Enamus ülevaateid mida mina vaadanud olen, on 6800 selgelt kiirem 3070'st. Paaris mängus on identsed, kuid 80% on peajagu kiirem.
Ainuke mäng mis Navidele ei meeldi eriti on Witcher III, seal oli ainuke natuke suurem allajäämine 3070'le.
viimati muutis Viilutaja 19.11.2020 17:46:47, muudetud 1 kord
BitWit pole väga hea review-er, vaata ta küsimuste-vastuste videoid jmt. soovitusi ning saad aru, miks :]
Pole kordagi tema ülevaateid vaadanud, olen sattunud paaril korral tema mingi build video peale ja suht rohkem pole läinud.
Tundub selline mitte kõige kirkam kriit.
Pigem olen hakanud selle naise ülevaateid vaatama lisaks the usual youtuberitele (HUB,GN,Linus jpt), kuna teeb ka competitive mängude teste.
Linkisin ajale, kus on 1080p ja 1440p mängude average perfid näidatud.
https://www.youtube.com/watch?v=yg0Xiy3N1AU&t=5m30s
Kui 1080P on põhiresoks ja jooksutad 10900K mingi 5.1Ghz peal, siis on vahe +4% 6800 kasuks, sisuliselt viik ütleks mina....
Kuid kui juba 1440p reso ja minimaalselt 10900K prose, siis juba tuleb 6800 tugevus esile ja seda ka 4K'l (ilmselgelt seal 4K resol jääb väheks 3070 8GB mälus osades mängudes vs 6800 16GB).
viimati muutis Viilutaja 19.11.2020 17:54:34, muudetud 2 korda
On mõni asjalik review kus 3000 seeria prose ka kasutatakse benchidel? Väike kahtlus et vanema prose puhul on odavama 3070 ost mõttekam kui 6800
Edit: gzzld jõudis ette.
mul tekib ka kahtlus, et kui sa uut prose ei osta, siis sama tulemust ei saa, mida hetkel siin need videod näitavad.
pms amd hea turunuds. tahad uut gpu? ok, siis pead uue prose ka võtma, et saada seda tulemus
Kas siin keegi üldse vaidleb vastu, et 6080 on kiirem kui 3070 ?
10% kiirem, võtab 15% rohkem voolu (lärmab sellevõrra rohkem) ja on 18% kallim MSRP järgi (tegelikest hindadest saab vast järgmine nädal natuke parema pildi). Enamik reviewdest jõuab täpselt samale järeldusele. _________________ Süümi, juumi, makkami ja kui tüüle nakkami...
Kas siin keegi üldse vaidleb vastu, et 6080 on kiirem kui 3070 ?
10% kiirem, võtab 15% rohkem voolu (lärmab sellevõrra rohkem) ja on 18% kallim MSRP järgi (tegelikest hindadest saab vast järgmine nädal natuke parema pildi). Enamik reviewdest jõuab täpselt samale järeldusele.
Kust sa seda +15% rohkem voolu välja võlud? Siiani on enamus ülevaatajad leidnud, et jääb alla AMD lubatub TBP'le (250w) ja tarbib 230iW. Reaalne tarbimise vahe on -15W 3070FE kasuks.
Samas 6800 omab +50% rohkem mälu.
Selle 3070'ga võid järgmine aasta juba suhtkoht hätta jääda. Ja vahe on 1440p resol ikka keskmiselt 10+% parem. Ning selle parema perfi +8GB rami saad lisa 80 euro eest. Ütleks, et päris hea diil.
Ma ei oleks elusees nõus maksma 500+ eurot kaardi eest, millel on 8GB rami 2020 aasta viimastel "tundidel" wtf.
Ennem ostaks sama raha eest RTX2080Ti kastutatuna.
viimati muutis Viilutaja 19.11.2020 18:12:41, muudetud 1 kord
Selle mälumahu jutu peale tuli meelde kui AC Odyssey`t mängisin aasta tagasi ja liikusin 1080TI pealt prooviks 1060 3GB peale ja mul jäi karp lahti kui kena pildiga 1440p custom high sätetel sai mängida. Aga ma vist nägin und sest oraaklid mitu aastat tagasi juba ütlesid et 3GB peal ei mängi kohe enam midagi. Ühesõnaga lutsu viskamise materjal, ka kogu Turingi lineup miinus 2080Ti järelikult. Kiskuge kõik välja need kaardid heaga. Ahjaa, irooniliselt on ka kõik AMD kaardid v. a. Big Navi seega lutsu materjal.. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
viimati muutis Killhoven 19.11.2020 18:12:00, muudetud 3 korda
gzzld, sa oled juba 3x rääkinud siin viimase päeva jooksul seda "kui ostad uue GPU pead ostma ka uue prose" juttu - äkki lõpetaks?
Mida sa öelda soovid ja, mille alusel sa seda ütled?
Samamoodi on review-des ju uute prosedega koos ka konkurendi kaardid ning ALATI kasutatakse uusi prosesid, a'la Inteli uusimad prosed ju samuti review-des... absurdne jutt. _________________
Selle mälumahu jutu peale tuli meelde kui AC Odyssey`t mängisin aasta tagasi ja liikusin 1080TI pealt prooviks 1060 3GB peale ja mul jäi karp lahti kui kena pildiga 1440p custom high sätetel sai mängida. Aga ma vist nägin und sest oraaklid mitu aastat tagasi juba ütlesid et 3GB peal ei mängi kohe enam midagi. Ühesõnaga lutsu viskamise materjal, ka kogu Turingi lineup miinus 2080Ti järelikult. Kiskuge kõik välja need kaardid heaga. Ahjaa, irooniliselt on ka kõik AMD kaardid v. a. Big Navi seega lutsu materjal..
1060 oli sul 200 eurone kaart. Täiesti "missing the point" jutt sul .
Keegi ei keela sul maksta 500+ kaardi eest, millel on 8GB mälu. Go for it!
Aga ära tule teistele gospelit laulma kui hea variant see on ja täiesti OKey
Sa oled vist see ka siis see Inteli kultuse jünger, kes usub seda "4-core's is enough" juttu endiselt.
Loodan, et siis Intel tuleb peagi välja 500+ eurose "Gaming" CPU'ga millel 4 tuuma ning siis tormad jooksma
gzzld, sa oled juba 3x rääkinud siin viimase päeva jooksul seda "kui ostad uue GPU pead ostma ka uue prose" juttu - äkki lõpetaks?
Samamoodi on review-des ju uute prosedega koos ka konkurendi kaardid ning ALATI kasutatakse uusi prosesid, a'la Inteli uusimad prosed ju samuti review-des... absurdne jutt.
Kuidas see loll jutt on? 70% ei taha vahetada oma prose välja, sest ostavad uue kaardi. Voinalus on, et teiste prosedega see kaart nii hea ei ole. Kui uued prosed annavad amd kaardile eelise ja 30 seeriale mitte, siis kuidas see aus review on? Pangu ilamd kaart intelile v vanemale prosele ja võrrelgu siis. See oleks aus
Samamoodi on review-des ju uute prosedega koos ka konkurendi kaardid ning ALATI kasutatakse uusi prosesid, a'la Inteli uusimad prosed ju samuti review-des... absurdne jutt.
Kuidas see loll jutt on? 70% ei taha vahetada oma prose välja, sest ostavad uue kaardi. Voinalus on, et teiste prosedega see kaart nii hea ei ole. Kui uued prosed annavad amd kaardile eelise ja 30 seeriale mitte, siis kuidas see aus review on? Pangu ilamd kaart intelile v vanemale prosele ja võrrelgu siis. See oleks aus
Siin ülal näidatud revjuud on ju paljud Intel I9 10900k peal tehtud ja Gamers Nexus tegi vist 10700K peal, sealt saad ju saad ilma selle "SAM" toeta info kätte. Ehk kuidas asi näeb välja ilma x570 ja Ryzen 5xxx'ta.
Kui uued prosed annavad amd kaardile eelise ja 30 seeriale mitte
Actually, 3000 seeria GPU'd on ka kiiremad uute AMDi prosedega nüüd. Arvestades AMDi PCIe gen4 tuge, on see praegu tuleviku kindlam platfrom GPUde vaatest kui praegune Intel.
Enamus kohti testib uute ryzenitega kuna see on lihtsalt parim protsessor momendil. ning SAM on üldiselt väljas ja tuuakse eraldi hiljem mängu - võta kasvõi Hardware Unboxed rewiew ja saad kogu info kätte.
gzzld, see on loll jutt, sest:
1) testid on olemas nii uusima AMD kui ka uusima Inteli platvormi peal
2) ka konkurendi kaardid on uuemate protsessorite peal paremad
Mida sa õigupoolest öelda soovid, ma ei saa aru? Tundub nagu mõtleksid nii kaugele kui on vaja, et midagi kurtma hakata, ent võiks mõelda veits edasi, saamaks aru, et tegelikult vajub see argument reaalses maailmas laiali...
EDIT: OK, said juba teiste selgitustest aru... . Tasub iseenda püstitatud probleemidele lahendusi leida proovida :] _________________
Viilutaja, mu jutt oli puhtalt kaardi mälumahu kohta mida peeti toona juba väikeseks. Võta veidi tagasi ja ära sildista eks? _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Selle mälumahu jutu peale tuli meelde kui AC Odyssey`t mängisin aasta tagasi ja liikusin 1080TI pealt prooviks 1060 3GB peale ja mul jäi karp lahti kui kena pildiga 1440p custom high sätetel sai mängida. Aga ma vist nägin und sest oraaklid mitu aastat tagasi juba ütlesid et 3GB peal ei mängi kohe enam midagi. Ühesõnaga lutsu viskamise materjal, ka kogu Turingi lineup miinus 2080Ti järelikult. Kiskuge kõik välja need kaardid heaga. Ahjaa, irooniliselt on ka kõik AMD kaardid v. a. Big Navi seega lutsu materjal..
pole ka ise olulieslt suurte mälumahtude vaataja varem olnud, aga nüüd peab arvestama faktiga, et "next-gen" konsoolid kasutavad 10gb+ VRAMi ja mõne aasta pärast teevad seda ilmselt enamus mänge ja mänguprogejaid, kes/mis konsoolidelt maha tilguvad
viimati muutis fredd 19.11.2020 19:15:52, muudetud 1 kord
Viilutaja, mu jutt oli puhtalt kaardi mälumahu kohta mida peeti toona juba väikeseks. Võta veidi tagasi ja ära sildista eks?
Mismoodi ma peaksin siis vastama, kui sa tulid naeruvääristava suhtumisega, et 8GB on maa ja ilm 500 eurose kaardi kohta?
Kui sulle oli 3GB piisav ja said oma mängu mängitud, fine kuid ära tule oma üleoleva suhtumisega teiste peale näitama kui need inimesed tahavad oma 500eurose väljamineku eest kauem mängida kui 1.aasta.
Seda enam, et 6800 on 4K kaart. Kui 2080Ti oli juba 4K mängimiseks piisav, siis +12% perfi ongi veelgi asisem. Ning ütleme nii, et saab kindlasti parema tulemuse kui kohe lambist "Ultra" panna.
HUB kanalis on palju erinevaid mänge ära toodud, kus sätete muutmisega saad +25% perfi lisa ja seda visuaalis tähele ei pane.
Seega 6800 on ikka väga hea kaart 4K jaoks. Rääkimata 1440P resol, kus perf on piisavalt hea, et võid ka lihtsalt "Ultra" jätta ning keskmiselt 120fpsi kanti tuleb ära.
viimati muutis Viilutaja 19.11.2020 19:21:00, muudetud 1 kord
Fredd, mitte 16GB vaid 13GB vist oli see reaalne maht uutel konsoolidel. 3070 on üle poole VRAMiga siis. 1060 3GB oli samuti pea poole vana konsooli VRAM mahuga.
viiluataja, take it easy. Mina ütlen et 8GB VRAM on ok 500€ kaardi kohta. Samuti nagu on ok kui tuleb välja 6700 XT 8GB seal laias laastus 500.- Sina arvad teisiti. Pole lugu. _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Fredd, mitte 16GB vaid 13GB vist oli see reaalne maht uutel konsoolidel. 3070 on üle poole VRAMiga siis. 1060 3GB oli samuti pea poole vana konsooli VRAM mahuga.
viilutaja, sul on see probleem, et võtad igasugust sulle mitte sobivat juttu isikliku rünnakuna. Aeg on veidi puhata?
Ma ei salli ignorantseid inimesi lihtsalt, asi pole isiklikuks olemises või mitte. Kui tuled lihtsalt siia ütlema, et 3070 on igatemoodi parem valik oma 8GB ramiga ja 500 euroga kui 6800 ja 16GB siis see on rumal jutt ja ei põhine kuidagi juba tõestatud faktidele.
Reaalselt on näha kus mingites mängudes 6800 sõidab 4K's eest ära vs 3070.
Mis veel hullem, siin on palju neid ullikesi kes jäävadki seda valeinfot uskuma. See on nagu "fake news" levitajad, kes teevad seda mingi omakasu või lihtsalt trollimise eesmärgil.
6700XT tuleb 12GB rami'ga. Alla selle tulevad juba 8GB mudelid.
500 on selline summa, mille eest tahaks juba asisemat asja saada. 500euro eest saab uue next-gen konsooli millega saad mängida 4K120fpsi peal. 3070 on reaalselt sellest kehvem... ja mitte sellepärast, et kivi oleks nõrk vaid kunstlikult on kärbitud jõudlust sest high res textuure ei mahuta enam ära 8GB sisse 4K peal.
Oleks 3070 10GB kaart, astuks ta päris korralikult 4k's edasi. Hetkel justkui piiraja peal, kuid rammu nagu oleks.
viimati muutis Viilutaja 19.11.2020 19:40:32, muudetud 5 korda
Ma jätan endale õiguse rohkem mitte aega kulutada vestlusele nendega kes on omadega lihtsalt sassis ja panevad teistele sõnu suhu. Õhtu jätku! _________________ Foorumis on ühe lolli kohta kümme tarka, nii et jõud on enam-vähem võrdsed.™
Ma jätan endale õiguse rohkem mitte aega kulutada vestlusele nendega kes on omadega lihtsalt sassis ning imevad pastakast välja teiste jutu. Õhtu jätku!
Sa ei tulnud siia vestlema rahumeelselt, vaata oma eelmise lehe postitust. Nüüd on liiga hilja nägu päästa. Aga tore kui ma enam siin sheriffi mängima ei pea.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.