|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
aks
HV veteran

|
23.01.2021 14:08:18
|
|
|
| Ei kurda ka millegi üle.
|
|
| Kommentaarid: 130 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
23.01.2021 17:13:20
|
|
|
Nüüd märkasin jama
Pildid mis on tehtud liikumise pealt, mis vanasti kindlasti ei oleks udused olnud.
On nüüd imelikult udused liikumise kohast. Näiteks kui käsi liikus siis imelikult jääb selle kohalt, nagu triibuline serv näiteks liikunud kindal.
Samas kui liikuv pilt lahti võtta siis saab sealt seest kvaliteetse kaadri kätte.
Seega jah, liikuvat objekti ei suuda hetkel selle uuendusega pildistada.
|
|
| Kommentaarid: 42 loe/lisa |
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
reikar
Kreisi kasutaja
|
23.01.2021 17:16:21
|
|
|
| Draqula kirjutas: |
Nüüd märkasin jama
Pildid mis on tehtud liikumise pealt, mis vanasti kindlasti ei oleks udused olnud.
On nüüd imelikult udused liikumise kohast. Näiteks kui käsi liikus siis imelikult jääb selle kohalt, nagu triibuline serv näiteks liikunud kindal.
Samas kui liikuv pilt lahti võtta siis saab sealt seest kvaliteetse kaadri kätte.
Seega jah, liikuvat objekti ei suuda hetkel selle uuendusega pildistada. |
Kas põhjuseks on siis "Motion photo", et sa ütled et pildi lahti võtmisel saab kvaliteetse kaadri kätte?
|
|
| Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
23.01.2021 17:18:34
|
|
|
| reikar kirjutas: |
Nüüd märkasin jama
Seega jah, liikuvat objekti ei suuda hetkel selle uuendusega pildistada. |
Kas põhjuseks on siis "Motion photo", et sa ütled et pildi lahti võtmisel saab kvaliteetse kaadri kätte? |
Ei oska öelda. Peab katsetama.
Enne Android 11 sellist jama polnud.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 463 loe/lisa |
   |
5 :: |
7 :: |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
23.01.2021 17:28:12
|
|
|
| Tanel kirjutas: |
| Et softiga tehakse vanem mudel kehvemaks? |
Ega see apple pole.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
1 :: |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
23.01.2021 17:43:26
|
|
|
Mis seal imeliku on siis?
Täiesti tavaline ju, et kui minnakse uuele versioonile üle, et leitakse vigu.
Sa ei saagi lasta uut softi peale, see võeti maha, bugide pärast.
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
23.01.2021 20:08:54
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
Mis seal imeliku on siis?
Täiesti tavaline ju, et kui minnakse uuele versioonile üle, et leitakse vigu.
Sa ei saagi lasta uut softi peale, see võeti maha, bugide pärast. |
No ja need kellel juba peal siis ootavad parandust, hetkel ei kurda ka.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
24.01.2021 13:35:01
|
|
|
Krt, ma olen igast neid kombinatsioone proovinud et Factory mode'i saada a mitte ei õnnestu, on kellelgi ideid?
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
24.01.2021 16:54:49
|
|
|
| Et softiga tehakse vanem mudel kehvemaks? |
S5 puhul viimane softiuuendus tegi minu jaoks kasutuskõlbmatuks aparaadi (mõni ülimalt madala pulsiga tegelane ehk suutis kasutada).
S7 EDGE puhul oli kasutatav, kuid mitte just suurepärane kasutuskogemus.
S10 peaks olema nüüd esimene S, mis saab 2 asemel 3 suuremat uuendust. Seega peale Android 11 peaks veel ka Android 12 tulema.
Mul see vigane Android 11 peal ja kasutuskogemus on üldiselt väga bueno, v.a. see, et liikumisega pildistamise puhul on osa pildist udune (Android 10 puhul polnud), kuigi vahekaadrid on kõik selged. Olengi hetkel asja nii lahendanud, et salvestan ühe selgetest vahekaadritest lisaks.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
24.01.2021 16:59:24
|
|
|
S5 puhul viimane softiuuendus tegi minu jaoks kasutuskõlbmatuks aparaadi (mõni ülimalt madala pulsiga tegelane ehk suutis kasutada).
|
6 peale upgrade või mingi 6 hilisem uuendis rikkus ära?
|
|
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
24.01.2021 17:50:12
|
|
|
| Renq kirjutas: |
| Krt, ma olen igast neid kombinatsioone proovinud et Factory mode'i saada a mitte ei õnnestu, on kellelgi ideid? |
Mõtled bootloaderisse? Usb kaabel peab küljes olema nüüd volup+power all
|
|
| Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
|
| Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
24.01.2021 18:07:25
|
|
|
| 11 võib bueno tunduda küll, aga kas midagi paremaks ka läks? Mul on kasutuses veel Samsa S2 Tab tahvel, millel viimane Android 7 ja ka on kõik bueno. Ei oska ühestki uuendusest puudust tunda. Varsti 6a vana tippmudel teeb siiani odavtahvlitele silmad ette.
|
|
| Kommentaarid: 248 loe/lisa |
   |
227 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
|
   |
360 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
24.01.2021 21:44:56
|
|
|
| rex kirjutas: |
| 11 võib bueno tunduda küll, aga kas midagi paremaks ka läks? Mul on kasutuses veel Samsa S2 Tab tahvel, millel viimane Android 7 ja ka on kõik bueno. Ei oska ühestki uuendusest puudust tunda. Varsti 6a vana tippmudel teeb siiani odavtahvlitele silmad ette. |
https://www.androidauthority.com/android-11-features-1085228/
Kui ma õigesti loen, siis igakuised turvapaigad peaks nüüd tulema läbi Play Store? See oleks kiirem variant kui oodata telefoni tootja järel aga halb neile kes mingil põhjusel PS ei kasuta. Ma ei tea kas paigad jäävad alternatiivselt ka ikka tootjatelt tulema.
Native screen recorder ja permission reset tunduvad kah kasulikud. Kuigi viimane võib olla tüütu kui pole mingit äppi tükk aega kasutanud ja siis käivitades pead jälle dialoogile vastama.
Arvestades seda, et enamus Samsungi mudelitel on AMOLED ekraan, siis Android 10-ga lisatud (või oli see 9?) Dark Theme on hea nii ekraani enda kui ka aku elueale. OLED nimelt kulutab vähem voolu kui peab kuvama tumedat tausta ja saab pikslid täiesti välja lülitada kui kuvab musta tausta.
Mina eelmise telefoniga Android 8 peal olin, siis pidevalt häiris, et Gmail kriiskas näkku. Äppil endal oli Dark Mode olemas aga kuna OS seda ei toetanud, siis ei saanud ka kasutada
|
|
| Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
24.01.2021 22:13:45
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
|
6 peale upgrade või mingi 6 hilisem uuendis rikkus ära? |
Sellest on liiga palju möödas, et enam mäletada. Naise telefon oli see S5 ning mäletan ainult, et viimane suurem uuendus rikkus kasutuskogemuse ära. Aeglaseks jäi vms mingid jamad olid.
S5 oli veel selle perioodi aparaat, kus Samsung üritas Androidi väga paksu "oma" kihiga katta.
S7 oli selles mõttes palju parem.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hugo
HV veteran
|
24.01.2021 22:28:36
|
|
|
| rex, S2 8.0 on mul ka ja paremat/kergemat (265g) polegi tehtud enam. |
Tahvlite jutu peale hakkasin mõtlema ,mis mudel mul on 😀 vt Tab S 4g ,android 6 peal, kõik sujub ,filmid,telia tv äpp jms. Aku vaid vahetasin eelmine aasta, töötab nagu loom .
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
40 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
24.01.2021 22:49:40
|
|
|
| hugo kirjutas: |
Tahvlite jutu peale hakkasin mõtlema ,mis mudel mul on 😀 vt Tab S 4g ,android 6 peal, kõik sujub ,filmid,telia tv äpp jms. Aku vaid vahetasin eelmine aasta, töötab nagu loom . |
Tahvlitega pole vast nii hull väga vana androidi kasutada, kui ise olla turvateadlik/ettevaatlik.
Telefoni puhul, BT pidevalt jooksmas ja muud veebiexploitid, ei tahaks ringi käia nii vana androidiga - lihtsalt erinevate turvaaukude pärast, mida uuemates versioonides on lapitud ja vanades enam keegi lappima ei hakka.
Funktsionaalsuse mõttes tõesti ei näe, et meeletult oleks vaja viimast Androidi.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rex
HV Guru

|
25.01.2021 01:50:36
|
|
|
Mul on 9,7", aga ka krdi õhuke ja kerge selle kohta.
| Tomorrow kirjutas: |
Arvestades seda, et enamus Samsungi mudelitel on AMOLED ekraan, siis Android 10-ga lisatud (või oli see 9?) Dark Theme on hea nii ekraani enda kui ka aku elueale. OLED nimelt kulutab vähem voolu kui peab kuvama tumedat tausta ja saab pikslid täiesti välja lülitada kui kuvab musta tausta.
Mina eelmise telefoniga Android 8 peal olin, siis pidevalt häiris, et Gmail kriiskas näkku. Äppil endal oli Dark Mode olemas aga kuna OS seda ei toetanud, siis ei saanud ka kasutada  |
Osalt väga nõus - kunagi SGS2 4.4.1 või mis iganes tal viimane oli pealt S4-ga Android 5-le minnes hakkasin juba ootama aega, kui must saab jälle uueks valgeks... Mingi loll iOS-i ahvimise periood oli. S9 / Android 9 tõi mulle jälle kaua oodatud mustad menüüd tagasi. Samas tahvliga ei häiri hele teema absull, kuna esiteks ei kasuta ma seda kuskil pimedal tänaval või ööklubis vms, teiseks käib seal praktiliselt kohe sisse lülitades lahti brauser ja pole mingit vahet, et menüüd akutsäästvalt tumedad on.
Kusjuures Gmaili äpp on üks vähestest, mida ma ka muidu permanentselt dark mode'is olevas telefonis heledana hoian. Mingi harjumuslik kiiks, tundub kuidagi õigem.
Waze võiks õppida dark mode'is ka nupurida tumedana kuvama. Ennetavalt: ei, ma ei taha seda alt üles nühitavat peidetud nupurida kasutada.
|
|
| Kommentaarid: 248 loe/lisa |
   |
227 |
|
| tagasi üles |
|
 |
softis
HV Guru

|
25.01.2021 09:54:04
|
|
|
| Tomorrow kirjutas: |
https://www.androidauthority.com/android-11-features-1085228/
Kui ma õigesti loen, siis igakuised turvapaigad peaks nüüd tulema läbi Play Store? See oleks kiirem variant kui oodata telefoni tootja järel aga halb neile kes mingil põhjusel PS ei kasuta. Ma ei tea kas paigad jäävad alternatiivselt ka ikka tootjatelt tulema.
|
| tsitaat: |
| Of course, it still can’t issue the latest version of Android in this fashion or even the latest security patches. However, it can fix some security holes with this method and even update specific aspects of the Android system, too. |
Ilmselt hakkavad hotfix tüüpi lappe selle kaudu välja saata. Suuremate uuenduste laadimine on riskantne sest tootjad teevad ikka omapoolseid täiendusi tarkvarale ja nii on lihtne midagi ära käkkida või hullemal juhul telliskiviks muuta.
_________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks! |
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Draqula
HV Guru
|
25.01.2021 10:17:45
|
|
|
Android 11 S10+
Katsetasin nüüd "Liigutustega foto" sees ja väljas.
Kui pildistatav liigutab, jääb mõlemal juhul liigutatud koht udune (enne Android 11 ei jäänud kerge liikumine uduse kohana) lõpptulemusena kuvatav pildil.
Erinevus on selles, et liigutustega foto "sees" variandil saab suure tõenäosusega vahekaadrite hulgast selge pildi kätte, "väljas" puhul ei ole kuskilt midagi lisaks võtta.
Pole kuskilt seni infot leidnud, et millal parandatud Android 11 võiks tulla.
|
|
   |
34 |
|
| tagasi üles |
|
 |
slax
HV kasutaja
|
26.01.2021 01:10:48
|
|
|
| Soovitage palun, millist mobiilimakset kasutada S10e. Ei ole androidiga palju kokkupuutunud - mis äpp toimib Eestis hästi?
|
|
| Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
| tagasi üles |
|