Isiklikult ei soovita neid USB-C pesaga aftermarket docke.
Jube tüütu on sinna pessa seda pulti sättida, plus laadimine pole teab mis kiire.
Originaal dock kasutab neid teisi klemme, mis seal puldi all on ja saad puldi kiirelt nii öelda "visata" doki peale laadima, ei pea eriliselt seda sinna USB-C pessa sättima.
Ma ei tea kas mõni aftermarket kasutab sama süsteemi mida originaal või mitte.
Isiklikult ei soovita neid USB-C pesaga aftermarket docke.
Jube tüütu on sinna pessa seda pulti sättida, plus laadimine pole teab mis kiire.
Originaal dock kasutab neid teisi klemme, mis seal puldi all on ja saad puldi kiirelt nii öelda "visata" doki peale laadima, ei pea eriliselt seda sinna USB-C pessa sättima.
Ma ei tea kas mõni aftermarket kasutab sama süsteemi mida originaal või mitte.
Samuti laeb originaal dock pulte kiiremini.
See süsteem on jama jah. Mul on selline Swith pro controllerite dock, ja sellega kraabib puldid korralikult ära.
Kindlasti sõltub konkreetsest dokist ja selle asendist.
Mul on selline: https://www.mediaexpert.pl/gaming/akcesoria-do-konsol/ladowarki-i-kable/akcesoria-kons-ps5-sony-ladowarka-dualsense
Kuna ta asub teleka all riiulis, suht põranda pinnal, siis veits keeruline on neid pulte sinna esimese raksuga õigesti saada, alati tuleb veidi sättida. Samas ei ole nendega ohtu, et midagi ära kraabib.
Iseenesest olen tootega rahul, lihtsalt peab veel õppima seda õiget paigutamist. Lapsed pole vist kordagi pulte nii sinna saanud, et need laadima ka hakkaks.
Mul 5 aastat vana 65" Samsungi telekas. Ühendasin nüüd PS5 sinna järgi ja telekal mingi debiilne tarkvara, et kangesti tahab PS5 kohe mingil põhjusel "Game Consoleks" lahterdada selle asemel, et lihtsalt rahulikult mul HDMI2 laseks valida. Nüüd igakord kui konsooli sisse lülitan siis ta ei tunne ära ja pean iga kord konsooli küljest korra kaabli lahti ühendama, re-ühendama, siis telekas lahterdab jälle "Game Consoleks" ja toimib. Jube tüütu, keegi ehk sama probleemiga kokku puutunud?
Mul 5 aastat vana 65" Samsungi telekas. Ühendasin nüüd PS5 sinna järgi ja telekal mingi debiilne tarkvara, et kangesti tahab PS5 kohe mingil põhjusel "Game Consoleks" lahterdada selle asemel, et lihtsalt rahulikult mul HDMI2 laseks valida. Nüüd igakord kui konsooli sisse lülitan siis ta ei tunne ära ja pean iga kord konsooli küljest korra kaabli lahti ühendama, re-ühendama, siis telekas lahterdab jälle "Game Consoleks" ja toimib. Jube tüütu, keegi ehk sama probleemiga kokku puutunud?
Jah olen. Konsoolist tuleb CEC välja lülitada, siis jätab ta teleri HDMI sisendi rahule.
Settings -> System -> HDMI -> "HDMI Device Link" lülita välja.
Edaspidi pead ainult manuaalselt teleri õigele sisendile lülitama, samuti pole tv väljalülitus enam automaatne, peale konsooli sulgemist. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Jah olen. Konsoolist tuleb CEC välja lülitada, siis jätab ta teleri HDMI sisendi rahule.
Settings -> System -> HDMI -> "HDMI Device Link" lülita välja.
Edaspidi pead ainult manuaalselt teleri õigele sisendile lülitama, samuti pole tv väljalülitus enam automaatne, peale konsooli sulgemist.
Xboxiga töötas hästi, PS5ga mitte- ma tahan, et teler käivituks alati kui lülitan konsooli sisse, aga alati kui ma lülitan sisse teleri, ei taha ma et konsool käivituks! HDMI-CEC valikud olid xboxi puhul palju laiemad, kuna teleri taga on ka soundbar, mis peaks käivituma kui teler käivitub, ei saa seda käsku ka maha võtta või määrata, et kõlar võib käivituda aga konsool mitte.
Xboxiga töötas hästi, PS5ga mitte- ma tahan, et teler käivituks alati kui lülitan konsooli sisse, aga alati kui ma lülitan sisse teleri, ei taha ma et konsool käivituks! HDMI-CEC valikud olid xboxi puhul palju laiemad, kuna teleri taga on ka soundbar, mis peaks käivituma kui teler käivitub, ei saa seda käsku ka maha võtta või määrata, et kõlar võib käivituda aga konsool mitte.
Jah, endal sama kogemus, Xboxi HDMI/CEC seadistus on palju detailsem ja saab käitumist paremini seadistada. PS5 puhul on sisuliselt on&off. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Jah, endal sama kogemus, Xboxi HDMI/CEC seadistus on palju detailsem ja saab käitumist paremini seadistada. PS5 puhul on sisuliselt on&off.
Ma olen sellest olukorrast mööda hiilinud sellega, et telerit käivitan netflixi, amazoni vms nupuga, see väldib CEC aktiveerimise.
Midagi peidus musta riide all.
https://twitter.com/Kaizerkunkun/status/1828737574283903082 _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
S.I.L.L.U, PS4 ja PS4 Pro puldid olid samad.
Teoreetiliselt saaks Sony PS5 Pro mudeliga kaasa panna DualSense Edge puldi (maksab 200+ eur), kuigi see teeks hinna vast liiga kalliks... _________________ Päevad lõpevad siis, kui lased neil minna...
M: Uus/pakendis Fjern Fjork Titanium Forked Spoon - 10€
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.