Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Ariel, MM
HV vaatleja
|
27.07.2022 10:44:01
|
|
|
libe kirjutas: |
mulgi oli ilge häda seal forest osas, kus suure puu juures korduvalt justkui ülereageerisin ja seina sõitsin - ei mäleta, kas see assist mul välja oli lülitatud.
|
Mul assistid väljas, aga mingi tume jõud tõmbas ootamatult ja tugevalt vasakule (nähtamatu magnet?), vist oli Goliathi keskel umbes. B-klassi autoga märgatavam kui S2 puhul, ma nimetakse seda pigem rajameistri poolseks trollimiseks kui ülerageerimiseks.
Ja ma ei tea nüüd, kas asi on selles, et ma harjusin Hot Wheelsi siledate plastradadega ära, aga Mehhiko teed (asfalteeritud) ei olnud varem nii põrutavad, ega ju? Juhiistmelt vaates on tunne, et mõnel lõigul peaks auto küll juppideks lagunema isegi madalatel kiirustel.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
27.07.2022 17:45:59
|
|
|
Ariel, MM, ühekorra sama asi Goliathi sõidus. Keskel tõmbas peale kurvi lihtsalt vasakule. Esimene kord rammisin seina. Teine kord olin targem ja lasin gaasi lahti, ning pidurdasin natuke.
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
01.08.2022 13:59:16
|
|
|
Kas ma olen ainuke, kelle jaoks on seasonal championshipid võimatult rasked? Enamusi neist ma ei saagi läbi, jätsin sinnapaika, kuna ei lepi 2. kohaga, aga neis ma ei saa isegi 5. kohani...
Kõige räigem FAIL mängu autori poolt on forced drivatars, ei saa ise raskust valida. Seega paraku ma jätan enamuse chapionshippe mängimata, kui just mingit head nippi pole, kuidas cheatida...
_________________ Psycho the rapist (ja nüüd eemalda tühikud) |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
01.08.2022 16:49:19
|
|
|
poroloon kirjutas: |
Kas ma olen ainuke, kelle jaoks on seasonal championshipid võimatult rasked? Enamusi neist ma ei saagi läbi, jätsin sinnapaika, kuna ei lepi 2. kohaga, aga neis ma ei saa isegi 5. kohani...
Kõige räigem FAIL mängu autori poolt on forced drivatars, ei saa ise raskust valida. Seega paraku ma jätan enamuse chapionshippe mängimata, kui just mingit head nippi pole, kuidas cheatida...  |
mäletan vist ainult ühte championshipi, mis oli highly skilled tasemel raske, nagu unbeatablega oleks sõitnud
aga kindel võti on hea tune
ja kui ise ei oska tuunida, siis kindlasti ei ole kõik populaarsemad tuned head
siin on otsing iganädalasele teemale redditis, kus on mõistliku ja pigem väga hea kvaliteediga tuned koos koodidega tabelis
https://www.reddit.com/r/forza/search/?q=saeenu&restrict_sr=1&sr_nsfw=
praegune nädal spoileris
Spoiler 
kui juba omale niimõnedki tunerid favorites alla pannud, siis kogemusega oskad nende tunedest midagi alati valida, et hästi sõita
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ariel, MM
HV vaatleja
|
02.08.2022 16:21:58
|
|
|
Kas ma olen ainuke, kelle jaoks on seasonal championshipid võimatult rasked? |
Selle nädala Extreme E, kus olid üheringilised sõidud, minu jaoks päris "Highly skilled" ei tundu. Konvois oleks punktiarvestus leebem, üksi sõites võidab see, kes võidab 2 sõitu, ka championshipi. Ja kui sul on esimeseks jõudmiseks ainult üks ring ja kõige kiirem bot stardib alati esikohalt... Õõh. Aga võimalik, et PG on siin veidi sarnast "oh, ma tean, kuidas asja põnevaks teha" loogikat kasutanud kui Showcase'ide puhul, kus sa alati võidad sekundi murdosaga - kui sa oled kahes esimeses sõidus teiseks jäänud, on päris suur tõenäosus, et see kõige kiirem bot (kel on vahel peaaegu nagu reaktiivmootor) lõpetab kolmanda sõidu imelikul kombel kohtadel 8...10, andes üldvõidu napilt sulle. Kui ei jäänud töllama, restardi viimast sõitu niikaua kuni ta seda teeb.
Ma ei tea, kas see edu tooks, aga ükskord, kui osa botte stardis lihtsalt seisma ja mind blokeerima jäid, siis avastasin, et tagasi starti rewindimine paneb mõned botid tagurpidi sõitma. Aga võimalik, et nad lendaks kummipaelaga sulle selga tagasi, ei ole ise rohkem katsetanud.
Ja kuigi ma ka seda ise teinud pole, siis probleemide püsimisel kellegi järgiproovitult hea seadistuse alla laadimine oleks ilmselt parim lahendus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
02.08.2022 17:15:16
|
|
|
See kummipaela efekt saab kõva kriitikat ka redditis.
Aga minu lahendus oli üldse cheat. Toimib ilusti offline. Õnnestus leida mingi tasuta trainerilaadne vidin, mis pani nupuvajutusega auto hüppama edasi järgmise checkpointi juurde ja sedasi nikerdasin ennast esimeseks. Lisaks võimaldab see trainer teha majad ja autod (isegi läbimatud puud) teha läbitavaks nii, et sa ei põrka neile otsa ega puusse/majja kinni. Autoshow autode hinnad saab ka "free"-ks teha sellega, aga märkasin imelikku anomaaliat, et kõik sedasi free autod olid pekkis käigukasti seadistusega ja rool käitub nagu kummist.
Ideaalne oleks "freeze AI" võimalus, mida normaalsed trainerid pakuvad, aga ma ei saa ühtegi kätte, kõik on tasulised ja ma ei taha traineri eest raha maksta, kui juba mäng ise oli tasuline.
Kes online mängivad, neile ei soovita traineri kasutamist, võib saada bänni, nagu kuulnud olen. Mulle meeldib offline mängida nagunii, siis saan ka mängu sees kellaaega oma tahtmise järgi muuta jne.
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
02.08.2022 20:10:09
|
|
|
Selle nädalane trial oli ikka väga lebo. Esimese korraga sai tehtud. Samuti extreme e championshipid ei ole teab mis hullud.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
02.08.2022 21:19:08
|
|
|
Pätu kirjutas: |
Selle nädalane trial oli ikka väga lebo. Esimese korraga sai tehtud. Samuti extreme e championshipid ei ole teab mis hullud. |
tegin just suure kära peale need championshipid ära ja lisaks 2 trialit, esimese selle sama xtreme e'ga
teise porsche güntheriga, mis vajab veidi harjutamist, aga jube hästi püsis tagaveolisena
kõik sõidud võtsin rabedalt
seda ühe ringi ch tegin esimest sõitu 3 restarti, aga järgmistel oli ühest või paarist rewindist piisavalt abi
video kvaliteet pole suuremasi, mingil põhjusel nvidia share ja forza ei saa omavahel hästi hakkama
Spoiler 
poroloon, nagu aru saan, siis mängid rooliga - paratamatus on, et see on puldiga lihtsam, ainult väga osavad saavad rooliga häid aegu
aga dela tehniki kruusal: https://twitter.com/HaydenPaddon/status/1553976925093335040
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
poroloon
HV kasutaja

|
03.08.2022 07:36:56
|
|
|
Mängin puldiga, aga ma lihtsalt pole sellel alal osav, kuigi juba 11 aastat puldiga sõitnud. Nagunii suurem huvi on open world exploration, aga samas on tahtmine kõik asjad mängus läbida, siis on need championshipid paratamatud.
|
tagasi üles |
|
 |
matrix
HV kasutaja

|
03.08.2022 11:01:31
|
|
|
Kõige räigem FAIL mängu autori poolt on forced drivatars, ei saa ise raskust valida. Seega paraku ma jätan enamuse chapionshippe mängimata, kui just mingit head nippi pole, kuidas cheatida...  |
mäletan vist ainult ühte championshipi, mis oli highly skilled tasemel raske, nagu unbeatablega oleks sõitnud
aga kindel võti on hea tune
ja kui ise ei oska tuunida, siis kindlasti ei ole kõik populaarsemad tuned head
siin on otsing iganädalasele teemale redditis, kus on mõistliku ja pigem väga hea kvaliteediga tuned koos koodidega tabelis
https://www.reddit.com/r/forza/search/?q=saeenu&restrict_sr=1&sr_nsfw=
praegune nädal spoileris
Spoiler 
kui juba omale niimõnedki tunerid favorites alla pannud, siis kogemusega oskad nende tunedest midagi alati valida, et hästi sõita |
Tegin seekord kõik sõidud lõdvalt stocksetingutega ära, ainult käigukastikordajat oli vaja muuta, et kiirematel radadel tippkiirust tõsta.
_________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
20.08.2022 21:35:19
|
|
|
No ei tööta weekly challenge jälle. 4 korda mängu täiesti nullist käima pannud. Ikka ei midagi.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
21.08.2022 00:04:39
|
|
|
No ei tööta weekly challenge jälle. 4 korda mängu täiesti nullist käima pannud. Ikka ei midagi. |
mismõttes ei tööta? milline ei tööta?
tegin eile kenasti kõike mida viitsisin ja toimis
Spoiler 
kindel, et omal windowsi pole timminud ja asju kinni pannud "for security" või "pole vaja settingud"
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
21.08.2022 11:30:59
|
|
|
libe, Jaguar E type oma. Ma mängin xboxi peal. Võtan Etype. Õige aasta jne. Aga esimest osa isegi mitte ei registreeri ära. Own and drive a E type 1961 vms.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ariel, MM
HV vaatleja
|
21.08.2022 12:35:55
|
|
|
Mul on see 1 korra juhtunud Windowsi peal, mulle teadaolevalt 3 korda Xboxi peal. Ühtegi viisi parandamiseks ma ei tea, ühel korral hakkas iseenesest toimima vist kolmandal või neljandal päeval, ühel korral läks restarti tehes kaotsi käesoleva nädala progress ja osa eelmiselt, aga sellega tööle ka "Own and drive". Ühel korral jäigi tegemata, sest restart ei mõjunud ja igapäevaselt ei viitsinud kontrollimas käia, kas aeg ehk kõik haavad parandab. Sel korral, kui nädalaautoks oli odav Golf, ostsin ma autoshow'lt ja oksjonilt juurde neid, et vbla millegipärast mu garaažis olev ei sobi, aga sellest igatahes abi ei olnud.
Viimasest sellisest hädast on mitu kuud möödas, ma arvasin, et on ära parandatud, aga ju siis mitte.
|
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
21.08.2022 19:47:25
|
|
|
libe, Jaguar E type oma. Ma mängin xboxi peal. Võtan Etype. Õige aasta jne. Aga esimest osa isegi mitte ei registreeri ära. Own and drive a E type 1961 vms. |
ei tea, pc peal toimib
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
25.08.2022 19:45:04
|
|
|
Muidugi täna toimis ideaalselt.
Selle seeria teiseks autoks siis 143 milkut maksev mersu. Väärt pingutamist 😉
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
25.08.2022 20:01:57
|
|
|
Muidugi täna toimis ideaalselt.
Selle seeria teiseks autoks siis 143 milkut maksev mersu. Väärt pingutamist 😉 |
Spoiler 
|
ei tea kas väärib pingutamist
kõik masinad pmst olemas, palju duubleid, 135m kontol
ja ega suurt ei viitsi pelada, ainult nende autode pärast, nagu mingi pokemon
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
26.08.2022 05:32:16
|
|
|
libe, kuidas sul nii palju kogunenud raha on ? Mul enamasti kusagil 5~6 vahel
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.08.2022 19:42:07
|
|
|
libe, kuidas sul nii palju kogunenud raha on ? Mul enamasti kusagil 5~6 vahel |
algul, kui oli see skillpointside kogumise teema, kus porsche caymani eest sai kergelt wheelspini ja superwheelspini, ma lisaks ostsin esimesel võimalusel kõiksugu riideesemed ära, et lotos alati raha annaks
mäletagi, millal see teema ära lõppes, aga sellest ajast on ilmselt raha lihtsalt kogunenud ja mingi mitukümmend milli lihtsalt juurde tiksunud võibolla rohkemgi
ja ma paaniliselt nagu raha ka ei soovinud koguda, soovisin kõik autod omale saada, selle seda rahhi tuli
milleks ma seda kasutan? ainus rahh, mis kulub on tuned ja 100k auto peale on ikka päris köömes
ja viimasel ajal on ikka neid suuremaid summasid tulnud
https://www.reddit.com/r/ForzaHorizon5/comments/si6hqs/no_more_porsche_cayman_gts_farming/
peale patchi esimene klipp, mingi 40 milli on juurde tulnud ja oksjone ei ole kasutanud, kallid masinad ära kinkinud jne
Spoiler 
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
26.08.2022 21:04:57
|
|
|
Vabsjee. Eks mingi aeg hakkab seda raha ise ka tulema lihtsalt. Endalgi peaaegu kõik riideesemed olemas.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ariel, MM
HV vaatleja
|
26.08.2022 23:13:17
|
|
|
Ma ostsin ka kõik särgid-sokid-jms ära, aga arvestades, et nende hinnad on kümnetes tuhandetes ja kogu garderoob tähendab miljoneid, siis võib-olla on loosirattast nende saamine tegelikult odavam lahendus
Ja paar korda on ikkagi just super wheelspini sattunud riideesemeid, mis juba olemas (ja kontoris olid nt kaks järjestikust wheelspini "Guitar slide" signaalid), nii et päris bugivaba pole seegi nurk.
Igatahes on endalgi kogunenud üle 100 miljoni, millel tegelikult enam mingit väärtust pole. Kõik hinnalisemad ja haruldasemad autod, mida topelt tekib, lähevad kingiks, ülejäänud kustutan lihtsalt ära (avastasin äsja, et nii Lotus Elisesid kui Meyers Manxe oli kogunenud nt 5 tükki, tundub, et neid kingitakse üsna usinalt)
300 SLR autoshow hinna valimine hoopis teise auto pärismaailma oksjonihinna järgi (mis ületab Forza maksimaalse oksjonihinna seitsmekordselt) oli omapärane lüke PG poolt, aga ma ei kujuta ette, kui paljud seda sellise hinnaga ostaks (ja küll ta tuleb millalgi playlisti auhinnana uuesti niikuinii)
|
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
26.08.2022 23:32:14
|
|
|
Mul ka weekly jamab PC peal. Vanad head bugid, mis esinesid juba FH4 alguspäevil - progress missugune.
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
27.08.2022 09:34:44
|
|
|
ei tea, just tegin weekly ära ja ei jamanud üldse
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
27.08.2022 16:20:13
|
|
|
Mul selle nädalane weekly toimis ideaalselt. Eelmise nädala oma oli kahtlane ja ei töötanud kaks päeva.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|