Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum ![Teata moderaatorile Teata moderaatorile](./images/icon_move_w.gif) |
|
netcat
Kreisi kasutaja
![netcat netcat](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/4a906b3f1422d05c6858b1287f39fae4.jpg)
liitunud: 13.01.2010
|
08.01.2022 17:57:08
|
|
|
Vabandust, kui mäletan valesti aga kas mitte EU-s ei olnud kuldimunade lõikamine ära keelatud või vähemalt deprecated? Nagu ebainimlik praktika sarnaselt sabade kärpimisele jne
Igastahes ma mäletan juba mitu aastat tagasi lugenud olevat juhendit toidutööstusele kus anti nõu, kuidas seda kuldiliha, mida tarbija tõenäoliselt puhtalt näha ei taha, osakaupa muude toodete sisse "peita"
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
0 :: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
NATAS999
HV Guru
liitunud: 02.04.2007
|
08.01.2022 17:58:48
|
|
|
netcat kirjutas: |
Vabandust, kui mäletan valesti aga kas mitte EU-s ei olnud kuldimunade lõikamine ära keelatud või vähemalt deprecated? Nagu ebainimlik praktika sarnaselt sabade kärpimisele jne
Igastahes ma mäletan juba mitu aastat tagasi lugenud olevat juhendit toidutööstusele kus anti nõu, kuidas seda kuldiliha, mida tarbija tõenäoliselt puhtalt näha ei taha, osakaupa muude toodete sisse "peita" |
seda pannakse sinna samasse rahkvere hakklihasse, mida betamax soovitas toorelt tartare pähe süüa.
_________________ "Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik |
|
Kommentaarid: 41 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
0 :: |
0 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
napoleon
Unknown virus
![napoleon napoleon](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/a6e514f9486b83cb53d8d932f9a04292.jpg)
liitunud: 08.12.2008
|
08.01.2022 18:01:02
|
|
|
Kas kuldiliha maitseb siis kuidagi teistmoodi või miks seda näha ei taheta?
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
0 :: |
0 :: |
59 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
netcat
Kreisi kasutaja
![netcat netcat](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/4a906b3f1422d05c6858b1287f39fae4.jpg)
liitunud: 13.01.2010
|
08.01.2022 18:03:14
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Kas kuldiliha maitseb siis kuidagi teistmoodi või miks seda näha ei taheta? |
Jeesus kraist.
Proovi, siis tead.
Loodan, et sul on hea ventilatsioon köögis. Ma ostsin kunagi kogemata...
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
0 :: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
somnambuul
HV veteran
liitunud: 22.03.2004
|
08.01.2022 18:05:18
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Kas kuldiliha maitseb siis kuidagi teistmoodi või miks seda näha ei taheta? |
Sa surri oled ilmselt söönud või vähemalt lõhna tundnud. Nii hull ei ole, aga sinna poole.
|
|
Kommentaarid: 60 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
0 :: |
0 :: |
54 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
napoleon
Unknown virus
![napoleon napoleon](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/a6e514f9486b83cb53d8d932f9a04292.jpg)
liitunud: 08.12.2008
|
08.01.2022 18:10:13
|
|
|
somnambuul kirjutas: |
napoleon kirjutas: |
Kas kuldiliha maitseb siis kuidagi teistmoodi või miks seda näha ei taheta? |
Sa surri oled ilmselt söönud või vähemalt lõhna tundnud. Nii hull ei ole, aga sinna poole. |
Surri olen söönud jah kunagi, aga surril on see hais hoopis teisel põhjusel mitte sellest kas heeringas oli nüüd emane või isane.
Aga millest kuldilihal siis see hais tulen? Munad toodavad tõesti nii palju mingit hormooni mis haiseb?
Pole tõesti enne kuulnud, et kuldiliha ei sööda ja ilmselt pole seda siis kunagi proovinud ka kuna pole aimugi millisest lõhnast jutt on.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
0 :: |
0 :: |
59 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
netcat
Kreisi kasutaja
![netcat netcat](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/4a906b3f1422d05c6858b1287f39fae4.jpg)
liitunud: 13.01.2010
|
08.01.2022 18:12:09
|
|
|
napoleon kirjutas: |
somnambuul kirjutas: |
napoleon kirjutas: |
Kas kuldiliha maitseb siis kuidagi teistmoodi või miks seda näha ei taheta? |
Sa surri oled ilmselt söönud või vähemalt lõhna tundnud. Nii hull ei ole, aga sinna poole. |
Surri olen söönud jah kunagi, aga surril on see hais hoopis teisel põhjusel mitte sellest kas heeringas oli nüüd emane või isane.
Aga millest kuldilihal siis see hais tulen? Munad toodavad tõesti nii palju mingit hormooni mis haiseb?
Pole tõesti enne kuulnud, et kuldiliha ei sööda ja ilmselt pole seda siis kunagi proovinud ka kuna pole aimugi millisest lõhnast jutt on. |
Ei viitsi tõlkida
tsitaat: |
The flavor is produced by a testosterone derivative and by skatole, produced by the intestinal microbial breakdown of the amino acid tryptophan. The testosterone derivative, 5-alpha-androstenone, starts to accumulate in the fat of male pigs when they are sexually mature or exceeding 90 kg. |
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
0 :: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
ykshuntka
HV kasutaja
![ykshuntka ykshuntka](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/b20b677949e4fd67a7a9359cf4d42614.jpeg)
liitunud: 15.01.2007
|
08.01.2022 18:20:20
|
|
|
netcat kirjutas: |
napoleon kirjutas: |
Kas kuldiliha maitseb siis kuidagi teistmoodi või miks seda näha ei taheta? |
Jeesus kraist.
Proovi, siis tead.
Loodan, et sul on hea ventilatsioon köögis. Ma ostsin kunagi kogemata... |
Võrus üks kohalik toodab sellist haisvat liha juba aastaid, läheb vist ikka veel rahvale peale.
10a tagasi üritasin hakklihast kotlette praadida. Pann ka sai nahyi visatud.
Õnneks korralik koht ka olemas liha ostmiseks.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
0 :: |
0 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
Hiid
HV Guru
![Hiid Hiid](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/822ab1165ac615d7a43967ffb12baecd.gif)
liitunud: 23.03.2002
|
08.01.2022 18:22:11
|
|
|
Võru turul on mu tuttava lihapood, seal on hea liha. Sink ka üle prahi Lihakarn
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 646 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
3 :: |
0 :: |
503 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
napoleon
Unknown virus
![napoleon napoleon](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/a6e514f9486b83cb53d8d932f9a04292.jpg)
liitunud: 08.12.2008
|
08.01.2022 18:27:59
|
|
|
netcat kirjutas: |
napoleon kirjutas: |
somnambuul kirjutas: |
napoleon kirjutas: |
Kas kuldiliha maitseb siis kuidagi teistmoodi või miks seda näha ei taheta? |
Sa surri oled ilmselt söönud või vähemalt lõhna tundnud. Nii hull ei ole, aga sinna poole. |
Surri olen söönud jah kunagi, aga surril on see hais hoopis teisel põhjusel mitte sellest kas heeringas oli nüüd emane või isane.
Aga millest kuldilihal siis see hais tulen? Munad toodavad tõesti nii palju mingit hormooni mis haiseb?
Pole tõesti enne kuulnud, et kuldiliha ei sööda ja ilmselt pole seda siis kunagi proovinud ka kuna pole aimugi millisest lõhnast jutt on. |
Ei viitsi tõlkida
tsitaat: |
The flavor is produced by a testosterone derivative and by skatole, produced by the intestinal microbial breakdown of the amino acid tryptophan. The testosterone derivative, 5-alpha-androstenone, starts to accumulate in the fat of male pigs when they are sexually mature or exceeding 90 kg. |
|
Siit nagu järelduks, et probleem on ainult siis kui seda kulti on enne emiste viljastamise eesmärgil peetud. Kui lihaks kasvatatakse, siis lüüakse siga ju 9-12 kuuselt maha ehk ei jõuagi suguküpseks saada.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
0 :: |
0 :: |
59 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
Hiid
HV Guru
![Hiid Hiid](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/822ab1165ac615d7a43967ffb12baecd.gif)
liitunud: 23.03.2002
|
08.01.2022 18:29:06
|
|
|
tänapäeva notsu ei ela enam nii kaua, pool aastat ja vähe peale
seega pekki ka ei saa
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 646 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
3 :: |
0 :: |
503 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
ykshuntka
HV kasutaja
![ykshuntka ykshuntka](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/b20b677949e4fd67a7a9359cf4d42614.jpeg)
liitunud: 15.01.2007
|
08.01.2022 18:29:56
|
|
|
See normaalne koht jah.
Kaelakarbonaadi päritolu mingi hetk tundus kahtlane.
Ei olnud päris see mis tavaliselt.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
0 :: |
0 :: |
47 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
Black66
HV Guru
![Black66 Black66](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/2a6daff61efe38b07937886348e14ed0.gif)
liitunud: 17.11.2005
|
08.01.2022 18:47:51
|
|
|
Hiid kirjutas: |
Võru turul on mu tuttava lihapood, seal on hea liha. Sink ka üle prahi Lihakarn ![thumbs_up.gif](images/smiles/thumbs_up.gif) |
Karulas lasevad seda sinki teha, nagu ka pooled teised eesti "lihapoed". Suht keskpärane, kui oled ise teinud ja sellega võrrelda.
|
|
Kommentaarid: 411 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
1 :: |
1 :: |
344 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
raxz
HV Guru
liitunud: 27.07.2003
|
08.01.2022 18:52:40
|
|
|
Ma keetsin täna kartulit, suuviidisin ja grillisin flank steaki (54 kraadi) ja tegin šampinjonidega koorekasteme. Omnom.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
1 :: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
napoleon
Unknown virus
![napoleon napoleon](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/a6e514f9486b83cb53d8d932f9a04292.jpg)
liitunud: 08.12.2008
|
08.01.2022 18:54:30
|
|
|
Ma olen kuskilt kuulnud, et seda päris õiget suitsusinki ei saagi poest ega mõne suurema müüja käest kuna euroliit on sellise asja lihtsalt ära keelanud. Pidavat kantserogeene ja krt teab veel mida sisaldama, kui on õigesti suitsuahjus tehtud.
Aga see on selline naised saunas rääkisid tüüpi väide, mingit viidet ei oska hetkel tuua.
|
|
Kommentaarid: 76 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
0 :: |
0 :: |
59 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
pots4t4j4
HV Guru
liitunud: 14.09.2002
|
08.01.2022 18:56:53
|
|
|
raxz kirjutas: |
Ma keetsin täna kartulit, suuviidisin ja grillisin flank steaki (54 kraadi) ja tegin šampinjonidega koorekasteme. Omnom. |
Sul on mingi kypsetamiseaegne live lahendus tempi jälgimiseks v aegajalt testid?
|
|
Kommentaarid: 488 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
4 :: |
3 :: |
396 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
raxz
HV Guru
liitunud: 27.07.2003
|
08.01.2022 19:20:34
|
|
|
pots4t4j4 kirjutas: |
raxz kirjutas: |
Ma keetsin täna kartulit, suuviidisin ja grillisin flank steaki (54 kraadi) ja tegin šampinjonidega koorekasteme. Omnom. |
Sul on mingi kypsetamiseaegne live lahendus tempi jälgimiseks v aegajalt testid? |
Sous vide jaoks on liha maitsestatud ja vaakumkotis ning viskan selle 54-kraadisesse vette. Seejärel lasen natuke jahtuda ja viskan kuumale grillile. See viimane samm enam sisetemperatuuri ei tõsta.
Muidu grillimise ajal temperatuuri jälgimiseks on Meater+ juhtmeta termomeeter.
Ühtlane medium rare.
|
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
1 :: |
0 :: |
45 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
Hiid
HV Guru
![Hiid Hiid](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/822ab1165ac615d7a43967ffb12baecd.gif)
liitunud: 23.03.2002
|
08.01.2022 19:27:25
|
|
|
Black66 kirjutas: |
Hiid kirjutas: |
Võru turul on mu tuttava lihapood, seal on hea liha. Sink ka üle prahi Lihakarn ![thumbs_up.gif](images/smiles/thumbs_up.gif) |
Karulas lasevad seda sinki teha, nagu ka pooled teised eesti "lihapoed". Suht keskpärane, kui oled ise teinud ja sellega võrrelda. |
ta oma kodus teeb. Lepasuitsuga. Vorstid on vahendatud. Neid ta ise ei suitsuta
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 646 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
3 :: |
0 :: |
503 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
Betamax
HV Guru
![Betamax Betamax](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/a99a252cf8cd42f48705f190ff41acde.jpg)
liitunud: 29.05.2003
|
08.01.2022 19:49:16
|
|
|
NATAS999 kirjutas: |
netcat kirjutas: |
Vabandust, kui mäletan valesti aga kas mitte EU-s ei olnud kuldimunade lõikamine ära keelatud või vähemalt deprecated? Nagu ebainimlik praktika sarnaselt sabade kärpimisele jne
Igastahes ma mäletan juba mitu aastat tagasi lugenud olevat juhendit toidutööstusele kus anti nõu, kuidas seda kuldiliha, mida tarbija tõenäoliselt puhtalt näha ei taha, osakaupa muude toodete sisse "peita" |
seda pannakse sinna samasse rahkvere hakklihasse, mida betamax soovitas toorelt tartare pähe süüa. |
Kuule, wannabe punkarist õnnetusehunnik, ma pole mingit Rakvere hakkliha soovitanud. Ära valeta.
|
|
Kommentaarid: 690 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
1 :: |
1 :: |
532 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
Black66
HV Guru
![Black66 Black66](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/2a6daff61efe38b07937886348e14ed0.gif)
liitunud: 17.11.2005
|
08.01.2022 20:44:55
|
|
|
Hiid kirjutas: |
Black66 kirjutas: |
Hiid kirjutas: |
Võru turul on mu tuttava lihapood, seal on hea liha. Sink ka üle prahi Lihakarn ![thumbs_up.gif](images/smiles/thumbs_up.gif) |
Karulas lasevad seda sinki teha, nagu ka pooled teised eesti "lihapoed". Suht keskpärane, kui oled ise teinud ja sellega võrrelda. |
ta oma kodus teeb. Lepasuitsuga. Vorstid on vahendatud. Neid ta ise ei suitsuta ![icon_idea.gif](images/smiles/icon_idea.gif) |
Maitselt üksühele see sink Karula tootega. Kodukootud asjadel alati mingi oma käekiri juures.
|
|
Kommentaarid: 411 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
1 :: |
1 :: |
344 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
Hiid
HV Guru
![Hiid Hiid](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/822ab1165ac615d7a43967ffb12baecd.gif)
liitunud: 23.03.2002
|
08.01.2022 20:58:55
|
|
|
ma käin ostmas seda otse ahjust ja see ahi asub Külitsel
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 646 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
3 :: |
0 :: |
503 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
Black66
HV Guru
![Black66 Black66](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/2a6daff61efe38b07937886348e14ed0.gif)
liitunud: 17.11.2005
|
08.01.2022 23:34:54
|
|
|
Aga kas letile kah sama asi jõuab?
|
|
Kommentaarid: 411 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
1 :: |
1 :: |
344 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
Hiid
HV Guru
![Hiid Hiid](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/822ab1165ac615d7a43967ffb12baecd.gif)
liitunud: 23.03.2002
|
09.01.2022 08:28:12
|
|
|
mürki ei saa võtta, aga on jutuks olnud, et teeb seda müügi jaoks. Kogused on suured.
_________________ Hapud viinamarjad |
|
Kommentaarid: 646 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
3 :: |
0 :: |
503 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
Betamax
HV Guru
![Betamax Betamax](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/a99a252cf8cd42f48705f190ff41acde.jpg)
liitunud: 29.05.2003
|
09.01.2022 11:34:07
|
|
|
Panin eile lasanje tomatikastme sisse srirachat. Soojalt süües ei tundnud midagi, mõtlesin, et ei pannud seda piisavalt. Täna hommikul võtsin ampsu ja korralik terav laks andis kohe tunda
|
|
Kommentaarid: 690 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
1 :: |
1 :: |
532 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
alpha
Kreisi kasutaja
![alpha alpha](https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/avatars/upload/2c1743a391305fbf367df8e4f069f9f9.gif)
liitunud: 04.12.2002
|
09.01.2022 14:44:04
|
|
|
raxz kirjutas: |
pots4t4j4 kirjutas: |
raxz kirjutas: |
Ma keetsin täna kartulit, suuviidisin ja grillisin flank steaki (54 kraadi) ja tegin šampinjonidega koorekasteme. Omnom. |
Sul on mingi kypsetamiseaegne live lahendus tempi jälgimiseks v aegajalt testid? |
Sous vide jaoks on liha maitsestatud ja vaakumkotis ning viskan selle 54-kraadisesse vette. Seejärel lasen natuke jahtuda ja viskan kuumale grillile. See viimane samm enam sisetemperatuuri ei tõsta.
Muidu grillimise ajal temperatuuri jälgimiseks on Meater+ juhtmeta termomeeter.
Ühtlane medium rare.
![](https://www.upload.ee/thumb/13777137/9F36C573-501F-404F-AE42-219CB9374BB8.jpeg) |
kui kaua seal 54-kraadises vees hoidsid?
|
|
Kommentaarid: 5 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
![](./images/komment/img_10_1.gif) ![](./images/komment/img_10_0.gif) ![](./images/komment/img_10_2.gif) |
:: |
0 :: |
0 :: |
5 |
|
tagasi üles |
|
![](templates/HinnaVaatlus/imagesHV/spacer.gif) |
|