Muidugi ei pea, kui mängid üksi ja puldid töötavad... _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Pole paha hind. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Seda preemiumit maksab PC puhul, mil tuleb pult eraldi osta, mitte konsooliomanikud, kus pult juba komplektis on.
Ega ilma puldita ei ole konsooliga teha jahh midagi ehk siis loogiline, et pult kaasas
SKG kirjutas:
PC-ga võrreldes sisuliselt 40-60 eur kokkuhoidu.
Oda kokkuhoid pidada ju nõrkadele olema - õige mees ju hinda ei vaata vaid kui tahab siis ostab
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Ma ütleks üllatavalt positiivne! _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Sony üritab klientuurile car-on-car peegeldusi jms efekte maha müüa, nagu tegu oleks millegi revolutsioonilisega, milleks tingimata PS5 Pro vaja. Nagu näha, nii lihtne ongi inimesi tillist tõmmata.
Mänguri seisukohalt pole absoluutselt tähtis, kuidas see "kapoti all" tehnoloogiliselt juba 10 aastat tagasi saavutati, vaid loeb see, kuidas lõpuks silmale näha jääb, kuid järjekordne näide ebaausast reklaamist.
---
PS5 slim digital alla 400 https://www.amazon.de/-/en/9577294/dp/B0CLTBHXWQ/ _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
viimati muutis SKG 26.09.2024 23:48:12, muudetud 1 kord
So, it's no surprise to see other Japanese publishers like Square Enix and now Konami follow suit with a multiplatform approach - although, the Silent Hill 2 remake is skipping Xbox consoles until at least next year because Sony seemingly paid to block that from happening.
Nja... Shitty practise Sony poolt.
Also, Ps5pro preorder Eestis olemas @ 850 EUR ja saab korraliku kontrolleri ka 250-300 EUR eest juurde osta:) _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
ostan konsooli, panen käima-plaat sisse...hakkan fpsi, car on car peegeldust jm. pa*ka jälgima/võrdlema. ulme kõvv
alustame sellest, et sa sinna plaati ikkagi sisse ei pane kui just ise plaadilugejat juurde ei osta _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
tähte ei maksa närida ja plaadilugejaga konsoole turul on.
pole probleemi soetada füüsilisel või digitaalsel kujul. mäng mängimist tahab siis mängid, mitte ei mõõda kellel ots laual tikutoosi kaugemele lükkab
hitimees, no siis peaks ju mingi steam machine ka sobima ideaalselt. Odavam kast, odavamad mängud... Paned käima ja mängid. Tikutoosi saad ka tasku jätta.
Ma vb teeks pigem isegi windowsi mille laeks windowsis big picture mode-i. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Ma vb teeks pigem isegi windowsi mille laeks windowsis big picture mode-i.
Sitast saia ei tee. PC elutoas teleri taga sakib endiselt. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Ma ei tea millega sa seda võrdled aga mul on multimeedia laptop olnud elutoas viimased 10a ja ma ei kujuta eriti ette midagi mugavamat.
Mis sellel PC-l seal elutoas siis viga on? _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
No loomulikult _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Tavai, hit me, blow me või mis iganes:)
Miks on konsool elutoas parem? _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Sa juba ise vastasidki sellele - Windows + laptop (PC). _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Sa juba ise vastasidki sellele - Windows + laptop (PC).
zzz...
Ma võin alustada ja öleda kohe ,et maru mõnus on, sest kui midagi on vaja teha, kui teised midagi vaatavad, siis saab mõnusalt panna selle vaatamise teisele ekraanile ja ise toimetada.
Teine asi on see, et kui vahest on vaja nö "päris asju teha" koos - a la family meeting, reisi planeerimine etc, siis seda on megamugav teha (mul on ekraaniks projektor, nii et hea suur pilt ka)
Kolmas asi on see, et ükskõik mis kujul mul meedia on, alati mängib + subtiitrid saab kiiresti ja mugavalt külge. Nt hetkel on naisel vaja ülikooli tööks vaadata beautiful mindi, seda NF-is ei ole, sain kiiresti alla tirida ja supakad ka kohe külge. 10 min ja korras.
Standard gaming ofc - nt local mp asju on mõnus oma enda steam librarist mängida; kõik erinevad puldid käivad kenasti külge - ds, xboxid, flydigi, steam controller.
Vahest lähen kodust kuskil random kohta chillima, siis on mõnus masin kotti visata ja kogu elu on kaasas - kas siis lennukis mängida midagi koos või teha tööd või whatever.
See on off the top my head peamised asjad, mis igapäevaselt rõõmu valmistavad. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Kolmas asi on see, et ükskõik mis kujul mul meedia on, alati mängib + subtiitrid saab kiiresti ja mugavalt külge. Nt hetkel on naisel vaja ülikooli tööks vaadata beautiful mindi, seda NF-is ei ole, sain kiiresti alla tirida ja supakad ka kohe külge. 10 min ja korras.
Palun kirjelda seda protsessi sammhaaval. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Palun kirjelda seda protsessi sammhaaval.
Samamoodi nagu konsoolimehed seda teevad - kasutades VLC playerit
SKG, ei saa, kustutati ära
...aga põgusalt sain IMDBst filmi koodi (tt0268978) ja selle algusel õigelt site'ilt õige rakendusega kvaliteetse ripi, mida jooksutasin VLC playeriga, millel on sisseehitatud supakate funktsionaalsus, mis andis mulle eestikeelsed supakad ka. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.