Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Millist panka eelistad? |
Swedbank |
|
34% |
[ 17 ] |
SEB Pank |
|
20% |
[ 10 ] |
LHV |
|
36% |
[ 18 ] |
Luminor |
|
0% |
[ 0 ] |
Coop |
|
6% |
[ 3 ] |
Holm Bank |
|
0% |
[ 0 ] |
Bigbank |
|
0% |
[ 0 ] |
Inbank |
|
0% |
[ 0 ] |
Mõni muu pank |
|
2% |
[ 1 ] |
|
hääli kokku : 49 |
|
autor |
|
napoleon
Unknown virus

|
07.06.2021 19:44:49
|
|
|
jägaja, seda küll niivõrd kuivõrd, aga ennusta sa siis ette, kus sobib kaardimakse, kus ei sobi kaardimakse ja kus on lihtsalt kergem sulas maksta. Mul krt võttis Hispaanias ühes pisikeses poes kaardimakse lõpuks 5+ minutit aega. Summa oli mingi ca 10€. Ei teagi, kas analoogmodem helistas panka või mingi muu porr, aga edaspidi loobusin pisemates poodides kaardiga maksmisest ja maksin sulas.
Aga teine teema võib olla see, et sa ei lähe sinna otseselt midagi shoppama, aga kui midagi saab soodsamalt kui Eestis ja sul on seda nagunii vaja, siis on mõistlik ära osta ehk see kulu ei lähe otseselt selle reisi eelarve realt.
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
kjaups
MeesKesTuliMetsast

|
07.06.2021 20:32:17
|
|
|
Mul too SEB äpp peksab pidevalt villast. Widetis pean alatasa kontod seadistama, mida näha tahan.
Kui ühe korra on ära laadinud, siis need summad jäävadki sinna, kuniks äppi endasse sisse login ja see andmeid uuendab.
Paar nädalat juba nii jamanud.
_________________ YAGA müügiputka - SNAP pildipank
M: 3D Touch V3.2 15€ |
|
Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
3 :: |
135 |
|
tagasi üles |
|
 |
Oisu.
HV kasutaja
|
07.06.2021 21:01:23
|
|
|
jägaja kirjutas: |
mul on eelarve siiski ees, ehk et kõike, mida näed, lubada ei saa. Tegutseda tuleb olemaoleva eelarve piires. |
Kas järgmise aasta eelarves kärped sees?
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
07.06.2021 21:06:06
|
|
|
Ei tea veel. Vaatame, kuidas tööelu kujuneb.
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
Kommentaarid: 141 loe/lisa |
   |
1 :: |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
07.06.2021 22:58:51
|
|
|
kjaups kirjutas: |
Mul too SEB äpp peksab pidevalt villast. Widetis pean alatasa kontod seadistama, mida näha tahan.
Kui ühe korra on ära laadinud, siis need summad jäävadki sinna, kuniks äppi endasse sisse login ja see andmeid uuendab.
Paar nädalat juba nii jamanud. |
ka jama SEBiga olnud.
Lisaks need viipemaksed aktiveeruvad/deaktiveeruvad kui telefoniga teha. Jube tüütu.
LHVga seni null errorit olnud läbi telefoni (Gpay)
P.S. Luminori koduleht on ikka paras õudus? Üritatud mingit uuekooli edge i värki saavutada, aga jääb hätta Chrome iga mitmes kohas, lisaks menüüd jne.. täiesti lamp ja si'* kasutajakogemus kui ausalt öelda.
ja mina olen pigem see techsavy tüüp, kes peaks asja lahti hammustama..
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
08.06.2021 08:58:56
|
|
|
napoleon kirjutas: |
Minu kogemus sulaga näitab, et ükskõik kui palju seda välismaale minnes kaasa võtta, lõpuks tuleb ikka puudu ja peab pangale välismaal sulli väljavõtmise eest natuke obrokit maksma. Seda muidugi mõistlikuse piires ehk mingi umbkaudse eelduse järgi mitte nii, et kõik säästud sulas kaasa võtad  |
Pole kunagi välismaal sulli kasutanud.
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
08.06.2021 10:00:13
|
|
|
ot: |
Sa pole ju ka välismaal käinud pea kunagi. Üks HV trip saksamaale väljaarvatud. |
_________________ " Maailm on täis kõikvõimalike külatarkade kogukondi, kelle ühine joon on teadus- ja tõenduspõhisele elukäsitusele vastandumine." |
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
08.06.2021 11:18:36
|
|
|
Sold OUT kirjutas: |
napoleon kirjutas: |
Minu kogemus sulaga näitab, et ükskõik kui palju seda välismaale minnes kaasa võtta, lõpuks tuleb ikka puudu ja peab pangale välismaal sulli väljavõtmise eest natuke obrokit maksma. Seda muidugi mõistlikuse piires ehk mingi umbkaudse eelduse järgi mitte nii, et kõik säästud sulas kaasa võtad  |
Pole kunagi välismaal sulli kasutanud. |
Ma olen ikka kaasa vedanud mingi backup raha. Mõned korrad on ikka probleeme olnud kaartidega. SEB on töötanud enamus kordadest laitmatult. Küll on olnud reisil probleeme swedi ja lhv-ga. Õnneks on üks kaart ikka kellelgi töötanud.
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
08.06.2021 15:26:55
|
|
|
Ertai kirjutas: |
P.S. Luminori koduleht on ikka paras õudus? Üritatud mingit uuekooli edge i värki saavutada, aga jääb hätta Chrome iga mitmes kohas, lisaks menüüd jne.. täiesti lamp ja si'* kasutajakogemus kui ausalt öelda.
ja mina olen pigem see techsavy tüüp, kes peaks asja lahti hammustama.. |
See on alati õudne olnud. Enne oli selline vanakooli õudus ja nüüd on uue generatsiooni õudus. Teistel pankadel on selle kahe perioodi vahele mahtunud (või mahub veel jätkuvalt) mingil määral kasutamist kannatav liides, aga need hüppasid otse 90ndatest "helgesse tulevikku"
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
08.06.2021 16:10:08
|
|
|
... ja mina olen pigem see techsavy tüüp, kes peaks asja lahti hammustama.. |
See ei tähenda tänapäeval midagi kui mingi loovhipi on kasutuskogemusel juures olnud.
Isegi mingis hangete keskkonnas oli kunagi jamasid. Oluline lahter avanes kindlal sõnal klikkides aga see sõna polnud kuidagi eraldi tähistatud vms. Lihtsalt tavateksti sees.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ertai
HV veteran

|
08.06.2021 16:11:13
|
|
|
softis kirjutas: |
... ja mina olen pigem see techsavy tüüp, kes peaks asja lahti hammustama.. |
See ei tähenda tänapäeval midagi kui mingi loovhipi on kasutuskogemusel juures olnud.
Isegi mingis hangete keskkonnas oli kunagi jamasid. Oluline lahter avanes kindlal sõnal klikkides aga see sõna polnud kuidagi eraldi tähistatud vms. Lihtsalt tavateksti sees. |
see sinu kirjeldatud jutt tundub, et asi ei ole absoluutselt oskustes, vaid baasmõtlemises ja loogikas.. ei saa aru, kuidas saab nii mööda panna. Vähene elukogemus ja suurema pildi nägemine?
|
|
Kommentaarid: 51 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
08.06.2021 16:27:57
|
|
|
Nii juhtub, kui asju projekteerivad inimesed, kes neid ise kunagi ei kasuta.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
napoleon
Unknown virus

|
08.06.2021 21:29:24
|
|
|
netcat kirjutas: |
Nii juhtub, kui asju projekteerivad inimesed, kes neid ise kunagi ei kasuta. |
Tihti on selle taga jube bürokraatia ehk see kes asju lõpuks disainib ja arendab ei saagi lõppkasutaja käest midagi küsida.
Ma ise midagi arendades kui vähegi võimalik alustan kahest lihtsast küsimusest - kuidas te seda asja praegu teete ja mida te ootate, et uues lahenduses paremini oleks.
Aga noh, kui ei saa kasutajaga suhelda ja mingi wannabe projektijuht viskab ette oma nägemuse asjast, siis nii juhtubki. Kui ikka öeldakse, et tee kandiliste ratastega auto ja kedagi ei huvita kui juhid tähelepanu asjaolule, et sellise autoga keegi sõita ei taha kuigi puht teoreetiliselt võib see mingil määral ju edasi liikuda, siis mnjah....
|
|
Kommentaarid: 77 loe/lisa |
   |
60 |
|
tagasi üles |
|
 |
Renka
HV Guru

|
08.06.2021 21:47:57
|
|
|
ot: |
Oi kui palju on nähtud seda, et "võidetakse" mingi projekt ja siis hakatakse kohe koosolekutel piirama seda skoopi mida tehakse. No kui väga seda nuppu ikka vaja on - võtame maha. Jne jne. Kui kliendi poolel ei ole asjalik inimene vastas siis lõpuks saab klient sama raha eest pool toodet ja ülejäänud funktsionaalsus müüakse lisaarendustega juurde hiljem
Ja noh selle kõige juurde käib aegajalt ka see, et arendajat üldse ei kaasata plaani tegemisse. Vahest kui on analüütik olemas siis polegi kõige hullem aga no kuramuse tihti on arendaja viimane kes teada saab mida tegema peab. Mis siis, et tema inputiga oleks nii mõnegi funktsionaalsuse juures hoopis parema lahenduse välja pakkunud.
Ja no tihti on arendaja ka selline kes ei julge suud lahti teha plaanimise ajal või töö käigus, et kuule saaks ju paremini või, et mingi kokkulepitud asi on täielik pask.
Eks see kõik ole ühelt poolt projektijuhi asi veenduda, et asjad korralikult tehtud saaks kuid väga tihti on kõik funktsionaalsuse plaanimine jmt väga ühekülgne protsess kus kliendi pool puudub minimaalnegi kompetents ja siis saab projekti lõppfaasis tihti nalja ja lõppeb asi mingi pooletoobise asja live lükkamisega.
Ise olen lähtunud põhimõttest, et kui arendajana sitta näen siis ütlen ka välja, et asi on sitt ja mina seda ei tee ilma mõjuva põhjuseta. Minu kogemuses on enamus juhtudel siis saadud asjad läbi räägitud ja hoopis tunduvalt parema lahenduseni jõutud. Samas vahest on vastu raiutud, et just nii ongi vaja teha ... siis on 50:50 kas olen kukele saatnud või hambad risti ära teinud. |
aga see rant on üpris offtopic tegelikult
_________________ There is no place like 127.0.0.1 |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
09.06.2021 11:06:16
|
|
|
On, aga väärakad liidesed on piisavalt suur probleem, et sellejaoks võiks kasvõi omaette teema teha. Teemas "naljad elust enesest" käsitlemiseks on enamik neist liiga kurvastavad.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
jägaja
HV Guru

|
09.06.2021 17:04:57
|
|
|
netcat, seda teemat pole enam, see pigem elumeestele pühendatud nüüd.
|
   |
126 |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
10.06.2021 06:35:33
|
|
|
Vaatasin DEPO ehituspoes on reegel, et üle 10 000€ sularahas maksta ei saa. Poed võivad niimoodi oma reegleid teha?
Näiteks münte vastu ei võta, ainult Swed kaaardiga saab maksta jne?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.06.2021 07:54:12
|
|
|
Hiid kirjutas: |
kusagil Järvevana teel vist oli. Vana Espaki asemel ehk  |
need on kinnitamata andmed
tsitaat: |
Vaatasin DEPO ehituspoes on reegel, et üle 10 000€ sularahas maksta ei saa. Poed võivad niimoodi oma reegleid teha? |
Miks ei võiks.
Mine proovi 500€ maksta, paljud poed saadavad pikalt
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
tagasi üles |
|
 |
netcat
Kreisi kasutaja

|
10.06.2021 08:53:06
|
|
|
ATKO bussis oli vanasti kirjutamata reegel, et kui midagi muud kui täpse raha andsid, võis bussijuht järgmised 4 peatusevahet ropult vanduda ja sülitada.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
10.06.2021 09:16:04
|
|
|
DVDRW kirjutas: |
Vaatasin DEPO ehituspoes on reegel, et üle 10 000€ sularahas maksta ei saa. Poed võivad niimoodi oma reegleid teha?
Näiteks münte vastu ei võta, ainult Swed kaaardiga saab maksta jne? |
Rahapesu tõkestamisest tulenev ebamugavus on selle põhjuseks.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
10.06.2021 09:17:27
|
|
|
Minuarust hullem on see, et pead igal kuradi saidil acceptima küpsiseid ja keelduma notificationitest kui see, et ei saa sulas maksta
_________________ People have been calling for a month and we've been sold out for a week or so.
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
5 :: |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
10.06.2021 09:57:48
|
|
|
DVDRW kirjutas: |
Näiteks münte vastu ei võta, ainult Swed kaaardiga saab maksta jne? |
Seadusega vist oli kohustus kuni 50 münti vastu võtta. Kui oma suure hoiupõrsaga sinna lähed, siis võib müüja sind minema saata.
Ega ise kah ei tahaks mingi tegelase järel oodata, kelle hunnikut münte müüja pool tundi lugema peab.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Look Right
Anna vin

|
10.06.2021 11:04:27
|
|
|
Isegi sulas maksjate järel ootamine tundub juba tüütu. Viipemaksega piix-piix ja minek
_________________ Ehitusprojektid ja konstruktiivsed lahendused HV kasutajatele soodsamalt
M: Zafira A/Astra G põhjakaitse - 30€ |
|
Kommentaarid: 19 loe/lisa |
   |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
DVDRW
HV Guru

|
10.06.2021 11:22:59
|
|
|
Tean kes arveldavad ainult sulas et siis "näeb palju raha läheb"
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
10.06.2021 11:26:25
|
|
|
Ainsad sularahafännid, keda ma tean, on EMTA vältijad ja/või kohtutäiturid kaelas.
|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|