Kuigi ise eelistan pigem paremate jahutustega asju. Isegi kui ref toime tuleb ka OC-ga, siis pigem eelistan midagi toekamat, et sama asja vaiksemalt või paremat asja samamoodi teeks.
RGB-d, jne. keeran välja ja eelistan võimalikult stealth look-i... _________________
rmc, Seda ma silmas pidasingi, et referents jahutus pole just suurem asi selle seeria puhul ja veel 1300.- küsida on liiast. Selle raha eest peaks juba korraliku AIB saama.
Arx07, Mulle meeldivad ka aga kahjuks AMD ei ole just jahedam see seeria, kui nvidia, kuna kasutab vanemat protsessi. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Reviewsid eelmise seeriaga üks ühele võrrelda siis peaks suht samaväärne cooler olema, lihtsalt fan curve on järsum(jahedam, aga lärmakam).
Fan curve samaväärseks eelmise seeriaga timmida siis ilmselt peaks suht sama olema, mu jaoks rahuldav.
Selles ei kahtle, et Nvidia FE on jahedam, korralikult massiivsem ka.
Kisub jah ref disainiga kaartide recalli vajaduse poole. Päris mitmed partnerid kasutavad kah seda disaini (videos 18:47st) ja mainitakse juba tuhandeid probleemist teatajaid. Päris tõsine ämber. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
nii siit videost kui ka mujalt, 2.4-2.5ghz kandis on throttle ajal taktid, levinud soovitus võtta taktid 2.7ghz peale alla.
seega, miks recall? spec ütleb, et 2.3-2.5ghz - uus bios, kellad ära piirata ja probleem lahendatud
vägisi tundub, et oli jälle mingi viimase hetke muutus, mis asjad tuksi keeras. by the spec ju töötab. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
londiste, 2.7 peale alla? Pead silmas ikka 2.3 peale vms?
Aga häid lahendusi siin ei ole. Kas recall või siis perf kadu.
Ja kuigi jahuti tootja ei ole AMD vaid ilmselt Cooler Master vms, siis nagu Nvidia probleemidega näen ma et see on ikkagi AMD süü.
Kas keegi tõesti laboris ei testinud neid ja ei näinud seda probleemi? Pidi ju olema tuhandeid test benche AMD'l.
Oleks siis kaardid odavad aga kaardid on kallid ja AMD ei ole 2016 aasta firma enam kus kõikus pankroti äärel.
Sellised vead on lubamatud tänase AMD ja küsitavate hindade kohta.
GN had explained the phenomenon of "dry out" at some point where if a heat pipe is overwhelmed it just poops its pants and the liquid never condenses back leading to poor thermal conductivity.
Mingi partii vigaseid jahutusi. Eks AMD hakkab nüüd luubiga vaatama jahuti tootja poole. Iseasi mis nad omavahel kokku lepivad, sest see läheb kalliks maksma jahutuse tootjale, et praagid välja vahetada. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
DisplayPort pin 20 problem or issue, halvad DisplayPort kaablid tekitavad temp tõusu, kasuta paremat DisplayPort kaablit või HDMI kaablit, selline lahendus oleks hea, kui see on juurpõhjus. AMD 7900XTX ja 7900XT kaardid on ka esimesed DisplayPort 2.1 toega videokaardid.
DerBauer videos testis ju kaablit vahetamata. Piisas kui keeras kaardi korraks horisontaali, et hot spot temp piirajasse lasta. Ilmselgelt on tegemist millegi muuga kui kaabli veaga.
Ei välista, et DP kaabel probleeme tekitab, aga antud juhul pole see ainuke viga.
See reddit link on hea koomikute koht. Mitu peäva vana ja siis spekuleeriti igasugu asjade üle. Der Baueri video tuli alles nüüd välja ja selgus asjas. Rohkem pole siin miskit mõelda. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
DerBauer videos testis ju kaablit vahetamata. Piisas kui keeras kaardi korraks horisontaali, et hot spot temp piirajasse lasta. Ilmselgelt on tegemist millegi muuga kui kaabli veaga.
Ei välista, et DP kaabel probleeme tekitab, aga antud juhul pole see ainuke viga.
Paraja pikkusega kaabel võtta, et ei oleks mingi pikk volakas. Hdmi kaabliga ka kasutada võimalikult lühikest kaablit või teist DisplayPort kaablit proovida, hea kui Vesa Certified kaablid oleks. Kaabli teema ei pruugi muidugi olla ainuke, DerBauer enne seda väitis, et vaheta pasta ära ja pinguta kruvid üle, kui 110 hotspot ees, et suuremat viga nendega pole, teises radeon 7900xtx videos aga jahus suuremast jahutuse hädast. Kõigil hädasi pole ref kaartidega, neid ref kaarte aga klopsisid kokku ka erinevad tootjad. Videokaardid võiksid toimida korralikult igas asendis, need ka esimesed DisplayPort 2.1 videokaardid, küll ajapikku asi selgemaks saab, et milles kala.
Sain enda ref XT kätte.
Muidu oleks päris rahul, aga memory temp on jõle kõrge. Idles tiksub 60+ kraadi peal ja mängides läheb lebolt üle 92 kraadi ning temperatuur taastub suht pikalt võrreldes GPU/junction tempiga...
Tea kas see on normaalne või on mingi termopadi normaalselt kõver?
GPU ja junction temperatuurid on head, sama mis 6800XT oli.
Perfi sai timmides (+200mhz VRAM ja -80mV) normaalselt juurde:
Timespy graphics score 25604-->27500.
Timespy extreme graphics: 12607-->13545.
Firestrike Ultra graphics: 17251-->18624.
Port Royal 14291-->15446.
Timespy stress test 99,7% passed.
Power limitit ei tõstnud, sellega saaks veel kõvasti juurde ilmselt. Mul 650W toitekas ja suht tagasihoidliku jahutusega kast, et jääb 0% peale.
Arx07, Sa lugesid teemat? On sul see kaart horisontaalselt kastis? Sama probleem tundub väga paljudel. Idels kuidagi palju XT kohta. Aga noh ma ise poleks XT ostnud ka, suht jura kaart selle raha eest no offence _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Zonerman, see on erinev teema ilmselt. Kõrge junction teema kummitab inimesi XTX kaardiga.
Mul on XT ja memory temperatuur veits kõrge, junction ja GPU temp on samad, mis 6800XT-ga olid.
Ma ei tea, mul on ka memory temp youtube vaadates või niisama winnis ca 60c peal kõigub alla üles veidi. See on täiesti ok referent puhul. Ma selle üle ei teeks paanikat. Core on oluline jälgida. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Zonerman, pelades läks kuni 92C. Veits toores, suvel kuumaga äkki vapsjee pizdec
Tagastama vist ei viitsi ka hakata kuna perfi osas pigem suht korralik.
Täheldasin, et mul daisy chain ehk 1 pci-e kaabel ainult GPU toiteks. Tea kas mõistlik 2 panna? Kunagi targast ostsin komplekteeritud masina ja ainult ühe kaabli nad sinna PSU taha pannud
Ei usu kaablist miskit sõltub. Ju see uus cooler ei jahuta hästi mälu. Mul enda kaart vertikaalis üldse rackis, jahutab ka tagumist osa kaardist paremini mängimisel. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
No sitt DisplayP kaabel võib küll probleeme tekitada. Mul Vegaga oli nii, sain musta ekraani aegajalt. Ostsin paksema korraliku firma kaabli, probleem kadus.
Aga kas ka siin see probleem nii lihtsalt laheneks...
Ei usu kaablist miskit sõltub. Ju see uus cooler ei jahuta hästi mälu. Mul enda kaart vertikaalis üldse rackis, jahutab ka tagumist osa kaardist paremini mängimisel.
Daisy chainida ikka üldiselt ei soovitata juu. Olene ka mis PSU aga ikkagi hea eraldi kaablid panna.
Arx07 kirjutas:
Sain enda ref XT kätte.
Ise ka niilin XT kaarti. Kuidas mängudes performance ja stabiilsus on? Eeldan, et oled 1440p või 4k?
saihtam, 3440x1440 peal olen. Performance on umbes sama, mis peaks olema ehk siis 6800XT pealt edasiminek pole väga suur, aga siiski tuntav. Muidu on stabiilne, aga lambistuttereid esineb - seetõttu ka plaanin kahe kaabliga ära ühendada, äkki sellest.
Muidu oleks igati rahul kui see memory temp nii kõrge ei oleks, see veits häirib kuigi kaevuritel pidavat GDDR6 olema 24/7 95C, et võibolla see ei ole päriselt probleem.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.