Olgem ausad, tõde on kahe vahel - kui bearmarket piisavalt kaua kestab, siis lõpetatakse kaevatavate coinide eest maksmine või pisku eest tegutsemine ära, ent see toimub pika viitega. St. vaikselt hakkavad doominokivid langema, mitte kõik korraga.
Teine asi on uute kaartide saadavus, st., kas ja kui palju kaevandusi lisatakse... see käib kiiremini. _________________
s of time of writing, major cryptocurrency exchanges Coinbase and Binance are down, due to "network congestion" issues. This follows a precipitous fall in the global cryptocurrency markets, with trillions of dollars in value and total market cap having been wiped clean in less than 24 hours. Bitcoin is down 30%, Ethereum 40%, and memecoin Dogecoin has fallen by 45%.
Finallly, see hullus oli ammu juba kõik piirid ületanud.
Bitcoin 24h jooksul 43k$ pealt 33k$ peale jõudnud ning Etherum 3400$ pealt käis 2000$ juures ära Muidu oleks väga OT jutt, aga kuna tänu coinidele videokaartide hinnad mitmekordsed, siis nagu läheks ikka teemasse ja varsti on oodata virnades 500€ 3080 järelturul
Kui 3080ti tuli, miks ei peaks 3090ti tulema, küll tuleb. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
wirx, Varsti on suhteline. Vaja on, et kukuks pidevalt ja püsiks madalal. Siis hakatakse rauda utiliseerima. Isegi nädalane langus pole ilmselt piisav. Muidugi lootus on, et langus jätkub nüüd.
igasugune korralik langus on abiks. mida vähem tulus on, seda vähem on "krabame mistahes hinnaga". lisaks muidugi veel see, et ega kaevamine läheb järjest raskemaks ja iga päevaga saadav tuli on väiksem eelmisest. lisame veel PoS-i, mis tõstab järsult raskust (mis omakorda tähendab väiksemat tulusust).
kuigi muidugi veel 2000+ usd eeter midagi kapitaalselt ei muuda. vaja ikkagi sub 1000-le saada. siis jääb igasugu lõbusõidukrüpto ära, pinnale jäävad ainult tõsised tegijad ja iga kärakas raami labida alla ei lähe.
Kui LHR kaartidel hashrate 2x väiksem, siis on kaarte vaja lihtsalt 2x rohkem osta _________________ Skeemi ja trükkplaadi disain. Jootetööd ja prototüüpimine.
need nvidia graafikud on nõmedad. dlss performance on minu arust juba liiga nähtav pildikvaliteedi langus. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
need nvidia graafikud on nõmedad. dlss performance on minu arust juba liiga nähtav pildikvaliteedi langus.
Lisaks minu jaoks on see värelus/müra häiriv ka quality juures. Sellest ei ole nad endiselt lahti saanud. Silmnähtav nii päevastes tingimustes kui pimedates ruumides.
need nvidia graafikud on nõmedad. dlss performance on minu arust juba liiga nähtav pildikvaliteedi langus.
Lisaks minu jaoks on see värelus/müra häiriv ka quality juures. Sellest ei ole nad endiselt lahti saanud. Silmnähtav nii päevastes tingimustes kui pimedates ruumides.
Kas see ei olnud mitte RT denoiseri viga.
Tegemist ei ole siiski fully pathtraced RT mänguga, lihtsalt peegeldustele ja GI pole tavalahenduse seadeid enam...DF pealkiri on eksitav natuke.
Keegi kes tegeleb, kad 30% coini kukkumine muudab asja nii tulutuks et peaks lademetes kaartid3st lahti hakkama saama?
LHR kaarte võib ju 2x rohkem osta aga st ka seda et enam ei maksa 3k kaardi eest vaid 1,5k...
Kuidas huvitav see LHR lahendatud on? Kad ainult sellega et spets anti-coin draiver läheb uue nr kiviga tööle? Tava draiverit pole võimalik käima ajada? Või on juba rauas muutus?
Kas see ei olnud mitte RT denoiseri viga.
Kirjelduse põhjal küll. Niipalju kui ma ise testinud olen on DLSS quality säte parem kui teised AA lahendused. Eriti mis puudutab kaugel olevaid peenikesi jooni a'la aiad, kaablid vms.
See RT denoiseri müra on märgatav eelkõige pimedates oludes kui kiiresti ringi vaadata.
Vael kirjutas:
Kuidas huvitav see LHR lahendatud on? Kad ainult sellega et spets anti-coin draiver läheb uue nr kiviga tööle? Tava draiverit pole võimalik käima ajada? Või on juba rauas muutus?
Draiver läheb tööle ka vanemate kaartidega aga uued LHR kaardid ei tööta muu kui uue draiveriga. Vanemaid draivereid pole võimalik kasutada jah LHR kaartidega. Hardware ID on muutunud jah kivil.
Ma ise pole siiski eriti optimistlik selles osas, et see püsima jääb. Pigem huvitab kuidas Nvidia on lahendanud dummy HDMI jubinate kasutamise sellest limiteerijast möödasaamiseks. Lisaks tundub too litte, too late. Pool aastat hiljem kui on otse müüdud sadade miljonite eest rauda otse kaevuritele tehakse mingi token limiter mis mõjutab ainult tavakaevureid ja liisaks on juba oht, et mull hakkab lõhkema niikuinii. Pealegi kümme miljonit kaarti on juba masinates millel seda limiteerijat pole ega tule.
Etherium proof-of-stake varsti tulekul ja bitcoin vabalanguses.
Paari kuu jooksul võib hakata kaarte liikuma küll. Enne kui proof-of-stake ei tule, siis lükatakse etheriumit nii kuis torust tuleb.
Ma ise pole siiski eriti optimistlik selles osas, et see püsima jääb. Pigem huvitab kuidas Nvidia on lahendanud dummy HDMI jubinate kasutamise sellest limiteerijast möödasaamiseks.
keegi kaevandaja võib parandada aga kas sellest limiteerijast on tegelikult mööda saadud?
nii palju kui avalikult teada, siis 470.05 on ikkagi kogu asja võti. edasine workaround on hdmi dummy, mis laseb mitme kaardiga kaevandada aga pcie x8 piirang on jätkuvalt? _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
Moditud VBIOSed liikvel küll ju. Või on krüpteeritud võti Bios ja draiveri vahel?
Kui HWinfot ainult küsib VBIOSest siis ma küll kahtlen, et kaua see lahendus püsima jääb...
Prosedele töötatakse lihtsalt omaks lõbuks "häkke"(spectre jne), siin suured rahad mängus...
Aga loota ju võib, et paar päeva saab MSRP eest ka LHR kaarte
Kas keegi proovinud SPI flashida kui originaal kiip on ei tohiks probleem olla. Nagu seda ka asuse emaplaatidel kuid seal on kah workarounde.
Videokaardi puhul pead radika eemaldama ,et testida. Seal võib ka metadata olla mida üle ei flashita. Fläshitud saad kas pildi ette võtab on teine asi.
Nvidia kaardile ammu pole enam tehtud mod toole ,et saaks enamuse metadatast tagasi. Kuna peab spi flashima siis see pole enam lihtsalt teostatav. _________________ Punktkeevitus patareidele/akudele. Akutrelli/laptopi/e-bike. PM
vBIOS modid unustage ära. Viimane mis seda toetas oli 900 seeria Maxwell. Sealt edasi on Pascal, Turing ja Ampere kõik lukus.
Parim mida teha saab on flashida kõrgema power limiidiga vBIOS oma kaardile, et kõrgemale boostiks.
Vabandust, aga kesiganes on DLSSi ise proovinud mitte netist screene vahtinud teab, et see asi ei kõlba kasutada kui selget pilti näha tahad seega se RayTracing + DLSS on suht lambine argument Nvidial (kasutan ise 3080). _________________ Wreckfest 2 server: 136.243.70.252:30102 | parool: isamaa (kui on enabled)
Vabandust, aga kesiganes on DLSSi ise proovinud mitte netist screene vahtinud teab, et see asi ei kõlba kasutada kui selget pilti näha tahad seega se RayTracing + DLSS on suht lambine argument Nvidial (kasutan ise 3080).
Oma ignorantsusega pole kombeks teiste ees hiilata.
Isegi kõige Nvidia vaenulikumad youtuberid on jõudnud järeldusele, et DLSS 2.0 quality mode on tavaliselt hea asi ja selle võiks sees hoida. Muidugi on 3080 piisavalt hea mänguasi, et kui RT-d ja 8k-d ei taha , siis saab ilma DLSS-ita ka mängitava FPS-i kätte.
Isiklikult hoian alati DLSS quality sees. 20-30 fps-i on alati hea lisa.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.