mis neil vahet on? Reso?
Kuidas ostja aru saab? Hinna järgi?
Tootekoodi järgi, paraku paljud poed müüvad siin USA turu jaoks mõeldud Chromecasti. GA01919-US Arvutitargas 4K mudel USA turule, GA03131-DE uuem ja lihtsam variant saksa, ehk siis pmst EU. _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
SKG, See on oki et 4k tuge pole. Striimide lagi on FHD ja see tugi seal minu tellitul on. 4k toe eest topelthinda pole mul mõtet maksta. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Killhoven, Kui nii siis nii. Oktoobris sai oma mõlemale vanemale need 4K versioonid ostetud ja olin seadme kiiruses pettunud. Peale kerget tviikimist, sai kiiremaks, kuid... HD versioon on ju veel lahjema rauaga
Samas tuleb tõdeda, et Chromecast on siiski parem kui teleri enda OS ja selles hinnaklassis paremat seadet ka saada pole. _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Kas see 4k töötab FHD telekaga ka normaalselt? Maal FHD, kodus 4k telekas.
Jah, puhtalt teleka vaatamiseks ja äppideks on tegu asjaliku seadmega, ilmselgelt mingiteks peenemateks asjadeks jääb tal jõust puudu. _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Kas see 4k töötab FHD telekaga ka normaalselt? Maal FHD, kodus 4k telekas.
Jah, puhtalt teleka vaatamiseks ja äppideks on tegu asjaliku seadmega, ilmselgelt mingiteks peenemateks asjadeks jääb tal jõust puudu.
mis need "mingid peenemad asjad" on, mida chromecastiga tegema peaks?
No ses mõttes, et Nvidia Shield'iga ei maksa seda jõudluse poolelt võrrelda, kes mingeid mänge või asju sellega plaanivad ajatada. _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
Link _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Maal märkasin filmi vahtides, et 11 aastat vanal samsal tekkinud ülevalt alla miski ~3cm laiune triip. Mõne värviga paremini nähtav, teise värviga praktiliselt mittenähtav. Näiteks valge puhul üliraske märgata kui ei tea. Roosa puhul aga kena lillakas triip (inimeste nägudel hösti näha, et miskit valesti). Paneel, emaplaat või miskit kolmandat?
Teler muidugi niipiisavalt vana, et remontima pole pointi hakata, eks ootab kuni süveneb ja tõmbab mõne uue odava vusseri asemele. _________________ LehesFoto - Täis suvaklõpse ja muud
see Chromecast ei mängi Jupiterist kauem, kui 15 min, siis jääb film naksti pooleli ja viskab ette screensaverimoodi lehe. Back nuppu vajutades saad Jupiteri avalehele. Otsid filmi üles, vaatad edasi ja umbes 15 min pärast sama lugu.
Miski nagu ei ole päris õige. Ongi selline ikaldus või minu seade pask?
Mida torkida? _________________ Hapud viinamarjad
kust kaudu filmi käivitada üritad? pc? telefon? google tv äpp? mul telefonist yt käitub samamoodi, äpist töötab ilusti. jupiteri pole pikka aega tarvitand. _________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.