Noh kas keegi peale tonsori on ka saanud teavituse eilsest dropist, et asi on teele pandud ?
Just tuli kiri DHL tracking infoga. Digital River saatis korrektse arvelehe ka. Seega olemas nüüd tuleb loota, et pakk liiguks kiirelt. Äkki saab enne jõule kätte
Thank you for ordering from AMD.com Online Store on 8 December 2020. The following product(s) have shipped. If you paid by credit card, your credit card has now been charged.
Product SKU Product Name Qty Ordered Total Qty Shipped Amount
100-438387 AMD Radeon™ RX 6800 XT Graphics 1 1 £600.17
Ootab ära, et reaalselt kohale jõuaks aga mis õlled härra Tonsor -ile meeldivad ?
viimati muutis pots4t4j4 10.12.2020 11:08:47, muudetud 2 korda
Noh kas keegi peale tonsori on ka saanud teavituse eilsest dropist, et asi on teele pandud ?
Just tuli kiri DHL tracking infoga. Digital River saatis korrektse arvelehe ka. Seega olemas nüüd tuleb loota, et pakk liiguks kiirelt. Äkki saab enne jõule kätte
see msrp tuleb paari nädalaga scan.co.uk sõnul tuhanded incoming, hetkel ei maksa neid osta veel, arvutitark on ikka paras scapler ona 5900x hinnaga, viimaselajal on kadunud igasugune isu neile oma raha viia, isegi kui viiks ja neil oleks midagi normaalse hinnaga müüa, siis nad anyway kullerile ei viitsi isegi kohalolevat kaupa anda päevada ja nädalate kaupa... Mis neil juhtus seal? Hakkavad uksi kinni panema ?
Thank you for ordering from AMD.com Online Store on 8 December 2020. The following product(s) have shipped. If you paid by credit card, your credit card has now been charged.
Product SKU Product Name Qty Ordered Total Qty Shipped Amount
100-438387 AMD Radeon™ RX 6800 XT Graphics 1 1 £600.17
Ootab ära, et reaalselt kohale jõuaks aga mis õlled härra Tonsor -ile meeldivad ?
Hmm, mulle sinna Saksa lattu confirmationi pole tulnud, vb katkestavad ära - 1 card per customer. Aga annetage õlleraha jõulude puhul lastele ja loomadele.
Aga annetage õlleraha jõulude puhul lastele ja loomadele.
Eks homseks peaks selguma, kelle omad tühistatakse. Seni kuni cancel kirja ei tule on kõik veel ok. Mõnel võib võtta rohkem aega.
Mul olid billing ja shipment aadressid identsed. Selle peale lootsingi, et ei tekiks mingeid kahtlusi. Lisaks saksa kontakt nr. Isegi email on mul gmail kontol ja ei kasuta ee domeeniga
Aga vähemalt tulevikuks on hea teada, et selle põhjal näkkab.
Nvidia teemas lugesin, et ESWD puhul tühistati tellimused siiski ära. Vb seal kontrollivad põhjalikult saaja andmeid, kui ikka mingi ID ja number on sees, siis juba teavad ja ei lase läbi.
Ma pidasingi silmas Nvidia poole kontrolle. Minu teada tegeleb Nvidia FE müügiga samuti Digital River. Seega ei ole probleem reaalse logistikaga vaid pigem poliitikaga kuskil mujal. AMD õnneks on normaalsem ja ei oma tähtsust kuhu tellid. Peaasi, et leht kus tellid oleks õige regiooniga saaja osas (maksude pärast). _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
See pole ikka õige ultra kui ray tracing pole sisse lülitatud. Järelikult fake. Kohe tulevad rohelised siia oma rt mula ajama.
Niipalju kui mina olen lugenud praegu siis peale RT reflectionide midagi seal ilusamaks ei tee. Lihtsalt imevad perfi alla.
Seega ainuke asi mida tasub sees hoida RT poolelt on 1 säte...
Ära kutsu neid RT fänboysi siia jälle... ees sellest circle jerkist.
Las nad onavad omaette kuskil mängus klaasi ees... kui lifelike see kõik on
viimati muutis Viilutaja 10.12.2020 14:58:31, muudetud 1 kord
See pole ikka õige ultra kui ray tracing pole sisse lülitatud. Järelikult fake. Kohe tulevad rohelised siia oma rt mula ajama.
Küll seda soola ikka voolab. Ärme siis unusta, et kohe kui AMD suudab teovõimelise RT oma kaartidele külge pookida, on RT the best thing ever ja punased jooksevad üle üksteise, et seda siin karjuda. Senimaani mängin ma rahumeeli the way it's meant to be played ja elu on lill
Niipalju kui mina olen lugenud praegu siis peale RT reflectionide midagi seal ilusamaks ei tee. Lihtsalt imevad perfi alla.
Seal oli vist kõik RT asjad peale lükatud?
Ainuke mis reaalse tulemuse andis oligi see reflection, millest rääkisin...
Lombis peegeldus ja siis see tulede peegeldus või sära seal neoon sildi ümber.
Kes seda storyt ikka hindab, kui veelombi peegeldust ei ole, siis on ikka jama majas. Ei saa selliselt mängida. Mäng koosnebki sellest, et iga minut jääd seisma ja vaatad seda veelompi ning ahhetad.
Aga normaalselt rääkides, siis see on hea uudis, et 1440p on ultra peal täiesti hea fps 6800XT'ga. Vähemalt selle raha eest siis (~650€) on ikka super, kuna 4K nagunii tõmbab ka megakallid kaardid hinge kinni. _________________ Sõim ja räuskamine läheb SIIA
Kes seda storyt ikka hindab, kui veelombi peegeldust ei ole, siis on ikka jama majas. Ei saa selliselt mängida. Mäng koosnebki sellest, et iga minut jääd seisma ja vaatad seda veelompi ning ahhetad.
Aga normaalselt rääkides, siis see on hea uudis, et 1440p on ultra peal täiesti hea fps 6800XT'ga. Vähemalt selle raha eest siis (~650€) on ikka super, kuna 4K nagunii tõmbab ka megakallid kaardid hinge kinni.
Selleks RT fps-i tõmbabki nii alla, et mängija ei kiirustaks ja saaks neid uhkeid peegeldusi vahtida selle läägi saatel ja siis rahulolevalt mõnuleda mõeldes samal ajal sellele kui hea oli veel selle kaardi eest mitusada eurot üle maksta kui ta väärt oli. Ja siis on meil mingid kuradi Arvutitarga lotokolmapäevad kui me oleme räigelt õnnelikud, et Arvutitark on meid välja valinud ostjatena ja meil on lubatud neid kaarte osta. Jumal tänatud, elu on ilus.
Nali naljaks aga mind ei kotiks see RT isegi, siis kui amd kaardid suudaks seda RT-d teha paremini kui nvidia.
Tavaliselt kipub nii olema, et kui välja tuleb mingi haibitud pela nagu see Cyberpunk 2077, mille kallal pole optimiseerimisega vaeva nähtud, siis ega ta 2 gpu-d ka ei kasuta. Äkki eksin.
Täna jäi silma, et mindfactory.de'st ei olegi 6800 kaarte sekundiga ära ostetud, 1h peale part alerti teavitust on hinda lihtsalt 100 euri tõstetud, aga kaarte ikka üle 5 alles neil.. 691-st sai 799.- 15 mintsaga sujuvalt. Ja see hind siis XFX non xt reference design 6800 eest Aga, kellel sügeleb võib sealt saada..
Juba pahandatigi, et "scalpfactory". _________________ Pentestimise ja küberturbe konsultatsiooni soovi korral võib kirjutada..
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.