Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Toidu ja (mittealkohoolse) joogi teema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 825, 826, 827 ... 983, 984, 985  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale. Teata moderaatorile
otsing:  
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

liitunud: 13.01.2010



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.01.2022 17:57:08 vasta tsitaadiga

Vabandust, kui mäletan valesti aga kas mitte EU-s ei olnud kuldimunade lõikamine ära keelatud või vähemalt deprecated? Nagu ebainimlik praktika sarnaselt sabade kärpimisele jne
Igastahes ma mäletan juba mitu aastat tagasi lugenud olevat juhendit toidutööstusele kus anti nõu, kuidas seda kuldiliha, mida tarbija tõenäoliselt puhtalt näha ei taha, osakaupa muude toodete sisse "peita"
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
NATAS999
HV Guru

liitunud: 02.04.2007




sõnum 08.01.2022 17:58:48 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
Vabandust, kui mäletan valesti aga kas mitte EU-s ei olnud kuldimunade lõikamine ära keelatud või vähemalt deprecated? Nagu ebainimlik praktika sarnaselt sabade kärpimisele jne
Igastahes ma mäletan juba mitu aastat tagasi lugenud olevat juhendit toidutööstusele kus anti nõu, kuidas seda kuldiliha, mida tarbija tõenäoliselt puhtalt näha ei taha, osakaupa muude toodete sisse "peita"
seda pannakse sinna samasse rahkvere hakklihasse, mida betamax soovitas toorelt tartare pähe süüa.
_________________
"Kuidas on see hea?"
-Auto kirurgia kliinik
Kommentaarid: 41 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 39
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
napoleon
Unknown virus
napoleon

liitunud: 08.12.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.01.2022 18:01:02 vasta tsitaadiga

Kas kuldiliha maitseb siis kuidagi teistmoodi või miks seda näha ei taheta?
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

liitunud: 13.01.2010



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.01.2022 18:03:14 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Kas kuldiliha maitseb siis kuidagi teistmoodi või miks seda näha ei taheta?



Jeesus kraist.
Proovi, siis tead.

Loodan, et sul on hea ventilatsioon köögis. Ma ostsin kunagi kogemata...
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
somnambuul
HV veteran

liitunud: 22.03.2004



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.01.2022 18:05:18 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
Kas kuldiliha maitseb siis kuidagi teistmoodi või miks seda näha ei taheta?


Sa surri oled ilmselt söönud või vähemalt lõhna tundnud. Nii hull ei ole, aga sinna poole.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 54
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
napoleon
Unknown virus
napoleon

liitunud: 08.12.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.01.2022 18:10:13 vasta tsitaadiga

somnambuul kirjutas:
napoleon kirjutas:
Kas kuldiliha maitseb siis kuidagi teistmoodi või miks seda näha ei taheta?


Sa surri oled ilmselt söönud või vähemalt lõhna tundnud. Nii hull ei ole, aga sinna poole.


Surri olen söönud jah kunagi, aga surril on see hais hoopis teisel põhjusel mitte sellest kas heeringas oli nüüd emane või isane.
Aga millest kuldilihal siis see hais tulen? Munad toodavad tõesti nii palju mingit hormooni mis haiseb?
Pole tõesti enne kuulnud, et kuldiliha ei sööda ja ilmselt pole seda siis kunagi proovinud ka kuna pole aimugi millisest lõhnast jutt on.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
netcat
Kreisi kasutaja
netcat

liitunud: 13.01.2010



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.01.2022 18:12:09 vasta tsitaadiga

napoleon kirjutas:
somnambuul kirjutas:
napoleon kirjutas:
Kas kuldiliha maitseb siis kuidagi teistmoodi või miks seda näha ei taheta?


Sa surri oled ilmselt söönud või vähemalt lõhna tundnud. Nii hull ei ole, aga sinna poole.


Surri olen söönud jah kunagi, aga surril on see hais hoopis teisel põhjusel mitte sellest kas heeringas oli nüüd emane või isane.
Aga millest kuldilihal siis see hais tulen? Munad toodavad tõesti nii palju mingit hormooni mis haiseb?
Pole tõesti enne kuulnud, et kuldiliha ei sööda ja ilmselt pole seda siis kunagi proovinud ka kuna pole aimugi millisest lõhnast jutt on.


Ei viitsi tõlkida

tsitaat:
The flavor is produced by a testosterone derivative and by skatole, produced by the intestinal microbial breakdown of the amino acid tryptophan. The testosterone derivative, 5-alpha-androstenone, starts to accumulate in the fat of male pigs when they are sexually mature or exceeding 90 kg.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ykshuntka
HV kasutaja
ykshuntka

liitunud: 15.01.2007



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.01.2022 18:20:20 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
napoleon kirjutas:
Kas kuldiliha maitseb siis kuidagi teistmoodi või miks seda näha ei taheta?



Jeesus kraist.
Proovi, siis tead.

Loodan, et sul on hea ventilatsioon köögis. Ma ostsin kunagi kogemata...

Võrus üks kohalik toodab sellist haisvat liha juba aastaid, läheb vist ikka veel rahvale peale.
10a tagasi üritasin hakklihast kotlette praadida. Pann ka sai nahyi visatud. okse.gif
Õnneks korralik koht ka olemas liha ostmiseks.
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hiid
HV Guru
Hiid

liitunud: 23.03.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.01.2022 18:22:11 vasta tsitaadiga

Võru turul on mu tuttava lihapood, seal on hea liha. Sink ka üle prahi icon_razz.gif Lihakarn thumbs_up.gif
_________________
Hapud viinamarjad
Kommentaarid: 646 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 503
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
napoleon
Unknown virus
napoleon

liitunud: 08.12.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.01.2022 18:27:59 vasta tsitaadiga

netcat kirjutas:
napoleon kirjutas:
somnambuul kirjutas:
napoleon kirjutas:
Kas kuldiliha maitseb siis kuidagi teistmoodi või miks seda näha ei taheta?


Sa surri oled ilmselt söönud või vähemalt lõhna tundnud. Nii hull ei ole, aga sinna poole.


Surri olen söönud jah kunagi, aga surril on see hais hoopis teisel põhjusel mitte sellest kas heeringas oli nüüd emane või isane.
Aga millest kuldilihal siis see hais tulen? Munad toodavad tõesti nii palju mingit hormooni mis haiseb?
Pole tõesti enne kuulnud, et kuldiliha ei sööda ja ilmselt pole seda siis kunagi proovinud ka kuna pole aimugi millisest lõhnast jutt on.


Ei viitsi tõlkida

tsitaat:
The flavor is produced by a testosterone derivative and by skatole, produced by the intestinal microbial breakdown of the amino acid tryptophan. The testosterone derivative, 5-alpha-androstenone, starts to accumulate in the fat of male pigs when they are sexually mature or exceeding 90 kg.


Siit nagu järelduks, et probleem on ainult siis kui seda kulti on enne emiste viljastamise eesmärgil peetud. Kui lihaks kasvatatakse, siis lüüakse siga ju 9-12 kuuselt maha ehk ei jõuagi suguküpseks saada.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hiid
HV Guru
Hiid

liitunud: 23.03.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.01.2022 18:29:06 vasta tsitaadiga

tänapäeva notsu ei ela enam nii kaua, pool aastat ja vähe peale icon_cry.gif
seega pekki ka ei saa icon_mad.gif

_________________
Hapud viinamarjad
Kommentaarid: 646 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 503
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
ykshuntka
HV kasutaja
ykshuntka

liitunud: 15.01.2007



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.01.2022 18:29:56 vasta tsitaadiga

See normaalne koht jah.
Kaelakarbonaadi päritolu mingi hetk tundus kahtlane.
Ei olnud päris see mis tavaliselt.
Kommentaarid: 53 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 47
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Black66
HV Guru
Black66

liitunud: 17.11.2005




sõnum 08.01.2022 18:47:51 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
Võru turul on mu tuttava lihapood, seal on hea liha. Sink ka üle prahi icon_razz.gif Lihakarn thumbs_up.gif

Karulas lasevad seda sinki teha, nagu ka pooled teised eesti "lihapoed". Suht keskpärane, kui oled ise teinud ja sellega võrrelda.
Kommentaarid: 411 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 344
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raxz
HV Guru

liitunud: 27.07.2003




sõnum 08.01.2022 18:52:40 vasta tsitaadiga

Ma keetsin täna kartulit, suuviidisin ja grillisin flank steaki (54 kraadi) ja tegin šampinjonidega koorekasteme. Omnom.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
napoleon
Unknown virus
napoleon

liitunud: 08.12.2008



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.01.2022 18:54:30 vasta tsitaadiga

Ma olen kuskilt kuulnud, et seda päris õiget suitsusinki ei saagi poest ega mõne suurema müüja käest kuna euroliit on sellise asja lihtsalt ära keelanud. Pidavat kantserogeene ja krt teab veel mida sisaldama, kui on õigesti suitsuahjus tehtud.
Aga see on selline naised saunas rääkisid tüüpi väide, mingit viidet ei oska hetkel tuua.
Kommentaarid: 76 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 59
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
pots4t4j4
HV Guru

liitunud: 14.09.2002




sõnum 08.01.2022 18:56:53 vasta tsitaadiga

raxz kirjutas:
Ma keetsin täna kartulit, suuviidisin ja grillisin flank steaki (54 kraadi) ja tegin šampinjonidega koorekasteme. Omnom.


Sul on mingi kypsetamiseaegne live lahendus tempi jälgimiseks v aegajalt testid?
Kommentaarid: 488 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 396
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
raxz
HV Guru

liitunud: 27.07.2003




sõnum 08.01.2022 19:20:34 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:
raxz kirjutas:
Ma keetsin täna kartulit, suuviidisin ja grillisin flank steaki (54 kraadi) ja tegin šampinjonidega koorekasteme. Omnom.


Sul on mingi kypsetamiseaegne live lahendus tempi jälgimiseks v aegajalt testid?
Sous vide jaoks on liha maitsestatud ja vaakumkotis ning viskan selle 54-kraadisesse vette. Seejärel lasen natuke jahtuda ja viskan kuumale grillile. See viimane samm enam sisetemperatuuri ei tõsta.
Muidu grillimise ajal temperatuuri jälgimiseks on Meater+ juhtmeta termomeeter.

Ühtlane medium rare.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hiid
HV Guru
Hiid

liitunud: 23.03.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.01.2022 19:27:25 vasta tsitaadiga

Black66 kirjutas:
Hiid kirjutas:
Võru turul on mu tuttava lihapood, seal on hea liha. Sink ka üle prahi icon_razz.gif Lihakarn thumbs_up.gif

Karulas lasevad seda sinki teha, nagu ka pooled teised eesti "lihapoed". Suht keskpärane, kui oled ise teinud ja sellega võrrelda.
ta oma kodus teeb. Lepasuitsuga. Vorstid on vahendatud. Neid ta ise ei suitsuta icon_idea.gif
_________________
Hapud viinamarjad
Kommentaarid: 646 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 503
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

liitunud: 29.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.01.2022 19:49:16 vasta tsitaadiga

NATAS999 kirjutas:
netcat kirjutas:
Vabandust, kui mäletan valesti aga kas mitte EU-s ei olnud kuldimunade lõikamine ära keelatud või vähemalt deprecated? Nagu ebainimlik praktika sarnaselt sabade kärpimisele jne
Igastahes ma mäletan juba mitu aastat tagasi lugenud olevat juhendit toidutööstusele kus anti nõu, kuidas seda kuldiliha, mida tarbija tõenäoliselt puhtalt näha ei taha, osakaupa muude toodete sisse "peita"
seda pannakse sinna samasse rahkvere hakklihasse, mida betamax soovitas toorelt tartare pähe süüa.

Kuule, wannabe punkarist õnnetusehunnik, ma pole mingit Rakvere hakkliha soovitanud. Ära valeta.
Kommentaarid: 690 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 532
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Black66
HV Guru
Black66

liitunud: 17.11.2005




sõnum 08.01.2022 20:44:55 vasta tsitaadiga

Hiid kirjutas:
Black66 kirjutas:
Hiid kirjutas:
Võru turul on mu tuttava lihapood, seal on hea liha. Sink ka üle prahi icon_razz.gif Lihakarn thumbs_up.gif

Karulas lasevad seda sinki teha, nagu ka pooled teised eesti "lihapoed". Suht keskpärane, kui oled ise teinud ja sellega võrrelda.
ta oma kodus teeb. Lepasuitsuga. Vorstid on vahendatud. Neid ta ise ei suitsuta icon_idea.gif

Maitselt üksühele see sink Karula tootega. Kodukootud asjadel alati mingi oma käekiri juures. icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 411 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 344
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hiid
HV Guru
Hiid

liitunud: 23.03.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 08.01.2022 20:58:55 vasta tsitaadiga

ma käin ostmas seda otse ahjust ja see ahi asub Külitsel icon_wink.gif
_________________
Hapud viinamarjad
Kommentaarid: 646 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 503
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Black66
HV Guru
Black66

liitunud: 17.11.2005




sõnum 08.01.2022 23:34:54 vasta tsitaadiga

Aga kas letile kah sama asi jõuab? icon_lol.gif
Kommentaarid: 411 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 344
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Hiid
HV Guru
Hiid

liitunud: 23.03.2002



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.01.2022 08:28:12 vasta tsitaadiga

mürki ei saa võtta, aga on jutuks olnud, et teeb seda müügi jaoks. Kogused on suured. icon_rolleyes.gif
_________________
Hapud viinamarjad
Kommentaarid: 646 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 0 :: 503
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Betamax
HV Guru
Betamax

liitunud: 29.05.2003



Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 09.01.2022 11:34:07 vasta tsitaadiga

Panin eile lasanje tomatikastme sisse srirachat. Soojalt süües ei tundnud midagi, mõtlesin, et ei pannud seda piisavalt. Täna hommikul võtsin ampsu ja korralik terav laks andis kohe tunda icon_lol.gif
Kommentaarid: 690 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 532
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
alpha
Kreisi kasutaja
alpha

liitunud: 04.12.2002




sõnum 09.01.2022 14:44:04 vasta tsitaadiga

raxz kirjutas:
pots4t4j4 kirjutas:
raxz kirjutas:
Ma keetsin täna kartulit, suuviidisin ja grillisin flank steaki (54 kraadi) ja tegin šampinjonidega koorekasteme. Omnom.


Sul on mingi kypsetamiseaegne live lahendus tempi jälgimiseks v aegajalt testid?
Sous vide jaoks on liha maitsestatud ja vaakumkotis ning viskan selle 54-kraadisesse vette. Seejärel lasen natuke jahtuda ja viskan kuumale grillile. See viimane samm enam sisetemperatuuri ei tõsta.
Muidu grillimise ajal temperatuuri jälgimiseks on Meater+ juhtmeta termomeeter.

Ühtlane medium rare.
kui kaua seal 54-kraadises vees hoidsid?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Vaba Mikrofon »  Toidu ja (mittealkohoolse) joogi teema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 825, 826, 827 ... 983, 984, 985  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis



Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.