Kas keegi oskab öelda kuidas see võimekuse kasv protsentides on kui panna kõrvuti PS4->PS4 Pro ja PS5 -> PS5 Pro. Et kas on sama suur hüpe edasi või väiksem. _________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!!
Oskab keegi öelda, mis hinnaga Eestis PS5 Slim 30th Anniversary bundle müüki tuli? Hetkel viibin Uus-Meremaal ning oleks võimalus ta ära rabada. Kaalun hetkel, kas nö päästikule vajutada ostu osas, või Eesti/Eu kanaleid pidi paremat diili jahtida.
Oskab keegi öelda, mis hinnaga Eestis PS5 Slim 30th Anniversary bundle müüki tuli? Hetkel viibin Uus-Meremaal ning oleks võimalus ta ära rabada. Kaalun hetkel, kas nö päästikule vajutada ostu osas, või Eesti/Eu kanaleid pidi paremat diili jahtida.
Ei olnud ka PS4 Pro, mis tuli müüki baasmudeli hinnaga ja baasmudeli enda hind kukkus madalamale.
PS4 Pro müüs 12-13% PS4 kogu PS4 müügist.
800 eur hinna tõttu jääb ilmselt nö. luksustooteks. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Austusväärne et suudeti masin ise horisontaalasendina hoides kõrgus säilitada sama nagu slim mudelil ning ps4 pro reaktiivmootorimühina mälestused jäävad ka õnneks mälestusteks.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Minu kogemusel oli esimene "fat" PS5 kõige vaiksem, slim oli kõrgema sageduse heliga ent kindlasti kaugel häirivast astmest ning nüüd pro on ka kuuldav aga slimiga võrreldes ei tundunud et erinevus drastiline.
Dj-E, Aga kui ma ei taha? Ma kannan terve päev kontoris mürasummutavaid klappe töö eesmärgil, väga ei tõmba õhtul ka neid kandma kui pole reaalset vajadust voice chati näol.
Dj-E, Aga kui ma ei taha? Ma kannan terve päev kontoris mürasummutavaid klappe töö eesmärgil, väga ei tõmba õhtul ka neid kandma kui pole reaalset vajadust voice chati näol.
Ei no siis oled ikka veidrik küll.
Ma kannan tööl terve päev kõrvatroppe või Buds-e kui kuulan podcaste. Kui mängin öösel siis kui pere magab kasutan kõrvaklappe. Eks sa siis naudi Mute peal mängimist - wierdo. _________________ Eesti suurim Ubisofti fänn!!!
---
Baasmudeli fps RT-ga on kohati parem. Imelik trade-off.
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
€ 10,00 Rabatt mit Code POWEREBAY10E
Gilt bis 18. Nov.
---
€ 10,00 Discount with Code POWEREBAY10E
Valid until 18. Nov.
_________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.