõbrale edasi müüa - kuigi see peaks olema jama, sest kuskilt maalt läheb ju mäng nii odavaks, et muutub automaatselt varastatuks ja feigigks |
Erinevalt PC-st on siiani veel valikuvõimalus olemas, kuidas oma library koostada - digitaalne või füüsiline. Vastavalt sellele saab ka konsooli valida.
Veelkord nagu plaadilt - win'i ostmine mujalt ei ole tootja poolt keelatud. Mujalt soodsama kauba ostmine ei ole "nihverdamine" ega "skeemitamine". Läheb ostan Selverist alecoq premiumi kuna on Rimist odavam siis "skeemitan"? Tänapäev lihtsalt on netis ostlemine globaalne. |
Jah, see oli/on sarnane skeemitamine, kus eestlased käisid Lätist alkot toomas, et vältida Eesti aktisiisimäärasid ja kasutada ära Läti madalamat aktsiisimäära.
Siis ju piramine ka okei, sest raha eest poleks ostnud - oda aga sa muidu ju hirmus moraalijünger meil |
Piramist kui PC platvormi eelist on juba eelnevalt välja toodud, ei midagi uut, enam madalamale vist ei anna laskuda, põhi oli juba enne käes.
Kuule lõpeta see totrus ära kus "odavamast kohast ostmine on skeemitamine". |
See odavus tuleb selle arvelt, et sa kasutad ära Hiina riigisisest olukorda, kus piraatluse osakaal on suur ja Microsoft müüb seal oma tooteid poolmuidu.
Jõuame jälle sinna - tootja ütleb, et okei, seadus ütleb, et okei aga näe ühele ei sobi "tema teab paremini". |
Juhul kui sa pole veel aru saanud, keegi ei keelagi sul personaalselt nii toimetada, aga ausa hinnavõrdluse huvides siin teemas võiks need ilma erinevate skeemideta teha. Kui ei, sobivad erinevad skeemid ka konsoolide puhul
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
08.11.2024 18:35:15
|
|
|
SKG, PS subs ja windows ei olegi võrreldavad.
Windowsi saab kasutada ilma aktiveerimata ja sinu mängu kogemus sellest ei muutu.
PS subsi ja Sony kontot on sul aga vaja, kui sa tahad üldse online toimetada.
Jah, konsooliga saab offline toimetada, aga silmas pidades, et 90% mängudest on digital only, on see umbes sama hea lahendus, kui ainult GOGi kaudu pc peal offline mängida.
Saab, aga you are missing out on a lot.
Windowsi saab osta kust iganes sa ka ei taha osta. Sa võid välja mõelda igasuguseid imelikke argumente selle jaoks, aga fakt of the matter is, nii lihtsalt on.
MS ei ole näinud vaeva, et region lockida oma tarkvara ja seega inimesed ostavad sealt kust nad parema hinna saavad ja ongi kogu lugu.
Kui nad väga tahaks, nad saaksid seda tõkestada, nagu ka Windowsi kasutamist ilma aktiveerimata. But they dont.
SSD vs Opticali osas ütleks, et jah, pofe võib olla rohkem, aga sa saad alati oma installika pilvest uuesti alla laadida või siis ise õigeaegselt teisele seadmele ringi tõsta, kui näed, et ketta eluiga hakkab lõppema.
Oletama, et sul on nt 100 mängu, nende füüsiline majandamine on megatülikas, digitaalne üldse mitte.
Kokkuvõttes mõlemaga kind of saab ernavate möödnustega offline toimetada aga mõlemal puhul on see poolik lahendus.
Vahe on ainult selles, et kui sa windowsi eest otustad mitte maksta, siis midagi eriti ei muutu, aga kui otsustad subsi mitte maksta, ei saa sa endam MP-d kasutada.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.11.2024 19:12:02
|
|
|
PS subs ja windows ei olegi võrreldavad.
Windowsi saab kasutada ilma aktiveerimata ja sinu mängu kogemus sellest ei muutu.
PS subsi ja Sony kontot on sul aga vaja, kui sa tahad üldse online toimetada.
Jah, konsooliga saab offline toimetada, aga silmas pidades, et 90% mängudest on digital only, on see umbes sama hea lahendus, kui ainult GOGi kaudu pc peal offline mängida.
Saab, aga you are missing out on a lot. |
Erinevalt GOG-ist on enamus peamisi mänge, nn marquee titles, siiani füüsilisel kujul olemas. Hetkel oleks mõeldamatu, et FIFA, CoD, Forza, GTA või Xbox/PS 1st party mängud ei tuleks välja füüsilisel meedial. Võibolla mõni erand on. Küll aga paljud suured nimed puuduvad GOG-ist, seega "you are missing out on a lot."
Windowsi saab osta kust iganes sa ka ei taha osta. Sa võid välja mõelda igasuguseid imelikke argumente selle jaoks, aga fakt of the matter is, nii lihtsalt on.
MS ei ole näinud vaeva, et region lockida oma tarkvara ja seega inimesed ostavad sealt kust nad parema hinna saavad ja ongi kogu lugu.
Kui nad väga tahaks, nad saaksid seda tõkestada, nagu ka Windowsi kasutamist ilma aktiveerimata. But they dont. |
Keegi ju polegi väitnud, et see võimalik pole. Enda tarbeks tee mida tahad.
SSD vs Opticali osas ütleks, et jah, pofe võib olla rohkem, aga sa saad alati oma installika pilvest uuesti alla laadida või siis ise õigeaegselt teisele seadmele ringi tõsta, kui näed, et ketta eluiga hakkab lõppema. |
Seda ketta otsa lõppemist ei pruugi alati näha, eriti SSD puhul. Teoorias ilus, praktikas kahjuks mitte.
Oletama, et sul on nt 100 mängu, nende füüsiline majandamine on megatülikas, digitaalne üldse mitte. |
Kirjalda, mis teeb 100 mängu "majandamise megatülikaks"? Selline tunne jälle, et nendega peab iga päev "midagi tegema, midagi majandama"
Kokkuvõttes mõlemaga kind of saab ernavate möödnustega offline toimetada aga mõlemal puhul on see poolik lahendus.
Vahe on ainult selles, et kui sa windowsi eest otustad mitte maksta, siis midagi eriti ei muutu, aga kui otsustad subsi mitte maksta, ei saa sa endam MP-d kasutada. |
Miks sa võrdled OS-i multiplayeriga? Kuidas need oma vahel seotud on? Subscriptionit ongi tegelikult ainult siis mõtet maksta kui seda ka reaalselt kasutada.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
08.11.2024 19:43:04
|
|
|
SKG, sortiment on jah, kuidas kellele ,aga pareneb pidevalt. Füüsilise oma kahaneb pidevalt, nii et varsti saavad kokku.
OS ostu puhul, millest me siis räägime või miks.
See SSD võib vabalt peeti ka minna, saad alati uuesti allalaadida oma installikad. Füüsilise ketta pekki mineku puhul võib halvasti olla, kui sa pole koopiat ette teinud (veel üks asi mida kuskil hoida).
100 mängu (koos ettetehtud koopiatega?) vajavad mingit füüsilist ruumi, tingiusi (külma keldrisse kartuli koti alla ei pane ju?), ideaalis ka organiseerimist, sest kui sa sealt midagi võtta tahad on hea see üles leida ka.
Me võime OSi ja subse eraldi ka vaadata. Suva.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.11.2024 21:09:48
|
|
|
100 mängu (koos ettetehtud koopiatega?) |
Miks neist omakorda koopiaid on vaja? Kas sa hoiad oma plaate nagu tita? Samas ma ei tea, sul pidi sahtitäis katkisi pulte ka olema, nii et... Pole kordagi tabanud end mõttelt, et peaksin/vajaksin oma PS3 ja 360 mängudest veel omakorda koopiad tegema.
vajavad mingit füüsilist ruumi, tingiusi (külma keldrisse kartuli koti alla ei pane ju?) |
Mis erilist ruumi ja tingimusi? Mul on nad näiteks riiulis. Palun seleta lahti, mis erilist ruumi ja tingimusi seal vaja on? Üks mäng on max ~15mm lai (uued veel õhemad) ehk siis 100 mängu mahub ära vabalt kõigest kahte riiulisse. Tingimused? Jah, otsese päikese kätte ei pane, common sense, mida veel?
ideaalis ka organiseerimist, sest kui sa sealt midagi võtta tahad on hea see üles leida ka. |
Nii... hoiad neid näiteks tähestiku järjekorras, see ongi "megatülikas"?
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
viimati muutis SKG 08.11.2024 21:12:32, muudetud 1 kord |
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Anna tooli
|
|
Kommentaarid: 359 loe/lisa |
   |
297 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
08.11.2024 23:23:29
|
|
|
SKG, no ma soovitaks teha koopia, sest muidu on igagi äpardus potentsiaalselt kahjustunud plaat, mis võib olla probleemne (erinevalt Gogist, kust lihtsalt laed asja uuesti alla).
Aga ei pea muidugi.
... ja mis ruumi puutub, siis tõesti ei taha meetritki riiuli pinda plastikprügile kulutada.
Igasugune toimetamine nendega on by deault tülikam, kui digitaalse meediaga toimetamine.
Tahan mängu installida - lähen võtan kataloogist installika vs ostin riiulist asja ja topin masinasse.
Mängu installeerimise aeg on ka oletan oluliselt kiirem kui plaadi puhul.
Lisaks on GOGis üleval viimase patchiga versioon jne.
...ning jah, mul on sahtlitäis katkiseid pulte, sest mina ja mu sõbrad on nendega aastaid mänginud ning nad lihtsalt lagunevad ära... väliselt täiesti korras aga driftivad kõik või oli osadel mingi nupu väsimus ka ei mäletagi enam, pole ammu huvi olnud. Kunagi arvasin, et viitsin parandada, vist on aeg ära visata tbh. Prügi at this point.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
08.11.2024 23:48:12
|
|
|
no ma soovitaks teha koopia, sest muidu on igagi äpardus potentsiaalselt kahjustunud plaat, mis võib olla probleemne (erinevalt Gogist, kust lihtsalt laed asja uuesti alla).
Aga ei pea muidugi. |
Mängud pole eluliselt tähtsad andmed ja see kuidas keegi oma asjadega ümber käib, on individuaalne. Tundub overkill.
... ja mis ruumi puutub, siis tõesti ei taha meetritki riiuli pinda plastikprügile kulutada. |
See ei seleta mitte kuidagi, kuidas see "megatülikas" on, see on lihtsalt sinu eelistus kuidas ruum välja peab nägema.
Igasugune toimetamine nendega on by deault tülikam, kui digitaalse meediaga toimetamine.
Tahan mängu installida - lähen võtan kataloogist installika vs ostin riiulist asja ja topin masinasse.
Mängu installeerimise aeg on ka oletan oluliselt kiirem kui plaadi puhul.
Lisaks on GOGis üleval viimase patchiga versioon jne. |
Kui tihti sa mänge installid, et see üldse "megatülikaks" saab kujuneda? Mängu install nii füüsiliselt meedialt kui ka digitaalselt on ühekordne tegevus, samuti esmane patch, edasine patchimine on nähtamatu protsess nagunii konsooli puhul, see toimub rest mode-s, mida sa seal manuaalselt patchid?
https://www.playstation.com/en-ie/support/hardware/automatic-updates-playstation/#game
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
08.11.2024 23:53:49
|
|
|
SKG, ok on aktsepteerida riski, et miskit võib juhtuda ja siis on minu plaat kasutu.
Nii ruum kui vaev on isiklikud eelistused muidugi, aga fakitliselt on füüsiline tülikam; sa oled lihtsalt nii harjunud kogu selle ladustamise ja hangeldamisega.
Väga tihti ei installi, aga kui installin, siis esimene patch ei tule sul kuskilt rest mode-ist. Unless sa installid mängu ära ja siis paned konsooli rest modi ja lähed midagi muud tegema.
Kui sa tahad kohe mängima hakata, siis istud ja ootad seda patchi seal või kui offline olukord, siis mängid patchita, mis viimase aja mängude reliis state puhul ei pruugi väga apetiitne olla.
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
09.11.2024 00:04:05
|
|
|
Nii ruum kui vaev on isiklikud eelistused muidugi, aga fakitliselt on füüsiline tülikam; sa oled lihtsalt nii harjunud kogu selle ladustamise ja hangeldamisega. |
No seal ei olegi midagi tülikat, nad lihtsalt seisavad tähestiku järjekorras riiulis. Korrutamine, et sulle ei meeldi "plastikprügi" ei ole argument tülikusest. Sul on mingi imelik ettekujutus, et nendega tuleb iga päev mingit žonglöörimist teha. Ei, ei ole sellist asja.
Väga tihti ei installi, aga kui installin, siis esimene patch ei tule sul kuskilt rest mode-ist. Unless sa installid mängu ära ja siis paned konsooli rest modi ja lähed midagi muud tegema.
Kui sa tahad kohe mängima hakata, siis istud ja ootad seda patchi seal või kui offline olukord, siis mängid patchita, mis viimase aja mängude reliis state puhul ei pruugi väga apetiitne olla. |
Nii, ja "probleem" seisneb siis täpsemalt milles?
- väga tihti ei installi
- aga kui installid, siis esimene patch teeb terve füüsilise meedia omamise "megatülikaks"? See on hetkel ainuke argument, kõigi postide peale.
- digitaalse mängu ostu puhul "istud ja ootad" samamoodi.
|
   |
313 |
|
tagasi üles |
|
 |
tofay
HV kasutaja
|
09.11.2024 07:12:14
|
|
|
Mehed, kas ei aita juba? Teema muutunud ärapanemiseks. Targem jääb vait.
Mõni kuu tagasi installisin need for speed 5 arvutile ja ei läinud käima, vb värskeim windows süüdi. Leidsin sahtlist ka nfs6 ps2 plaadi, aga pole enam konsooli, mis seda loeks.
Nüüd kui viitsiksin süveneda - saan 5 tööle arvutil ja 6 jooksma ps4 peal. Ja te vaidlete mingite arvude üle..
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|