Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
-Koppel-
Kreisi kasutaja

|
13.06.2024 17:23:49
|
|
|
See on natuke liig kui adblockerite kasutajaid vargaks pidada. Ka natuke liig on digisisu piraatijaid vargaks pidada. Mingit kahjumit sellest ei tekkinud ja saamata jäänud tulu ei ole kahjum. Poest saia varastamine aga on reaalselt kahjum.
Kui Telia filmilaenutusest filmi laenutan ja seda koos sõpradega vaatan, kas siis need sõbrad ka varastasid Telia tagant? See on bullshit retoorika.
Loomulikult väärivad digisisu tootjad ja edastajad tasu tehtud töö eest ja YouTube näitel saavad nad seda tasu lausa rekordiliselt palju. Oma agressiivse reklaamipoliitikaga nad aga ehitavad soodsat pinnast konkurentidele.
Netflix ilmus samuti kaabeltelevisiooni pakkujate kõrvale tühjast kohast, et ei peaks maksma paljudele erinevatele teenusepakkujatele.
Täna oleme samas kohas tagasi, kus igaühel on oma voogedastus ja igaüks küsib kuumaksu.
Olen maksnud https://curiositystream.com/ ja https://nebula.tv/ ja F1TV eest. YouTube osas ei pea seda küll põhjendatuks... Minu kasutaja DATA on nende tasu.
|
|
Kommentaarid: 10 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
miq1988
HV kasutaja

|
13.06.2024 17:46:53
|
|
|
Pole päris yt. Aga aastaid olen kasutanud yt musicut, teagi palju maksab, 7-8 euri kuu. Autos üle bt muusikat kuulanud ning kodus telefonist kõlarisse.
Teenus toimib, oma listi saab salvestada ja ka "soovitused" enamasti on adekvaatsed. Reklaame pole, mina rahul.
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
13.06.2024 18:03:35
|
|
|
-Koppel-, Ma olen nõus, et tavalise piraatimisega kahjumit omanikule ei teki. Adblockiga on veidi teine lugu, sest kasutaja kasutab keskserveri ressurssi. Kes teab, kui palju väiksem oleks minu poolt eelpool viidatud elektrikulu, kui mitte midagi vastu pakkujad enam ei kasutaks. Isegi kui see on ainult 10%, siis on see ikkagi väärtus, millest meie Eesti Energia siin ei oskaks aru saadagi. Teiselt poolt tehakse liiga reklaamide tellijale, kui tema reklaamid laaditakse alla ning ta maksab selle eest, kuigi need blokeeeritakse. Sisu looja saab tõepoolest lkahju kaudselt, sest temani lihtsalt ei jõua potentsiaalsed klikid.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
13.06.2024 18:07:10
|
|
|
perenoel kirjutas: |
Kes teab, kui palju väiksem oleks minu poolt eelpool viidatud elektrikulu, kui mitte midagi vastu pakkujad enam ei kasutaks. |
Sa arvestad ainult teenusepakkuja elektrikulu. Kasutajatel kes reklaame ei bloki on samuti suurem eleketrikulu. Eriti mobiilsetel seadmetel. Piisavalt nähtud neid läpakaid mis võtavad tuurid ülesse selleks, et kuvada reklaame, aga on vaiksed adblocki kasutades.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
13.06.2024 18:26:58
|
|
|
Tomorrow, Jah aga see on kõik arvuti kasutaja enda kotrolli all ja ta võib lehekülje koheselt sulgeda, kui see on ülemaara ressursse kulutav. Ka saab sellest kergesti vabaneda, kui keelata skriptide jooksutamine - nii kuvatakse reklaami lihtsam variant.
_________________ The biggest delusion is that there are causes other than your own state of consciousness. - Neville Goddard |
|
tagasi üles |
|
 |
hmls
HV vaatleja

|
13.06.2024 18:54:14
|
|
|
Kustutatud.
viimati muutis hmls 18.06.2024 02:23:16, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
13.06.2024 19:06:11
|
|
|
Hakkavad pihta need vabandused ja õigustused Nagu keegi sunniks kasutama neid teenuseid.
Kui ei taha maksta või reklaame vaadata siis ära kasuta antud teenust. See ei ole ju nii keeruline?
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
1 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
13.06.2024 19:20:59
|
|
|
Osadele meeldib varastada lihtsalt
|
|
Kommentaarid: 204 loe/lisa |
   |
3 :: |
5 :: |
170 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.06.2024 19:51:16
|
|
|
miq1988 kirjutas: |
Pole päris yt. Aga aastaid olen kasutanud yt musicut, teagi palju maksab, 7-8 euri kuu. Autos üle bt muusikat kuulanud ning kodus telefonist kõlarisse.
Teenus toimib, oma listi saab salvestada ja ka "soovitused" enamasti on adekvaatsed. Reklaame pole, mina rahul. |
Premiumiga tuleb ju music kaasa
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
miq1988
HV kasutaja

|
13.06.2024 20:06:54
|
|
|
No kuus korra kannatab mingi video reklaamidega ka ära vaadata. Rohkem seal ei surfi väga.
_________________ I don't need anger management. I need people to stop pissing me off ! |
|
   |
10 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
13.06.2024 20:18:55
|
|
|
miq1988 kirjutas: |
No kuus korra kannatab mingi video reklaamidega ka ära vaadata. Rohkem seal ei surfi väga. |
Telekas vaatan asju, seal räigelt häirib...kuivem ja muretum on maksta
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
hmls
HV vaatleja

|
13.06.2024 22:12:35
|
|
|
Hakkasin siin kasutama Piped'i.
Reaalselt toimivad mingil määral Rumble ja Odysee. Ülejäänud projektid on suht dead. Viemol on ka mingi nišš. Kõik teised platformid, eriti Odysee on kuidagi loetavama ja normaalsema interfacega kui YT.
Algupäraselt adse ei ole. Testin siin aga tundub et jääb see platform. Tal on suhteliselt laiapõhjaline tugi ja ilmselt ka kasutajaskond.
Mul on ausalt öeldes kopp ees kus ma kuulen Google jt alla poole vööd võteteid ja ausalt olen täielikult depltforminud. Mul on mingid jäägid alles mida sisuliselt ei kasuta.
Ainus asi mida Pipedis teha ei sa on kommenteerida. Pole aega ka ausalt.
Vestlusteks on nagunii parem kasutada foorumeid või Discordi (või kes tahab Matrix ja muid taolisi cliente).
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Scott
Kreisi kasutaja

|
13.06.2024 22:42:18
|
|
|
Hiinlastel on mingi Youtube peegel Hiinamaa serverites. Kunagi juhuslikult leidsin, kui otsisin YT kustutatud videot ja sain selle hoopis hiinlastelt.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
hmls
HV vaatleja

|
14.06.2024 23:13:40
|
|
|
Siin on üks app veel mida testin.
https://freetubeapp.io/#download
Minumeelest selle appiga on video scrollimine hulka sujuvam. Invidious + Piped põhised teenused on väga head kuna sa saad importida eksportida subscriptionid ühelt teisele.
FOSS on läbinähtav ja on valikud. Mulle meeldib.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
salatoimik
HV Guru

|
15.06.2024 23:04:59
|
|
|
Mina avastasin, et kui panen endal telos youtube mõne video mängima siis floating menüüsse tekib valik "background stream". Paneb see siis juutuubi taustale. Prale seda võid muud telos teha või üldse ekraani kinni panna, tuub mängib edasi. Premiumit pole.
Realme telo
_________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud |
|
Kommentaarid: 39 loe/lisa |
   |
35 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
24.06.2024 14:25:44
|
|
|
Pealkiri on küll paras clickbait, tavaline bugi tundub see olevat
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.06.2024 15:43:47
|
|
|
sakinaga, Tavaline bug mis Chrome ei mõjutanud...
|
|
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
24.06.2024 19:07:11
|
|
|
Tomorrow kirjutas: |
sakinaga, Tavaline bug mis Chrome ei mõjutanud... |
Just nii. Tõenäoliselt on olnud ka bugisid, mis mõjutavad vaid Chrome, ent need on kas ilma meediakärata või juba testifaasis kätte saadud.
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
Bunny
HV kasutaja

|
25.06.2024 16:48:43
|
|
|
Coming Soon....
Spoiler 
|
|
   |
0 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
25.06.2024 19:04:06
|
|
|
Bunny, Aga arvesta, et reklaami ostja on sinu vaatamise ju kinni maksnud. Tema poolt nõuda, et reklaam ikka tõesti vaadatud saab, oleks kõigiti õiglane.
|
tagasi üles |
|
 |
hmls
HV vaatleja

|
05.07.2024 21:40:18
|
|
|
perenoel kirjutas: |
Bunny, Aga arvesta, et reklaami ostja on sinu vaatamise ju kinni maksnud. Tema poolt nõuda, et reklaam ikka tõesti vaadatud saab, oleks kõigiti õiglane. |
Miks muretseda inimeste pärst kes seda partsa osta ei taha.. et kuidas on see sinu müügit tegevuse või õigustega seotud. Arusaamatu.. "Gate keeping" mentaliteet.
Reaalelu näitab ka seda et hea kaup müüb ennast ise.. Eks mingi eksposure tuleb teenusele teha aga jah.. Enamasti ostavad Eestis YT reklaami Boltid ja Woltid.. Ja siis söödetakse seda kliendile kes teenusest huvitatud ei ole, 10x nädalas ette.
Absoluutselt perspektiivi küsimus. Ei ole binaarset valikut, vaid ehk on rohkem. See ongi avatud turu eesmärk.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
perenoel
Kreisi kasutaja

|
07.07.2024 00:55:16
|
|
|
hmls, See, millised Eesti firmad YT-i reklaami tellivad, on üsna vähese tähtsusega, sest reklaami näidatakse ikkagi isikustatult - vastavalt vaataja eelistustele. Näiteks minule näidatakse söögi alla ja söögi peale AI tööriista, mis automaatselt raamatuid nullist kirjastamiseni teeb. Bolti või Wolti polegi vist näinud. Seda kõike siis, kui kasutaja ei ole Googlele kõiki kraane nö kinni keeranud ja YT-l lihtsalt pole võimalikki teada, kellega tegu. Ja sellisel juhul siis jah, palju õnne Bolti teadete kuulamisel.
|
tagasi üles |
|
 |
artur-
HV veteran

|
07.07.2024 07:08:26
|
|
|
Vanced tundub ka feilivat. Uut versiooni vaja või alternatiivi keegi oskab pakkuda?
|
|
Kommentaarid: 79 loe/lisa |
   |
69 |
|
tagasi üles |
|