Kui toimub 4K transcode, siis kaotad HDRi, kuna Plexi encoder on x264, mitte x265. Plex pakib x265 HDR materjali x264 SDR-iks ümber. Ainuke variant seda vältida on kasutada klienti, mis suudab 4K faile otse mahamängida (Direct Play või Direct Stream).
Ma uuriks, miks klient ei suuda 4K materjali otse mahamängida. Oma kodus lokaalvõrgus peaks ikka kõike originaalkvaliteedis saama vaadata.
Kui toimub 4K transcode, siis kaotad HDRi, kuna Plexi encoder on x264, mitte x265. Plex pakib x265 HDR materjali x264 SDR-iks ümber. Ainuke variant seda vältida on kasutada klienti, mis suudab 4K faile otse mahamängida (Direct Play või Direct Stream).
Ma uuriks, miks klient ei suuda 4K materjali otse mahamängida. Oma kodus lokaalvõrgus peaks ikka kõike originaalkvaliteedis saama vaadata.
supakad lülitas sisse ja sellest hakkas transkodema, kui õigesti aru sain. ilma supakateta oli direct. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Milleks võimelda Plexiga? Kodi ja lokaalsete failide mängimine on minu kogemuse põhjal märksa meeldivam meediakogemus.
Märksõna lokaalne. Juhul kui soov kogu kollektsiooni erinevatest seadmetest ja asukohtadest tarvitada, siis jääb Kodi puudulikuks. _________________ Things ThaT You own end up Owning you!
Plexi võlu on jah peamiselt selles, et seda on suhteliselt lihtne üles seada, näeb viisakas välja, toetatud üpris laias valikus seadmetes ja vaadatav olenemata vaatamiskohast.
Kui just mingit eksootikat ei ürita maha mängida, siis töötab üsna hästi, kuid muidugi ei maksa eeldada, et kogu maailmas leiduv meedia, mis on pahatihti üsna oskamatult põlve otsas või siis üldse mitte striimimist silmas pidades kokku volditud, tingimata maha mängitus saaks. _________________
Kuu aega ei kasutanud Plexi, vahepeal Android TV klienti uuendatud ja näitlejate nimed ei mahu enam ekraanile. Jah, scrollides näeb, aga enne oli parem.
Spoiler
Kas see on mingi minu teleri/resolutsiooni eripära või kellegi veel nii?
---
Lisaks tundub, et Plexil uus bug tekkinud - väljajagatud muusikat ei saa mahamängida.
S21 Ultra ja Plexi app ei saanud enam hästi läbi- 95% juhtudest ei hakka videot mängima ja jääb ketrama- vahet pole kas üritada LANs või üle 4G.
Samas S10E peal probleemi pole. Mõlemas telefonis sama äpiversioon 8.26.2.29389.
Siis sattusin siia teemasse https://forums.plex.tv/t/plex-android-app-didnt-work-after-update-on-android-12/758819
Kummalisel kombel oli fixiks telefoni resolutsiooni muutmine FHD+ -> HD+ peale. Hakkas ilusti mängima LANis kui ka üle 4G. Tõstsin reso tagasi FHD+ peale ja töötas ka nii mõnda aega... kuni enam ei töötanud. Fixis jälle FHD+ -> HD+.
Tundub, et mingi Samsungi + Android12 spetsiifiline kala...
väga halvaks on plex tehtud. castimine ära lõpetada, siis chromecasti jääb ikka plexi pilt ette, pausile panna kusemise ajaks, siis unustab ära, et pausi peal on ja unustab ära ka selle koha, kus pooleli jäi ja lõpetab castimise ära, telefonist uuesti käima panmes hakkab telefonis üritama mängida. pikemat aega juba selline jama ja peale mitmeid updatesid. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Mul käitub nii, telefonist (ios) pausile panna ja ekraan lukku ning tulla 3-4 min pärast tagasi siis äpp reloadib ennast ja disconnectib chromecastist. Pead uuesti ühendama ja filmile resume panema. _________________ Lae pildid -> pilt.io
edit:
Panin tähele, et kui Watchlisti üritada panna midagi, mis on juba Continue Watching nimekirjas, siis selle menüüs tõepoolest see valik puudub. _________________
ufo56, Ei, "Add to Watchlist" mõtlen, nagu DigeBeni screenshotil.
DigeBeni, Mul Firefox ja see valik puudub. Ega sul Plex server juhuslikult beta versioon pole või eksperimentaalsed omadused lubatud?
(Experimental Features: Enable early access to experimental features still under development)
Spoiler
Samuti kui ma vasakult menüüst "Home" peale lähen, siis ei näita mul Watchlisti
Kahjuks tuleb paljuski nõustuda, juba mõnda aega on tunda olnud, et kasutajapoolse sisu serveerimine on kuidagi vaikselt ja tasahilju tahaplaanile vajumas ja kõiksugu lisateenused ja funktsioonid, mis on enamalt jaolt seotud otseselt Plexile laekuva sissetulekuga kolmandatelt osapooltelt, esile trügimas.
Mitte, et mul oleks Plexi poolt pakutava lisaväärtuse vastu midagi, kui ressurssi jagub, andku minna, kuid seejuures ei tohiks platvormi põhiolemust siiski unarusse jätta. _________________
---
Kuidas Chromecastis library järjekorda saab muuta ja neid pinida/unpinida?
Spoiler
edit:
Sain korda, tuleb vasakule vajutada, siis saab pin/unpin teha.
Plexi enda library-te ära peitmiseks tuleb plex.tv sisse logida ja konto seadmete alt "disable" panna.
Aga Chromecastis library-te järjekorra muutmist ma siiani ei tea, kuidas või kas saab
ehk läheb teemasse: oskab keegi ehk öelda, kuidas inimlikult plexi serveris olevat meediat windows 11 arvutis vaadata? 4k hdr ja jutud. transkoodimine on serveris keelatud, kuna lihtsalt pole vajadust, chromecast mängib kõik ilusti ära ja raspberryl nagunii mingit transcodemist ei tee. pc pealt käima pannes hakkab hädaldama, et pole piisavalt palju protsessoreid. kui üritada otse faili mängida kettalt, siis hakkab windowsi video näitamise äpp hädaldama, et vaja raha maksta ja mingi koodek osta. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
ehk läheb teemasse: oskab keegi ehk öelda, kuidas inimlikult plexi serveris olevat meediat windows 11 arvutis vaadata? 4k hdr ja jutud. transkoodimine on serveris keelatud, kuna lihtsalt pole vajadust, chromecast mängib kõik ilusti ära ja raspberryl nagunii mingit transcodemist ei tee. pc pealt käima pannes hakkab hädaldama, et pole piisavalt palju protsessoreid. kui üritada otse faili mängida kettalt, siis hakkab windowsi video näitamise äpp hädaldama, et vaja raha maksta ja mingi koodek osta.
läbi brauseri, windowsi plex äppi nagu ei leidnud esimese hooga.
e: aah, plex app andis miski vastuse. kaen üle kodus.
eraldi kodekite paigaldamine tundub kuidagi aastast kakstuhatikspee, esialgu jätaks selle kõrvale.
kunagi kasutasin kodi nimelist media center asja, sellel pidavat ka plexi plugin olema, peab uurima puurima 1päev, kui aega tekib jälle.
kuidas muidu sellest aru saada pc'l kas kuvatav materjal ikka on hdr või on kuskil teepeal sdr'ks converditud? telekal asi lihtne, viskab filmi käivitades hdr10 teksti üles paremasse nurka, pc monitor oskab pika urgitsemise peale ainult reso ja hertze näidata. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
xxlmaster, sry, see ununes
Samas Plex Pass omamine tundub elementaarne kui oma serverit jooksutada.
mis hea pärast?
Hardware Transcoding oleks peamine pohjus.
Minu jaoks veel olulised Plex Amp, Mobile Sync, Skip Intro ja HDR -> SDR tonemapping.
ilma transcodemiseta peab mängima
plex amp - milleks seda vaja on?
mobile sync - milleks seda vaja on?
skip intro - ei huvita
hdr -> sdr tone mapping - peab mängima originaal värvidega ilma mudimata. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
xxlmaster, sry, see ununes
Samas Plex Pass omamine tundub elementaarne kui oma serverit jooksutada.
mis hea pärast?
Hardware Transcoding oleks peamine pohjus.
Minu jaoks veel olulised Plex Amp, Mobile Sync, Skip Intro ja HDR -> SDR tonemapping.
ilma transcodemiseta peab mängima
plex amp - milleks seda vaja on?
mobile sync - milleks seda vaja on?
skip intro - ei huvita
hdr -> sdr tone mapping - peab mängima originaal värvidega ilma mudimata.
Kui mangib originaalfaili otse, on tore kuid aeg-ajalt tuleb olukordi, kus on vaja transcode. Klientseade ei toeta formaati voi pole piisavalt kiire uhendus.
Plex Amp on muusika pleier.
Mobile Sync: https://support.plex.tv/articles/205553268-using-mobile-sync/
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.