File Explorer lõpetas oma sisu värskendamise. Kui midagi Download folderisse alla tõmban või lahti pakin, siis neid faile enne ei näidata kui olen F5 ehk refresh vajutanud _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
File Explorer lõpetas oma sisu värskendamise. Kui midagi Download folderisse alla tõmban või lahti pakin, siis neid faile enne ei näidata kui olen F5 ehk refresh vajutanud
Sellele probleemile vist ühtegi kindlalt toimivat lahendust ei olegi. MS foorumis pakutakse erinevaid variante, aga ei tea, kas mõni neist ka töötab.
Mul ikka w11 download kaust kasutusel, aga see on suunatud d: pardile. Ainult failide sortimisega vahel veiderdab, aga vahet pole, sest ma püsivalt ei hoiusta seal faile. Ilmselt aitab süsteemi enam-vähem stabiilsena hoida ka see, et iga kuu pärast uuendusi teen arvutitele ka chkdsk /f, sfc /scannow jm iluprotseduurid. Igatahes üle 3 aasta on õnnestunud ilma repairi või clean installita hakkama saada.
File Explorer lõpetas oma sisu värskendamise. Kui midagi Download folderisse alla tõmban või lahti pakin, siis neid faile enne ei näidata kui olen F5 ehk refresh vajutanud
Seda viga esines juba Windows 10-ga aeg-ajalt, eriti veel mingites aeglasemalt avanevates kaustades (aeglased andmekandjad, võrgukettad või siis Explorer pandud meediafailide metainfot kaevama ja näitama)
Aga jah, Windows 11 Explorer on veel palju-palju katkisem ja kapriissem. Vahel ajab väga tigedaks.
Vahel ei näita üldse värskelt loodud faile ja kaustu, vahel näitab, aga paneb nad sõltumata järjestuse režiimist nimekirja lõppu ja uuesti ei järjesta enne kui F5 tambid või päisereal järjestust üht-ja teistpidi klõpsid.
Ja muidugi vahel jookseb explorer täitsa kokku, nii et tuleb kõik tema protsessid maha tappa ja loota, et exploreri uuesti käivitamisel hakkab normaalselt tööle. Ja kui ei hakka, siis terve masina restart. _________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus.
win7 l kukkus tugi järgmise tarkvaraga. w7 ametlik tugi ilmselt lõpeb ka nädala paariga ära. meil on 1 kasutaja, kes kirjutas selle tarkvara kasutatavaks. minu viimane masin millel see mitteametlik tarkvara oli, läks vahetusse kuu aega tagasi.
eritarkvara võib sarnaselt w10 tulekule nõuda vanemat versiooni aga sellel masinal millel selline eritarkvara on, ei peaks niikuinii mitte midagi muud tegema kui selle eritarkvaraga töötama. (oraclel näiteks polnud väga pikka aega w7 peal töötavat andmebaasiklienti. mingid autodiagnostikaproged on üsna konkreetsed jms. ) _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
No ilmselt mitte päevapealt vaid siis kui tehniliselt on keerukam hallata kahe OS tuge. Aga eks lõpetavad kindlasti mingi hetk.
teatud määral on see väga kunstlik vabandus
ei ole tarvis kelli-vilesid vanasse versiooni lisada, ainult turvavärkide suhtes mõnevõrra hoolt kanda ja sellega tagada w10 jaoks töövõimelisus edasi
aga ilmselt käib see taas laiskvorstidele üle jõu
aga ilmselt käib see taas laiskvorstidele üle jõu <- keda sa nüüd silmas pead? id kaardi inimesi?
ütleme, et 10 tugi kaob. seega pole ms käest võimalik ametlikku veaparandust saada. juhtub mingi rünne näiteks, pole lahenduse jaoks kuhugi pöörduda, et lappi saada parandamiseks. teeb sama välja kui olukurd, kus auto seiskub sellest, et ECM is üks konde lühistub. remontija teab, kuidasd see lahendub aga kui ta seda remontima hakkaks, tuleks tervele autole garantii anda. _________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas.
aga ilmselt käib see taas laiskvorstidele üle jõu <- keda sa nüüd silmas pead? id kaardi inimesi?
ütleme, et 10 tugi kaob. seega pole ms käest võimalik ametlikku veaparandust saada. juhtub mingi rünne näiteks, pole lahenduse jaoks kuhugi pöörduda, et lappi saada parandamiseks. teeb sama välja kui olukurd, kus auto seiskub sellest, et ECM is üks konde lühistub. remontija teab, kuidasd see lahendub aga kui ta seda remontima hakkaks, tuleks tervele autole garantii anda.
sinu loogika järgi lausa ei tohi enam üldse w10-t enam üheski arvutis kasutada
m$ poolne w10 lõpetamine ei tähenda seda, et w10 jaoks ei saa enam turvalist tarkvara teha
Tundub, et 24H2 pole TPM 2.0 nõudmist. Mingil vanal EliteDeski arvutil TPM 1.2 ja puhas install läks kobisemata peale.
Puhas pulgalt install? Ma kardan, et see on mingi bug. Ei näe pointi, miks järsku peaks selle nõude kaotama... Samas hea ära kasutada seda! _________________ Mess with the best, die like the rest!
hakkan täna seda sama katsetama, näis kuda hakkama saan.
Vaja kuidagi bootida ka, mis kive ja kände veel võib esineda?
Mis teema selle võrgukabla sisse/väljaga oli? Local accaunt eelistada või mis värk?
kuidas teha et kõik õieti saaks? _________________ Hapud viinamarjad
Ära netikaablit enne külge pane, kuni install 100% valmis pole. Mingit Rufust pole sul mõtet kasutada. See arvuti, mille sulle saatsin, installeerub kenasti ilma häkkimiseta. Tee 8GB pulga peale Microsofti lehelt installikas ja boodi üles. HP puhul litsu F9, et bootimismenüü ette saada. See masin koos teiste identsetega, mis mul müügis on, said kõik eelnevalt 24H2 installi selga ja aktiveerusid.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.