praegune kellaaeg 19.01.2021 17:59
|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
sõnum  |
|
elukaz
HV Guru

|
17.01.2021 14:47
|
|
|
Klassikaline krüpto ei saa kunagi olema stabiilse hinnaga sest seda ei saa vastavalt vajadusele suvalises koguses juurde trükkida.
Stablecoin saab olla sisuliselt ainult digitaliseeritud fiat kus münt tekib pärisraha sisse viskamisest aga koguselt seina ees ei ole. Ebakindlaks teeb asjaolu et see fiat peaks kuskil cold storages seisma aga kindlasti tekib ahvatlus seda "ajutiselt" muuks otstarbeks kasutada.
_________________ Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale. |
|
tagasi üles |
|
 |
Janis
HV veteran
|
17.01.2021 14:59
|
|
|
virx kirjutas: |
Plaanis Cardanot soetada, kuidas oleks kõige õigem käituda, Coinbase->Stablecoin>Binance ja vahetus? või on mõni parem soovitus? |
Mina olen tavaliselt Coinbase või tema Pro keskkonda teinud SEPA depositi ja siis seal näiteks ETHks vahetanud ja siis selle edasi kandnud. Olenevalt ajast võib ülekande fee kõrge olla, siis olen midagi muud liigutanud. XLMi liigutasin näiteks kunagi ETH asemel nii teise exchange, hea odav. Stablecoini kohta ei oska öelda, neid pole põhimõtteliselt näppinud.
|
|
tagasi üles |
|
 |
yerba
HV Guru

|
17.01.2021 15:20
|
|
|
virx kirjutas: |
Plaanis Cardanot soetada, kuidas oleks kõige õigem käituda, Coinbase->Stablecoin>Binance ja vahetus? või on mõni parem soovitus? |
Ole nüüd, Sul ei ole vaja seda osta.
Ma olen selle cardano otsas istunud juba aastaid, see ei tähenda, et sealt kohe rahapuu kasvama hakkaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
HV Guru

|
17.01.2021 15:25
|
|
|
virx, ETH-i kandmine tõenäoliselt kallim kui LTC oma. Kohe teha tahad, siis Coinbase-i kaudu saad kui LHV konto või kui teiste pankade instakanne kohe efekti annab.
Teine variant on otse EUR deposit Binance-i, see peaks seal endiselt vist lisatasuta olema.
_________________ M: Projektor / 500GB 2,5" HDD
O: GTA ja muid boxed PC mänge
Krüptodesse: Coinbase (LHV instakanne) & Binance. Hoius: Blockfi |
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
17.01.2021 21:51
|
|
|
Kas Antmoner E3ga on praegu midagi teha peale toa soojendamise?
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
HV Guru

|
|
tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
17.01.2021 23:24
|
|
|
Thanks!
|
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
HV Guru

|
18.01.2021 03:13
|
|
|
USDT saagast veel:
_________________ M: Projektor / 500GB 2,5" HDD
O: GTA ja muid boxed PC mänge
Krüptodesse: Coinbase (LHV instakanne) & Binance. Hoius: Blockfi |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis
|
|
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
|