Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 197, 198, 199  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millega mängid?
Ainult konsooliga
12%
 12%  [ 51 ]
Rohkem konsooli kui PC-ga
8%
 8%  [ 34 ]
50/50
5%
 5%  [ 24 ]
Rohkem PC kui konsooliga
15%
 15%  [ 64 ]
Ainult PC-ga
57%
 57%  [ 238 ]
hääli kokku : 411

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SirAskAlot
Kreisi kasutaja

sõnum 18.09.2024 02:10:29 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Sonyl on õnneks argumendid kohe võtta.

I think that with mobile devices, there are a lot of games that show ads, and with PCs, the setup can be difficult. With PS, you can immediately enjoy the content you purchased as soon as you turn it on. Even in the stores where you buy software, the products are clearly displayed, making it an intuitive experience.

icon_smile.gif

Huvitav , et press hakkas neid sõnu kiitma. Et ongi nii.
Keegi ei keela osta eel installeritud PC-d. Pane ainult juhtmed õigetesse aukudesse ,sisesta oma steami konto ja hakka mängima.

Ta oleks võinud mobiilidel pigem rõhuda, et maksad 1000+ raha ja ei saa laadijatki kaasa. DVD mängijat pole enamusel vaja, aga proovi sa mobiili ilma laadijata kasutada...

Tegelikkuses pole Sonyl hõisata midagi.
Kui sellised asjad toimuvad
https://www.tweaktown.com/news/100527/black-myth-wukong-played-on-huaweis-new-mate-xt-ultimate-design-tri-fold-smarpthone/index.html
siis leiavad varsti üsna paljud, et tegelikult on lihsam telefon teleriga ühedada.
Kas keegi on märganud siis Microsoft ja Nvidia susserdavad midagi. Mingi miocrosofti mänguke geforce now peale. Vaba kuu nvidia kasutajatele. Raske öelda kas sellest midagi rohkemat ka tuleb, aga boostida nõrgemat konsooli geforce now -ga ja hoida konsooli enda hind nii madalal. Sellel võib isegi jumet olla.

PS5-pro. Sellel on mõtet kui see suudab uusi UE5 mänge keerata talutava pildi kvaliteediga. Siinjuures ma ei mõtle isegi RT efekte. Pean silmas tekstuuri ja materjalide kvaliteeti. Ma isiklikult ei usu, aga äkki nad üllatavad.

Edit.
OT
Kuna siin oli just teemaks native 4k vs. DLSS3 ja mulle jäi ette sama teemat käsitlev FF16 bench, kus on asi piltidega ära seletatud, siis postitan selle ka siia.
https://www.dsogaming.com/articles/final-fantasy-16-native-4k-vs-dlss-3-vs-fsr-3-0-benchmarks-comparisons/#more-183051
Elu on kummaline. Arvestades mu ajalugu tolle "kogemustega" foorumi kasutajaga ei kavatsenud ma midagi ütelda ... hiljem uudiseid sirvides on esimene uudis native 4k VS DLSS3 ...
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.09.2024 15:21:28 vasta tsitaadiga

Link

Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.09.2024 01:47:35 vasta tsitaadiga

PC Game Sales Declined While Console Sales Bloomed Last Year
https://tech4gamers.com/pc-game-sales-declined-consoles-increased/

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 19.09.2024 03:02:33 vasta tsitaadiga

link :: PC Gaming Is Growing Faster Than Consoles, Data Shows

...eks vali ise mida uskuda tahad.
Veel üks viide, mis teotub vist samale allikale: https://www.pcgamer.com/gaming-industry/2023-pc-games-revenue-increase-newzoo/

Mulle on pigem mulje jäänud, et konsoolide maailmas midagi erilist sündimas ei ole.
Konsooli turu suurus on ka aasatega suht samaks jäänud tbh.

PS2 (155m) + OG Xbox (25m) = 180m units sold
PS3 (89m) + Xbox 360 (87m) = 176m units sold
PS4 (118m) + Xbox One (60m) = 178m units sold
PS5 (116m) + Xbox Series S|X (58m) = 174m units sold [This is projection based on their sales in last 3 years).

Tundub, et 180 milj lähedal on see number kaste,mis sa suudad liigutada ühe konsooli eluea jooksul.
Küsimus on lihtsalt,kes kui suure tüki ühes tsüklis endale saab.

PC-d see limitatsioon ei koti ja pc seega by disain on konsoolid ennast pannud kolukorda, kus nende relevantsus pc kasvades ainult kahaneb; kui nad just midagi ei muuda. Kuskil oli mingi artikkel ka, kus oli kirjas, et ~ 60% devidest arendavad juba või plaanivad arendada PC peale.

Makes sense ka, Steami igapäevane active user count on suurem tänaseks kui xboxi selle generatsiooni kogu HW sales kokku ja see olukord läheb ainult halvemaks konsoolide jaoks. Steam on täna ilmselt 250-300 milj active user kandis vähemalt..
Spoiler Spoiler Spoiler

Allikas: https://usesignhouse.com/blog/valve-stats/

Kui Nintendo välja jätta, siis konsoolidel enam exclusive contenti pole. PS5Pro tulekuga vb Sony algatab ajajärgu, kus hinna vahe on ka triviaalne.
Varem oli konsoolidel omajagu plusse - odav hind ja palju kasutajaid ühe turu taga = mugav turustada ja silma paista devidel.
Homme paistab ,et pole ei odavat hinda ega kasutajate hulka enam või noh, kasutajate hulk saab ilmselt ikka olema vana hea 180 milj, aga lihtsalt 10a tagasi oli pic market nii killustunud, et ei olnud ühte kanalit millega tegeleda. Täna võib öelda, et Steam üksi on suurema user countiga, kui konsoolid kokku ja seega sul on üks kanal, kus on mugav turundada...

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.09.2024 09:53:50 vasta tsitaadiga

Läks meelest ära juba?
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11469369#11469369

---
PlayStation 5 Shipped 61.7 Million Units, Xbox Series Sold 28.3 WW as of June 2024
https://wccftech.com/playstation-5-shipped-61-7-million-units-xbox-series-sold-28-3-ww-as-of-june-2024/

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 19.09.2024 10:22:08 vasta tsitaadiga

Ei läinud, viitasin ise ju samale uuringule või mis sa täpselt öelda tahad?
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.09.2024 10:26:27 vasta tsitaadiga

Tundub, et läks meelest, et seda 4 kuud tagasi juba postitatsid.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 19.09.2024 10:30:19 vasta tsitaadiga

No ma panin nautke muid andmeid ja mõtteid ka juurde.
Lisaks juhtisin tähelepanu, et veider on see, et üks outlet räägib üht, aga teine teist.
Mul on seni jäänud mulje, et PC ei kahanenud, vaid 2023 pigem just - nagu ka minu allikas viitab, oli väga hea aasta.
Seda toetab pc suurima marketi Steami kasvutrend. Active users muidu ei tähenda automaatselt rahavoolu kasvu, aga reeglina on need seotud.

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 19.09.2024 10:39:10 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
...eks vali ise mida uskuda tahad.
Veel üks viide, mis teotub vist samale allikale: https://www.pcgamer.com/gaming-industry/2023-pc-games-revenue-increase-newzoo/

Mulle on pigem mulje jäänud, et konsoolide maailmas midagi erilist sündimas ei ole.

Sa tsiteerid siin kasvu, aga üldpilt on PC osas on ikka päris masendav - 22% turust. Ja ega PC vallas ka eriti midagi sündimas ei ole, ei riistavara ega lisaseadmete osas. Riistvara osas on kõik areng seina jooksnud.
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.09.2024 10:39:10 vasta tsitaadiga

Sobib ka siia teemasse.

People just don't seem to care for the AMD Ryzen 9000 as it sees abysmal sales
https://www.xda-developers.com/amd-ryzen-9000-abysmal-sales/

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 19.09.2024 12:39:51 vasta tsitaadiga

sukelduja masendav, et üks platvorm ei ole VEEL suuremad kui teised teised peamised konkurendid kokku?
Ma asi täpselt 8% kasvu juures masendav on? PC on paremas kohas, kui ta vist kunagi olnud on.
Sortiment on parem kui kunagi varem, uued konsoolid saavad olema hinnamõttes püütavas kaugses, kasutajate hulk kasvab mühinal...
Nüüd on veel handheldid ka valikus, VR'il võiks veidi paremini minna, aga kellega võrreldes? konsoolidega?
Endiselt on head diilid mängudele:
https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/build-your-own-monster-hunter-bundle

Ma ei teagi, mis võiks paremini olla.. I guess tööstus ise võiks olla tervemas seisus, see teeb vb enim muret.
Covidi aegsed ülevärbamised ja corporate greed (MS vallandas ca 2500 inimest viimase aasta jooksul ja see aasta suurendab dividendide väljamakset vist 10%, mis on rahaliselt umbe sama suur kulu, kui AB ost oli. Inetu... Vähemalt Tango Games sai endale uue kodu Kraftonis ja vb Evil Within 3 ei ole päris võimatu...

Krafton aquires Tango games

tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 19.09.2024 12:45:47 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
sukelduja masendav, et üks platvorm ei ole VEEL suuremad kui teised teised peamised konkurendid kokku?

Masendav on see, et üks platvorm ON suurem kui teised kokku. Ja see ei ole ei konsoolid ega PC.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.09.2024 18:27:41 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Endiselt on head diilid mängudele:
https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/build-your-own-monster-hunter-bundle

Mille poolest see väljatoomist väärib või eriline on?
Minu jaoks on ka konsoolimängudel rohkem diile kui eales osta või mängida jõuaks. See, et miskit paari euro eest pidevalt pakutakse, ei pane mind neid kokku hoardima. Neid diile tuleb meili peale iga nädal, ei midagi erilist. Ja mitte "endiselt", vaid "pidevalt, koguaeg" icon_rolleyes.gif

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 19.09.2024 23:05:14 vasta tsitaadiga

No oleneb kuidas sa seda vaatad.
Täna on mänge mängimas rohkem inimesi kui kunagi varem ja ka spekter mängijatest on suurem kui kunagi varem. Kuna mobile on platvorm, mis on kõige lihtsamini ligipääsetav ja mobiili mängud nõuavad vähimat pühendumist, siis iseenesest mõistetavalt on neid ka enim. Mobiili mängud ka on kõvasti edasi arenenud ja nt huvitava faktina saan ma täna oma Netflixi subscription ja suvalise gamepadiga telekast mängida mitmeid üsna adekvaatseid mänge üsna hea kogemusega.

Olin isegi üllatunud kui kiire, lihtne ja sujuv see TMNT, Into the Breach, KRZ, Oxenfree, Sead Cellsi elamus oli. Ka mobiilide jõudlus kasvab kiiresti.

Ma usun mitte kaua aja pärast saaks mingit Nintendo laadset kogemust mobiilil pakkuda. Tegelt ka PC handheldide ja APUde areng viitavad sellele, et peagi on good enough rammu piisavalt, oleks vaid pakkujaid.
Ma ei näe selles midagi negatiivset.Väga paljud inimesed saavad ligipääsu üha parematele mängudele. Casualid oma Candy Crushi ja Flappy Birdsiga jäävad alati alles aga juba täna saavad nad natuke päris mänge ka mängida ja mida aeg edasi seda rohkem.

Sealt edasi muidugi meaningful upgrade, kui mängimise huvi on, oleks PC ilmselt. Hinna mõttes ka juba harjutud 1000 € seadmetega icon_smile.gif

SKG, see polegi kuidagi eriline, thats the point.

On an unrelated note, palju konsooli maailmas maksaks ok halleffect controller?
PC mailmas nüüd 27 € uuest peast: https://www.8bitdo.com/ultimate-2.4g-wireless-controller/
Pood: https://shop.8bitdo.com/products/8bitdo-ultimate-2c-wireless-controller

Hall Effect Joystick Update
Compatible with PC, Android, Steam Deck & Apple. (Officially supported by Apple)
Multifunctional Charging Dock
Ultimate Software on PC
Mode switch button (X-input, D-input), 2 Pro back paddle buttons & Custom Profile Switch button, 3 profiles to switch on the fly & 2.4G adapter, rumble vibration, USB-C, 15 hours rechargeable battery

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 19.09.2024 23:53:24 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
On an unrelated note, palju konsooli maailmas maksaks ok halleffect controller?
PC mailmas nüüd 27 € uuest peast: https://www.8bitdo.com/ultimate-2.4g-wireless-controller/
Pood: https://shop.8bitdo.com/products/8bitdo-ultimate-2c-wireless-controller

Need 2 on ju täesti erinevad tooted icon_rolleyes.gif

Esimene nüüd küll ainult 27 ei maksa, vaid 55 eur. Seal on ju Amazon UK link, millel sa ei klikkinud?
Teine on $29.99 USD ilma maksude ja transpordita, seega Euroopas 51 eur.

Tõesti arvasid, et PC puldid on kuidagi soodsamad? icon_lol.gif

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 20.09.2024 00:20:39 vasta tsitaadiga

Teine link on õige ja Alist saad tellida 35 € endale koju.
Esimene link tuli vahemälust valesti. My bad.

Link

https://www.aliexpress.com/item/1005005470604431.html?spm=a2g0o.store_pc_home.slider_2007047073491.0&gatewayAdapt=4itemAdapt

Korralikud pc puldid on küll soodsamad jah.
Konsoolidel polnudki halleffecte veel mõnda aega tagasi ja ma sain Flydigi Vader Pro 3 puldi 45 €-ga.
500hz polling või kui tweakid siis 9++, extra buttons, halleffect triggers etc.

Nüüd on vader 4 pro ka juba väljas:

Link

Also, isegi kui 8Bitdo controller maksaks 51 €, siis kas konsoolidel on midagi võrreldavat selles hinnakategoorias?

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 20.09.2024 10:34:25 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Konsoolidel polnudki halleffecte veel mõnda aega tagasi ja ma sain Flydigi Vader Pro 3 puldi 45 €-ga.

Mõnda aega juba olemas olnud, samas hinnaklassis, ei midagi erilist. Pole näinud vajadust, miks neid originaalile eelistada. Xboxi puldi kuju on minu jaoks alates 7-ndast generatsioonist perfektse kujuga ja raske uskuda, et keegi uuesti jalgratta leiutab. PC kontrollerid kopeerivad sama kuju järgi.
Kui pult hästi käes ei istu, on igasugu hall effectid, polling rated, tweaked ja muu marketing tilulilu seal juures täiesti ebatähtis.

Aeron kirjutas:
Also, isegi kui 8Bitdo controller maksaks 51 €, siis kas konsoolidel on midagi võrreldavat selles hinnakategoorias?

Kas ei oska Google-t kasutada või milles asi? "hall effect controller playstation" "hall effect controller xbox"

Ma ei tea, kelle jaoks sa neid pikki videosi igas teemas postitad, kes neid peale su enda vaadata viitsib.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 20.09.2024 12:56:33 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:

Tõesti arvasid, et PC puldid on kuidagi soodsamad? icon_lol.gif

Jah.

Kuna siin teemas on nii suur tung inimestel esimese asjana rünnata, mitte uurida, siis pigem raske on postitada mingit väidet, ilma mingitki seda toetavat infot juurde panemata.

Samast asjast tulnevalt, kui ma oleks siia postiatnud lihtsalt, et PS5 peal ei ole hetkel head analoogi sarnasel hinnatasemel, siis raudselt oleks keegi kuskilt midagi välja kaevanud mingisuguse asja ja postitanud "lol lol u stupid vaata seda" stiilis asja... seega lihtsam on küsida ja lasta konsooli vendadel endil välja pakkuda asjad, mis iseloomustavad nende setupi.

...viimaks, vastates sinu küsimusele, et miks eelistada 3rd party controllerit originaalile, vb selle pärast, et need on paremad.
Mul sahtlitäis xbox kontrollereid erinevas stickdrift konditsioonis, Sony kontrollerite kvaliteet on alati olnud keskpärane heal juhul ja kasutan oma ds-i ainult tekkeni jaoks, sest dpad on unparalleled. Flydigi puhul ma ei pea muretseme tõenäoliselt stickdrifti pärast, ta kooste on parem kui Sony omadel, ta on kiirem/täpsem/rohkemate nuppudega kontroller.

...ja nüüd tänu 8bitdo-le on see hinnatase veel allapoole läinud... väike võit. jei...

Või siis testipidi, kui sul on erivajadused:

Link

tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 20.09.2024 12:56:41 vasta tsitaadiga

Turbo nupud võiks olla puldil nagu kunagi third party pultidel - mõnes asjas oleks megamugav.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 20.09.2024 13:50:53 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Turbo nupud võiks olla puldil nagu kunagi third party pultidel - mõnes asjas oleks megamugav.

IIRC AutoHotKey abiga sai selliseid macrosid defineerida.
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 20.09.2024 16:58:47 vasta tsitaadiga

Aeron, kõik konsoolid juba tulevad korralike pultidega ja erinevalt arvutist, pole vaja eraldi juurde osta. Kui sul on sahtlitäis katkisi Xboxi pulte on, siis äkki on viga sinus, kuidas sa neid hoiad või vägistad? See on väga niššiteema, kel neid spets pulte vaja läheb, enamus on rahul sellega, mis konsooliga kaasa tuleb. Lõpuks on see ju maitse asi, nagu mänguvalikki. Samuti oli seesama Xboxi kontroller kõige popim pult Steami/PC kasutajate seas. Lisaks, kui on tõesti soov midagi muud kasutada, siis Brook Wingman vms abil saab igasugu eri pulte ükskõik mis konsooliga ühendada. Seesama 8Bitdo ju teeb konsoolidele samuti pulte või miks see PC pult jälle väljatoomist väärib? Järjekordne pseudoprobleem.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 20.09.2024 17:49:48 vasta tsitaadiga

Ma täpsustan, konsool tuleb ühe keskpärase puldiga Sony puhul ja ühe ok puldiga MS puhul.
Minul on 3 sõbral PSid ja ühel läheb 4s pult, teisel 2 pult viimase 4 aastaga.
Minul läheb teine, peale esmast kattematerjali lagunemisest tingitud vahetust. DS ikkagi nagiseb kui natugi väänata. Väga average pult on, MSi omad vähemalt on üsna solid selles osas.

Mul on üks 4-liikmeline seltskond pc sõpru, kellega tänaseks 10a + local mp mänge pc peal teinud koos ja meil on kõigil sama probleem.
In fairness tho, vanemax xboxi gamepadid pidasid aastate mõttes kaua vastu, enne kui lagunesid, samas kahju ikka, välimuselt ok controller, aga kang ujub.
Mul on 3-5tk selliseid, osad wilress, osad wired.

8bitdo teeb valdavalt windows/android. PSile teeb adaptereid vanamate konsoolide jaoks ja vist mõned xboxiga töötavad controllerid ka.
Ega see polegi mingi eriti oluline asjaolu, lihtsalt väike näide kuidas maksad konsooli preemiumit. Väiksem valik, kõrgem hind.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 20.09.2024 18:06:03 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Ega see polegi mingi eriti oluline asjaolu, lihtsalt väike näide kuidas maksad konsooli preemiumit. Väiksem valik, kõrgem hind.

Seda preemiumit maksab PC puhul, mil tuleb pult eraldi osta, mitte konsooliomanikud, kus pult juba komplektis on. PC-ga võrreldes sisuliselt 40-60 eur kokkuhoidu. Valik on väiksem, kuna neile pole erilist turgu konsoolidel, sest konsool tuleb juba piisavalt hea kontrolleriga ja enamus ei vaja midagi muud.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 21.09.2024 12:40:51 vasta tsitaadiga

Oleneb kuidas vaadata. Lühiajaliselt ja kui sul sõpru pole on sul õigus...

SKG kirjutas:
PC-ga võrreldes sisuliselt 40-60 eur kokkuhoidu. Valik on väiksem, kuna neile pole erilist turgu konsoolidel, sest konsool tuleb juba piisavalt hea kontrolleriga ja enamus ei vaja midagi muud.

Suurepärane näide sellest, et just illustreeriti poe lingi, review jne-ga, et parem kui stock controller on pc peal 35 € kandis ja ikka on jutt 60st icon_smile.gif
Ei, ei ole kuni 60 € ja selle raha eest on parem kui see asi, mis konsooli omanikud saavad.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 21.09.2024 12:50:36 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Oleneb kuidas vaadata. Lühiajaliselt ja kui sul sõpru pole on sul õigus...

SKG kirjutas:
PC-ga võrreldes sisuliselt 40-60 eur kokkuhoidu. Valik on väiksem, kuna neile pole erilist turgu konsoolidel, sest konsool tuleb juba piisavalt hea kontrolleriga ja enamus ei vaja midagi muud.

Suurepärane näide sellest, et just illustreeriti poe lingi, review jne-ga, et parem kui stock controller on pc peal 35 € kandis ja ikka on jutt 60st icon_smile.gif
Ei, ei ole kuni 60 € ja selle raha eest on parem kui see asi, mis konsooli omanikud saavad.

Võid ju endale õlale patsutada, kuid konsooliomanikud ei pea sellist lisaväljaminekut üldse tegemagi, olgu see 35 või 60, vahet pole.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 158, 159, 160 ... 197, 198, 199  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.