|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| Mitut autot oled elu jooksul omanud? Arvesta ainult nendega, mida omad või oled omanud |
| Mul on alles esimene auto |
|
3% |
[ 5 ] |
| 2-3 |
|
30% |
[ 45 ] |
| 4-6 |
|
30% |
[ 44 ] |
| 7-10 |
|
17% |
[ 25 ] |
| 11-15 |
|
4% |
[ 7 ] |
| 16-20 |
|
5% |
[ 8 ] |
| 21-30 |
|
1% |
[ 2 ] |
| 31-40 |
|
2% |
[ 4 ] |
| 41-50 |
|
0% |
[ 1 ] |
| Rohkem kui 50 |
|
3% |
[ 5 ] |
|
| hääli kokku : 146 |
|
| autor |
|
Prillpapa
Kreisi kasutaja
|
31.10.2024 10:45:06
|
|
|
| Markos kirjutas: |
| Ma käisin ka eile esinduses reffe vahetamas. Juba kaugelt tervitati nimepidi, väike viisakas smalltalk, selle käigus võti, väike paberitöö. Edasi lattet luristama, siis RZ'i uudistama, või noh, kordusülevaatusele, sest sõitnud ma sellega juba olen, põgusalt. .. rahunesin massaazitoolis ja jäin peaaegu magama, ... |
| iir kirjutas: |
.. Esinduses hooldus oma õliga 95 eur pluss rehvivahetus 85 eur.
Tasuta caputsiinod pluss elamus = priceless. |
| Hiid kirjutas: |
Rehvivahetus. Garages on moccamasin ka, saab oce qrq lasta |
Uus sõna on selliste kohtade jaoks - elamuskeskus, sellel ajal kui auto kallal töö käib saab pisipere mängida mängunurgas, naispere putitada end ilusalongis ja perepea limpsib moccat ja lehitseb massaazitoolis autoajakirju. Pere lausa nõuab issi-issi-issi lähme täna ka autoremonti
_________________ --- |
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
31.10.2024 12:26:18
|
|
|
| napoleon kirjutas: |
| Betamax kirjutas: |
| Kui tihti pidurikettaid vahetate? Keegi väitis, et 100K peal peaks juba korra kettad vahetatud olema. Mingi Audi omanik oli. |
Vahetad siis kui pidurdades kerge vibra tekib. Või siis kui tehnohoolduses öeldakse, et juba kahtlaselt õhukeseks kulunud. |
BMW F30 sai ca 115K pealt terve ring ära vahetatud. Midagi tunda ei olnud, kuulda ei olnud, arvuti järgi läks aga väidetavalt oli klots juba täitsa läbi olnud ja kettad ka õhukesed.
|
|
| Kommentaarid: 116 loe/lisa |
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
31.10.2024 12:28:16
|
|
|
| Ardo kirjutas: |
| tont23 kirjutas: |
siin palju tarku koos...
tasub 7a vanale ,kuid väikese läbisõiduga autole kasko teha? pakkumine oli vist 26,22 kuus see muidugi see kõikse lahjem variant kah  |
Vaata palju tutikas esituli maksab ja otsusta selle pealt. |
Lisaks tuuleklaasi vahetuse hind vaadata. Eesti oludes neid kive ikka tuleb esiklaasi.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Magic
HV Guru

|
31.10.2024 14:13:42
|
|
|
| selle raha eest tee muidugi. 7 aastat on ju veel päris uus.
|
|
| Kommentaarid: 234 loe/lisa |
   |
200 |
|
| tagasi üles |
|
 |
udumees
Kreisi kasutaja

|
31.10.2024 15:50:54
|
|
|
Sai küll öko mootoriga ja igasugu kõrgetele EURO nõutele vastav auto ostetud kunagi (enne kui automaksust oli juttu). Aga nüüd karistavad selle ära, et suur pere on ja 7 kohalise võtsin. Täismass on suur ja pean nüüd kg pealt maksma hakkama. Vot sulle suureperede toetusest...
_________________ "My doctor says that I have a malformed public-duty gland and a natural deficiency in moral fibre, and that I am therefore excused from saving Universes." - Ford Prefect |
|
| Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
56 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
31.10.2024 15:54:28
|
|
|
| tsitaat: |
Vot sulle suureperede toetusest
|
suurperede toetamine pole viimase paari valitsuse prioriteet olnud, pigem vähendatakse järjest toetusi.
Kõik mingi fetišeeritud CO2 0,03% osakaalu vähendamise nimel, kuigi samal ajal Hiina ehitab söeelektrijaamu nädalas 1-2tk juurde ja "kompenseerib" paari päevaga meie pingutused.
Keegi pole öelnud, et elu võiks õiglane olla, aga selle sigaduse vastu tasub küll võidelda - atmosfäär on ju meil ühine.
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
| Kommentaarid: 472 loe/lisa |
   |
13 :: |
7 :: |
359 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
31.10.2024 16:14:09
|
|
|
Rehvivahetus. Garages on moccamasin ka, saab oce qrq lasta
Spoiler 
|
Ma viskasin kell 7 hommikul auto revivahetusse, võtmed postkasti, kell 3 võtsin auto ja sõitsin koju
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kyrvas
HV vaatleja
|
31.10.2024 16:17:09
|
|
|
Tulevad võtavad võtme, viivad auto rehvivahetusse ja pärast toovad auto tagasi.
Õppige elama
|
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
31.10.2024 16:21:08
|
|
|
| kyrvas kirjutas: |
Tulevad võtavad võtme, viivad auto rehvivahetusse ja pärast toovad auto tagasi.
Õppige elama  |
Ma pidin niikuinii linna minema.....poleks muidu koju saanud pärast
Aga reaalselt natuke kaugel ka sellise premium teenuse jaoks
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kyrvas
HV vaatleja
|
31.10.2024 16:31:20
|
|
|
Aga vahel veab ka mul viltu.. tööandja antud kütusekaart isikliku auto tankimiseks on naise käes ja ei saa oma autot tasuta tankida ja täna on kuu viimane päev..
|
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
31.10.2024 16:33:02
|
|
|
Aga vahel veab ka mul viltu.. tööandja antud kütusekaart isikliku auto tankimiseks on naise käes ja ei saa oma autot tasuta tankida ja täna on kuu viimane päev..  |
Kõlab nagu riigikogu liikme keskmine tööpäev.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rauli
Kreisi kasutaja
|
31.10.2024 16:33:27
|
|
|
| RassK kirjutas: |
| napoleon kirjutas: |
| Betamax kirjutas: |
| Kui tihti pidurikettaid vahetate? Keegi väitis, et 100K peal peaks juba korra kettad vahetatud olema. Mingi Audi omanik oli. |
Vahetad siis kui pidurdades kerge vibra tekib. Või siis kui tehnohoolduses öeldakse, et juba kahtlaselt õhukeseks kulunud. |
BMW F30 sai ca 115K pealt terve ring ära vahetatud. Midagi tunda ei olnud, kuulda ei olnud, arvuti järgi läks aga väidetavalt oli klots juba täitsa läbi olnud ja kettad ka õhukesed. |
Mu rekord on vist ca 80k km pealt ühel väikesel AMGi pillil kettaid ja klotse vahetada. Maksid inetult palju kui õigesti mäletan, klotsid ise juba mingi 300 raha ja kettad otsa.
_________________ Everybody dies, but not everyone gets to live! |
|
| Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
1 :: |
2 :: |
68 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kyrvas
HV vaatleja
|
31.10.2024 16:38:59
|
|
|
| somnambuul kirjutas: |
Aga vahel veab ka mul viltu.. tööandja antud kütusekaart isikliku auto tankimiseks on naise käes ja ei saa oma autot tasuta tankida ja täna on kuu viimane päev..  |
Kõlab nagu riigikogu liikme keskmine tööpäev. |
Hea meelega vahetaks riigikogu liikme palga selle 200-eurose kütuselimiidi vastu.
|
|
| tagasi üles |
|
 |
pistyk
HV veteran

|
31.10.2024 19:53:59
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
| pistyk kirjutas: |
Betamax, sõltuvalt läbisõidust  |
päris vale arusaam ju, kui sõidad iga päev ca 200km maanteed või ainult linnas kus koguaeg pidurdad Tuleb ikka vaadata ketaste kulumist,muud midagi. |
Pardakompuuter arvutab seda kõike ju |
Ta arvutab seda ka,millal istmepadja serv läbi kulub? A kust ta teab kui kõvasti ma oma oma tagumikuga selle vastu hõõrun sisse-välja istudes? Läbisõidu järgi?Või arvutab kaalu järgi?
_________________ parem varblane katusel,kui nuga neerus |
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
46 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Hiid
HV Guru

|
31.10.2024 20:20:31
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
Rehvivahetus. Garages on moccamasin ka, saab oce qrq lasta
Spoiler 
|
Ma viskasin kell 7 hommikul auto revivahetusse, võtmed postkasti, kell 3 võtsin auto ja sõitsin koju  |
ma viskasin ühe kell 8 ja teise kell 9
_________________ Hapud viinamarjad |
|
| Kommentaarid: 659 loe/lisa |
   |
3 :: |
510 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
31.10.2024 22:23:15
|
|
|
Betamax, sõltuvalt läbisõidust  |
päris vale arusaam ju, kui sõidad iga päev ca 200km maanteed või ainult linnas kus koguaeg pidurdad Tuleb ikka vaadata ketaste kulumist,muud midagi. |
Pardakompuuter arvutab seda kõike ju |
Ta arvutab seda ka,millal istmepadja serv läbi kulub? A kust ta teab kui kõvasti ma oma oma tagumikuga selle vastu hõõrun sisse-välja istudes? Läbisõidu järgi?Või arvutab kaalu järgi? |
F30 puhul said neid kõiki "kulumisi" ise nullida ja siis ta hakkas seda välpa jälle ise leiutama, mingit reaalset kulumist minu bmwe pardakompuuter küll ei näidanud. Võttis standardvälba ja siis sõidustiili ja kestuse jms järgi pani mingid kilomeetrid paika
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
31.10.2024 22:59:42
|
|
|
| Minu teada loevad kilomeetreid ainult jah. Pole ühegi oma bmwga näinud, et midagigi analüüsiks. Muidu oleks võinud ju F30 karjuma hakata, et klotsid varem ära vahetaks. Alla 5k oli veel sõita arvuti järgi aga ketas oli juba peetis.
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 1146 loe/lisa |
   |
3 :: |
722 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
01.11.2024 10:07:31
|
|
|
| Klotsides on ammu ju andurid sees, 90datel juba oopel teadis, et klots on otsas. Moodsamad autod pidid suutma klotsi/pidurisilindri asendi järgi ketta paksust ka aimata.
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
01.11.2024 10:38:20
|
|
|
No anduriga klots ütlebki, et kas klots on või ei ole. Õigemini on seal vaid juhe, mitte andur
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Prillpapa
Kreisi kasutaja
|
01.11.2024 10:49:00
|
|
|
Seal on jah tavaline vaskjuhe kulumispinna sees, kui klots juhtmeni kulub ja juhe katkeb, hakkab armatuuris lambike põlema. Neid "sensoriga" klotse vahetatud isegi tavaliste vastu, vahest pole kohalikust poest sensorivarianti võtta vms. Vana klotsi pistik jäetakse alles, juhe sillatakse, et lambike armatuuris silma ei karjuks
Kunagi üheksakümnendatel kolleeg ostis väljamaalt toodud Mitsubishi ja sellel hakkas armatuuris miski kollane täpike põlema, näitas seda oma autohuvilisest väimehele, kolleegidele - keski krt ei teadnud mis lambike see on. Lisaks mitte koguaeg ei põlenud see lamp, mingite x aegade tagant, kuna auto muidu sõitis muretult, suurt probleemi lambist ei teinud. Alles aastate pärast keegi mitsudega kokku puutunu seletas, et see kollane täpike annab märku peatsest aknapesuvedeliku lõppemisest
Pidurite korral annab märku krigin ja kiunumine pidurdamisel - seda siis igal ristmikul pidurdamisel, kui korraks vingub, siis oli kellegi teise pidurid
_________________ --- |
|
| Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
20 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
01.11.2024 10:58:23
|
|
|
| Prillpapa kirjutas: |
Pidurite korral annab märku krigin ja kiunumine pidurdamisel - seda siis igal ristmikul pidurdamisel, kui korraks vingub, siis oli kellegi teise pidurid  |
ei pruugi. mul on päris mitmel autol olnud kiunumine mingi ketaste ja klotside sobimatuse probleem. sealjuures mõni kord ka kiiresti peale vahetust. ja ei ole ka ainult odavate ketaste ja/või klotside kasutamisel.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
| tagasi üles |
|
 |
RassK
HV Guru

|
01.11.2024 11:27:51
|
|
|
| Katki pole seda andurit veel sõitnud aga ma saan aru, et kui ta välja tuleb, siis metall vastu metalli rikub kettapinda juba nagunii?
|
|
   |
101 |
|
| tagasi üles |
|
 |
somnambuul
HV veteran
|
01.11.2024 11:40:49
|
|
|
| Hondal oli mingi pulk klotsi küljes, mis hakkas vastu ketast käima, kui klots piisavalt õhukeseks sai. Mingit nähtavalt jälge sellest küll ei jäänud. Kui on traat klotsi sees, siis läheb lihtsalt katki ja avab vooluahela, midagi lõhkuma ta küll ei hakka.
|
|
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|