Mängin üsna harva, samas pikad talveõhtud tulekul ja võiks ju PS5 ära proovida.
Milline mitte-PRO versioon selleks kõige etem võiks olla? Kui järelturult vaadata, kas esimese otsa omadel titevigasid vms ka ehk kas on selliseid väljalaskeid, mida võiks võimalusel vältida? Eelistaks pigem plaadilugejaga versiooni.
kas esimese otsa omadel titevigasid vms ka ehk kas on selliseid väljalaskeid, mida võiks võimalusel vältida
Ei, esimene batch pigem lihtsalt üle 2a vana seega garantiid ei ole (kui soovid kindlustunnet). Slim isendid on aasta väljas olnud seega kui järelturult soetada siis aasta garri veel alles.
Ainuke häda on pultidel aja jooksul joystick drifting ent puldi vahetus ei ole nii suur väljaminek konsooli enda hinnaga võrreldes.
kas esimese otsa omadel titevigasid vms ka ehk kas on selliseid väljalaskeid, mida võiks võimalusel vältida
Ei, esimene batch pigem lihtsalt üle 2a vana seega garantiid ei ole (kui soovid kindlustunnet). Slim isendid on aasta väljas olnud seega kui järelturult soetada siis aasta garri veel alles.
Ainuke häda on pultidel aja jooksul joystick drifting ent puldi vahetus ei ole nii suur väljaminek konsooli enda hinnaga võrreldes.
Pultidest on ka juba 5 erinevat revisionit väljas, aga drifti osas pole midagi vist muutunud.
Tööpõhimõte kõikidel "revisionitel" üks ja sama ja seda konkreetset lahendust kimbutabki pika peale drifting. Dualsense Egdel saad vähemalt kangi vahetada eeldusel suudad endale põhjendada ~200€ pulti kus vahetatav uus kang maksab 25€.
Ma ostsin septembris 2021, koos kahe puldiga ja mõlemal hakkas vasak kang driftima sel suvel. Ja paari nädala pärast olid mõlemad puldid suht kasutuskõlmbatud. Ma kindlasti ei klassifitseeru kõige karmimaks mänguriks - aega lihtsalt ei ole.
Pult on kuluvahend, see drift võib tekkida normaalse kasutuse juures. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Ma ostsin septembris 2021, koos kahe puldiga ja mõlemal hakkas vasak kang driftima sel suvel. Ja paari nädala pärast olid mõlemad puldid suht kasutuskõlmbatud. Ma kindlasti ei klassifitseeru kõige karmimaks mänguriks - aega lihtsalt ei ole.
Mul on kahtlus, et vasaku kangi tappis ära see, et paljudes mängudes on vasaku kangi vajutuse all jooksmine ja nii sai see rohkem vatti.
Huvitav oli see, et ühe puldi kang hakkas ette poole (üles) driftima ja teisel vasakule. Seepärast arvangi, et pidev vajutamine tegi kahju, mitte kangi mingis kindlas suunas surumine.
Kummaline olukord ikka kui sinu enda stuudio mängud näevad konkurendi platvormil paremad/parimad välja.
PS5 omanikele hea uudis, kuid Xboxi omanikel võib tekkida küsimus, "milleks enam Xbox" kui üha enam mänge tuleb ka konkurendi platvormile ja nad näevad seal paremad välja.
Paar kommentaari:
tsitaat:
So an Xbox studio priority is PS and not their own hardware.
tsitaat:
And this is why @xbox console owners feel neglected @XboxP3 @BondSarah_Bond because the best console experience will be not on Xbox consoles. So much love for the console owners.
tsitaat:
Xbox games run best on Playstation
tsitaat:
Meanwhile Xbox owners can continue to expect not to be a priority at any point even from Xbox first party developers.
tsitaat:
Will it be getting a full DirectX 12 Ultimate implementation?
If not, why are you prioritizing PS5 Pro?
Features:
Halleffect triggers and joysticks
1000 HZ polling rate
Miinused:
Üks kontroller per adapter, seega kui tahad mitut kontrollerit korraga, on vaja mitut donge-it
Haptic feedback on puudu, seega mängud, mis kasutavad triggeri hapticut, on ilma selle efektita
Kui ma täna endale kontrolleri ostaks, siis ma vist ostaks selle üksinda mängimiseks, et mitte oma ds kontrollerit "ära väsitada". Mängiks valdavalt sellega va mängudes, mis hapticut kasutavad või kui on vaja local MP-d teha.
Stcikdrift paistab olevat ka nii random asi, et võib tulla ka mitte kõige intensiivsema kasutuse juures
Minule teadaolevalt ei ole PSile odavamat viisi kuidas halleffect kontrollerit saada. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
Ma pole ps5 omanik, aga minu uuringud näitavad (ja keegi võiks kinnitada), et kui sul on õige adapter, nt see:
link
...siis saad kasutada 8bitdo kontrollerit PS5-ga.
Sellest saavad paljud valesti aru.
See toetab PS5 pulti, mitte PS5 konsooli.
Saad PS5 puldi (ja hulga teisi) sellega paaritada ja siis seda kasutada Switchi, Linuxi, Maci, Windowsi ja nendel baseeruvate teiste süsteemidega.
Ainuke konsool, millega see töötab on Switch. Steam Deck kvalifitseerub generic linuxi alla antud kontekstis.
EDIT:
Ma hetkel ei tea, et PS5 jaoks oleks üldse mingeid kolmanda partei pulte saada. Seal vist on mingi maagia sees (võtmed vms), mis ei võta võõrast asja külge ja mida vist pole veel lahti murtud.
On igasugu modifitseeritud asju, mis baseeruvad standard Dualsense puldil.
Samal tüübil peaks olema Dualsense hall-effect + mingi kalibreerimise lisamooduli video ka kuskil, aga hetkel kohe ei leia.
Lihtsalt hall-efekti pistmine standard analogi asemele dualsensega ei tööta hästi - kalibreerimisega jääb hätta.
PS4 puldi jaoks on miski kalibreerimise tarkvara ka olemas ja seal saab ilma lisamoodulita kalibreerida.
I c.. kind of crappy sellisel juhul. Aitäh.
Päris nigel jah, et Sony puhul, kui tahad normaalset kontrollerit, siis maksa rumalalt suuri summasid. _________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
... according to Toshimasa Aoki, senior principal product manager in Sony's global product planning department, the upcoming console will also provide a boost to frame rates of games released on PS4. In an interview with Japanese-language game site 4Gamer, Aoki called this feature Image Quality Boost, and he said there will be a setting on the PS5 Pro that enables it to be toggled on or off. This feature will only affect PS4 games with variable frame rates, but it could potentially provide an aesthetic boost to even the best-looking games on PS4.
Horizon Zero Dawn ja nüüd siis Days Gone, selle asemel et Bloodborne remaster tuua.
Horizon Zero Dawn hind lükati septembri lõpus 40 eur peale, kuigi oli 20 eur pidevalt (ja soodukaga 10 eur). Selleks, et inimesed seda 20 eest osta ei saaks ja siis +10 eur remaster upgrade teha.
Wtf _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Kõik kel puldiga probleeme on, näib jama olevat driftiva kangiga.
Kas kellelgi on aga probleeme nö driftiva triggeriga?
Mul ühel puldil tihtipeale jääb vasak trigger kergelt peale, kui seda ei vajuta.
Guugel palju ei ole aidanud. Kas annab seda kuidagi parandada, või tuleks uue puldi poole vaatama hakata?
Mul ühel puldil tihtipeale jääb vasak trigger kergelt peale, kui seda ei vajuta.
Guugel palju ei ole aidanud. Kas annab seda kuidagi parandada, või tuleks uue puldi poole vaatama hakata?
Triggeritega pole küll probleeme olnud
Youtubest on meelde jäänud igasugu triggerite vahetuse videod, nii et ju see siis on ikka teema ja neid saab ka vahetada.
Ma pole ps5 omanik, aga minu uuringud näitavad (ja keegi võiks kinnitada), et kui sul on õige adapter, nt see:
link
...siis saad kasutada 8bitdo kontrollerit PS5-ga.
Sellest saavad paljud valesti aru.
See toetab PS5 pulti, mitte PS5 konsooli.
Saad PS5 puldi (ja hulga teisi) sellega paaritada ja siis seda kasutada Switchi, Linuxi, Maci, Windowsi ja nendel baseeruvate teiste süsteemidega.
Ainuke konsool, millega see töötab on Switch. Steam Deck kvalifitseerub generic linuxi alla antud kontekstis.
EDIT:
Ma hetkel ei tea, et PS5 jaoks oleks üldse mingeid kolmanda partei pulte saada. Seal vist on mingi maagia sees (võtmed vms), mis ei võta võõrast asja külge ja mida vist pole veel lahti murtud.
On igasugu modifitseeritud asju, mis baseeruvad standard Dualsense puldil.
Samal tüübil peaks olema Dualsense hall-effect + mingi kalibreerimise lisamooduli video ka kuskil, aga hetkel kohe ei leia.
Lihtsalt hall-efekti pistmine standard analogi asemele dualsensega ei tööta hästi - kalibreerimisega jääb hätta.
PS4 puldi jaoks on miski kalibreerimise tarkvara ka olemas ja seal saab ilma lisamoodulita kalibreerida.
Hexgaming pult tundub, et on olemas eraldi PS5 jaoks koos hall effect-iga. (ilmselt on TMR, aga pole mainitud, ja kaasas on eraldi calibration seade)https://www.hexgaming.com/collections/phantom-details
Hind muidugi on hull 265$
Triggerite all on küllaltki õbluke vedrulaadne toode. Mul oli see pooleks läinud ühel puldil. Tellisin vahetusjubinaid ja toimib jälle. Seega sul võib sama olla. Kui ma nüüd õigesti mäletan, siis parema triggeri oma vahetamine oli lihtsam kui vasaku.
Novot, see juba okei remaster kui tõsi https://tech4gamers.com/god-of-war-greek-saga-remastered/ _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
Peakski puldi ostma vist tagavaraks, 2a vist saab täis, tundub selline kuluosa ja selle raha eest elab üle vist iga paari kolme aasta pärast ostmise... _________________ sometimes i hug myself for no reason.
you dont need a reason to call me. me not answer anyway
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.