praegune kellaaeg 18.06.2025 00:43:52
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
UrmasP
HV vaatleja
|
17.07.2022 19:22:28
|
|
|
Teine tark ei tegele sellega üldse- ei võida midagi ja ei kaota ka. Kolmas jälle teeb ühe või paar korda elus. Kas sa lotot ostad? Aga päriselt investeerimisega? Milline on siis kasum? Õige vastus on, et palju väiksem. Olles õigel ajal õiges kohas ja omades piisavalt õnne on ka lotoga võimalik suur summa võita. Nii, et …
|
|
tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
17.07.2022 19:26:36
|
|
|
UrmasP kirjutas: |
Oleks on oleks, aga oleks kuu aega tagasi 10000€ sisse pannud, võtaks täna 4000 puhaskasuna välja ja ainult kuu ajaga oleks teeninud 4000€ selle summa pealt. |
Milli pealt oleks 400000 saanud kõigest kuuga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
UrmasP
HV vaatleja
|
17.07.2022 22:04:22
|
|
|
Njah, 18.juuni oli nii Ethereum, BTC, kui ka paljude teiste müntide jaoks pōhi. Aga tootlus olnuks siiski erinev, kui arvutada. Iseenesest huvitav tähelepanek, ma pole nõnda neid niiväga kõrvutanud. Tegin arvutused läbi, võite ka proovida, kes tahab. A la, kui oleks kuu tagasi ostnud sama raha eest 1) ETH 2) BTC 3) XMR, millise kasu oleks täna, ehk kuu hiljem need maha müües saanud. 10000€ oli lihtsalt selline hea ümmargune summa, millega arvutada.
|
|
tagasi üles |
|
 |
psauce
HV veteran
|
17.07.2022 22:06:14
|
|
|
UrmasP kirjutas: |
Njah, 18.juuni oli nii Ethereum, BTC, kui ka paljude teiste müntide jaoks pōhi. Aga tootlus olnuks siiski erinev, kui arvutada. Iseenesest huvitav tähelepanek, ma pole nõnda neid niiväga kõrvutanud. Tegin arvutused läbi, võite ka proovida, kes tahab. A la, kui oleks kuu tagasi ostnud sama raha eest 1) ETH 2) BTC 3) XMR, millise kasu oleks täna, ehk kuu hiljem need maha müües saanud. 10000€ oli lihtsalt selline hea ümmargune summa, millega arvutada. |
Ikka vast natuke vähem, maksud ju peal.
|
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
17.07.2022 22:14:07
|
|
|
Tagurpidi oskame kõik graafikuid lugeda mis oleks ja poleks. Aga sellest pole halligi kasu ette vaatamiseks. Mõned on siin proovinud, keegi pole õnnestunud. Pean siis silmas konkreetset tehingupaari mitte et nüüd vast liigub sinnapoole ja pärast saab öelda et näe mul oli õigus.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
 |
UrmasP
HV vaatleja
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
17.07.2022 22:51:45
|
|
|
elukaz kirjutas: |
Tagurpidi oskame kõik graafikuid lugeda mis oleks ja poleks. Aga sellest pole halligi kasu ette vaatamiseks. Mõned on siin proovinud, keegi pole õnnestunud. Pean siis silmas konkreetset tehingupaari mitte et nüüd vast liigub sinnapoole ja pärast saab öelda et näe mul oli õigus. |
Spoiler 
Siit oli väga hästi näha, et tõuseb. Ning tõuseb veel sinna 0.9 kanti. Seda sai suht lihtsalt tuletada. RSI näitas ka ülemüüdud seisu graafiku järgi.
NIng kinnituseks 1D graafikul oli näha cup and handle moodustumist. Pole keeruline kahte asja kokku panna, mis juhtuma hakkab.
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
elukaz
HV Guru

|
17.07.2022 23:02:26
|
|
|
Kui pole keeruline siis too kaks lihtsat numbrit, tehing1 selle hinnaga, tehing2 selle hinnaga, ajakoridor selline. Kui short või margin siis peab olema reaalselt pakutav ja teada ka laenuintress.
Ahjaa, tehingud peaks toimuma tulevikus
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
18.07.2022 00:22:03
|
|
|
elukaz kirjutas: |
Kui pole keeruline siis too kaks lihtsat numbrit, tehing1 selle hinnaga, tehing2 selle hinnaga, ajakoridor selline. Kui short või margin siis peab olema reaalselt pakutav ja teada ka laenuintress.
Ahjaa, tehingud peaks toimuma tulevikus  |
Seda nad paraku ei suuda teha. Ainult tagantjärgi on targad. Oma topsikute ja käepidemete ja muu sarnase voodooga.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
18.07.2022 10:09:36
|
|
|
Mul on 3Commases botid, mis töötavad 24/7.
Lülitan siis välja kui näen, et tulemas on punane nädalane küünal.
Ühesõnaga Long'in botidega. Shortida on keerulisem, vähemalt Binance's.
Ma ei day trade'i selles mõttes aktiivselt (botid teevad seda minu eest), kuid selle antud graafiku järgi sain julgelt jätta MATIC/USDT paari boti aktiivseks, sest tean et kuni selle hetkeni toodab ainult plussi.
Sekkun boti töösse alles siis kui näen, et mingi trade on pikalt läinud ja langenud. Automaatika küll teeb safetrade'i lisaks kui langeb -4% ostukohast (enda pandud protsent), et average cost väiksemaks teha. Ja võibolla toon ka take profit protsendi allapoole.
Mul on take profit 2% peal ja trailing on 0.2% ehk kui on hea hoog sees siis ei lõpeta tuimalt 2 peal ära, vaid ootab kui langus on suurem kui 0.2% .
viimati muutis Viilutaja 18.07.2022 10:10:01, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
18.07.2022 10:12:27
|
|
|
Viilutaja, saame näha, kas Su bottide ennustatud 0.9 ongi maticu jaoks lagi või mitte. Ise arvan, et ei ole lagi.
Aga samas - tunnistan ausalt, et kuna päevakaupleja ma ei ole, siis on usk krüpto tehnilisse analüüsi üsna olematu.
Pigem lähenen sedapidi, et küll need kryptokopikad ükspäev tõusule ka keeravad. Tuleb lihtsalt kannatlik olla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
18.07.2022 10:19:47
|
|
|
yerba kirjutas: |
Viilutaja, saame näha, kas Su bottide ennustatud 0.9 ongi maticu jaoks lagi või mitte. Ise arvan, et ei ole lagi. |
Minu botid ei ennustanud midagi. Seda vaatasin ise graafikutelt...
Võimalik et pole lagi, see polnud point minu jaoks. See 0.9'le jõudmine oli tehtud konkreetselt sellel hetkel turgu vaadates (umbes nädal tagasi) ja teadsin 99% kindlusega, et see 0.9 ka tuleb ära.
Ja täna öösel tuli ära.
Ma ei hakka pikemalt ette ennustama kui nädal üldiselt, sest mis sellel pointi oleks? Täna, uuel nädalal vaatan graafikud jälle üle ja teen siis uued järeldused.
Täna oli LHV uudis, et turgudel hetkel on positiivsust. Ning tundub lisaks, et BTC murdis ka tugevalt üle 22000k piiri ja läheb kindlasti nüüd sinn 26k peale.
"Rising tide lifts all ships". Loodan, et tead seda ütlust. See kehtib aktsiate ja krüptode puhul.
Turud on hetkel ülidsemalt positiivsemad ja tõenäoliselt see aitab MATIC'l nign ka teistel coinidel ka edasi minna kõrgemale.
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
18.07.2022 10:21:47
|
|
|
Viilutaja, mis on Maticu hind nädala pärast ehk siis 25. juuli 2022?
_________________ www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
18.07.2022 10:54:18
|
|
|
Viilutaja, mis on Maticu hind nädala pärast ehk siis 25. juuli 2022? |
See sõltub, kas suudetakse 0.9$ piir ka päevases küünlas täna südaööl alistada või mitte. Hetkel on sellises kohas, et kui seda ei suudeta siis langeb käesolev nädala natuke, kuni proovib uuesti tõusta.
Kui täna suudetakse see 0.9$ südaööl ilusti alistada, siis kuni 1.1$ võiks selle nädala lõpuks ära tulla.
|
|
tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
18.07.2022 11:52:07
|
|
|
Kas FED-i numbrid ei pidanud siis mõjutama krüpto suunda või on ikkagi jooned need mis juhivad krüptot? Peale 30 aasta kõrgeima inflatsiooni väljakuulutamist hakkas kõik hoopis tõusma.
Iga kord käitub krüpto vastupidiselt...Hiina ban > tõus. Venemaa sissetung > tõus. Inflatsioon > tõus.
|
|
tagasi üles |
|
 |
coolmode
HV kasutaja

|
18.07.2022 11:58:36
|
|
|
virx kirjutas: |
Kas FED-i numbrid ei pidanud siis mõjutama krüpto suunda või on ikkagi jooned need mis juhivad krüptot? Peale 30 aasta kõrgeima inflatsiooni väljakuulutamist hakkas kõik hoopis tõusma.
Iga kord käitub krüpto vastupidiselt...Hiina ban > tõus. Venemaa sissetung > tõus. Inflatsioon > tõus. |
Kui USA FED CPI data väljastas 13 juuli siis tunnine küünal pani ikka korralikult alla
Spoiler 
|
|
tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
18.07.2022 12:00:46
|
|
|
coolmode, target tehti ruttu ära, et tõusule pöörata...kõik on suhteline
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
18.07.2022 12:04:41
|
|
|
Viilutaja kirjutas: |
Viilutaja, mis on Maticu hind nädala pärast ehk siis 25. juuli 2022? |
See sõltub, kas suudetakse 0.9$ piir ka päevases küünlas täna südaööl alistada või mitte. Hetkel on sellises kohas, et kui seda ei suudeta siis langeb käesolev nädala natuke, kuni proovib uuesti tõusta.
Kui täna suudetakse see 0.9$ südaööl ilusti alistada, siis kuni 1.1$ võiks selle nädala lõpuks ära tulla. |
Väga hea, kaeme siis järele. Vähemalt konkreetsem jutt kui kriipsud ja tassisangad.
|
|
tagasi üles |
|
 |
tarmo66
HV vaatleja
|
18.07.2022 16:35:53
|
|
|
Ma ei day trade'i selles mõttes aktiivselt (botid teevad seda minu eest), kuid selle antud graafiku järgi sain julgelt jätta MATIC/USDT paari boti aktiivseks, sest tean et kuni selle hetkeni toodab ainult plussi.
Sekkun boti töösse alles siis kui näen, et mingi trade on pikalt läinud ja langenud. Automaatika küll teeb safetrade'i lisaks kui langeb -4% ostukohast (enda pandud protsent), et average cost väiksemaks teha. Ja võibolla toon ka take profit protsendi allapoole.
Mul on take profit 2% peal ja trailing on 0.2% ehk kui on hea hoog sees siis ei lõpeta tuimalt 2 peal ära, vaid ootab kui langus on suurem kui 0.2% . |
Viilutaja, mis suurusega 1 positsioon on, ehk mitme € eest peaks korraga ostma, et teenustasud mõistlikud oleks?
Ja mitu positsiooni korraga mängus on, ehk mis on minimaalne alginvesteering, millega alustada kauplemist?
|
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
18.07.2022 17:30:54
|
|
|
Viilutaja, saame näha, kas Su bottide ennustatud 0.9 ongi maticu jaoks lagi või mitte. Ise arvan, et ei ole lagi. |
ud jälle üle ja teen siis uued järeldused.
Täna oli LHV uudis, et turgudel hetkel on positiivsust. Ning tundub lisaks, et BTC murdis ka tugevalt üle 22000k piiri ja läheb kindlasti nüüd sinn 26k peale.
|
Ei usu, et see lähemas tulevikus sinna läheb. See on tal suve jooksul juba kolmas kord 22K peale pendeldada ja iga kord on alla tagasi lainetanud.
Mis positiivsusesse puutub siis majanduslangus ei ole ju veel läbi, see pole toimunudki - sellega alles ähvardatakse. Tõeline põhi peaks tulema siis kui see on käes.
|
|
tagasi üles |
|
 |
virx
HV Guru
|
18.07.2022 22:24:12
|
|
|
Matic on nüüd 10% alla tulnud, paneme siis tegeliku targeti ära, mida meil näha ei õnnestunud. Peale retracementi võib ülesminek muidugi jätkuda.
Spoiler 
1H kehadest nii seest kui saab ja ilusti 50X short.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
18.07.2022 22:54:43
|
|
|
tarmo66 kirjutas: |
Mul on take profit 2% peal ja trailing on 0.2% ehk kui on hea hoog sees siis ei lõpeta tuimalt 2 peal ära, vaid ootab kui langus on suurem kui 0.2% . |
Viilutaja, mis suurusega 1 positsioon on, ehk mitme € eest peaks korraga ostma, et teenustasud mõistlikud oleks?
Ja mitu positsiooni korraga mängus on, ehk mis on minimaalne alginvesteering, millega alustada kauplemist? |
Ma pole neid teenustasusid kordagi vaadanud. Sest pole seni tehtud 260 tehingu pealt märgatavat vähenemist näinud.
Seal pole vahet mis suurusega see esimene positsioon on. Sõltub sellest kui palju vaba raha sul on, mida sa julged selliselt kasutada.
Hetkel on mul tootlikkus 18%, mis on minu jaoks väga ok.
Ning ise valid mis paaridega kaupled. Mul on tehtud päris palju erinevate paaride botte , kuid hetkel on multibot, kus sama tingimustega alustatakse 20 erineva paariga, kui peaks sobiv signaal tulema, ning olen pannud, et max 16 active deali võib olla ja olen pannud, et korduvat sama paari korraga ei avata.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Dreamlover
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
19.07.2022 02:27:05
|
|
|
Ma pigem ütleks, et minu MATIC ennustus 1.1$ oli liiga vähe, vaid kuskile 1.27$ kanti kisub.
|
|
tagasi üles |
|
 |
marguuss
HV vaatleja
|
19.07.2022 15:57:59
|
|
|
Tere.
Reklaamiks siia vahepeale ühte päris asjaliku projekti.
Projekti eestvedajad tahavad lükata troonilt opensea ja teha oma NFT marketplace.
Praegu hind väga madalal, töö käib ja tulevikus usun isiklikult, et võib head lendu saada.
Kellel rohkem huvi, võib liituda meie eesti kommuuniga telegramis ning lugeda läbi pinned sõnumid ja vajadusel infot juurde küsida.
https://t.me/VoxelXNetwork_Estonia - liitumisel vöite mainida ka minu kasutajanime (@bensiin) Pole kohustuslik, lihtsalt praegu käib seal konkurss, et kes kõige rohkem inimese pardale toob, see saab 75$. Samuti pole ka ostmine kohustuslik ja nagu ikka NFA & DYOR.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|