Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
25.05.2023 21:24:27
|
|
|
Ei oska kommenteerida, miks Windows ise reguleerida tahab, aga minu meelest peaks saama heliseadmeid reguleerida ka iga äpi/rakenduse jaoks eraldi. Vast mõni linnuke panna-maha võtta või eriseade heliseadme draiveri paneelist?
Mul nt on Bluetoothiga teinekord jama, et kui kasutan ja korraks "Mute" panen siis tagasi vaigistuse mahavõtmisel heli ei taastu. Näpi/seadista, võimle aga automaatselt ei tule heli tagasi või ei lülita ümber BT väljundilt HDMI audiole. Aitab ainult arvuti restart. Arvutil tundub BT-d juhtivat Nahimic tarkvara aga see töötab nagu jumal juhatab.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Bilderberg
HV kasutaja

|
25.05.2023 22:06:49
|
|
|
SKG kirjutas: |
Pidasin silmas, et kui Microsoft soovis MP3 ja PDF naol tuntud ja laialt kasutatud formaate integreerida, siis teadagi, kuidas see kulges.
---
Keegi teab, kuidas mikrofoni voluumitugevus 100 peale fikseerida? Windows liigutab seda mingi automaatikaga oma suva jargi.
Panen 100% peale, siis keegi mone aja parast Teams-is kurdab, et ei kuule mind hasti - vaatan settinguid, Windows ise 67% peale pannud
Spoiler 
edit:
Proovin seda.
https://chrome.google.com/webstore/detail/disable-automatic-gain-co/clpapnmmlmecieknddelobgikompchkk |
Minul aitas linnuke, kui deaktiveerida heliefektid. Miks toimis ei tea:
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
tagasi üles |
|
 |
Bilderberg
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
26.05.2023 08:07:04
|
|
|
Teams > Settings > Devices > Automatically Adjust Device Sensitivity.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
26.05.2023 15:50:30
|
|
|
Miks sa Store'ist äppi ei kasuta või installi täisprogrammi?
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
26.05.2023 16:19:01
|
|
|
Saad audio-video osa paremini seadistada. Pluss veel nipet-näpet. Ma ausalt öeldes näen Teamsi veebiversioonil mõtet ainult siis, kui tekstivestlust vaja pidada. Audio-video ja failindus on täisversioonis mugavam.
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
26.05.2023 16:56:33
|
|
|
ot: |
tekstivestluse jaoks on skype mugavam. Jah blablabla eluvõõras koodineeger ei saa aru, et teams seaded võib keegi kuskil kaugelt peale lükata, aga ikkagi.... |
|
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
26.05.2023 18:05:54
|
|
|
Teamsi äpi kasutamiseks peab minu kogemust mööda olema organisatsiooni liige kus on Office 365 kasutuses või kasutama MS kontot. Eraisikud nt gmailiga ei saa tasuta kasutada (peab ostma vähemalt Office 365 Personal). Vähemalt mina ei saanud. Selleks, et gmailiga saab kasutada ainult Teamsi veebiversiooni. Veebiversioon on jah natuke nuditud aga ajab asja ära.
Ise pidin olude sunnil samuti ühe vestluse Teamsis tegema veebiversioonis.piversiooniga sisse logida ei saanud sest need kontod mis äpiga seotud olid, on suletud kuna ma ei kuulu enam sellesse organisatsiooni millega mu Teamsi konto e-mail seotud oli.
viimati muutis BA79 26.05.2023 20:55:46, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
26.05.2023 20:48:34
|
|
|
napoleon kirjutas: |
tekstivestluse jaoks on skype mugavam. Jah blablabla eluvõõras koodineeger ei saa aru, et teams seaded võib keegi kuskil kaugelt peale lükata, aga ikkagi.... |
|
Skype on surnud. Ükski enesest lugupidav firma ei kasuta seda. Mingid õnnetud riigiasutused on veel selle peale jäänud, aga mu maailm on Teamsis. Microsoft365 ei sisalda enam Skype Businessigi.
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
26.05.2023 20:58:19
|
|
|
See teamsi chat on kuidagi kehva. Mida nad siis kasutavad? Messengeri?
Tox ja signal on ju hardcore vendade jaoks, neid asutused ei kasutaks ilmselt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
SKG
HV Ihaldatuim Poissmees

|
26.05.2023 21:00:06
|
|
|
Jep, meil firmas ainult Teams. Kuna too parast palju aknaid lahti, siis ei tahaks uhte proge juurde installida. Edge on kasutuses nagunii.
Tana igatahes mikrofoni helitugevus ei muutunud, peale selle Edge extensioni installimist.
_________________ Gamertag: SKGXB | PSN: SKGPS
Müüa: Xbox 360 S 4GB (UUS)
Müüa: Xbox 360 S 250GB (UUS) |
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
26.05.2023 21:05:25
|
|
|
Betamax kirjutas: |
|
Skype on surnud. Ükski enesest lugupidav firma ei kasuta seda. Mingid õnnetud riigiasutused on veel selle peale jäänud, aga mu maailm on Teamsis. Microsoft365 ei sisalda enam Skype Businessigi. |
Olen nõus, et Skype on praktiliselt surnud. Kindlasti mingi marginaalne osa arvutikasutajatest kasutab, aga enamus mitte.
Üldjoontes võib Skype ebapopulaarsust seletada sellega, et inimesed ei suhtle selle kaudu enam. Seda rakendust tabas MSN saatus, pärast seda kui Facebook võttis MSN rolli üle, suri MSN välja sest asemele hakati pakkuma Skype'i, aga seda tabas ebaedu. Nüüd suhtlevad kõik otse nutitelefoni vahendusel. Ettevõtted kus on klienditeenindus veebis, kasutavad juturobotit. Ärikontaktid kas Teamsis või Messengeris kuna saab ka FB videokõne teel suhelda.
Mul on ka Skype konto, aga ei leia enam kasutust sest keegi ei kasuta ega jaga mulle oma Skype'i. Seega milleks?!?
viimati muutis BA79 26.05.2023 21:08:34, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
26.05.2023 21:08:19
|
|
|
|
Skype on surnud. Ükski enesest lugupidav firma ei kasuta seda. Mingid õnnetud riigiasutused on veel selle peale jäänud, aga mu maailm on Teamsis. Microsoft365 ei sisalda enam Skype Businessigi. |
Sa ikka tead, et Skypel ja Skype for Businessil, pole midagi ühist peale nime?
Skype for Business oli tegelikult rebranditud Lync.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV Guru
|
26.05.2023 21:33:04
|
|
|
Slack on norm.
Session ka kasutusel salajuttude jaoks
|
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
26.05.2023 21:41:30
|
|
|
Õhtust!
Küsimus kogenumatele Windowsi kasutajatele: Kui palju andmemahtu saab protsentuaalselt umbes kokku hoida, kui terve ketas lasta ära "Compress this Drive" valikuga "kokku suruda"? On see turvaline ega mõjuta andmete terviklikust? Hetkel 512 GB ketas millest 93% on täis. On süsteemiketas st C:\ kus Win ja programmid peal. Olen juba igasugu trikke teinud et mahtu juurde saada enne kui tekib võimalus uut ketast osta. Nüüd tekkis mõte proovida kettal olevate failide kokkusurumist. On see hea idee?
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
26.05.2023 21:45:36
|
|
|
Mina seda ei teeks. Osta mingi odav väline HDD ja kopeeri osa asju sinna kui ruumiga kitsas on ja suuremat SSD-d osta ei raatsi.
Palju kokku läheb, see sõltub andmetest. Võib 90% minna ja võid ka ainult 1% võita. Reaalsus ongi nende kahe äärmuse vahel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
BA79
Kreisi kasutaja
|
26.05.2023 21:46:50
|
|
|
Tänud, võtan arvesse ja loobun ideest. Proovin siis välja venitada kuni suurema ketta ostan.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
26.05.2023 21:58:58
|
|
|
BA79, Mõistlikum (ja turvalisem) on mitte hoida kõiki mune ühes korvis. Piltlikult öeldes siis.
Minul on C: peal ainult OS ja proged + muu vältimatu kraam mida proged sinna salvestavad. Pildid ja muu on eraldi SSD peal. Mängud kolmanda SSD peal ja videod (mis võtavad kõige rohkem ruumi) hoopis HDD peal (SSD pole veel piisavalt odav, et 12-16TB videote hoidmiseks kulutada).
Lühiajaline lahendus on keelata pagefile (see võib probleeme põhjustada), hibernation file ja käia ketas nt sellega üle mis annab visuaalse pildi failide suurusest: http://www.uderzo.it/main_products/space_sniffer/
Väiksemad SSD'd on väga odavaks muutunud. Sõltuvalt sellest kas sa lepid SATA variandiga või tahad Nvme (saab kahest kaablist loobuda) võib nt 2TB kätte saada 80€ eest ja 1TB 40€ eest. Seda siis uuena ja Eestist. Välismaalt saab veel odavamalt.
|
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
26.05.2023 22:10:01
|
|
|
Tomorrow, ma muidugi ei tea mis masin BA79-l on, aga läpakale enamasti ei saa mitut SSD-d sisse panna.
Mul pole 512GB-st veel puudu jäänud, aga suuremad asjad on muidugi NAS-s.
Üks pisem väline HDD oleks ilmselt talle hea lahendus. Siis on veel offline backup ka.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
27.05.2023 00:32:37
|
|
|
Etz kirjutas: |
|
Sa ikka tead, et Skypel ja Skype for Businessil, pole midagi ühist peale nime?
Skype for Business oli tegelikult rebranditud Lync. |
Jah, tean. Tead sa kedagi, kes emba-kumba enam kasutab? Skype for Businessi pole mu tööandjatel olnud juba 3 aastat. Tavalise Skype'i puhul avastasin, et viimane vestlus oli aastal 2021
|
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
27.05.2023 06:57:03
|
|
|
Betamax, jah tean, andmeid kahjuks avaldada ei saa.
Aasta tagasi oli veel ka SfB kasutajaid üksjagu, Enterprise world ei liigu nii kiiresti.
_________________ ...life is random...so am I...
So, there is a fan. Time to grab your sh*t, gentlemen! |
|
tagasi üles |
|
 |
|