No ok, võtame OLEDi ekraaniks....aga võiks normaalse mõõduga tulla, mulle reaalselt pole 40+ tolli ekraaniks vaja arvuti taha _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Lisaks ma absoluutselt ei talu valget kriiskavat ekraani. Paneb silmad valutama.
Ja see ka põhjus miks minu arust tasuks mingi paneel enne oma silmaga ära näha, iga inimese silmad ja vaatetaju on lihtsalt liiga erinevad et ainult netis reviewe üksi kulla pähe võtta. Mõni ei suuda backlight bleediga ekraani üldse vaadata, teisel jälle kama kaks sellest. Valguskartuse aste on ka täiesti seinast seina.
heretic666, See rohkem visuaalne eelistus. Eriti ööse kasutades. BLB pole probleem minu jaoks kuigi tumeda teemaga peaks see olema märgatavam. Õnneks kogu tarkvara liigub selles suunas, et lisatakse dark mode tugi. Kuigi Windowsil endal on veel minna selleni, et kõik selle osad seda samutii toetaks a'la Task Manager jms.
Uudisena veel üks huvitav ja kallis monitor mis kindlale nišile võib olla üsna huvitav:
Windowsil pole isegi automaatset Rec709 - BT2020 switching-ut.
Android 9 peal olemas _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Hea idee. Aeglane teostus. Kas keegi hakkab seda ootama vs GN950 (mis on kohe saadaval ja valmis toode) selleks, et saada USB Hub ja HDMI 2.1?
Videos olevat arenduses olev versioon on kah ikka sellises seisus, et väheusutav on järgmise kuu launch. Mingi joon keset ekraani, katkine joystick, toores firmware ja bluescreenid keset testimist.
Videos ütleb ka, et esimene mille nad said oli täiesti katkise joystickiga seega OSD ei saanud seadistada.
Heh, eelmiste kuude jooksul viskas mul selle molu reklaami sotsiaalmeedias pidevalt. Klikkisin ka vist isegi
edit:
Saata nii vigane mudel nii vaadatavale kanalile testimiseks.. Ei tundu hea idee _________________ 17/1/2023, Scart: "Selle sajandi senise möödunud aja üks suuremaid skandaale on hetkel lahti rullumas..."
6/4/2025, RFK Jr: "The most effective way to prevent the spread of measles is the MMR vaccines."
Hommik spetsialistid! Plaan siis osta uus monitor ja küsiks targematelt abi. Kasutan praegu 22- tollist samsungi 1080p monitori ja plaan üle minna 1440p monitorile. Plaan on siis soetada 27 või 32 tolline. Tahakski teada kas 32 on sellele resole liiga suur? Suur mängija pole aga vahest midagi ikka, põhiliselt tavaline surf ja jalka streamide vaatamine, vahel vaatan ka tv-d.
Haron, 32 tolline 1440p on veidi väiksema pikslitihedusega kui sinu praegune 22 tolline 1080p. 100 PPI (Pixels per inch) on sul praegu. 32" 1440p on 91,7 PPI.
Juhul kui tahad teravamat pilti, siis 27 tolline 1440p seda pakub olles 108 PPI.
Vaatan pigem, et sul kõik nõgusad valitud. On see üks nõetest uuele monitorile?
Hetkel Euronics Samsung Odyssey G5 299.-
Täna peaksin teise terve kuvari kätte saama.
Järgmine hinnaklass mis vaatasin oli Samsung ultragear.
See pigem ei sobinud pimedasse ruumi.
mul nüüd kuu aega 32" 1440p minu boomer silmadele jummala ok kuvar. aga sellega peab arvestama, et 32" vs 27" on 32 ikka väga suur monitor.
laual peab ruumi olema ja mitte ainult laiusesse vaid ka sügavuti, et kuvar normaalses kauguses oleks.
mul nüüd kuu aega 32" 1440p minu boomer silmadele jummala ok kuvar. aga sellega peab arvestama, et 32" vs 27" on 32 ikka väga suur monitor.
laual peab ruumi olema ja mitte ainult laiusesse vaid ka sügavuti, et kuvar normaalses kauguses oleks.
Panin 27" nõgusa täna ülesse ja juba selle jaoks peab ruumi olema.
Järgnev on nüüd puht minu isiklik arvamus/eelistus aga ma pigem võtaks 34'' ultrawide 1440p, isiklikult ei näe 4k tagaajamises midagi imelist. Ja no see gtx 660 hakkab juba ainuüksi uue monitori karpi nähes higistama! _________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86
londiste, Hetkel liigub kõlakas, et Samsung võib virtuaalse CES raames välja kuulutada 32" OLED paneeli. See on hetkel küll kinnitama kõlakas aga oleks tore kui see tõeks osutuks. Suunitlus ja hind on muidugi teadmata. Kui see tuleks sama või odavam kui LG 48" (~1200-1500), siis see oleks juba võit. Arvatavasti 4K 120Hz ja HDMI 2.1
OLED eest oleks nõus küll 1000 välja käima. Monitori vahetatakse ikka hulga harvem. Enne kui Micro LED tuleb ei suuda miski OLED ka ületada. Ja hetkel on meil ainult üksikud Mini-LED profimonitorid. MicroLED tulekuni on veel aastaid aega ilmselt.
LG siiski. Samas mine tea. Võimalik, et ka Samsung ostab selle (eeldatavasti on tegu LG paneeliga) ja toob oma mudeli välja.
Nii, et külakas oli tõsi. Samas kahtlane on see, et Hz ei mainitud. Lisaks proffesionaalne suunitlus viiytab ikkagi 60Hz-le.
Nüüd küsimus laiemale ringikle. Kumma te võtaksite kui hind oleks sama?:
60Hz 4K 32" OLED
144Hz+ 1440p/4K 32" IPS/VA
Ehk siis kas OLED lõputu kontrast, motion clarity ja veel paremad värvid kaaluks teie jaoks ülesse IPS/VA kõrgema Hz numbri?
Ma eeldan, et mängurite jaoks ilmselt mitte (samas kui palju mänge saab pelada 4K peale üle 60fps normaalsete sätetega?)
Samas fototöötluse vms tegijad ilmselt ostaksid isegi mitu.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.