NBB-s täieneb nimekiri 1949.- hinnaga. Aga minu meelest on FE kõige kenam. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
tl:dw 4090 on 40-80% kiirem kui 3090Ti sama voolutarbe juures ~400-450W juures
-5% perfi ca 150W väiksema voolutarbe juures. Oleksid saanud teha 300W TDPga kaardi mis oleks olnud vaiksem, odavam toota, sloti võrra väiksem jne aga lihtsalt ei tahetud. AMD muidugi ka parem pole, Zen4 7600X 105W TDP on analoogne näide kohe tuua.
computerbase ja paar muud eile loetud reviewd panevad selle 300w juures ikkagi pigem -10% perf juurde. erinevad hinnangud tulenevad ühest küljest sellest, et on juba näha terve rida testitavaid mänge, mis on cpu-limited ka 2160p resol. teisest küljest sellest, et voolutarve sõltub väga palju mängude profiilist. ka mitte cpu-limited oluikordades on siin-seal näha neid stock kaardiga 350w kanti jäävaid voolutarbe tulemusi. ehk siis jõudluse piirav faktor ei ole erinevalt mitmest eelmisest põlvkonnast ainult power limit. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Tutvu valikuga -- > Antud päringule ei vasta ühtegi toodet!
Sa lootsid avapäeval tõsimeeli saada kaarti, kui ei passinud välismaa lehti?
See on iga launchiga nii olnud sama ka AMD puhul.
Ma nalja pärast proovisin FE kaarti saksa lehe kaudu, sain isegi ostukorvi aga paypal kukkus ära ca 12m hiljem tulid kõik sõnumid alles kohale, et tuvastamisest mööda saada
Karm isegi paypal ei suutnud pingele vastu pidada. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Miks selle uue kaardi ostuga nii kiire on, kas saavad otsa või suur hinnatõus ootamas - mis juhtub, kui see kaart osta näiteks kahe nädala pärast või kahe kuu pärast.
Küsin, sest siit teemast jääb mulje, et jään nagu millestki ilma, kui rahvas sedasi elevil on ja järjekorras ootab ning ostuga netti ummistab.
Nagu krüptobuum oleks jälle naasnud - videod on defitsiit ja tuleb rabada esimesena ja iga hinna eest.. _________________ ---
Miks selle uue kaardi ostuga nii kiire on, kas saavad otsa või suur hinnatõus ootamas - mis juhtub, kui see kaart osta näiteks kahe nädala pärast või kahe kuu pärast.
Küsin, sest siit teemast jääb mulje, et jään nagu millestki ilma, kui rahvas sedasi elevil on ja järjekorras ootab ning ostuga netti ummistab.
Nagu krüptobuum oleks jälle naasnud - videod on defitsiit ja tuleb rabada esimesena ja iga hinna eest..
Mul ei olnud plaanis endale jätta, kui oleks saanud siis huvi oli ainult FE mudeli osas. Seda soovisid mul mitmed teised tuttavad, mul endal sügavalt poogen muidu launchist. Ma ei osta AIB kaarte nagunii pimesi ette ilma review'ta endale ja veel enne AMD launchi. Teiste kohta ei tea igal ühul oma põhjus, miks kohe vaja _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Tutvu valikuga -- > Antud päringule ei vasta ühtegi toodet!
Sa lootsid avapäeval tõsimeeli saada kaarti, kui ei passinud välismaa lehti?
See on iga launchiga nii olnud sama ka AMD puhul.
Ma nalja pärast proovisin FE kaarti saksa lehe kaudu, sain isegi ostukorvi aga paypal kukkus ära ca 12m hiljem tulid kõik sõnumid alles kohale, et tuvastamisest mööda saada
Karm isegi paypal ei suutnud pingele vastu pidada.
2.3k aga palun mina jätan vahele Neid tuleb kindlasti veel paar nädala jooksul. Nvidia lehel oli see veidi alla 2k sama kaart.
Ma istun ka oma vana kaardi otsas edasi AMD launchini ja vaatan mis seal tuleb. Raster perf on mul peamine kriteerium. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
2.3k aga palun mina jätan vahele Neid tuleb kindlasti veel paar nädala jooksul. Nvidia lehel oli see veidi alla 2k sama kaart.
Ma istun ka oma vana kaardi otsas edasi AMD launchini ja vaatan mis seal tuleb. Raster perf on mul peamine kriteerium.
Kas Nvidia leht mitte kuhugi mujale ei suuna (näiteks NBB), kus pole nendest AIB hindadest haisugi, mis Nvidia lehel märgitud?
Ma istun ka oma vana kaardi otsas edasi AMD launchini ja vaatan mis seal tuleb. Raster perf on mul peamine kriteerium.
Kas Nvidia leht mitte kuhugi mujale ei suuna (näiteks NBB), kus pole nendest AIB hindadest haisugi, mis Nvidia lehel märgitud?
Jah suunaski ja sealt probleem tekkiski. Ma pidin teist brauserit kasutama, sest refresiga sain bänni ühelt brauserilt (bot defence). Seal NBB lehel ja uues brauseris tahtis paypal saada kontrolltuvastust aga ei sõnumid ega ka helistamine ei toimunud enam kella neljast andis vigu. ja ca 15m hiljem süsteem taastus aga siis oli hilja juba. Ostukorv lännu. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Nvidia ei tegele ise kaartide jaemüügiga. Ta usaldab selle töö suurematele lokaalsetele poodidele, kes on nõus väikese marginaaliga FE kaarte realiseerima. Saksamaal on selleks NBB, Prantsusmaal LDLC, Suurbritanjas SCAN jne. Hinnad edasimüüjatel on MSRP hinnad FE kaartidele. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Ma pidasin silmas pigem seda, et Nvidia lehel olid üleval ka FE hinnaga AIB mudelid, aga kui neile klikkida, siis viiks nad sinnasamusesse NBB'sse või kuhuiganes, aga seal poleks hind enam 1900 misiganes, vaid 2.2k misiganes.
võtsin selle trio x ära rec psu on 850w kas tõesti piisab ja mu corsair 850x kärab küll?
YT videodest järeldub, et 850W korralikust toitest piisab. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Ma ei saa aru kuidas teie või keegi teine saab väita, et ühest või teisest piisab kui keegi ei tea inimese setupi?
Lisaks kaardile tahavad ju muud asjad ka enda laksu ja kogu muu poppurrii võib koormuse all tahta 100w aga võib ka 450w näiteks, et millest siis siinkohal tulevad järeldused, et 850w või 1000w piisab. Tuleb ikka enne selgeks teha mis üldse saama hakkab.
Ma ei saa aru kuidas teie või keegi teine saab väita, et ühest või teisest piisab kui keegi ei tea inimese setupi?
Lisaks kaardile tahavad ju muud asjad ka enda laksu ja kogu muu poppurrii võib koormuse all tahta 100w aga võib ka 450w näiteks, et millest siis siinkohal tulevad järeldused, et 850w või 1000w piisab. Tuleb ikka enne selgeks teha mis üldse saama hakkab.
nii ta paraku on õnneks msi trio x kaardile kaasasolevale 12 pin juhtmesse läheb 3x8pin ja on locked 450TDP peale.
oc on nagunii mõttetu selle seeriaga. eks proovin ära ja annan teada teile kas läheb suitsema see corsairi 850w toide homme saan testida:D
12700k oc-ga +4090 msi trio x stock. lisaks on mälud 32gb rgb-ga ja aio rgb fännidega:D
No aga kui te ostate 2k "all-in" kaardi ning teil on kõikide eelduste kohaselt 12700-13900 prose (jätame i3 ja i5 välja), siis tekib küsimus, et miks mingi 850w toitega jännata kuna see on ilmselt kõige odavam komponent kogu selle möllu juures? Kõik senised testid näitavad, et alla mingi lõpuotsa prosede ei olegi mõtet seda kaarti osta kuna prose jääb enivei pudelikaelama
No aga kui te ostate 2k "all-in" kaardi ning teil on kõikide eelduste kohaselt 12700-13900 prose (jätame i3 ja i5 välja), siis tekib küsimus, et miks mingi 850w toitega jännata kuna see on ilmselt kõige odavam komponent kogu selle möllu juures? Kõik senised testid näitavad, et alla mingi lõpuotsa prosede ei olegi mõtet seda kaarti osta kuna prose jääb enivei pudelikaelama
laiskus condiites et ei viitsi toidet välja kakkuda siis pane ta müüki siis osta uus ja topi sisse + räige mähkimine cable managmentiga:D
kui keegi ära teeks selle minu eest siis võiks vahetada imo xD ja kui töötab siis las töötab kui kodukas ütleb et reccomended 850w siis ei higista oleks 1000w siis ilmselgelt vahetaks kohe ära:D
AT's juba 9tk kokku valikus. Ei olegi nii hull kui arvata oli. Eestis inflatsioon tegi oma töö tahtjaid polegi _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Ma plaanin oodata ja vaadata, mis loomad need 4080-d ja uued AMD kaardid on. Küll siis on aega otsustada (4090 ei pruugi mul korpusessegi mahtuda). Pole nii tuli takus nagu eelmisel korral, kus pidid õnnelik olema, kui üldse midagi osta said.
AIB kaartide ülevaateid on nüüd samuti tekkima hakanud.
Propood soomes on tühjaks ostetud odavamatest, ilmselt kohe lähevad need veidi kallimad ka.
Trend on näidanud, et lähiajal saabuvad nad KuluMaksu arvelt okidokisse stiilis 10% odavamalt müüki kui seal lett oli.
Just praegu kadus ostmise võimalus, aga kel soovi võib refreshida ja küll nad ilmuvad tagasi. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Kas see mitte järjekordne MLID tarokaartide ja teelehtede pealt tehtud spekulatsioon polnud?
Igas endast lugu pidavas foorumis ja arutelupaigas on see jobu ja muud taolised ammu banned. HV õnneks selliste kohtade alla ei kuulu ja meil on siin paar kajakat, kes hoogsalt väljamõeldistele kaasa elavad. Inteli ARC on ka siiamaani cancelled muidu, ma kuulsin.
Just praegu kadus ostmise võimalus, aga kel soovi võib refreshida ja küll nad ilmuvad tagasi.
AT's siiani võimalik osta jah kallim kui alla 2k aga siiani võimalik tellida. Seega need kes veel hädaldavad, et ei saa osta siis on asi milleski muus. Kui raha on siis mingu ostku. Loogiline, et kõige odavamad lähevad kiirelt enne. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Eks natuke on mõistust vaja, kui kuulata arutlusi, järeldusi, spekulatsioone. Paljudel madalalaubalistel ongi raskusi arusaamisega, et tõesti, spekulatsioonil ja konkreetsel faktil on vahe.
Ma ei kujuta ette, mida need inimesed veel poliitikast arvavad. Võib suht segane maailmapilt olla. _________________
Ma ei teagi mis seisukoht võeti selle uudise osas, ise ma sain telefonisse otse mingi Google uue news pushi variandi tõttu ja tundus üsna ulme seega. Panin Google otsingusse "4090 meltdown" ja tulemusi jätub. Usun, et täiesti normaalne on tänapäeval laialdane mitte reaalse info levimine interneti inforuumis
Ma ei teagi mis seisukoht võeti selle uudise osas, ise ma sain telefonisse otse mingi Google uue news pushi variandi tõttu ja tundus üsna ulme seega. Panin Google otsingusse "4090 meltdown" ja tulemusi jätub. Usun, et täiesti normaalne on tänapäeval laialdane mitte reaalse info levimine interneti inforuumis
99% nendest otsingutulemustest on bottide poolt kokku korjatud clickbait, mis lükatakse "päris" nimedega saitidele üles, kus sisu on kõik automaatne ja mõeldud tootma klikke, et Google maksaks reklaamiraha. See on tööstus, mõeldud tootma clicke konkreetse clickbait bullshiti pealt, mida siis omakorda Youtube'i "autoriteedid" nagu MILD edasi kütavad, sest neil on ju inside sourced iga firma juhatuses.
Sain ka ühe kerge ülevaate valmis TUF 4090-st.
Tore oli sest viskasin 3090-ga kõrvuti ja vaatasin kuidas Cyberpunkis jms mängude hakkama saavad ühes samas masinas uute draiveritega.
Üks huvitav nähtus on aga, et pea kõik meedia kanalid on Cyberpunki testid üles visanud kasutades seda "FidelityFX Super Resolution"i aga pole kusagil märkinud, et see neil peal oli..
Niisiis ma vaatan ja mõtlen miks mul 40FPS on kui teistel 100.. siis märkasin, et ma alati käin graafika sätted manuaalselt üle, AA lülitan välja ja igasugu reso alandajad nagu see.. umbes nagu DLSS aga kehvem?!
Põhimõtteliselt proovisin peale ülevaate üles viskamist korra selle Fidelity-ga ja FPS lendas 40 pealt 108ni
Eks ilmselt vaadati, et "AUTO" säte ja ei puudutud asja.. aga see automaatselt võtabki 4K pealt reso kuskile 800x600 juurde, jumala kandiline näeb pilt välja.. ei tea kuidas ei märgatud.
Link _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Nagu krüptobuum oleks jälle naasnud - videod on defitsiit ja tuleb rabada esimesena ja iga hinna eest..
FOMO. Kunstlik hype suunamaks inimesi ostma. Targad ostavad eelmise seeria kaardi 3 korda odavamalt.
c4v6 kirjutas:
Jep see on veidi irooniline, et ostavad need kellel tekivad kohe teised pudelikaelad.
Scart kirjutas:
Lyth kirjutas:
Kas see mitte järjekordne MLID tarokaartide ja teelehtede pealt tehtud spekulatsioon polnud?
Igas endast lugu pidavas foorumis ja arutelupaigas on see jobu ja muud taolised ammu banned. HV õnneks selliste kohtade alla ei kuulu ja meil on siin paar kajakat, kes hoogsalt väljamõeldistele kaasa elavad. Inteli ARC on ka siiamaani cancelled muidu, ma kuulsin.
Ja HV's ja mujal on õnneks igas kohas paar tegelast kes ei usu midagi peale Nvidia või Inteli pressiteadete. Ja see ARC cancelled on kah muigama panev väljaütlemine kui jutt käis tulevastest seeriatest mitte juba valmis toodetud kaartidest mis pool aastat laos seisid.
Hiina inflatsioon suvel tõusis tervelt 2.5%!!! peale, kindlasti õigustab kasvanud MSRPd.
USA ka enam Nord Streami kaudu gaasi ei saa, ka õigustab GPUde MSRP tõusu $.
See et meil 3sendise omahinnaga eleltrit 45sendiga müüakse ei tähenda veel et terve maailm käpuli HETKEL.
Aga jõudluselisa tubli, just 4k peal. Samas RT tulemused ei paistnud h7ilgavat. Väga kõikuvad olid. Pidev 200% on puudu.
Dlss 3 on küll korraliku perf lisaga, aga näiteks Techtesters kurtis "latency" üle, framepacing? Eks benchid ja draiveriuuendused näitavad...
4slot kaartide vorpimine küll täielik müstika. 600w pole ka OC ning tglt 350W kaardiga tegu...
"8K Gaming" ehk siis 60Hz läbi lukuaugu. Ja saada on ainult üks Delli monitor mis maksab 3700€. Paras paar. Sinna juurde veel 2300€ emaplaat ja 1400€ RAM on täiuslik komplekt
Scart, Mäng mis pole saanud oma ainsat DLC'd ei ole jah minu meelest valmis. Isegi tehnoloogiliselt pole veel valmis ju. Aga teie beetatestige vapralt edasi. Mina ostan valmis toote ja hindan selle põhjal, sest mul ei ole fomo nagu teil, et peab kohe esimesel päeval kõige kallima ja uhkema asja ostma.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.