Tellisin konsoolide lehelt ja veel ei ole, loodetavasti homseks jõuab.
Kas sul tellimus näitab mingit sellekohast infot, või millest järeldad, et homseks jõuab?
Minu tellimuse staatus pole 22.09 saadik muutunud ja konsoolid.ee ei ole mu küsimusele vastanud ka
Tellisin konsoolide lehelt ja veel ei ole, loodetavasti homseks jõuab.
Kas sul tellimus näitab mingit sellekohast infot, või millest järeldad, et homseks jõuab?
Minu tellimuse staatus pole 22.09 saadik muutunud ja konsoolid.ee ei ole mu küsimusele vastanud ka
Küsisin eile neilt ja vastati, et täna peaks Saksamaa laost liikuma saama ja reedel või esmaspäeval kohal olema.
Tellimuse staatus pole veel muutunud.
Eks näis.
Olen tuttavale tellimas, garantii ka olemas ja arvega. Aga hind ilmselt X'le üle 520€. Kel huvi võib PS'i. _________________ As the great warrior poet Ice Cube once said: "if the day does not require an AK, it is good"
Olen tuttavale tellimas, garantii ka olemas ja arvega. Aga hind ilmselt X'le üle 520€. Kel huvi võib PS'i.
Poolakatel tegelikult polegi seda nii kõvasti laos nägu paistab. Minu allikas ütles, et hetkel mainwarehouse tühi ja poe eksemplare ei anna.
SKG pakutud variant tundub vbo hetkel kõige kiirem. Eshopwedrop leedukate äri vms, olen kasutanud ja toimib. Aga kuna hetkel tahaks ikkagi lihtsama garantii toega saada sõbrale, siis luurab veel. _________________ As the great warrior poet Ice Cube once said: "if the day does not require an AK, it is good"
No ma just tegin tellimuse ära selle kaudu. Eks annan nädala pärast teada kuidas läks.
Tekkis üks väike küsimus ja klienditugi aitas kohe täitsa Eesti keeles.
Siit poest võtsin https://mediamarkt.pl/
No ma just tegin tellimuse ära selle kaudu. Eks annan nädala pärast teada kuidas läks.
Palju tarne maksis?
Kalkulaator näitab miski 15-20 vahele.
Täpsemalt saab siis teada kui pakk on jõudnud eshopwedrop Leedu lattu.
Xen0n ole hea, kui sulle tuleb mingi update seoses paki saatmisega, anna teada. Siis umbes tean ka, millal ja mida oodata. Pole varem sellist teenust kasutanud.
Xen0n ole hea, kui sulle tuleb mingi update seoses paki saatmisega, anna teada. Siis umbes tean ka, millal ja mida oodata. Pole varem sellist teenust kasutanud.
Just tuli kinnitus, et makse laekunud ja "väljasaatmise ettevalmistus".
E: DPD tracking nr tuli ka.
Kas viitsid kirjutada step by step kuidas sa vormistasid.Proovisin ise küsib postindex ja muidu eesti mob tel ei aktsipteeri minul.
Milline aadres selle leedu kulleri panna.Olen tänulik,google translatiga suht keeruline 😀
killerman2, rega end sinna eshopwedrop ära ning kinnita oma konto. Seejärel näed sa oma profiilil erinevate riikide aadresse. Vali Poola ning seal olemas kõik kontaktandmed. Enda kontaktidest läheb ainult nimi ja email.
Keegi konsoolid.ee´st ka rohkemat infot saanud on vahepeal, viimati ei olnud veel konsoolid nende poole teel.
Nende info oli, et kes august/sept tellisid saavad see kuu ikka kätte asjad, äkki siis järgmine/ülejärgmine nädal. Elame näeme.
Kui peaks kätte saama annan teada, olin 5-6s kes tellis xsx-i.
Neile kes tegid eshopwedrop'ga tellimuse, mis te seal MediaMarketi lahtritesse panite?
Spoiler
pane sinna oma eshop id ja adress.Ma kogemata panin ainult eshop adress ja suppordiga suhtlesin ,nad ütlesid et see pole hullu saab hiljem dpd tracker nr lisada siis nad ise panevad tellimus kokku.
Ps kes eile tellis teie pakk saadetud juba?Ma ise ainult dpd nr sain ja info et valmis minna
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.