Lg lihtsaks ju teinud: korraks vali teleris asukohaks Holland vm ja kui äpp all, siis tagasi Eestisse. Raha andmine keerulisem, vägisi tuleb suruda, väga ei taha vastu võtta jah.
Kel vpn olemas, siis mugavam maksta see 6 eur, kui jebida failidega. Samas peale star warsi ja marveli filmide polegi seal rohkemat, simpsonid ja nat-geo dokumentaalid. Kui siis lastele vanemad multikad, 90ndatel kanal2-es jooksnud raudmees oli täiesti olemas, aga ilma Raivo dubleeringuta
Kas LG CX'il kuidagi võimalik seadistada puldil ka mingi nupp kiirvalikuna ekraani välja lülitamiseks? Häälkäsklusest olen teadlik, aga huvitab just, et kas on võimalik mingi nupp seadistada selleks kiirvalikuna.
Vaatasin täna jälle CX peal Mandaloriani ja panin tähele suhteliselt karmi bandingut, ühes stseenis kus ta oli vee all. Tuleb välja, et Smooth Gradation teeb asja hullemaks, lülitasin välja ja banding oli kadunud. Huvitav...
Vaatasin B7 peal ka siin teie ässituse peale mõne õhtuga Mandaloriani ära. S01 2160p x265 HEVC 10bit HDR DTS 5.1, S02 H.264 tavaline 1080p. Ega ausalt öelda suurt vahet ei täheldanud, kuigi sitema kvaliteediga hilisem, mis on tavaliselt silmatorkavam. 4K polnud nagu lähedalt vaadates ka üliilus ja terav nagu näiteks Aquaman'i 4K variant oli, mida vist kunagi esimesena OLED-i peal meetri-pooleteist pealt suht suu lahti vaatasin. Mahu erinevus ~10x.
Juba mingi aeg asjalikumat DLNA-serverit otsinud Win PC peale. Plex ja Serviio on kuidagi jõle bloatiks ära kasvanud, suuremalt jaolt Netflix'i kloonid, oma kraami serveerimist ei leiagi sealt enam üles. Mõned aastad tagasi olid nagu palju etemad. Mingid suvalised tiny serverid ei taha supakaid kaasa pakkuda nagu W10 sisseehitatugi. Vaatan võimalusel inglisekeelse supakaga. Proovisin siin eespool välja käidud LG SmartShare'i ja see teeb töö päris kenasti ära. Vaja ainult alati content'i refreshida, kui miskit lisandunud.
Mõni aasta vana mudeli peamised hädad algavad sellega, et brauser ei mängi enam kõike. Oleks androidikas, tõmbaks FF või Opera peale ja elu lill, aga WebOS-iga (mõnitavad selle nimega) ei tee enam midagi. Mingist ERR/Jupiter vms rakendusest ei tasu unistadagi. Nagu ajalugu on näidanud, võetakse mingi uuendusega ilmselt Youtube ka üldse ära... Jääbki ainult HDMI taga ekraan, millest poleks ka lugu, aga vahel tahaks ainult puldiga asjad ära ajada. Lisaks sisese mängija vs Win erinevused HDR jms toetamisel, nagu juba eespool kirjeldatud. Vaja vist ikka mingi HDMI-sse käiv väike Android-jubin juurde pookida.
CX on see häda et kui läbi DLNA kino kaeda ja välimisi subtiitreid ei pane filmiga ühte kataloogi (mõlema faili nimed peavad kattuma) siis ei kuva videomängija sisemisi supakaid. Nii kui lisad välimised, on ka sisemised maagiliselt saadaval (sub ikoonile klõpsates ei teki valikut). Muidu CX veebibrauser on senimaani kõik mänginud ära. Proovin mingi hetk kuidas ta jupiteriga toimetab.
Mandaloriani 2160p.x265.10bit.HDR.DDP5.1.Atmos mängis probleemivabalt üle DLNA (va supaka jura). Pilt on super võrreldes LED telekatega (kõige rohkem häirinud "valguse sambad" on ajalugu).
Ma isiklikult eelistan mängida pimedas toas ja OLED backlight umbes 30 peal (ehk siis soovi korral ma saaks seda heledust meeletult tõsta, aga see on nigu keevituse vaatamine ja paneb mul pea valutama). Mind segas palju rohkem see near black probleem, mis oli varasemate versioonidega. _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
Tere, sai soetatud LG Oled CX ja no igavene ikaldus selle televiisoriga. Täpsemalt probleemiks siis wifi ja LAN ühendus. Alguses leidis wifi võrgu üles ja ühendus aga see läheb tal üsna ruttu meelest ära, ehk siis ühendust ei ole ja ühtegi wifi võrku ei leia ka. LAN ühendusega pmst sama seis. LAN ühendus taastub kui ruuterile restart teha aga no igapäevaselt jube tüütu.
Telekas käis grantiis ja seal väideti, et kõik on korras, mida kahjuks veendusin kohapeal ka ise. Kodus aga jällegi probleemid.
Kodus kasutan Elisa interneti ja Huawei B525 ruuterit.
Kas kellelgi veel sarnast viga või oskab soovitada kuidas probleemi lahendada?
Proovi kindlasti teist seadet. Mu ämm ei saanud oma Hisensiga üldse üle wifisse ühendada selle Huawei junni otsas. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Korea vms LG lehelt sai seda, mul ka siiani pole uuemat pakkunud, sama ma ei saa aru, et ka sellel midagi häda oleks
Üllatavalt palju andis juurde, kui gsynci sisse lülitasin, ka teskt mis eelnevalt polnud kõige kvaliteetsem windowsis läks tunduvalt paremaks. Lisaks lülitasin nvidia paneelilt sisse Display specific settings. _________________ Laptopid.ee Suur sülearvutite salong, kohapeal 200+ sülearvutit, HV kasutajale 5-10% läpparilt alla!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.