Kusjuures see võib olla väga tõenäoline. Neid on vähe kes AMD lehelt said jaole ja üldse juba käes kaart. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Aga normaalselt rääkides, siis see on hea uudis, et 1440p on ultra peal täiesti hea fps 6800XT'ga. Vähemalt selle raha eest siis (~650€) on ikka super, kuna 4K nagunii tõmbab ka megakallid kaardid hinge kinni.
Tegelt jookseb ka täitsa mu "vanilla" 6800 peal 1440p ultra ära, küll seal 65 FPS kandis mitte 85, aga vägagi mängitav
No eks ikka proovitakse.
Ei imesta kui seda üritab see kes sai arvutitargast ostueesõiguse
kahjuks neid seal see aasta rohkem müüki ei tule
ulme-väike kogus ikka, kui arvesse võtta seda, et RTX3000 tulekuga käis AT-st läbi rohkem kaarte kui terves baltikumis per/pood _________________
Minu pakk on Saksamaal juba. OstaEU sai saadetise nr ja edasise tarne eest makse tehtud. Kindlustasin paki lisaks ära, kuna sotsiaalmeedias on mitmeid juhtumeid, kuidas pakid 6800'ga on kaduma läinud. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Võttes arvesse, et see veeplokk maksab 225.- siis tema kokkuvõtte on suht arusaadav. Biosi oc piir on ees ja saavutab ainult stabiilse oc ning jaheda ja vaikse kaardi. Samas oleks oodanud palju reaalselt perfi annab mängus stabiilne max klokk vs default cooler mingi tabelina. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Võttes arvesse, et see veeplokk maksab 225.- siis tema kokkuvõtte on suht arusaadav. Biosi oc piir on ees ja saavutab ainult stabiilse oc ning jaheda ja vaikse kaardi. Samas oleks oodanud palju reaalselt perfi annab mängus stabiilne max klokk vs default cooler mingi tabelina.
No ei pea just seda veeplokki ostma EK'l on ka odavamaid blokke 6800XT/6900XT'le või kasutad Bykski blokki. ~100 ringis.
Aga jah, nendel kaartidel oleks vaja mingit unlimited biosi, kus saaks keerata 3000mhz peale, volte, powerlimitit jms tõsta, siis saaks veeploki kasutegurist rohkem aru.
Kui vaatasid lõpuni, siis ta ju ütles et järgmine video on selline, kus selle veeploki OC tulemused kõrvutab seniste benchmarkidega.
Mul 5700XT ja 1440p high\Ultra peal on VRAM kasutus 6GB ringi, aga jah nagu nvidia enda devblog ütleb, siis RT lisab sinna veel kübeke juurd(nii 1-2GB).
Millal need AIB 6900XT'd üldse tulevad, pole nagu seni ühtegi teadet näinud.
Aga jah, nii 6800XT kui 6900XT puhul võiks olla ka mingid ultimate biosid, nagu siis 3080'le ja 3090'le jagati. Mingid 450W+ versioonid
viimati muutis Viilutaja 12.12.2020 20:27:40, muudetud 1 kord
Millal need ref 6900XT'd üldse tulevad, pole nagu seni ühtegi teadet näinud.
Aga jah, nii 6800XT kui 6900XT puhul võiks olla ka mingid ultimate biosid, nagu siis 3080'le ja 3090'le jagati. Mingid 450W+ versioonid
Mis mõttes millal tulevad, poest saad osta juba ju, juurdehindlus on mingi 250 eur ainult.
Millal need ref 6900XT'd üldse tulevad, pole nagu seni ühtegi teadet näinud.
Mis mõttes millal tulevad, poest saad osta juba ju, juurdehindlus on mingi 250 eur ainult.
Hmm, pole nagu ühtegi custom 6900XT'd silma jäänud ning ka ülevaateid pole näinud.
6900XT ei tasu väga loota. Neid pidi tulemagi vähe, kuna kuulujuttude järgi neid kiipe palju ei tule ka AIB kaardid. Samas ma eriti ei näe mõtet miks osta seda kaarti. Pigem oodata 3080Ti ära, mis peaks samasse hinnaklassi jääma. Osad arvavad, et tuleb isegi odavam. Lisaks on AMD biosi nii kinni keeranud ehk sealt palju ei pigista.
No ma ei tea.
Hetkel ma ootaks küll näiteks Sapphire Toxic 6900XT kaarti, kus on näiteks 18Gbps gddr6 mälud peale pandud jms.
Viimati sai Sapphire sellise õiguse HD7970 kaardi puhul, kus sisuliselt nende custom kaart oli ligi ~15-20% kiirem teistest custom kaartidest
Seal küll mitte mälu läbilaske tõttu vaid cherry picked gpu die'de tõttu, mis paremini klokkusid. Kuid rohkem mälu andsid küll oma kaardile 3Gb (tavaline) vs 6GB (Toxic).
Selline kaart oleks päris huvitav, saaks näha kui palju aitaks seda RDNA2 kiipi suurem mälu läbilase.
Aga Sapphire pole peale seda Toxic kaarti teinud, sest see nimi kõlbab ainult "balls to the walls" kiireimale kaardile.
Ei ole pointi justkui raisata seda nime 5700XT peale või 6800 peale, kui tead et see ei oleks nagunii kiireim kaart.
Kuid 6900XT puhul oleks see reaalne võimalus, sest juba praegu on tegu kiireima 1440p kaardiga ja 4K peal jääb mälu läbilaskest vajaka.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.