Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Mõmmik123
HV kasutaja
|
02.06.2022 18:59:29
|
|
|
Mödunud nädalst F5 jamab, Online teha ei sa.... Laeb sisse kõik ok aga siis kui sõitu hakkab ühinema siis jookseb pilt kokku ja jääb seisma midagi ei juhtu, tänase uue seasoniga proovisin uuesti ops laadis sõitu, viimasel ringil jälle pilt seisab tühja kohapealt ja kogu lugu
Okei möödunud nädal see kokkujooksmine sai isenesest korda ja ops see nädal uus häda , Mängu minnes loadingus viskab välja mitu x proovisin ^^
kellelgi veel jebib see ?
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
13.06.2022 20:05:51
|
|
|
Kellelgi siit kõik achievmentid ka käes on ?
|
|
Kommentaarid: 115 loe/lisa |
   |
1 :: |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
13.06.2022 20:21:12
|
|
|
Pätu kirjutas: |
Kellelgi siit kõik achievmentid ka käes on ?  |
ainult too eliminator on ilmselt saamata
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
2 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
13.06.2022 21:29:12
|
|
|
Achievment'id on kergemad, kui eelmistel osadel. Accolade'id on aga hoopis teine teema - neid küll ei viitsi ära teha.
Järgmine kuu lisatakse ports uusi achievemente koos uue laiendusega:
Spoiler 
Mina isiklikult sellest Hot Wheels'i teemast vaimustuses ei ole. Ei võinud siis midagi normaalselt teha?! Üldse kogu Horizon seeria liigub minu jaoks liiga tilulilu suunas.
|
|
Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
13.06.2022 21:33:26
|
|
|
HPN kirjutas: |
Achievment'id on kergemad, kui eelmistel osadel. Accolade'id on aga hoopis teine teema - neid küll ei viitsi ära teha.
Järgmine kuu lisatakse ports uusi achievemente koos uue laiendusega:
Spoiler 
Mina isiklikult sellest Hot Wheels'i teemast vaimustuses ei ole. Ei võinud siis midagi normaalselt teha?! Üldse kogu Horizon seeria liigub minu jaoks liiga tilulilu suunas. |
eelmine hot wheels jäi mul tegemata, samas lego oli isegi okei, kuna ainsaks erinevuseks racingust olid klotsidest ümbrus ja masinad - hot wheels on aga mingid rõngad ja kummalised rajad
fuck it
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Hardi
HV veteran

|
13.06.2022 21:58:27
|
|
|
see hot weels jah jäi endal ka vahele ja eks jääb seekord ka, trackmania fännidele midagi vast.
_________________ ツ |
|
   |
68 |
|
tagasi üles |
|
 |
matrix
HV kasutaja

|
14.06.2022 08:57:43
|
|
|
Keegi võiks uue Forza Motorsport teema ära teha, tundub et asi on nüüd suht ametlik.
_________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
14.06.2022 16:59:54
|
|
|
Forza horizon 4 lego oli tegelikult täiesti mängitav. Hot wheelsei pole proovinud. Oli vist 3das osas.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
renx09
HV Guru

|
14.06.2022 18:12:54
|
|
|
4ndas oli Hot Wheels car pack, täiesti mõttetud saanid
achievmente on tegemata kolm, puhtast laiskusest, mingi liblikate pildistamine jms
accolade on 920k kandis, omast arust spetsiaalselt pole midagi taga ajanud, lihtsalt kõik playlistid ära sõitnud + natuke ka niisama ringi möllanud
_________________ !! |
|
Kommentaarid: 310 loe/lisa |
   |
249 |
|
tagasi üles |
|
 |
matrix
HV kasutaja

|
14.06.2022 20:54:50
|
|
|
Ma vaatasin just seda Kaks kanget Mehhikos Tulumi osa, püramiidid on mängus autentsed aga muu oli küll täielik peldik võrreldes sellega mis mängus on
_________________ Give a man a computer program and you give him a headache, but teach him to program computers and you give him the power to create headaches for others for the rest of his life... R. B. Forest |
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
19.07.2022 22:12:56
|
|
|
Täna tuli hot wheelsei expansion välja.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
22.07.2022 23:08:51
|
|
|
tuhka sellest DLC'st, aga peale seda on mul mäng hakanud sitaks paremini jooksma
varem oli mu vanal risul jubedaid laadimisi ja tüütuid hakkimisi, kuid praegu oli kõik kaunis sarnane sellega, kui mäng launchis - võimalik, et mingid kõrvaltegevused aitasid seda
loll lugu oli, et hotwheelsi peale saada, siis vajas mäng süsteemikettal mahu olemasolu
mul sellega sitt lugu, õnneks sain ruumi haljastada
samas, kui c: ketta haljastus ka mängu perfi mõjutab, siis krr küll sitasti
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
23.07.2022 17:50:34
|
|
|
Mul ei funka selle nädala forzathon, kus peab rimac consept 2ga sõita. Valin rimaci. Aga progress edasi ei liigu. Esimene task on own and drive 2019 rimac concept two.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
23.07.2022 22:40:09
|
|
|
Mul ei funka selle nädala forzathon, kus peab rimac consept 2ga sõita. Valin rimaci. Aga progress edasi ei liigu. Esimene task on own and drive 2019 rimac concept two. |
just tegin selle challenge ära
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
24.07.2022 14:01:02
|
|
|
libe, eile tegin ära. Eile töötas ilusti.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
matrix
HV kasutaja

|
24.07.2022 16:36:23
|
|
|
Mul ei funka selle nädala forzathon, kus peab rimac consept 2ga sõita. Valin rimaci. Aga progress edasi ei liigu. Esimene task on own and drive 2019 rimac concept two. |
Mul on ka korduvalt ja korduvalt sama jama olnud, aga olen täheldanud, et tasub 48h oodata ja siis töötab korralikult.
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.07.2022 18:08:37
|
|
|
selle hot wheelsiga märkasin, et paljude rivals sõitudega jäi finish lagima ja lõpuks masin sõitis ise seina ja aeg kirja ei läinud
päris mitu puhast ringi pidin uuesti sõitma selletõttu
aga seekord tegin selle hot wheelsi läbi ja nädalavahetusest piisas
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
24.07.2022 20:36:44
|
|
|
libe, hot wheelsi kõik missioonid ka tehtud ?
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.07.2022 20:48:36
|
|
|
libe, hot wheelsi kõik missioonid ka tehtud ? |
jap
Spoiler 
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
24.07.2022 20:54:03
|
|
|
libe, vabsjee
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
24.07.2022 20:57:38
|
|
|
hot wheelsi goliathi clean race oli ilmselt kõige tüütum
1 loll koht, kus alati kärsituks muutusin ja eksisin
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ariel, MM
HV vaatleja
|
24.07.2022 23:50:18
|
|
|
libe kirjutas: |
selle hot wheelsiga märkasin, et paljude rivals sõitudega jäi finish lagima ja lõpuks masin sõitis ise seina ja aeg kirja ei läinud
|
Njah, Rivals oli mu jaoks kindlasti kõige ebameeldivam osa sellest DLC-st. Kõigest 18 rada ja ma sain kogu assortii, kuidas aega mitte kirja saada. Ühel korral mäng hangus finišijoone ületamisel. Ühel korral sõitis auto peale finišit iseseisvalt üle minuti ringi (mis oleks päris tore ekskursioon, kui kõik teed juba avastatud poleks ). Üks sõit tundus õnnestunud, aeg oli Rivals tabelis ilusti olemas ja hüüumärgita, aga ei märgitud tehtuks ja punkte ei saanud, nii et tuli ikka uuesti sõita. Ja siis posu neid, kus lihtsalt ei saa aega kirja.
Ma proovisin aru saada, kas asi on selles, kui sõidad kohale ja valid siis "Rivals", mitte põhimenüüst "Hot wheels rivals", aga tundub, et vahet ei ole.
Ja kõige rohkem anomaaliaid kobardus ühe kindla raja külge, millele seetõttu annan tiitli Kõigi Aegade Lemmik. Canyon Drop cross country, kus teine hüpe tuleb üsna ideaalselt teha kanjonisse punasele rajale. Kaks katset soperdasin ise ära, maandumisel libises auto paremale vastu rajaserva. Üks läks selle nahka, et esimesel hüppel kuvati maandumisel "Wall impact", kuigi seal on igav liiv ja tühi väli ja mingeid seinu ei ole. Üks nurjus seetõttu, et sirgel ja pealtnäha ohutul lõigul tabasin ilmselt ärritunud pikslit, mis lennutas mu üle parema esiratta suure kaarega kaugustesse. Järgmine katse lõppes "Missed checkpoint" tõttu, millest ma aru ei saa, sest nüüd tahtsin ma lihtsalt aega kirja saada ega sõitnud ahnelt lippe riivates. Ja siis kui kõik tundus sujuvat ja ma finišini jõudsin... ei läinud aeg kirja
Ilmselgelt märk, et tuleb tegeleda muude, meeldivamate asjadega (aga nüüd lõpuks on kõik tehtud peale Open Racing ja Hot Wheels Tour)
|
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
26.07.2022 21:21:27
|
|
|
Goliathi rival hot wheelsis suht ulme. Pikk sõit. Ja rajal suht iga kurv eksmise võimalusega. Rajal ju need piirded, mida puruks sõita ei anna. Seina ja sõit läbi.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.07.2022 21:35:35
|
|
|
Goliathi rival hot wheelsis suht ulme. Pikk sõit. Ja rajal suht iga kurv eksmise võimalusega. Rajal ju need piirded, mida puruks sõita ei anna. Seina ja sõit läbi. |
difficulty settingus pidi olema mingi uus lisa, ming stunt assist, mis võib sõitu mõjutada
mulgi oli ilge häda seal forest osas, kus suure puu juures korduvalt justkui ülereageerisin ja seina sõitsin - ei mäleta, kas see assist mul välja oli lülitatud.
samas sõit on lühike
kiireim sõit oli 4:20m ja rivals oli mingi minut pikem
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pätu
HV Guru

|
26.07.2022 21:47:35
|
|
|
libe kirjutas: |
Goliathi rival hot wheelsis suht ulme. Pikk sõit. Ja rajal suht iga kurv eksmise võimalusega. Rajal ju need piirded, mida puruks sõita ei anna. Seina ja sõit läbi. |
difficulty settingus pidi olema mingi uus lisa, ming stunt assist, mis võib sõitu mõjutada
mulgi oli ilge häda seal forest osas, kus suure puu juures korduvalt justkui ülereageerisin ja seina sõitsin - ei mäleta, kas see assist mul välja oli lülitatud.
samas sõit on lühike
kiireim sõit oli 4:20m ja rivals oli mingi minut pikem |
Ma ei saanudki alguses aru, miks mul magnetradadel alati auto lappama läheb. Mina rapsin puldiga ühes suunas. Mäng tõmbab autot teise suunda ja siis koguaeg lõpetan külg ees. Sai goliath ära tehtud. 7.44 ajaks B klassi autoga.
|
|
   |
89 |
|
tagasi üles |
|