|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
hkurujo88r
HV Guru
|
12.12.2020 10:51:17
|
|
|
| Killhoven kirjutas: |
Üsna nõus Auroniga ja minu meelest tehakse pigem Nvidiale siin liiga tech youtuuberite ringkaitsega. Nvidia ei pea saatma oma tooteid vabatahtlikult neile kes ei taha kajastada adekvaatselt toote kõiki omadusi, s. h. neid mis laiutavad teed tulevikku.
majooro, ma olen enamuse HU videokaartide videosid vaadanud ja üldiselt oli iga video stiilis "see RT ja DLSS on nii mõttetud sest ainult paar mängu toetab" ja viimasetel aegadel on muutunud see "noh kui sa just neid mänge mängid siis saad kasu küll sellest tehnoloogiast aga muidu ikka suht mõttetu". Ta ei saa aru sellest, et RT ja DLSS rajavad teed tulevikku ja toega mängude hulk kasvab mühinal. See ei ole normaalne ülevaate viis kus ignoreeritakse tuleviku suundi ja kõik peab reliisima kohe ja korraga või mõttetu. |
Liiga tegemisest on asi kaugel.
Asju hinnatakse ikkagi selle järgi mis nad praegusel hetkel on, mitte selle järgi kui hea asi see tulevikus on, kui praegu on asi lahja ja RT mänge vähe, siis nii ka on. Täiesti õiged ülevaated teeb HU.
|
|
| Kommentaarid: 126 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hddadhd
HV kasutaja
|
12.12.2020 10:58:35
|
|
|
| Kas armastad või vihkad Nvidiat emotsioonid kõrvale jätta, siis see on tõsine möödalask minu arvates nende poolt, milleks rünnata kanalit kelle videod teevad viimast kuud vaadates 100-200k viewsi, nüüd on Linus ja Jay ja mis iganes vennad kohal.
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
1 :: |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
12.12.2020 11:01:27
|
|
|
| hddadhd kirjutas: |
| Kas armastad või vihkad Nvidiat emotsioonid kõrvale jätta, siis see on tõsine möödalask minu arvates nende poolt, milleks rünnata kanalit kelle videod teevad viimast kuud vaadates 100-200k viewsi, nüüd on Linus ja Jay ja mis iganes vennad kohal. |
sellepärast, et antud kanal viskab järjekindlalt kõrvale sinu toote suured talking pointid?
ülevaate tegijatel kaartide saamine ei ole inimõigus, isegi kui nende videodel on kümneid või sadu tuhandeid vaatajaid.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
| Kommentaarid: 242 loe/lisa |
   |
216 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hddadhd
HV kasutaja
|
12.12.2020 11:02:54
|
|
|
Minu point, et isegi kui arvad, et nvidial oli õigus seda teha, kas need videod mida vaevu keegi vaatab on väärt seda pasatormi nüüd peale.
//See on veel omaette joke, ei tea mis seal firmas toimub hetkel.
Nimel vajutada linkib HUB videole https://www.youtube.com/watch?v=ScAQ5Of1LfE&feature=youtu.be
Spoiler 
viimati muutis hddadhd 12.12.2020 11:09:29, muudetud 1 kord |
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
dohc-48v12
Aeg maha 1p

|
12.12.2020 11:08:23
|
|
|
Kunagi oli et youtuberid tegid promo ilma et saaks nvidialt midagi, enda kulude ja kirjadega. Nüüd maksab nvidia ja dikteerib mida võid öelda, mida mitte. Ja see on tegelikult HALB ! Kui öeldud et see Si*T on kunagi väetisena hea, EI VAIDLEGI VASTU ET väetis on hea aga olgem ausad hetkel on see siiski SI*T mis SI*T ja sellega läheb kõvasti aega et lõpuks korralikult kasutatavaks saaks.
_________________ Ime tala, Nagu ime kepike.
Siga armastab muda, aga mudane siga armastab puhast aset!
Miks ADMIN Anti112 ambusib mind? andis 1p cooldowni aga ma ei saa peale selle enam mitteühtegi postitust teha! üks päev ei kuid! |
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
6 :: |
85 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hkurujo88r
HV Guru
|
12.12.2020 11:09:59
|
|
|
| londiste kirjutas: |
| Kas armastad või vihkad Nvidiat emotsioonid kõrvale jätta, siis see on tõsine möödalask minu arvates nende poolt, milleks rünnata kanalit kelle videod teevad viimast kuud vaadates 100-200k viewsi, nüüd on Linus ja Jay ja mis iganes vennad kohal. |
sellepärast, et antud kanal viskab järjekindlalt kõrvale sinu toote suured talking pointid?
ülevaate tegijatel kaartide saamine ei ole inimõigus, isegi kui nende videodel on kümneid või sadu tuhandeid vaatajaid. |
Mismoodi viskab kõrvale? Tehti eraldi video veel, kus kiideti ja kõik numbrid toodi välja. Nvidia ise viitab HU videotele kui hea RTX on.
Ja ei olegi inimõigus, aga kui sa tahad promo oma toodetele, siis peabki võimalikult palju kaarte välja saatma, et inimesed näeks oma lemmikult videoid ja tahaks toodet osta.
|
|
| Kommentaarid: 126 loe/lisa |
   |
120 |
|
| tagasi üles |
|
 |
majooro
HV kasutaja

|
|
| Kommentaarid: 30 loe/lisa |
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Auron
HV Guru

|
12.12.2020 11:13:28
|
|
|
hkurujo88r, asja uba on selles, et alati saab ülevaadet teha sedasi kus kas rohkem üritad viriseda või kiita. Kui seda taktikat kasutades pall käib koguaeg ühes väravas siis ei ole asi objektiivne.
Jab sellest ma ei saa üldse aru, et mingid juutuubi jupijumalad eeldavad, et nemad peaks koguaeg mingit tippasja tasuta saama ja kui ei saa või tootja leiab, et asja pole kajastatud objektiivselt on kiun lahti. Justangu need insta influööntserid kes nõuavad restodest tasuta süüa ja hotellidest tasuta presidendi sviiti, et sellest hiljem sotsmeedias muliseda ja kui ei saa siis kukuvad kiruma kuna peavad end eitea kelleks.
| majooro kirjutas: |
Mehed, cut the crap! Muidu hakkab mulje jääma, et Linus rääkis teist seal videos.
Spoiler 
|
Ühesõnaga alati saab olla telgitagustes asju mida tegelt ei tea aga netis lähevad ju igast krt teab mis kuulukad kähku liikvele - eriti kui on mingi "materdama suurkompaniid" teema.
|
|
| Kommentaarid: 155 loe/lisa |
   |
132 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
12.12.2020 11:24:51
|
|
|
| hkurujo88r kirjutas: |
| londiste kirjutas: |
ülevaate tegijatel kaartide saamine ei ole inimõigus, isegi kui nende videodel on kümneid või sadu tuhandeid vaatajaid. |
Mismoodi viskab kõrvale? Tehti eraldi video veel, kus kiideti ja kõik numbrid toodi välja. Nvidia ise viitab HU videotele kui hea RTX on.
Ja ei olegi inimõigus, aga kui sa tahad promo oma toodetele, siis peabki võimalikult palju kaarte välja saatma, et inimesed näeks oma lemmikult videoid ja tahaks toodet osta. |
oled sa reaalselt hwu videosid vaadanud? mina seekord olen.
eraldi video all pead silmas mida? rt teemalised videod on iirc neil olnud kõik sellised paremal juhul kahtlevad ja halvemal juhul otse asja kõrvale viskavad.
dlss kohta oli neil iirc üks video, kus nad seda osaliselt kiitsid, see oli dlss 2.0 releasel. muus osas on see mainimist leidnud praktiliselt ainult rt videodes ja selles osas, et see on perf hiti vähendamiseks hädavajalik.
reviewdes rt-st ja dlssist räägitakse vähe või üldse mitte ega räägita sellest just heas võtmes. vaata näiteks nende 3080 või 6800xt reviewsid.
üsna julgelt pakun, et just see viimane triggeris nvidias kedagi.
ning taas kord, mind väga huvitaks, milline see reaalne sõnum või kommunikatsioon oli.
|
   |
216 |
|
| tagasi üles |
|
 |
HPN
HV veteran

|
12.12.2020 11:39:09
|
|
|
Ohoh, teema on siin kõvasti tuure kogunud.
Ma küsiks selle peale, et mida kuradit seal RT ja DLSS juures üldse rohkem rääkida on? Graafikute peal on need olemas. Mida seal veel rääkida on? Praeguste kaartide tulekuga võeti teema läbi ja enne järgmist põlvkonda ei juhtu siin enam midagi põnevat. 3090 ja 3080 kaartidele tehti ülevaated kohe alguses ära. Nüüd hiljem on Nvidia uusi nõrgemaid kaarte juurde tilgutanud ja iga vähegi aju omav inimene saab aru, et need kaardid saavad veel kehvemini RTX-i ja DLSS-iga hakkama (graafikutel kenasti olemas kogu info).
Mida Nvidia siin üldse eeldab või nõuab? Et mõne kaardi eest neile kuni uue põlvkonna väljatulekuni marketingi tööd tehtaks?! Kui nüüd vaadata, millisesse ämbrisse Nvidia selle lükkega astus, siis võibolla tõesti peaks nad youtuberid oma palgale võtma, kes vähemalt sellise lolli sammu tulemust oleks ette näinud.
Üldiselt on väga positiivne, et tehnoloogia youtuberid praeguses olukorras kokku hoiavad. Mingi võim neil siiski on ja ehk on Nvidia ämber teistele õpetuseks, et taolisi asju tulevikus vältida (MSI juba oma vitsad sai paar kuud tagasi).
|
|
| Kommentaarid: 48 loe/lisa |
   |
47 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
12.12.2020 11:44:03
|
|
|
nvidia vaatepunktist? rt ja dlss võiks reviews saada rohkem tähelepanu kui wolfenstein youngblood?
ja see oli 3080 review.
kogu selle asja pr aspekt on eraldi teema.
|
   |
216 |
|
| tagasi üles |
|
 |
majooro
HV kasutaja

|
12.12.2020 11:50:51
|
|
|
Auron, influencers ehk "suunamudijad" on eraldi muidusööjatest inimliik, kellest ei tahaks siin teemas üldse rääkida. Hardware Unboxed, Gamers Nexus jne teevad ikka tööd, et neid arvustusi launch päeval välja tuua. Samas ma ei poolda Founders Edition kaartide tasuta jagamist ootuses, et toodetakse kiidulaule. Eriti arvestades olukorda, kus tegemist on niivõrd piiratud koguses toodetava kaardiga, mida tuleb tikutulega taga ajada ja paljudest riikidest ilma skeemitamiseta üldse osta ei saa. Minu kui tarbija jaoks on sellise arvustuse väärtus null ja see kivi on juba ka arvustajate kapsaaeda. Minu kui ostja suhtes oleks aus olnud esimesest päevast öelda, et tegemist saab olema eksklusiivse ja defitsiitse kaubaga, mille ostmine on pea võimatu ning tavakasutaja võiks kohe orienteeruda AIB mudelitele ja hindadele. Selle asemel tuli igast torust bullshitti, milline imeline imelise hinnaga toode nVidial on. Nii korporatsioonilt endalt, kui ka arvustajatelt. Minu silmis on hetkel kõik valetajad.
Mis puudutab levima hakanud infot, siis tegemist on ju otsese allikaga, ehk siis nVidia esindaja poolt Hardware Unboxed omanikule saadetud ametliku e-kirjaga. Väga nagu kuulujutuks enam tembeldada ei saa. Samuti on faktilised tõestused nVidia enda kodulehel. Nüüd kui hakata heietama teemal, millised on sõltumatu arvustuse tunnusmärgid, siis minu teada hetkel pole mingit ametlikku koodeksit kirja pandud, kuidas, mida ja mil moel peaks sõltumatu ja kallutamatu arvustaja ütlema/tegema, et näidata toodet võimalikult objektiivselt. Küll minu kui arvustuste vaataja ja toote potentsiaalse ostja vaatevinklist annaks sellisele arvustusele kaalu juurde teadmine, et tooteid a) kas ostetakse MSRP hinna eest välja ja siis öeldakse nende kui isiklike asjade kohta mida iganes neist arvatakse või b) neid kaarte saadetakse arvustajatele kas päriseks või ajutiseks kasutamiseks samadel tingimustel, ehk arvustaja toob välja tema silmis nii head kui halvad küljed, püüdmata subjektiivselt siluda nõrki kohti või ülistada teatud funktsioone/omadusi.
Internet erinevalt riigitelevisioonist oli kunagi koht, kust sai ammutada sõltumatud ja usaldusväärset informatsiooni. Selline korporatsioonide surumine muudab ka selle koha infopeldikuks, kus toimub ainult ajupesu. Kas tõesti peab hakkama kolima indekseerimata netiavarustesse, kuhu karvased käed veel väga ei ulatu? Ja mis põhjusel paljud siin nVidia advokaati mängivad? Tegemist on kvaliteetsete toodetega, selles pole kahtlustki. Samas on viimaste aastate poliitika jätkumine kahjulik eeskätt lõppkasutajale, nii hindade, saadavuse kui ka muude aspektide valguses. Ja absoluutselt mingit vahet pole, mis nimetust korporatsioon kannab. Materdama peab neid kõik, kui hakatakse inimesi suruma.
londiste, aga vaata siis Linuse videot, seal ju sõna sõnalt loetakse nVidia esindaja kiri ette.
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
hddadhd
HV kasutaja
|
12.12.2020 11:58:00
|
|
|
Hi Steve,
We've reached a critical juncture in the adoption of ray tracing and it has gained industry-wide support from top titles, developers, game engines, APIs, consoles and GPUs.
As you know Nvidia is all in for ray tracing. RT is important and core to the future of gaming, but it's also one part of our focused R&D efforts on revolutionizing video games and creating a better experience for gamers.
This philosophy is also reflected in developing technologies such as DLSS, reflex and broadcast that offer immense value to customers who are purchasing a GPU. They don't get free GPUs, they work hard for their money, and they keep their GPUs from multiple years.
Despite all this progress, your GPU reviews and recommendations have continued to focus singularly on rasterization performance and you have largely discounted all of the other technologies we offer gamers.
It is very clear from your community commentary that you do not see things the same way that we, gamers, and the rest of the industry do. Our founder's editions boards and other Nvidia products are being allocated to media outlets that recognize the changing landscape of gaming and the features that are important to gamers and anyone buying a GPU today. Be it for gaming, content creation, or studio and streaming.
Hardware Unboxed should continue to work with our add-in card partners to secure GPUs to review. Of course you will still have access to obtain pre-release drivers and press materials, that won't change. We are open to revisiting this in the future should your editorial direction change.
Brian Del Rizzo
Director of Global PR, GeForce
/Selle lugesid ette wan shows.
viimati muutis hddadhd 12.12.2020 11:58:35, muudetud 1 kord |
|
   |
13 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
12.12.2020 12:00:37
|
|
|
majooro, ülevaadete tegijate jaoks on oluline saada kaart kätte enne release, sest testimine ja ülevaate kirjutamine võtab aega ning õige/parim aeg oma sisu avaldamiseks on release hetkel. see on klikkide ja sissetuleku osas absoluutselt oluline.
hddadhd, aitäh.
|
   |
216 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
12.12.2020 12:05:03
|
|
|
See kiri ülal võtab kenasti kokku ja on täiesti arusaadav Nvidia seisukohast. Mina soovtiaks Nvidial ka teiste youtuuberite videod üle vaadata ja kaaluda kas on neile mõtet jätkuvalt pärleid saata.
Oleme jõudnud ajastusse, kus aasta suurim reliis mis toimus paar päeva tagasi tuli kohe DLSS ja RT toega. Siiski peavad osad youtuuberid seda vaid gimmickuks veel tänagi.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
viimati muutis Killhoven 12.12.2020 12:05:28, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 408 loe/lisa |
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pots4t4j4
HV Guru
|
12.12.2020 12:06:03
|
|
|
RT ja DLSS 30fps 1800€ kaardiga, milline elamus, vähemalt on ilus
|
|
| Kommentaarid: 493 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
401 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
12.12.2020 12:09:20
|
|
|
Siiani ilmselt kõige ressursinõudlikumas mängus on DLSS piltlikult elu päästja ja see mis võimaldab ka RT sisse keerata kui kaart võimsam.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
majooro
HV kasutaja

|
12.12.2020 12:14:53
|
|
|
| It is very clear from your community commentary that you do not see things the same way that we, gamers, and the rest of the industry do. Our founder's editions boards and other Nvidia products are being allocated to media outlets that recognize the changing landscape of gaming and the features that are important to gamers and anyone buying a GPU today. |
Põhimõtteliselt öeldakse otse välja,et FE kaardid on mõeldud ustavatele ja tunnustavatele reklaamijatele avansiks nende hea töö eest. Ilmselt skalperid on nVidia silmis sama väärilised tegelased, kuna müüvad nende toodet edasi üüratu juurdehindlusega, upitades veelgi nende toote väärtust kasutajate silmis. Siit ka vastus, miks ei liigutatud lillegi, et FE launch day bottidega võidelda, sest saadi just neile meelepärast täiesti tasuta reklaami, kasvatades veelgi nende toote eksklusiivsust.
Just pathetic...
|
|
   |
29 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Viilutaja
HV Guru

|
12.12.2020 12:25:09
|
|
|
| yoyoo kirjutas: |
JayzTwoCents ka twitteris korralikult puid alla pannud nvidiale. Päris karmilt.
Tech youtuberid hoiavad ikka väga kokku nagu näha  |
JayzTwoCents tweet ka siia. Ei oleks uskunud, et ta nii tugevalt sõna võtab.
Spoiler 
| Auron kirjutas: |
| hkurujo88r, asja uba on selles, et alati saab ülevaadet teha sedasi kus kas rohkem üritad viriseda või kiita. Kui seda taktikat kasutades pall käib koguaeg ühes väravas siis ei ole asi objektiivne. |
Nii ehk siis täpsustad ka oma väidet, et pall lüüakse koguaeg Nvidia väravasse?
Steve on koguaeg kiitnud DLSS 2.0. Ütleb, et Nvidia kaardi ostjad peaks selle alati sisse lülitama.
Isegi 6900XT ja 6800XT kaartide ülevaadete puhul pani AMD kaardid samale graafikule, kus Nvidia kaardid olid koos DLSS'ga! Arvata oli, et AMD perf hävitati korralikult selle graafiku peal. Mismoodi see AMD kasuks tuleb???
Ise ka saad aru mida räägid?
Steve on öelnud, et praegusel juhul nii Nvidia kui AMD kaartidega on RT pointless, sest perfi hitt ja visuaalne poole paremus on küsitav. Mida on väga hästi näha, sest osades mängudes RT sahdows on täielik BS.
Raytracing kvaliteet ei ole ühtlane mitte üheski rt'd toetavas mängus hetkel. Ning neid mänge on ka nii vähe, et neile peaks keskenduma.
|
|
| Kommentaarid: 226 loe/lisa |
   |
196 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
|
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
12.12.2020 13:52:14
|
|
|
Ma ei saa aru, kuidas saavad inimesed öelda, et NVIDIA-le tehakse liiga ja RT-st ning DLSS-ist ei räägita kui NVIDIA enda kodukal on samade (teemast mitterääkivate/teemast mokaotsast porisevate) inimeste ülim kiidufraas DLSS-i kohta. WTF? Kus planeedil te elate?
Lisaks veel tõik, et on eraldi RT video tehtud, mis ongi käesolevas faasis õige... teha kaartide reviewd ja seega ka võrdlus teistega ühtedel alustel, mis ühtselt võrreldavad (ja pookida teise erifeatuure sisse äramainimisena) ning teha erivõimekuse osas eraldi video, mis ongi eraldi teema ka... see ei ole ju reaalselt mainstream gamingu featuur, vaid nišivärk hetkel... mis sest, et üks mäng võimaldab küsitava väärtusega ja tõsise perf hitiga seda release-il kasutada.
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran
|
|
| Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
| tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
12.12.2020 14:07:29
|
|
|
| Viilutaja kirjutas: |
| Isegi 6900XT ja 6800XT kaartide ülevaadete puhul pani AMD kaardid samale graafikule, kus Nvidia kaardid olid koos DLSS'ga! |
millisel graafikul? ma peast praegu küll sellist ei mäleta.
edit: tõsi, 6900xt reviews oli. 6800/6800xt reviewdes ei olnud.
ajastust arvestades, huvitav millal see probleemne kiri saadeti ja milline kirjavahetus neil enne nvidia olnud on.
krt, 2-slot kaarte võiks parem mõni veel tulla. fe (mida eestis kätte saada on hetkel pea võimatu) ja evga xc3 (mida euroopas tundub vähem saadaval olevat) tunduvad praegu ainukesed
| rmc kirjutas: |
Ma ei saa aru, kuidas saavad inimesed öelda, et NVIDIA-le tehakse liiga ja RT-st ning DLSS-ist ei räägita kui NVIDIA enda kodukal on samade (teemast mitterääkivate/teemast mokaotsast porisevate) inimeste ülim kiidufraas DLSS-i kohta. WTF? Kus planeedil te elate?
Lisaks veel tõik, et on eraldi RT video tehtud, mis ongi käesolevas faasis õige... teha kaartide reviewd ja seega ka võrdlus teistega ühtedel alustel, mis ühtselt võrreldavad (ja pookida teise erifeatuure sisse äramainimisena) ning teha erivõimekuse osas eraldi video, mis ongi eraldi teema ka... |
kontekst on oluline. nvidia tahaks, et reviews nende võimalustest räägitaks ja kas sa saad neid selles süüdistada? seda enam, et konkurendil on üks neist featuuridest olemas ja uus, mis võiks päris hea põhjus olla sellest rääkimiseks.
eraldi video on eraldi video. review on põhiline oluline content kaardi kohta.
see kiidufraasi osa on huumor. kuulge, kas te ei ole turundusega üldse kokku puutunud või miks see fraas teile ette jääb? iirc oli 3080 reviews vist isegi midagi sarnast sees aga ühe lausena ja ühegi tulemuseta on see sama hea, kui seda ei oleks olemas.
...aga mina ei saa kunagi suureks!
viimati muutis londiste 12.12.2020 14:13:55, muudetud 5 korda |
|
   |
216 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Killhoven
OC`er

|
12.12.2020 14:12:07
|
|
|
rmc, ma ei saa aru millest sa aru ei saa. Igaüks kiidab oma toodangut ja tal on selleks õigus. On ju näiteks ka teleris pidevalt reklaamid kus tuntud inimesed kiidavad kellegi toodangut. Elementaarne Lihtsalt otseselt valetada ei tohiks.
DLLS on olnud algusest peale mainstream kaartidel (RTX 2060/S). RT peagi samuti kasutatav DLSS toel.
_________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™ |
|
   |
351 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
12.12.2020 14:13:15
|
|
|
Killhoven,
See, et standardina subjektiivne propaganda normaalsus on, ei muuda seda õigeks. Tegelikult võiks reklaam pigem objektiivse infoedastamise poole liikuda.
Selgelt on näha, et sellise haige normaalsuse juurest ei ole kaugele minna konkreetsemate ebaausate võtete juurde, juhtumeid üksjagu olnud nii Intelil kui ka NVIDIA-l.
See, et tuntud inimesed tuimalt raha tõttu kellegi toodangut kiidavad, on tegelikult täiesti ajuvaba.
Muus osas ei saa aru, mida sa mulle öelda üritad ning võiksid pigem lugeda mu kommentaari päriselt mõttega, mitte paralleeli tõmmates "igaüks kiidab oma toodangut" stiilis silmaklappidega oma teemaarendust jõuga surudes.
   |
182 |
|
| tagasi üles |
|
 |
|