Avaleht
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 172, 173, 174 ... 197, 198, 199  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Millega mängid?
Ainult konsooliga
12%
 12%  [ 51 ]
Rohkem konsooli kui PC-ga
8%
 8%  [ 34 ]
50/50
5%
 5%  [ 24 ]
Rohkem PC kui konsooliga
15%
 15%  [ 64 ]
Ainult PC-ga
57%
 57%  [ 238 ]
hääli kokku : 411

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 06.11.2024 11:42:30 vasta tsitaadiga

Ee... sa ütlesid "konsoolide hinnatase". PS5 kui konsooli hinnatase on ja jääb tavalise PS5 tasemele, see pole muutunud (või noh, see on tegelikult juba tihti alla 400 kukkunud). Pro on lihtsalt lisavõimalus, mida ei pea kasutama. Saaks aru, et PS5 kaoks müügilt ja asenduks PS5 Pro-ga, muud võimalust poleks, siis saaks rääkida mingist hinnataseme tõusust.

Mängude puhul kehtib see hind ju kõigile. Imelik võrdlus.

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Aeron
HV Guru
Aeron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 06.11.2024 12:44:40 vasta tsitaadiga

Kui mu mälu ei peta, siis ps4 pro vs non-pro hind oli suht sarnane reliisil.
PS5 pro tulekul on aga hinna vahe pea 2x. Eks saab näha palju ta müüb (oletan, et halvasti mitte), aga see loob soodsa pinnase järgmine konsool kallimalt müüa.
Jääb üle loota, et MS suudab midagi teha, et seda hinda ikka kontrolli all hoida.
Mängude osas oli ka Sony minu mälu järgi see, kes selle trendi vallandas, millest nüüd on norm saamas...
Õnneks 3rd party poodidest saab ikka odavamalt asju, aga alguses oli juttu, et 80 € saab üldse olema... ( https://www.vg247.com/ps5-game-prices-70-usd-70-gbp-80-euro )
Kes saavad küsivad: https://store.steampowered.com/app/2933620/Call_of_Duty_Black_Ops_6/ & https://store.playstation.com/en-fi/concept/10001130/
VS: https://www.allkeyshop.com/blog/products/?search_name=Duty+Black+Ops+6
Staggering on muidugi see, et 70 usd = 80 eur, kuigi tänase kursi järgi on pigem 65 usd.. 15 € on mingi 20% vahe...

Ma pole õnneks midagi ligilähedalegi pidanud maksma ühegi mängu eest ja tbh, ei kujuta ennast 80 € maksmas mängu eest ka, aga vb kui midagi nii väga kunagi köidab..

viimati muutis Aeron 06.11.2024 12:48:10, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 72 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 65
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 06.11.2024 12:45:05 vasta tsitaadiga

Aeron kirjutas:
Õnneks 3rd party poodidest saab ikka odavamalt asju...

Saab odavamalt ka konsooli enda poest. Soodukad on pidevalt ja tihti ettenähtava mustriga.

tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 06.11.2024 12:50:22 vasta tsitaadiga

Jah, fact of the matter is, default on nüüd 70 või siis pigem 80 EU puhul. fkd up.
Ja see lihtsalt "neelati alla", aga noh, mis sa ikka teha saad. Inimesed ei jäta ostamata next COD game-i ja seega 80 it is.
Ära saa valesti aru, ei pane siin süüd Sony'le, kuigi nad alustasid vist. See oleks varem või hiljem juhtunud.

Rääkidest mängudest ja trendidest:
https://www.reddit.com/r/gamedev/comments/1ba97jt/can_someone_tell_me_what_is_driving_up_the_cost/

Huvitav lugemine ja võtab suuresti kokku minu jaoks selle, miks PC space on huvitav, miks vb tuleviks Android saab ka olema.
Väiksemad tiimid, väiksemad eelarved, väiksemad projektid ja rohkem variatsiooni. Väiksemad riskid ja kasumid ka muidugi.
Aga minu kui gameri seisukohast on suurem võimalus midagi huvitavat ja unikaalsemat kogeda.

viimati muutis Aeron 06.11.2024 13:00:48, muudetud 1 kord
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 06.11.2024 12:59:14 vasta tsitaadiga

Kes soovib pidevalt palju ja uusi mänge proovida, Game Pass võib olla soodsam variant ~€10/kuus ja see ongi kogu kulu mängudele. Paljud ju nii teevadki.

edit:
Parandus - lausa €8/kuu isegi.
Ja kui PC leeri tasemele laskuda ja ebaausalt skeemitama hakata, siis USA oma saab ~€4/kuu.

https://www.allkeyshop.com/blog/buy-xbox-game-pass-ultimate-cd-key-compare-prices/

viimati muutis SKG 06.11.2024 13:09:49, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 373 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 3 :: 313
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 06.11.2024 20:35:42 vasta tsitaadiga

Tru, ise valida ei saa, aga seal tõesti on mingi sortiment olemas.
2024 ülevaade: https://www.purexbox.com/guides/xbox-game-pass-in-2024-the-full-list-of-everything-announced-so-far

SKG, päris tsiviliseeritud oli juba korraks, ei suutnud vastu panna? A vaatame läbi sõrmede seekord heas usus, et teinekord tuleb parem valik...

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 06.11.2024 20:56:01 vasta tsitaadiga

Kui Windowsi jaoks sobivad Hiina OEM võtmed, siis sobib Game Passiks ka USA regiooni key.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 06.11.2024 21:20:36 vasta tsitaadiga

Ma ei räägi lahendusest, ma räägin retoorikast.
Seda kõike saab ka akonflikselt esile tuua.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 06.11.2024 21:35:16 vasta tsitaadiga

Asjadest rääkimine nii nagu nad on tekitab sul mingeid konflikte? Tundub rohkem "you problem".
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 06.11.2024 23:20:33 vasta tsitaadiga

Kas sinu jaoks ei ole nendel lausetel mingit vahet?
1. Ja kui PC leeri tasemele laskuda ja ebaausalt skeemitama hakata, siis USA oma saab ~€4/kuu
2. Hetkel saab isegi ~ 4 €/kuus USA subsi ostes.

Kas saad retroorika vahest aru?

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 06.11.2024 23:47:35 vasta tsitaadiga

Mis sul arusaamatuks jäi? Mul puudub vajadus skeemitada ja "optimeerida" sarnases stiilis nagu nn. PC leer terve teema ajaloo jooksul teinud.
tagasi üles
Aeron
HV Guru
Aeron

sõnum 07.11.2024 00:27:52 vasta tsitaadiga

Said valesti aru, mul ei ole midagi selle vastu, et sa USA key võtad, mind härib see, et sa selle juures tunned vajadust mingit soga ajada laskumisest kuhugi ja ebaaususest jne.
Avastasin ennast ka mõttelt, et ma üldiselt ei lase enda ellu toksilisust ja ei peaks seda ka siin tegema. Just my luck, meil on ka ignore user feature olemas, nii et tsauuuuuu!

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 07.11.2024 00:47:00 vasta tsitaadiga

Nimeta seda sogaks või milleks tahes, aga see ei muuda asjaolu, et sellised võtted on siin vahelduvalt läbi käinud ja käivad ilmselt ka edaspidi.
See pole siin rongi- või lennujaam, kus oma tegevusi teadvustama peab.

tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 07.11.2024 07:56:51 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Kui Windowsi jaoks sobivad Hiina OEM võtmed, siis sobib Game Passiks ka USA regiooni key.

Misasi on Hiina OEM võti? Tee omale asjad selgeks - võtmed on globaalsed ja OEM võti on mõeldud ühele buildile. See, et erinevatel turgudel on teatud asjad odavad on alati olnud. Gruusiast ostad kaasa 5 euri pudel veini mille eest meil poes 20 küsitakse kas on siis "gruusia OEM vein" mille kodus joomine on "skeemitamine" ve? icon_lol.gif

Võiks oma lolluse demonstreerimise ära lõpetada.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 07.11.2024 10:01:46 vasta tsitaadiga

SKG kirjutas:
Kes soovib pidevalt palju ja uusi mänge proovida, Game Pass võib olla soodsam variant ~€10/kuus ja see ongi kogu kulu mängudele. Paljud ju nii teevadki.
milline game pass? microsofti game pass on 11.99€ kuus ja ainult pc-l.
SKG kirjutas:
Mis sul arusaamatuks jäi? Mul puudub vajadus skeemitada ja "optimeerida" sarnases stiilis nagu nn. PC leer terve teema ajaloo jooksul teinud.
sa väidad seda teisest regioonist kui eesti.
playstationi kontot pole eestis ette nähtud. ainukene variant ongi skeemitada ja valetada ennast soome, briti saartele, ameerikasse vms.
xbox konto on ette nähtud aga eesti kontoga on mõningad piirangud nagu ülalpool mainitud game passi puudumine, soodukaid on minimaalselt jms.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 07.11.2024 11:52:10 vasta tsitaadiga

Auron kirjutas:
Misasi on Hiina OEM võti? Tee omale asjad selgeks - võtmed on globaalsed ja OEM võti on mõeldud ühele buildile. See, et erinevatel turgudel on teatud asjad odavad on alati olnud. Gruusiast ostad kaasa 5 euri pudel veini mille eest meil poes 20 küsitakse kas on siis "gruusia OEM vein" mille kodus joomine on "skeemitamine" ve? icon_lol.gif

Võiks oma lolluse demonstreerimise ära lõpetada.

Äkki teed ise omale asjad selgeks ja lõpetad oma lolluse demonstreerimise? Microsoft müüb Hiinas (+Venemaal, Indias ja teistes väga kõrge piraatlusega riikides) oma tooteid ülimadalate hindadega, et neis piirkondades piraatluse vastu võidelda ja annab ära oma toote poolmuidu, selle asemel, et Linux seal võiduteks (see on korduvalt uudistest läbi käinud ja lisaks). Seda ei tea sina ega mina, mis tingimustel nad need võtmed nii odavalt saavad, võimalik et seal on ka klausel, et need on ainult riigisiseseks kasutamiseks, kuid müüja rikub seda punkti. Aga see selleks. Jah, võtmed on globaalsed, selles mõttes, et aktiveeruvad, kuid skeemitamine ongi see, et kui otsid odavaid Hiina võtmeid, siis sa kasutad ära nende kõrge piraatlusega turu olukorda, kus Windowsi hind on madal selle põhjusega, et seal riikides on piraatlus üle 80% ja ainult selle tõttu sina Eestis saad selle poolmuidu. Võrdlus gruusia veiniga on kohatu, sest see on seal odav erineval põhjusel, miks MS tooted on Hiinas poolmuidu.

londiste kirjutas:
milline game pass? microsofti game pass on 11.99€ kuus ja ainult pc-l.

Ultimate. Kas minu pandud link oli arusaamatu ka sulle?

Ehk siis kui on soov bang4buck setup, võimalikult soodsalt uusi mänge mängida - Xbox Series S (279 eur) + Game Pass Ultimate (8 eur kuus) ja PC ei saa hinnas ega performances vastu, venita kasvõi 7-10 aasta peale.
londiste kirjutas:
playstationi kontot pole eestis ette nähtud. ainukene variant ongi skeemitada ja valetada ennast soome, briti saartele, ameerikasse vms.
xbox konto on ette nähtud aga eesti kontoga on mõningad piirangud nagu ülalpool mainitud game passi puudumine, soodukaid on minimaalselt jms.

Tee vahet Sony enda soovitatud workaroundil, kus nad soovitavad Soome alla konto teha, kuniks Eestit valikus pole ja isetegevusel/skeemitamisel.
Kas Microsoft soovitas sulle Hiinast odavaid võtmeid osta, selle asemel, et näiteks Arvutitargast võtta? Kas Soome alla PSN konto tegemine annab mingeid märkimisväärseid eeliseid nagu Hiinast Windowsi ostmine, kus peab ~10x vähem toote eest maksma?

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 07.11.2024 12:53:31 vasta tsitaadiga

SKG, xbox game pass ultimate ei ole eestis saadaval. xbox game pass ei ole eestis saadaval.
SKG kirjutas:
Kas Soome alla PSN konto tegemine annab mingeid märkimisväärseid eeliseid nagu Hiinast Windowsi ostmine, kus peab ~10x vähem toote eest maksma?
jah. võimaldab playstationit kasutada enam-vähemgi normaalsel kombel.
tegelikult ma isegi ei tea, kas playstationit saab ilma psn kontota ka kasutada?

tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 07.11.2024 12:59:45 vasta tsitaadiga

SKG, ma sain just xboxi gamepass ultimate'ga suppordi käest ära, sest eesti pole supported country icon_smile.gif
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 07.11.2024 13:18:37 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
SKG, xbox game pass ultimate ei ole eestis saadaval. xbox game pass ei ole eestis saadaval.

Ja siis? Windows pole ka Hiina hinnaga Eestis saadaval. Lahedad topeltstandardid ikka.
londiste kirjutas:

Konto loomine on ühekordne tegevus. Selgita, mis probleemid sul seal veel on, et see kasutamine "enam-vähem" on?
londiste kirjutas:
tegelikult ma isegi ei tea, kas playstationit saab ilma psn kontota ka kasutada?

Kuidas see üldse asjasse puutub või miks see praeguses kontekstis vajalik on?
Spoiler Spoiler Spoiler

eShelobik, see on ammu teada, ei tohiks uudiseks olla. Xbox Live (nüüd Game Pass) on Eesti Xbox omanikud, kaasaarvatud ma ise, kasutanud edukalt ~20 aastat.

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 07.11.2024 13:22:30 vasta tsitaadiga

SKG, sina väitled kategooriliselt regiooni- ja riigipiirangute eiramise vastu. aga nüüd järsku arvad, et see kõik peabki nii olema, et eirad?
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 07.11.2024 13:43:42 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
SKG, sina väitled kategooriliselt regiooni- ja riigipiirangute eiramise vastu. aga nüüd järsku arvad, et see kõik peabki nii olema, et eirad?

Kui PC leer seda normaalseks peab, siis sobib võrdluses ka konsoolidele. Kui OEM Windowsi võib Hiinast ~10 eur eest osta, siis Game Passi võib ka USA-st võtta, mis on poole soodsam soodsam kui Euroopa oma.
Või õigustad topletstandardeid? Kui ei, siis palun lisame edaspidi võrdlustes arvutikomplekti Windowsi kenasti Eesti poest (mis on aga 10x kallim). Kuniks ei, siis võib ka konsoolidega "skeemitada" - võtmed teistest riikidest, kasutatud konsoolid, Saksama hinnad koos tasuta sõbra-transpordiga jne. Kui võimalik, siis ka piraatlus kui platvormi pluss. /s Kõik need samad võtted, mida PC leer läbi teema ajaloo on harrastanud ja ettekäändeks toonud icon_wink.gif

Läksid neist küsimustest sujuvalt mööda:
londiste kirjutas:

Tee vahet Sony enda soovitatud workaroundil, kus nad soovitavad Soome alla konto teha, kuniks Eestit valikus pole ja isetegevusel/skeemitamisel.
Kas Microsoft soovitas sulle Hiinast odavaid võtmeid osta, selle asemel, et näiteks Arvutitargast võtta? Kas Soome alla PSN konto tegemine annab mingeid märkimisväärseid eeliseid nagu Hiinast Windowsi ostmine, kus peab ~10x vähem toote eest maksma?
londiste kirjutas:

Konto loomine on ühekordne tegevus. Selgita, mis probleemid sul seal veel on, et see kasutamine "enam-vähem" on?
londiste kirjutas:

Kuidas see üldse asjasse puutub või miks see praeguses kontekstis vajalik on?
Spoiler Spoiler Spoiler

tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 07.11.2024 14:14:49 vasta tsitaadiga

SKG, gamepassi saad kasutada niikaua edukalt, kui sul mingi probleem on.

Ma konvertisin core > ultimate. Ostsin 12 kuud basicut + 1 kuu ultimate. Nende enda leht ütles, et vahetus on 1:3 . Kui mulle tehti 1:2le võtsin suppordiga ühendust. Nad uurisid, ütlesid, et erinev info eri lehtedel ja nad lubasid siis hüvitada, lisada 2 kuud mulle.

Läks paar tundi mööda, sain sellise kirja : Following our recent conversation about converting the Core Game Pass to the Ultimate Game Pass, I have conducted further checks. Unfortunately, I found that the Game Pass Ultimate is not available in your region, Estonia. Hence we cannot add ultimate sub

Nii et jah, ma liigitaks selle jällegi samasse kasti nagu halli ala keyd jms. Saad, aga kas peaks.
Kommentaarid: 293 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 260
tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 07.11.2024 14:27:51 vasta tsitaadiga

Jah nõus, eraldi Eesti veel supporti pole kui mingi Xbox Game Pass-iga seonduv küsimus on.

Aga... üks asi on see kui teenus puudub riigis ja sa soovid tennusepakujale siiski raha anda/maksta, et seda kasutada, mitte ei nihverda enda regiooni hinnast mööda, et teenus/toode 10x soodsamalt saada, vaatamata sellele, et see on sinu regioons saadaval. Päris suur põhimõtteline vahe icon_exclaim.gif

tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 07.11.2024 14:29:10 vasta tsitaadiga

SKG, ma ei saa luua psn kontot eestisse. seega ei saa ma ka oma ps5-te oma psn kontoga sisse logida.
sonyl on valeandmete esitamise korral õigus su konto peatada või kinni panna.

ma eeldan, et ilma psn kontota ps5 kasutamine kvalifitseerub "enam-vähem" kasutatavaks.

tagasi üles
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees
SKG

sõnum 07.11.2024 14:37:46 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
SKG, ma ei saa luua psn kontot eestisse. seega ei saa ma ka oma ps5-te oma psn kontoga sisse logida.
sonyl on valeandmete esitamise korral õigus su konto peatada või kinni panna.

Kas me oleme jälle uuel ringil? Miks sa mõtled asju raskemaks kui need praktikas tegelikult on? See on juba ammu selgeks tehtud:
Spoiler Spoiler Spoiler

Spoiler Spoiler Spoiler

https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11466827#11466827
londiste kirjutas:
ma eeldan, et ilma psn kontota ps5 kasutamine kvalifitseerub "enam-vähem" kasutatavaks.

Keegi ei sunni sind ilma kontota kasutama.

tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   See teema on lukus, sa ei saa siin muuta postitusi või vastata teemale! Vaidlused »  Võitlustanner »  Konsoolid vs PC mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 172, 173, 174 ... 197, 198, 199  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.